- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.781
canım ya..benım karnım öyle buyuk degıl..
yapabılırım..bıraz zor olur tabı..
emir e hamıleykende karınım kuçuktu..son zamana kadar kendım yaptım..
baskasına gıdemem canım ben.çok utanırım...
anlamıyorumki özellikle sol bacağımda benim hamile kalmadan öncede olurdu onunla alakalı belkide gittiğimde söylicem dr a belki ilaçların dozunu artırır her gece hergece dayanılmaz oluyo sabah kalkıyorum basamıyorum artık
ve ben ağdadan geldim,valla bi cesaret gittim kuaföre.evde uğraş dur çektiğin acı cabası.daha önce hiç başkasına yaptırmamıştım önce bi utandım ama sonra dedim doğumda zaten herkes açıp bakacak,kuaför kıza mı göstermeyecem:))daha önce gitmediğime pişman oldum,hiç de düşündüğüm kadar acımadı,kaşım ordan fazla acıdı valla.çok şükür bu iş de bitti:))
Canım ben de senin gibi aynı kisiye 4 yıldır gidiyorum artık arkadas olduk bizde :) Ben de yarın sabah Agdaya öğlen de kontrole gidicem inşallah...
Maşallah Sibush ya kocaman olmuş kızın artık korkma hiç doğsa bile kurtarır kendini inşallah zamanında gelir tabii:))
kızlar merabalar biliyomusunuz ben kendimi aralık annesi olucam diye beklerken bugünkü muayenede doktorum doğumu ocağa kadar sarkıttı... yani aranıza bende sonradan katılabilirim:)))
benimde ilk başlarda ocak dedi doktorum... ama şimdi aralık annesi olacagım kesinleşti:))))
kızlar bebek şekeri için bi site buldum fiyatlarda uygun geldi bana linkl wermek yasakmı bilmiyorum ama bi deneyim bakın isterseniz hala şekerleriniz hazır diilse
Nikah Åekeri malzemesi, Bebek Åekeri malzemesi,Mevlüt Åekeri Malzemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?