- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.461
slm canım hoşgeldin. üzülme canım sorun edecek bir durum değildir inş. benimde kızımın sağ böbrekte genişleme görünmüştü birazcık bir kaç kere görüldü hatta takibe alındık sonra dirar toplanmasındanmış.. genelde herkesdede görülebiliyormuş. düzelir canım inş merak etme sen.
Amin cnm inş düzelir bizimde.Sanada çookkkk geçmiş olsun şimdi nasılsın?Yine oluyor mu sancıların?Allahım bebeklerimizi zamanında,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
tatlım benim kusenimn bebişindede wardı aynı problem şimdi allaha şükür çok sağlıklı kocaman maşallah 6 yaşında we durumu gayet ii endişelenme aşı we testinide erteleme artık istersn
ben gayet iiyim sakinim arada sancılardn korkuyorm dün nette normal doğum izledim gayet rahat doğuruyolar ayyy o kadr güseldi ki anlatamam oturup ağladım kendimi onların yerine koydum bi an allahım hepimize kolay doğumlar nasip eylesin inş
İnş düzelir cnm ya.Aşı ve testi bayramdan sonraya bıraktım artık ama kesin yaptırcam bu defa napim psikolojik bişey işte düşününce bile başım dönüyor bakalım doğumu nası yapıcamNormal doğum en güzeli ama en zoru sanırım özellikle ilk bebek zor oluyormuş genelde Allah yardmcmz olsun..
canım benım buyuk oglumdada olmustu.sag bobrek daha buyuk demıstı.ama ıdrarını tutuyorsa ondandır demıstı doktor.onemsememıstı..
çok sukur bır sorunda olmadı..
genelde oluyor demıstı doktor..
Evet banada idrardan dolayı olabilir dedi ama bakalım bayramdan sonra gidicem yine geçer inş saolun hepiniz içimi rahatlattınız..
merhabalar ben geldim..dün kontrolüm vardı çok şükür gelişimi falan herşey yolunda dedi ama 1 haftadır tansiyon problemi yaşıyorum ve buna bağlı olarak başağrısı çekiyorum.Daha öncedende yazmıştım zaten Tansiyonum 13/9 larda genelde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor , doktorum da büyük değilde küçük tansiyonun yüksek olması kötü dedi(Alfamet verdi sabah akşam tansiyon hapı kullanıcam 15 gün sonra gel dedi bir problem olursada hemen ara dedi.Allaha emanet artık .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.
ben geldiiiiiiiiiiim
geçmiş olsun diyen herkese çooooook teşekkür ederim
suhancım canım benimm hiç kızar mıyım kız gül ssen:86:
ayy çok şükür yaptılar hiç de sorun olmadı
ama o kadar bunaldım ki tansiyonum yükseldi adamcaz naapcanı şaşırdı
kadın doğumcu çağırıyım mı falan dedi
neyse atlattık çok şükür
ama tabi pek düzgün olmadı hep kaçıyodum ama artık porselen yaptırmak zorundayım doğumdan sonra inşşşşşşşşşşşşaaallah:94:
slm kızlar.
bizde gittik bugün doktora çok şükür oğlumun gelişimi normale dönmüş,kendini baya toplamış dedi doktorumuz.1930 gr olmuş
1 ay sonra gideceğiz bir sonraki kontrole o zaman doğum şekli hakkında da bilgi vereceğim normalmi olacak sezeryan mi diye dedi
Kızlar doğumu nasıl yapacaksınız?Aklım çok karışık,normal doğumdan çok korkuyorum,doktorum da sezeryan önermiyor aksi bir durum olmadıkça,sizler ne düşünüyorsunuz? Hepimizin doğumuna az kaldı,Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk mesajım. Doğumum 28 ocak inşallah. dün doktora gittik. kızım 1400 gr. allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bu arada ben şu funnababy nin daisy model uyku setini almak istiyorum da hiç bi yerde bulamadım.Bazı arkadaşlar ondan almıştı sanki öyle hatırlıyorum.Nerden almışlardı acaba?
slm canım hoşgeldin. üzülme canım sorun edecek bir durum değildir inş. benimde kızımın sağ böbrekte genişleme görünmüştü birazcık bir kaç kere görüldü hatta takibe alındık sonra dirar toplanmasındanmış.. genelde herkesdede görülebiliyormuş. düzelir canım inş merak etme sen.
Amin cnm inş düzelir bizimde.Sanada çookkkk geçmiş olsun şimdi nasılsın?Yine oluyor mu sancıların?Allahım bebeklerimizi zamanında,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bugün daha iyiyim sağol cnm sabah vardı sancım işe gidemedim ama şu anda iyiyiz çok şükür kızım son bir kaç saattir maşallah kıpır kıpır amin cnm
çitoscum ve cancer maşallah bebişlereçitoscum merak etmişsin sende beni saolasın arkadaşım
bizde gttik bugün 1450 gr olmuş kızım boyuda 36 cm allaha şükür herşeyimiz normal bizimde bi tam göztermiyo cadı yüzünü bize. hep eliyle kapatıdu gözlerini bugünde sağ tarafa koymuş elini göz kırpıp durdu bize.
maşallah kızınasenle günlerimiz aynı galiba burcu yada bir gün farkediyor. utangaç senin kız nazlı olcak galiba maşallah süpanallah
Bu arada herkese günaydın kizlar 9 günlük tatilim başlamış bulunmakta...
hoşgeldin aramıza maaşallah kızına kolay doğumlar olur inşllhMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk mesajım. Doğumum 28 ocak inşallah. dün doktora gittik. kızım 1400 gr. allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnm gözün aydın tatilin başlamış bol bol dinlen bebekten sonra fırsatımız olmayabilirBu arada herkese günaydın kizlar 9 günlük tatilim başlamış bulunmakta...
gelişimi iyiymiş bebeğin maşallah.. tansiyonun içinde inş ilaçtan sonra düzelir cnm rabbim şifanı versin inş. çok geçmiş olsun
hadi gözün aydın bunuda atlattın sonunda çok şükür..geçmiş olsun tekrardan cnm
maşallah oğluna
ben rabbimden bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum. allahım hepimize yardıme tsin inş.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasp etsin inş.
öncelikle aramıza hoşgeldin maşallah kızınada.
canım Daisy Uyku Seti | Funnababy bu linke tıkla fiyatın altında ürün talebimi msjla bildirmek istiyorum yazar ordan talepte bulunabilirsin ben direk uyku setinin olduğu sayfayı açtım ama bir küçük boyuda var galiba o uyku setinin biraz sitede gezin istersen
bugün daha iyiyim sağol cnm sabah vardı sancım işe gidemedim ama şu anda iyiyiz çok şükür kızım son bir kaç saattir maşallah kıpır kıpır amin cnm
maşallah kızınasenle günlerimiz aynı galiba burcu yada bir gün farkediyor. utangaç senin kız nazlı olcak galiba maşallah süpanallah
saol tatlım evet sen bnden 1 gün öndesin:13:
ayy ne utangacı yüzünü kapatıyo zilli başka yerleri açtıkça açıo en ince ayrıntısına kadar gsterdi herşeyini bide yüzünü tam açsaydı tam görseydim yüzünü ii olcaktı
slm arkadaslar nasilsiniz?Ne güzel ya 9 gün tatiliniz var,burda sadece 1 gün izin verilirse tatil yapiliyor.
Ya arkadaslar birsey soracagim,benim bayagi bir sancilarim oluyor.Arastirdim doguma hazirlik sancilariymis,4 ile 6 hafta arasinda dogum oluyormus genelde.Buradaki hastanenin web sayfasinda yaziyordu.Doktoruma sormadim zaten randevum var diye.Sizde de basladi mi sancilar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?