2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ben almıyorum duruma göre karar vereceklerdenim. En az 6 ay işe ara vermeyi düşünüyorum iş yerime döndükten sonrada süt sağabileceğim bir ortam maalesef yok bu sebeple pek kullanamazmışım gibi geliyor şimdilik bana. Tabi sütüm az olur da küçük hanım emmek için enerji sarfetmezse alıp içircez artık zorla :)

nevacım güle güle kullan cnm aldıklarını...
kızlar bişi sorucam süt sağma makinası alıyormu herkes?yoksa ihtiyaca göre mi karar vereceksiniz?alayım diyorum ben ama birde gerek olmazsa

başakcım ben almadım,sonra gürül gürül sütüm sütüm gelirse elimde kalmasın dedim(inşallah tabi)
zaten hastanenin yanlarında eczaneler var,olmadı ordan aldırırım hemen.

Kızlar merhaba...Ben şubat annelerindenim..Size bir duyurum olacak.Aranızda park yatak almayı düşünen varmı.Biz almıştık ancak aldığımızdan haberi olmayan aile büyükleri bize beşik almış.Beşiği çok beğendim ancak ikisine yerimiz yok Kraft 504 marka park yatağımız aldığımız gibi öylece duruyor.1 ay önce almıştık.Pembe renk yani kız anneleri için ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.Daha fazla zarara girmemek için aldığım fiyatın biraz altına vereceğim.Hepinize sağlıklı hamilelikler...

başakcım ben almadım .. calısmıyorum su anda o yüzden cok dusunmedim almayı ama kısa süreli bebişin yanında ayrılınca kullanmak için manuel bi tane almayı düşünüyorum..

kızlar bişi sorucam süt sağma makinası alıyormu herkes?yoksa ihtiyaca göre mi karar vereceksiniz?alayım diyorum ben ama birde gerek olmazsa

cnm ihtiyaca göre alabiirsin çalışıyorsan mutlaka ihtiyacın olacaktır sütünü sağıp bırakman için ama evdeysen gerek olmayabilir zaten bebek emdikçe süt iner bebein emmesine zaman bırak sonra ihtiyacına göre almayı düşünmen daha iyi olabilir

hepside çok güzel cnm güle güle kullan.yelekli tulumuna bayıldım birde ayıcıklı takımları yaa kızlara çok tatlı kıyafetler var iki kız büyüttüm ama hala gözüm kız kıyafetlerinde

hepside çok güzel cnm güle güle kullan.yelekli tulumuna bayıldım birde ayıcıklı takımları yaa kızlara çok tatlı kıyafetler var iki kız büyüttüm ama hala gözüm kız kıyafetlerinde

sağol canım yaa bende çok severek aldım yelekli tulumu,ama kız bebekler içinde daha çok seçenek var sanki insanın aldıkça alası geliyor valla.

kendi çantamda yok yok:) biraz abarttım galiba:)
3 takım pjama takımı,1 takım gecelik-sabahlık,2 çift terlik,lohusa tacım:),emzirme sütyeni,iç çamaşırı,atlet,havlu,bitkisel çay,koltuk altı deo,pamuk,orkid,birkaç tane fazladan poşet,makyaj malzemesi:)diş macunu ve fırçası hatta giderken kendi yastığımı da alacağım birde son aldığım göğüs pompası ne olur ne olmaz diye:) göğüs uçlarım yara olabilir diye lansolin krem,şampuan,antibakteriyel sıvı sabun,çorap,elbise askısı amanın ne çok şey almışım:) fotoğraf makinası ve kamera tabiki:)
oğluşum için çok parçalı hastane çıkışı,havlu,penye battaniye,kalın battaniye,ana kucağı,şampuan,emzik ve kutusu,ağız silme mendili,önlük,biberon,çıtçıtlı badiler,çorap,şapka,eldiven,1 takım daha hastane çıkışı 5 parçalı olan:),bebek bezi,alt açma bezi :) abarttım galiba bunları da:)

canım ben doğumdan 3 ay sonra işe devam edeceğim için aldım çalışmasaydım almazdım diye üşünüyorum,hastanede sütü gelmeyenler için hastanenin süt pompaları varmış birde göğüs ucu yara olanlar sütünü sağıp veriyor bebeğe,şart değil çalışmıyorsan sen bilirsin.

güle güle kullanın burcucum:)

nevacıgım gule gule kullan canım...

teşekkürler dilekçim:)

merhaba arkadaşlar ben daha bugün aranıza katıldım.benimde oğluşum olucak :) hepiniz çok güzel şeyler almışsınız Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Kızlar bizde bugün kızımın dönencesini aldık anneanne sponsor oldu
Bide görümcem çok şeker bi astronot tulum aldı dışarda giydirmek için
pufuduk pemebli bi hayvancık da aradık ama içimize sinen olmadı almadık

elif dönenceniz cok seker:))))))))))

burcu güle güle kullanın canım cicileri alt acma setiniz pek hoş:)

neva naaptın bebem sen yaaa:))) 3 takım pijama bir takım gecelik:)))))) anaam ben bişe koymamışım yaw:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…