2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar dun aksamdan berı mıdeme ara ara kramp gırıyo aksam hafıf ıshal vardı bugun yok ama mıde krampı devam edıyo.off korkuyorum ne bu şimdi.sanki mıdeme ara ara bıcak saplıyoılar..benımde kontrolum yarın bakalım ne dıyıcek....

gulsencıgım bencede soyle doktoruna artık..bıraz fazla de...canım yanıyor de..bır cozum bulsun...uykuların bolunur kramplardan ...
agrısıda daha kötü tabii
sen agdanı kendınmı yapacaksın...

gaz sancısıda boyle yapar canım...
yarın doktoruna sor sende canım...
bebeklernıde gor..bızede haberlerını getır..

slm kızlar,
bugün iş başı yaptım,yoğundum,şimdi yazabiliyorum,çalışabilir raporunu da bugün hallettim,son 4 haftaya kadar çalışıcağım,13 Aralık pazartesi benimde doğum iznim başlıyacak inşallah ama sanırım ara ara gelirim yine ,benim işimi benden başka takip edecek olmadığı için birde sağolsunlar bana izin konusunda esnek davranıyorlar o yüzden raporum başlasa bile yüzüstü bırakmak istemiyorum hatta evden bilgisayarıma bağlanıp takip edebildiğim kadar işleri takip etmeye çalışacağım.
Dün aralık annelerinden doğum yapanları okuyunca heleki doğum yapanların çoğunluğunun erkek annesi olduğunu görünce beni bir heyecan sardı ve eşimle hem benim hem oğlumuzun valizini hazırladık ne olur ne olmaz diye.
Bizimde bu hafta sonu kontrolümüz var,oğlum çok hareketli geceleri uykuya dalamıyorum artık nasıl çocuk anlamıyorum hangi arada uyuyor acaba gece gündüz maşallah hareketleri durmuyor,beni uykusuz günler ve yaramaz bir bebek bekliyor galiba
ağda işini ise bu cumartesi halledeceğim zaten rutin olarak gidiyorum birde 39. haftada giderim eğer erken gelmezse velet

Sihirim canını sıkmamaya çalış bak benimde doktor işimde çook aksilikler çıktı şimdiki doktorum 6.ayımdan sonraki 4.doktorum düşün artık inşallah bütçene ve kendine göre uygun iyi bi doktor bulursun canım
Gülay ewet ağrılar çok şiddetli olmaya başladı artık sanki alttan karnıma kadar bişeyler saplanıyo ve öyle adette olduğu gibi değil çok farklı bi sancı geldiği zaman kıpırdayamıyorum gece mesela uyurken oldu birden uyandım eşimin kolunu yakalayıp öyle bi sıkmışım ki aniden garibim neye uğradığını şaşırdı gelip gitti ara ara sancı sonra yavaşladı ve geçti geldiği zamanlar ama yorganı parçalayasım geldi yalancı sancılar çok şiddetli oluyo diye duymuştum doğruymuş sanırım
Dilek canım hoşbulduk bi haftadır internete giremedim özlemişim annem temizlik yapıyo bende kaytarıp kaytarıp size bakıyorum ama sitenin yeni haline henüz alışamadım hayırlı olsun bebek şekerlerin oyalamaca olur sana da zevkli olur onlarla uğraşmak fiyatını da iyi almışsın resmini eklersin yapınca seninde mi oluyo sancıların yandık yaa en erken biz doğurcaz gibime geliyo gün olarak da öndeyiz zaten bakalım az kalmış oğluşunu görmeye ne güzel artık sık sık görürüz kısmetse

bekarken bende çok utanıyodum hiç gidemem zannediyodum kardeşim benden uyanık çıktı o gidiyodu ilk zamanlardan beri ağdaya sürekli bi ısrarla sözlendiğimde beni de götürdü gelin olucaksın artık hep gitmen gerekicek diye o zamandan beri 3,5 senedir hep aynı yere aynı kişiye gidiyorum ağdaya artık arkadaş gibi olduk zaten utanma sıkılma da kalmadı son gittiğimde öğrendim ki artık izne ayrılıyomuş o da hamileydi benden bi hafta önde doğum iznine ayrılıcam haftaya tam zamanında geldin dedi şimdi bende kara kara düşünüyorum aynı kuaförde başka bi ağdacıya gidicem mecburen ona da alışırım

kızlar selammm.bakıyorum agda işlerinizi halletmeye başlamışsınız:)bende 3 hafta önce gitmiştim artıkk teeee dogumdan bir hafta önce giderim biraz fazla uzayacak ama neyse:)idare ederim.bnm minik kızımda maşallah bi oaraya bi buraya kayıp duruo ölüorum gülmekten ara ara kramp fln girio ama bunlar doğal haliyle.bu hafta çarşamba gidicem bakalım belki sezeryan günü verir:)yani bnm işime öyle denk gelio gün versin die:)durmuo zaten hatun kıpırdak leyla valla:)bu arada bnm en büyük sıkıntım mide yanmalarım kızlar ya çok fena oluyorum.özellikle son 1 haftadır gece gündüz sürekli sizde de var mı?

Canım ben de senin gibi aynı kisiye 4 yıldır gidiyorum artık arkadas olduk bizde :) Ben de yarın sabah Agdaya öğlen de kontrole gidicem inşallah...

Canım ben de senin gibi aynı kisiye 4 yıldır gidiyorum artık arkadas olduk bizde :) Ben de yarın sabah Agdaya öğlen de kontrole gidicem inşallah...

Ne güzel böyle olunca çok rahat oluyo insan giderken canım yanarmı utanırmıyım diye dertlenmeden rahat rahat gidiyo. Ama benimki ayrılıyo yeni birine alışçam artık mecburen. kızla aynı ay evlendik aynı ay da doğurucaz gibi kısmetse

slm kızlarr
ohh ağdalara gidilmeye başlanmış
bende gidicem ama yakın bi kuaför var oraya giderim daha önce gitmemiştim utanıorum şimdide, ama ona değilse başkasına açıcas
dilekcim bursa dan kime nerden aldırdın malzemeleri uygun olmuş fiyatı bende araştırıyorum ama daha almadım
ben sepetini de kendim yapıcam inş becerebilirimm...
neyse kızlar kociş gelir şimdi ben mutfağa kaçıyorum yine görüşürüss....

kızlarr:))))) kızımı gördüm bugün pek mutluyum... 2,5 kilo olmuş.. doktor gelişimi tamamlanmış artık sadece büyüyor her an gelebilir sen hazırlıklı ol dedi.. daha çantam bile hazır değil panik oldum gittim hemen çantamı aldım bu hafta hazırlayacağım artık... artık haftada bir görüşüyoruz doktorla bir hafta nst bir hafta ultrason... iki hafta sonra çatı muayenesi yapıcakmış.. hazırlıklı ol dedi.. şimdide ağda konusunu görünce adam onumu kastetti acaba diye düşündüm:))) bende muayeneden önce giderim artık ağdaya..

kızlar merabalar biliyomusunuz ben kendimi aralık annesi olucam diye beklerken bugünkü muayenede doktorum doğumu ocağa kadar sarkıttı... yani aranıza bende sonradan katılabilirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…