2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım bu haftalarda yalancı doğum sancıları olabiliyormuş , fazla sürüyorsa birde karnında sertleşme falan oluyorsa ihmal etme canım , ayakta fazla kalıyorsan kendini yoruyorsan ondanda olailir sancı bol bol dinlenmeye çalış.

ben varım aslında ama taşınma sonrası evi yoluna koymak internetin bağlanması gibi işler için o kadar uzun zamandır foruma giremedim ki oku oku bitmiyor amma yazmışsınız

Bu arada ben p.tesi yarım gün çalışıyorum

slm güzel anneler ve bebişleriii:)bugün öykü'mün odasını tamamen hazırladık herşeyi alınmıştı zaten ama yerli yerinde değildi.teyzesi bir güzel süpürdü toz aldı sildi.yatağının nevresimini fln herşeyini geçirdik.nasıl güzel bişi ya anne olucak olmak.hayatım boyunca bu kadar heyecanlı oldugumu hatırlamıyorum:)rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşş.sağ salim kavuştursun hepimizi

kızlar ya iştekilerle vedalaştım gülerek çıktım bürodan ama yolda tutamadım kendimi yaşlar süzüldü gözlerimden hala da bir garibim

canımm ister istemez aileden cok vakit geçiriyorsundur işyerinde duygusal olman normal:))))) bende salya sümük istifa ettim...alışırsın:))))

bu arada kızlar bebişimin mobilyası geldi bugün.. dükkanda bakınca küçüktü eve geldi büyüdü sankiiii.. beklediğimden daha az bi alan kaldı ortada sinir oldum.. kocaman bi cocuk odası olan bir eve tasınıcam seneye kısmetse:))))))))

herkese selamlar kızlar. gelemedim sabahtan beri akşam misafirim vardı geç yattık sabahta geç kalktık kahvaltıydı toparlamaydı derken birde ayıptır sölemesi bana bir güzel ağda yaptı bir baktık akşam olmuş. bir sa önce gitti eşimde geldi yemeğimizi yedik bir bakim dedim kızlar ne alemde. herkes tatil moduna girmişş topiğimiz sessiz.. ben tatile erken girdim:)şimdi haftaya pazartesiye kadar süper olcak..haberlere bakıyoruzda millet dün geceden yola çıkmaya başlamış bilet bulamayanlar sahte biletle karşılaşanlar vs. istanbul boşalıyor bu bayram galiba. bir sürüde kaza ve ölü olmuş daha bayram gelmeden

cancer68,ozlenen2010 cok sagolun arkadaslar cevabiniz ve tavsiyeleriniz icin.

Benim sanci göbegimin etrafinda basliyor asagiya dogru devam ediyor,birde bebek hareket edince oluyor.Oturup kalkmayi yürümeyi hic saymiyorum.Yatinca kisa bir süre icin geciyor ama saga sola dönerkende oluyor.Pazartesi olsun bir arayim dr.umu.

Sizlerde olmadigina cok sevindim,sanirim benim ufaklik acele ediyor

Selam kızlar giremedim iki gündür belgün iyi olmana sevindim canım bizde cuma günü sabahtan gittik hastaneye bayram öncesi diye sanırım çok yoğundu doktora anlattım akıntı ve ağrı şikayetlerimi ultrasondan baktık kızım iyiymiş kilosu boyu fln yerinde doğum pozisyonu almış ve çok aşağıda duruyodu. Doktor sancı şikayetim için nst, akıntı için de idrar tahlili ve turnusol kağıdı istedi çok ilgilendi sağolsun doğumhanede ebe de çok ilgiliydi nstye bağlandım sancı o anda ben hissetmesemde varmış ama doğum getirecek kadar şiddetli ve sık değilmiş az az suyum geliyomuş yatıp dinlenmemi çok ayakta kalmamamı söyledi en son da idrar tahlilime baktı ve kara kara düşündü seni yatırmamız lazım dedi aşırı miktarda iltihap çıkmış biraz daha gelmeseydin çok kötü olabilirdi dedi ben yatmak istemedim evde dinlenirim ne gerekiyosa yaparım fln dedim önümüz bayram diye kabul etti ama ilaçlarını çok düzenli kullanıcaksın dinleniceksin ayakta kalmak yok fln dedi erken doğum önleyici, iltihap sökücü, antibiyotik bide ne olduğunu anlamadığım bi hap daha verdi bayramdan sonra tekrar gidicem bebeği 2 hafta tutarsak sonra %90 küveze gerek kalmaz bu sürede çok dikkat edicez dedi tekrar geldiğinde sonuçlar düzelmezse kaçışın yok ona göre dedi eşimden de bi dünya fırça yedim kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hamile değilmişsin gibi geziyosun yürüyosun diye doktor da şuan yürümek de yok riski atlatırsak az az yürüyüş vericem dedi
nasıl korktuk anlatamam ilk kez doğumhaneye girdim ilk kez nstye bağlandım eşim kapıda bekledi hep onun da ödü kopmuş ama hastaneyi de doktoru da çok beğendik imkanlara ve hastaneye göre fiyatları da çok uygun geldi artık bu doktora gitmeye karar werdik herşeyde bi hayır vardır diye avutuyorum kendimi belki bu vesileyle doktorumu ve hastanemi bulmuşumdur
Bide gözümüz korktu artık vaktimiz yok deyip bebek odamızı da sipariş ettik aylardır istediğim mobilya kısmet olmadı hemen başka bi markadan takım beğenip siparişi verdik

çok gecmış olsun canım.kısmet dıger oda takımınaymıs...saglıkla kullanın ınsallah. önce sağlık dıye boşuna demıyorlarr gercekten....dınlen sendee.yorma kendını

slm cnm geçmiş olsun.bende normalde sancı yok ama yürüdüğüm zaman sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor :44:

benımde sağ kasıgıma grıyor...neden sağ acaba? çizmemi giyiyorum mesela tek ayagımın uzerine basınca solda agrı olmuyor ama sag ayagımın uzerıne bastıysamm bıcak gıbı salanıyoorr:26:

Kızlar bu arada ben şu funnababy nin daisy model uyku setini almak istiyorum da hiç bi yerde bulamadım.Bazı arkadaşlar ondan almıştı sanki öyle hatırlıyorum.Nerden almışlardı acaba?

canım hangı sehırdesın bılmıyorum ama ankarada samanpazarından aldım ben dun.etıket fıyatı 220 TL.pesın 180 e verdıler.

Canım çok geçmiş olsun daha şimdi okudum mesajını cililer topiğine girdikten sonra yani kendine çok dikkat et biz bayanlar gerçekten dinlenmek nedir bilmiyoruz hep birşey olmaz mantığındayız lütfen sadece dinlen tamam mı şunu yapsam bişey olmaz herhalde diye düşünme.Umarım iyi haberlerinide alırız.

elifcıgım canım benım ..
kızın erken davranacak..ilk doguran sen olucaksın sanırım canım topıkte..
doktorun verdıgı ılaçları duzenlı kullan.ve yatarak ıstırahat et..evdede hastanedeymış gıbı yat.kalkma..
bak 2 haftacık daha sabretsın bebegın.snra ısterse dogsun.kuveze gerek kalmaz gercekten canım..
mobılyanıda almıssın hayırlı olsun..ıyı gunlerde kullanın canım..
hastahane ozel canım sanırım..bırsenın dogum yaptıgı hastahanemı buras..nasıl tesadüf oldda buldun hastaneyı elıf...öptum canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…