2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çitoscum ve cancer maşallah bebişlere çitoscum merak etmişsin sende beni saolasın arkadaşım

bizde gttik bugün 1450 gr olmuş kızım boyuda 36 cm allaha şükür herşeyimiz normal bizimde bi tam göztermiyo cadı yüzünü bize. hep eliyle kapatıdu gözlerini bugünde sağ tarafa koymuş elini göz kırpıp durdu bize.

hmm bu arada dr.ma sordum yürürken alt taraflarıma kasıklarıma çok ağrı girio diye normalmiş böyle olması bebek büyüdükçe baskısı artıyomuş çok hızlı yürümemeliymişiz fazla yorulmamalıymışız. benim gibi olan arkadaşlarım

gelişimi iyiymiş bebeğin maşallah.. tansiyonun içinde inş ilaçtan sonra düzelir cnm rabbim şifanı versin inş. çok geçmiş olsun

hadi gözün aydın bunuda atlattın sonunda çok şükür..geçmiş olsun tekrardan cnm

maşallah oğluna

ben rabbimden bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum. allahım hepimize yardıme tsin inş.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasp etsin inş.

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk mesajım. Doğumum 28 ocak inşallah. dün doktora gittik. kızım 1400 gr. allah hepimizin yardımcısı olsun.

öncelikle aramıza hoşgeldin maşallah kızınada.

Kızlar bu arada ben şu funnababy nin daisy model uyku setini almak istiyorum da hiç bi yerde bulamadım.Bazı arkadaşlar ondan almıştı sanki öyle hatırlıyorum.Nerden almışlardı acaba?

canım Daisy Uyku Seti | Funnababy bu linke tıkla fiyatın altında ürün talebimi msjla bildirmek istiyorum yazar ordan talepte bulunabilirsin ben direk uyku setinin olduğu sayfayı açtım ama bir küçük boyuda var galiba o uyku setinin biraz sitede gezin istersen

günaydın kızlar.
hepinize mutlu bir haftasonu geçirmenizi dilerim.
çok uykum var eşimi göndereyim hemen yatacağım

gunaydın kızlar..
doktordan guzel haberler gelmıs hep..maşallah bebeklerınıze...
buyumus hepsı..
benımde kannımın altına yururken agrı gırıyor..
dogum ızınlerınızede az kalmıs..
evdede net var demı kızlar..merak ederım sızı...

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk mesajım. Doğumum 28 ocak inşallah. dün doktora gittik. kızım 1400 gr. allah hepimizin yardımcısı olsun.
hoşgeldin aramıza maaşallah kızına kolay doğumlar olur inşllh

Bu arada herkese günaydın kizlar 9 günlük tatilim başlamış bulunmakta...
cnm gözün aydın tatilin başlamış bol bol dinlen bebekten sonra fırsatımız olmayabilir

bu arada herkese günaydın

kızlar malesef bugünde olamıcam burda annemin günü var bugün gideyim azcık yardım edeyim içim rahat etmiyo ama aklımda hep burda oluo annemde açabilirem açarım artık yoksa gece gelince okucam yazdıklarınızı.

kendinize ve bebişlerinize çokkk ii bakın.

Günaydın herkese sabah elemanlar aradı abla kahvaltıya gel diye bende kalktım geldim birazdan kahvaltı yapacağız özleyeceğim burayı dün baya koli yaptık annemle eşimde sabah onları götürdü büyük eşyalar kaldı onları da yarın götüreceğiz hayırlısıyla ne zaman eve giderim geri bilmiyorum kahvaltıdan sonra kalan işlerimi yapacağım
yarından sonra bende pek giremem sanırım evi yerleştirmekle uğraşırız arada anneme çıkarsam girerim hepiniz iyisinizdir umarım çok çok öpüyoruz...

günaydın kızlar,
evet 9 günlük bayram tatilimiz başladı nihayet
bol bol dinlenmek ve gezmek hedefim bu bayram havalarda çok güzel olacakmış

slm arkadaslar nasilsiniz?Ne güzel ya 9 gün tatiliniz var,burda sadece 1 gün izin verilirse tatil yapiliyor.

Ya arkadaslar birsey soracagim,benim bayagi bir sancilarim oluyor.Arastirdim doguma hazirlik sancilariymis,4 ile 6 hafta arasinda dogum oluyormus genelde.Buradaki hastanenin web sayfasinda yaziyordu.Doktoruma sormadim zaten randevum var diye.Sizde de basladi mi sancilar?

Son düzenleme:

slm cnm geçmiş olsun.bende normalde sancı yok ama yürüdüğüm zaman sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…