- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.761
hoşgeldin aramızamerhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...
cnm bende bebek şekeri bakıyorum yapınca koyarsın resmini topiğeıyı aksamlar kızlar..
denızcım annene geçmıs olsun canım
bır an once ıyılessın torununa baksın ınşallah...
bızde bebek sekerı malzemelerımızın sıparısını vermıstık..
gelmıs malzemeler kayınvalıdeme...
aradı benı..
bır gun oturup yapıcaz ınşallah..
cnm çikolatalarında üzerlerinde bebek figürleri olanları var bende düşünüyorum daha karar vermedimbende son günlerde sürekli şeker bakıyorum internetten bir türlü karar veremiyorum şeker malzemesi mi alsam hazır mı? yoksa çikolata mı alsak:26: Sen nereden aldın malzemelerini nasıl birşey yapıyorsun merakla bekliyorum resimleri
denizcin annene geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşllh. havalar yaz günü gibi kış herhelde bebeklerle bir mi gelecek merak ediyorumherkese merhaba annem için geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
bende sabah 6,45 de uyandım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık eşimi uğurladıktan sonra geri uyudum tekrar kalktıktan sonra makineya çamaşır attım anneme çıktım ama annem erken gitmiş hastaneye benide kaldırmak istemedi sanırım bende neti açtım abimle babamda çıktı birazdan aşağı iner yoklarım makine durduysa asarım bugün 3 posta bizim çamaşırlar var sonra da kızımın cicilerini yıkacağım hava çok güzel hemen kururlar zaten halen kısa kolluyla geziyorum işe gitmemek değişik bir duygu bir yandan da iş yerindekilerle konuşuyorum :)))
cnm moralini bozma herşey istediğin gibi olsunEvet canım eşime de zaten eve gelmem hiç mantıklı gelmiyo ilk çok sinirim bozuldu ama kızım için eşim için takmamaya çalışmam lazım o konularda eşimle muattap olsunlar ben gerilmek istemiyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun artık
kızlar herkeze slm.uzun bayram tatilinden sonra herkezin iyi haberlerini almak çok güzel.
ben yarım saat önce bi şok yaşadım.cumartesi günü için randevu alcaktım.muayenehanesini aradım dr umun kolu kırılmış.en az 1 1,5ay çalışamıcakmış.zaten benim doğumuma denk geliyo tam.bu dra da bibuçuk ay önce geçmek zorunda kalmıştım.özel bi hast bi dr a gidiyodum.dr um çalıştığı hast. bırakıp acıbademe geçti.bende oranın mağliyetini karşılayamıcağım için bu dr a geçmiştim.şimdi oda olmuyo ve ben ne yapcam bundan sonra beni kim doğurtcak bilmiyorum.ve sezeryan olmam gerektiğini sölemişti dr çok korkuyorum ben.
bende son günlerde sürekli şeker bakıyorum internetten bir türlü karar veremiyorum şeker malzemesi mi alsam hazır mı? yoksa çikolata mı alsak:26: Sen nereden aldın malzemelerini nasıl birşey yapıyorsun merakla bekliyorum resimleri
cnm sakin ol panik yapma mutlaka başka bir dr bulursun iyiki şimdi durumu belli ya doğum zamanı olsaydı en azından daha vaktin var cnm
aman canım sakın silme zaten bizimkiler temizlikçi kadına sildirmeyi planlıyolar bana zaten hiçbişey yaptırmıyolar bi toparlama fln yapıyorum dolanıyorum ortalıkta sonra fırça yiyorum sen git yat diye herkesi bi korku sardı çünküm. Sen de aman yavaş yavaş yap öyle uzanmalı işlere kalkışma canım zaten orda pek akraban da yok sanırım ew temiz olsun yeter öyle abartmaya da gerek yok
ah o kramplar zaten özellikle gece oluyo banada fırlıyorum resmen az kaldı az sıkças dişimizi yapçak bişey yok ewet günleri yaklaştı tahmin ettim izin vermiyo pek doktorlar doğunca bebişinle gidersiniz inşallah insan gezerken anlamıyo da ewe gelip oturunca nasıl yorulduğumu anlıyorum eşim diyo senmi hamilesin benmi belli diilbizdede bu hafta temizlik war annem cam siliyo perdeler fln yıkanıyo bi yandan kolay biticek gibi gözükmüyo duvar silmekten fln bahsediyolar bakalım ben pek bişey yapamıyorum dediğin gibi hemen nefes nefese kalıyorum ve zaten yorulunca yine başlıyo su gibi akıntı gelmeye pek kıpırdatmıyolar o nedenle beni ayy ne güzel doktor randevularımız yaklaştı bende cumartesini iple çekiyorum çook özledim kızımı dün gece uyurken çok sancım oldu bağırarak uyandım bisüre de geçmedi ödümüz koptu eşim dedi geliyomu yoksa sabaha kadar ara ara oldu ama çok sık değil bugün de arada sancı giriyo bakalım bu hafta bi geçse...
slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa
slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa
yusnes maşallah canım tosuncuk olmuş ne güzel oğluşun,bakalım benimki kaç gelicek yarıngidicez biz de doktora:)
zapzupu da bi gördüm kayboldu.
sihirim sen de sıkma canını,burda bursadan arkadaşlarda var,şirinem orda mesela.bi konuş onlarla onların doktoruna gidersin sen de.
bulut da izne ayrılmış,hadi gözün aydın canım.
ve ben ağdadan geldim,valla bi cesaret gittim kuaföre.evde uğraş dur çektiğin acı cabası.daha önce hiç başkasına yaptırmamıştım önce bi utandım ama sonra dedim doğumda zaten herkes açıp bakacak,kuaför kıza mı göstermeyecem:))daha önce gitmediğime pişman oldum,hiç de düşündüğüm kadar acımadı,kaşım ordan fazla acıdı valla.çok şükür bu iş de bitti:))
yusnes maşallah canım tosuncuk olmuş ne güzel oğluşun,bakalım benimki kaç gelicek yarıngidicez biz de doktora:)
zapzupu da bi gördüm kayboldu.
sihirim sen de sıkma canını,burda bursadan arkadaşlarda var,şirinem orda mesela.bi konuş onlarla onların doktoruna gidersin sen de.
bulut da izne ayrılmış,hadi gözün aydın canım.
ve ben ağdadan geldim,valla bi cesaret gittim kuaföre.evde uğraş dur çektiğin acı cabası.daha önce hiç başkasına yaptırmamıştım önce bi utandım ama sonra dedim doğumda zaten herkes açıp bakacak,kuaför kıza mı göstermeyecem:))daha önce gitmediğime pişman oldum,hiç de düşündüğüm kadar acımadı,kaşım ordan fazla acıdı valla.çok şükür bu iş de bitti:))
eliff gelmıssın hosgeldın..
kayınvalıdende çok ılgınç kadın gercekten..
tatsızlık cıkmasın dıye sende kendıne dert etme..bırazda o dert etsın kendıne canım bazı seylerı..
gulsen kramplar geçmedımı..temızlık bende yapıcam..bebek esyaları yıkandı utulend çoktan..ama tullerımı ve perdelerımı yıkamm lazım..dun eşime sok dedım kaytardı...
yarın ınşallah soktururum..bu gece mesaıde..
zapzup hoşgeldın..dogumunu ıstyanbulda yapmıyacakmıydın canım sen...
sıhırım inşallah saglıkla alırsın bebegını kucagına..inşallah hepımız alıurız saglıkla...
yusnes bbegın tombul olıucak galıba..maşallah..
bende carsambaya randevu aldım..sabahtan ınsallah gıdecegız bız...kaynanacıgımda benımle gelıyor...
benımde agda yapmam lazım...yarın yaparım sanırım..
canım ınşallah olmaz dogumda kramp..
o kadar ılaç ıçıyorsun neden halen kramp oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?