- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.481
slm arkadaslar nasilsiniz?Ne güzel ya 9 gün tatiliniz var,burda sadece 1 gün izin verilirse tatil yapiliyor.
Ya arkadaslar birsey soracagim,benim bayagi bir sancilarim oluyor.Arastirdim doguma hazirlik sancilariymis,4 ile 6 hafta arasinda dogum oluyormus genelde.Buradaki hastanenin web sayfasinda yaziyordu.Doktoruma sormadim zaten randevum var diye.Sizde de basladi mi sancilar?
kızlar ya iştekilerle vedalaştım gülerek çıktım bürodan ama yolda tutamadım kendimi yaşlar süzüldü gözlerimden hala da bir garibim
ıyı tatılllr canım..ıyı dınlen ...
imla nedır canım ya..
imlamı ıstıyorum yazmıssın..
Selam kızlar giremedim iki gündür belgün iyi olmana sevindim canım bizde cuma günü sabahtan gittik hastaneye bayram öncesi diye sanırım çok yoğundu doktora anlattım akıntı ve ağrı şikayetlerimi ultrasondan baktık kızım iyiymiş kilosu boyu fln yerinde doğum pozisyonu almış ve çok aşağıda duruyodu. Doktor sancı şikayetim için nst, akıntı için de idrar tahlili ve turnusol kağıdı istedi çok ilgilendi sağolsun doğumhanede ebe de çok ilgiliydi nstye bağlandım sancı o anda ben hissetmesemde varmış ama doğum getirecek kadar şiddetli ve sık değilmiş az az suyum geliyomuş yatıp dinlenmemi çok ayakta kalmamamı söyledi en son da idrar tahlilime baktı ve kara kara düşündü seni yatırmamız lazım dedi aşırı miktarda iltihap çıkmış biraz daha gelmeseydin çok kötü olabilirdi dedi ben yatmak istemedim evde dinlenirim ne gerekiyosa yaparım fln dedim önümüz bayram diye kabul etti ama ilaçlarını çok düzenli kullanıcaksın dinleniceksin ayakta kalmak yok fln dedi erken doğum önleyici, iltihap sökücü, antibiyotik bide ne olduğunu anlamadığım bi hap daha verdi bayramdan sonra tekrar gidicem bebeği 2 hafta tutarsak sonra %90 küveze gerek kalmaz bu sürede çok dikkat edicez dedi tekrar geldiğinde sonuçlar düzelmezse kaçışın yok ona göre dedi eşimden de bi dünya fırça yedim kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hamile değilmişsin gibi geziyosun yürüyosun diye doktor da şuan yürümek de yok riski atlatırsak az az yürüyüş vericem dedi
nasıl korktuk anlatamam ilk kez doğumhaneye girdim ilk kez nstye bağlandım eşim kapıda bekledi hep onun da ödü kopmuş ama hastaneyi de doktoru da çok beğendik imkanlara ve hastaneye göre fiyatları da çok uygun geldi artık bu doktora gitmeye karar werdik herşeyde bi hayır vardır diye avutuyorum kendimi belki bu vesileyle doktorumu ve hastanemi bulmuşumdur
Bide gözümüz korktu artık vaktimiz yok deyip bebek odamızı da sipariş ettik aylardır istediğim mobilya kısmet olmadı hemen başka bi markadan takım beğenip siparişi verdik
slm cnm geçmiş olsun.bende normalde sancı yok ama yürüdüğüm zaman sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor :44:
Kızlar bu arada ben şu funnababy nin daisy model uyku setini almak istiyorum da hiç bi yerde bulamadım.Bazı arkadaşlar ondan almıştı sanki öyle hatırlıyorum.Nerden almışlardı acaba?
Selam kızlar giremedim iki gündür belgün iyi olmana sevindim canım bizde cuma günü sabahtan gittik hastaneye bayram öncesi diye sanırım çok yoğundu doktora anlattım akıntı ve ağrı şikayetlerimi ultrasondan baktık kızım iyiymiş kilosu boyu fln yerinde doğum pozisyonu almış ve çok aşağıda duruyodu. Doktor sancı şikayetim için nst, akıntı için de idrar tahlili ve turnusol kağıdı istedi çok ilgilendi sağolsun doğumhanede ebe de çok ilgiliydi nstye bağlandım sancı o anda ben hissetmesemde varmış ama doğum getirecek kadar şiddetli ve sık değilmiş az az suyum geliyomuş yatıp dinlenmemi çok ayakta kalmamamı söyledi en son da idrar tahlilime baktı ve kara kara düşündü seni yatırmamız lazım dedi aşırı miktarda iltihap çıkmış biraz daha gelmeseydin çok kötü olabilirdi dedi ben yatmak istemedim evde dinlenirim ne gerekiyosa yaparım fln dedim önümüz bayram diye kabul etti ama ilaçlarını çok düzenli kullanıcaksın dinleniceksin ayakta kalmak yok fln dedi erken doğum önleyici, iltihap sökücü, antibiyotik bide ne olduğunu anlamadığım bi hap daha verdi bayramdan sonra tekrar gidicem bebeği 2 hafta tutarsak sonra %90 küveze gerek kalmaz bu sürede çok dikkat edicez dedi tekrar geldiğinde sonuçlar düzelmezse kaçışın yok ona göre dedi eşimden de bi dünya fırça yedim kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hamile değilmişsin gibi geziyosun yürüyosun diye doktor da şuan yürümek de yok riski atlatırsak az az yürüyüş vericem dedi
nasıl korktuk anlatamam ilk kez doğumhaneye girdim ilk kez nstye bağlandım eşim kapıda bekledi hep onun da ödü kopmuş ama hastaneyi de doktoru da çok beğendik imkanlara ve hastaneye göre fiyatları da çok uygun geldi artık bu doktora gitmeye karar werdik herşeyde bi hayır vardır diye avutuyorum kendimi belki bu vesileyle doktorumu ve hastanemi bulmuşumdur
Bide gözümüz korktu artık vaktimiz yok deyip bebek odamızı da sipariş ettik aylardır istediğim mobilya kısmet olmadı hemen başka bi markadan takım beğenip siparişi verdik
elifcıgım canım benım ..Selam kızlar giremedim iki gündür belgün iyi olmana sevindim canım bizde cuma günü sabahtan gittik hastaneye bayram öncesi diye sanırım çok yoğundu doktora anlattım akıntı ve ağrı şikayetlerimi ultrasondan baktık kızım iyiymiş kilosu boyu fln yerinde doğum pozisyonu almış ve çok aşağıda duruyodu. Doktor sancı şikayetim için nst, akıntı için de idrar tahlili ve turnusol kağıdı istedi çok ilgilendi sağolsun doğumhanede ebe de çok ilgiliydi nstye bağlandım sancı o anda ben hissetmesemde varmış ama doğum getirecek kadar şiddetli ve sık değilmiş az az suyum geliyomuş yatıp dinlenmemi çok ayakta kalmamamı söyledi en son da idrar tahlilime baktı ve kara kara düşündü seni yatırmamız lazım dedi aşırı miktarda iltihap çıkmış biraz daha gelmeseydin çok kötü olabilirdi dedi ben yatmak istemedim evde dinlenirim ne gerekiyosa yaparım fln dedim önümüz bayram diye kabul etti ama ilaçlarını çok düzenli kullanıcaksın dinleniceksin ayakta kalmak yok fln dedi erken doğum önleyici, iltihap sökücü, antibiyotik bide ne olduğunu anlamadığım bi hap daha verdi bayramdan sonra tekrar gidicem bebeği 2 hafta tutarsak sonra %90 küveze gerek kalmaz bu sürede çok dikkat edicez dedi tekrar geldiğinde sonuçlar düzelmezse kaçışın yok ona göre dedi eşimden de bi dünya fırça yedim kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hamile değilmişsin gibi geziyosun yürüyosun diye doktor da şuan yürümek de yok riski atlatırsak az az yürüyüş vericem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?