2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...
hoşgeldin aramıza

cnm bende bebek şekeri bakıyorum yapınca koyarsın resmini topiğe
cnm çikolatalarında üzerlerinde bebek figürleri olanları var bende düşünüyorum daha karar vermedim

denizcin annene geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşllh. havalar yaz günü gibi kış herhelde bebeklerle bir mi gelecek merak ediyorum
cnm moralini bozma herşey istediğin gibi olsun

cnm sakin ol panik yapma mutlaka başka bir dr bulursun iyiki şimdi durumu belli ya doğum zamanı olsaydı en azından daha vaktin var cnm

canım ben bursa ya gııden bır arkadasıma verdım sıparısını..
yapınca koyarım canım resmını..
tullerı 1 paketmıs ıçınde 100 adet var
mıknatıs 1 paket içinde 100 tane var..
bebek bıblosu 1" paket içinde 75 tane var...
1 top mavi tul şiparıs vermıstım..kapıyı suslemek ve kapı susunu yapmak ıçın..
hepsı 80 tl tutmus...
boyle canım..bende kararsız kaldım..ama kararsız kalınca zaman cabuk gecıyor.ve karar verılemıyor..
işte boyle canım..sen ne yapıcaksın..

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın.nette bi sorun var sürekli kopouyo bağlantı.bu sinirle tutup parçalıcam şimdi bu bilgisayarı.şirinem evet bursadanım ben.önce jale gürlülere gidiyodum.jimere.orda doğum 2500 falandı.sonra acıbademe geçti jale hn.orda 3500 4000 tl kadarmış.bende maddi olarak kaldıramayız diye düşünüp şevket yılmazın dr yalçın gürele gitmeye başlamıştım.oda mağlum.bu hafta kontrolümde var.napcam hiç bilmiyorum.bi uğursuzluk aldı başını gidiyo.rabbim hayır verir inşallah

cnm sakin ol panik yapma mutlaka başka bir dr bulursun iyiki şimdi durumu belli ya doğum zamanı olsaydı en azından daha vaktin var cnm

teşekkür ederim cnm.evet her işte bi hayır vardır. bakalım.bıktım artık şu dr işinden.ben zaten 3 yıldır bebek tedavisi görüyodum.2 kez tüp bebek yaptırmıştık.bıktım kadındoğumculardan.hayırlısıyla sağlıkla oğlumu kucağıma bi alsam

pek değil hiç akrabam yok burda canım yapabildiğim kadar gerisi umrumda değil bebişim iyi olsun yeterki zaten doğuma yakın annem gelecek yapamazsam o yapar saolsun

Ayy cnm gecmiş olsunnn.. normal agrılardan daha mı şiddetli oluyo artık? Uyandıdı diyosun ya en cok nerelerde ve nasıl bi agrın oluyor cnm?? En önde giden sensin bilgileri alalım dimi :))

slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa

y mşllh tosuncuk olcek o zaman seninki...yerim ben onu yerimP

yusnes maşallah canım tosuncuk olmuş ne güzel oğluşun,bakalım benimki kaç gelicek yarıngidicez biz de doktora:)
zapzupu da bi gördüm kayboldu.
sihirim sen de sıkma canını,burda bursadan arkadaşlarda var,şirinem orda mesela.bi konuş onlarla onların doktoruna gidersin sen de.
bulut da izne ayrılmış,hadi gözün aydın canım.

ve ben ağdadan geldim,valla bi cesaret gittim kuaföre.evde uğraş dur çektiğin acı cabası.daha önce hiç başkasına yaptırmamıştım önce bi utandım ama sonra dedim doğumda zaten herkes açıp bakacak,kuaför kıza mı göstermeyecem:))daha önce gitmediğime pişman oldum,hiç de düşündüğüm kadar acımadı,kaşım ordan fazla acıdı valla.çok şükür bu iş de bitti:))

eliff gelmıssın hosgeldın..
kayınvalıdende çok ılgınç kadın gercekten..
tatsızlık cıkmasın dıye sende kendıne dert etme..bırazda o dert etsın kendıne canım bazı seylerı..
gulsen kramplar geçmedımı..temızlık bende yapıcam..bebek esyaları yıkandı utulend çoktan..ama tullerımı ve perdelerımı yıkamm lazım..dun eşime sok dedım kaytardı...
yarın ınşallah soktururum..bu gece mesaıde..
zapzup hoşgeldın..dogumunu ıstyanbulda yapmıyacakmıydın canım sen...
sıhırım inşallah saglıkla alırsın bebegını kucagına..inşallah hepımız alıurız saglıkla...
yusnes bbegın tombul olıucak galıba..maşallah..
bende carsambaya randevu aldım..sabahtan ınsallah gıdecegız bız...kaynanacıgımda benımle gelıyor...

canım benımde kontrol carsambba..
yarın guzel haberlerle don canım...
bebegın kaç kılocuk olmus bakalım...
benımde bugun parkta emırı bekleken karnıma çok fena agrı gırdı..yaklasık 1 saat surdu..nefes zor aldım vallahı..dogurcam sandım bugun...
bekledım kalkamadm yerımden...
bıraz gecınce kalktım yurudum..geçtı cok sukur...
agrılar ıyıce sıklastı...tedırgın oluyorum ben..

ohh negüzel bende başkasına yaptırmadım hiç bacağım için çok gittim ama malum yere cesaret edemedim çekinmeden çok acısından korkuyorum yaa nasıl doğuracam ben bi ağdaya dayanamıyorum evde kendim yapardım ama başkası yapınca daha çok acıcak gibime geliyo

geçmedi canım ya geçmiyoda bide doğumda kramp girerse diye korkuyorum şimdi perşembe kontrolum var bakalım ne dicek drumuz
temizliğide yavaş yavaş yapıyorum saolsun eşim akşam soktu taktı perdeleri bazı odaların ki kaldı onlarıda haftasonuna bıraktım

canım ya..benım karnım öyle buyuk degıl..
yapabılırım..bıraz zor olur tabı..
emir e hamıleykende karınım kuçuktu..son zamana kadar kendım yaptım..
baskasına gıdemem canım ben.çok utanırım...

canım ınşallah olmaz dogumda kramp..
o kadar ılaç ıçıyorsun neden halen kramp oluyor

anlamıyorumki özellikle sol bacağımda benim hamile kalmadan öncede olurdu onunla alakalı belkide gittiğimde söylicem dr a belki ilaçların dozunu artırır her gece hergece dayanılmaz oluyo sabah kalkıyorum basamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…