- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.961
günaydın annecikler , öğretmen olan arkadaşlarımın gününü kutluyorum...Bebecikler vakitlice zamanında gelsinler inş..Benim kızımında 2 gündür hareketleri azaldı ve karnımda sertleşme olduğu için dün hemen doktora gittim , oğlum 33+5 doğduğu için erken doğum tecrübem var Rabbim kimseye yaşatmasın bu nedenle çok korkuyorum , neyseki herşey yolunda dedi nst ye bağladı , bebeğin kan akımına baktı gayet ii dedi , doktorumuz bu mu hareketsiz diyorbende o sizi görünce cilve yapıyor dedimm artık haftada 1 kontrole gidecem .hem sıkı takip açısından hemde benim psikolojimin rahatlaması açısından.. Rabbim bütün bebişleri korusun..
slm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin
öyle yapmaya çalışıyorum artık canım inşallah öyle olurr.vuslatyaren bebeklerin hoşgelmiş canım ..Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına alıp eve getirdiğin günleride nasip etsin inş. canım...Sezeryanlısın dikkat et kendine üşütme sütlerini sağ poşetlerde dolapta sakla canım , şu an süt istiyorlarmı bilmiyorum ama bebeklerinin sütüne çok ihtiyacı olacak canım...dualrım sizinle ve tüm aynı durumda olan anneler ve bebekleriylee canımm..
Belguncum inş. yanlış alarmdır öyle böyle gününü tamamlayıp gelecek nazlı kızın canım , hayırlı haberleini bekliyoruz .Rabbim yardımcımız olsun inş..
Hayran bende 27+1 de ciğer geliştirici iğne oldum benim kızımda hareketsizleşmişti hatta ben bile elimi kolumu kaldıramıyordum ..korkma canım iğneye bağlı bu belirtiler hatta yanaklarında kızarma ateş basmaları falanda olabiliyor sen yinede içim rahatlasın diyorsun doktorunu bir ara sor canım...
Burcuuummm o psikoloji bendede var canım , ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryandan korkuyorum .. kafamdam kötü düşünceleri atmaya çalışıyorum sende güzel şeyler düşün canım..Bebeğinle sağlıkla eve geleceğin günlerin hayalini kur kötü düşünme canım
ahhh sibelcimmm yaa nolcak bu halimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah şu bebişleri..sende düşünmemeye çalış canım güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallahselam kızlar.. kendimi cok yorgun hissediyorum.. hala annemdeyim bu aksam evime gidip cantamı filan hazırlayacagız...
burcuu bendede tam tersi bebegime bişey olucak korkusu sardı.. normal dogum istiyorum aslında ama ya gününü beklerken yada dogumda bisey olursa diye cok korkuyorum.. bir yanım diyor hazır oldugu an alayım kucagıma sezeryanla bir yanım normal yapmamı söylüyor.. bu duygular normaldir sanırım...
belguncum iyi haberlerini bekliyoruz canım...
ozlenen gözün aydın canım bebişin iyiymiş:))) bende artık haftada bir gidiyorum... bir hafta nst bir hafta ultrason:)
vuslatyarencim gözün aydın,inşallah en kısa zamanda bebeklerinle çıkarsın hastaneden
belguncum kendine dikkat et bol bol dinlen çok gezinmekte erken doğumu tetikliyor
burcuuum ya o ne kadar kötü bir düşünce herşey yolunda gidicek hepimiz sağlıklı ve bebeklerimiz kucağımızda dönücez evlerimize
valla bizler daha eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz ama bebişlerimiz gelmeye başladı bile Allah hepimize kolay doğumlar ve sağlık versin inşallah
seçil bende bazen yalnız kalmak zorunda kalıyorum o zaman benide sarıyor korkular.. ama doktorum öyle pırt diye dogmuyo bebek dedi:) belirli acılma süreci sancılar filan .... o zamana kadarda birileri gelir herhalde yanıma:)) neyseki kayınvalidemde annemde cok yakın oturuyorlar.. ama ben bazen inat edip illede evde kalmak isteyince yalnız kalıyorum..
cnm ne güzel annenler yakınmış ben bartında oturuyorum annemler izmirde,kayınvalidemler antalyada zaten o bakmazda eşim sağolsun çok ii gözümün içine bakıyor....
canım öncelikle geçmiş olsun ilk bebişlerimiz gelmiş inşallah biran önce toparlar bebişlerin ve evinize getirirsiniz Allahım uzun ömürlü hayırlı evlatlar etsin inşallahslm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin
burcu sen izmirde nerde oturuyordun bi soramadım yaa... balçovadamıydı?? yoksa mügemi balçovadaydı?? yoksa ben herkesi karıstırdımmı:))))))
canım oğluna maşallah :)) normal doğum yapabileceksin ne kadar güzel... hayırlısı olsunn canım...
ne kadar tatlı telaşlar değil mi ? bende kızımın kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. odasının gelmesini bekliyoruz yerleştirmek için. Şimdilik bizim dolapta asılı elbiselerinin bir kısmı. Dolabı açınca mis gibi bebek kokuyor resmen... bayılıyorum o kokuya :)) bir de pamuk kızım kendisi gelse hayırlısı ile... :))
sana da kolay gelsin canım...
kızlar benim bebişler kıprdamıyor korkuyorum tatlı şeyler de yedim bir dedünden beri belim çok ağrıyor
:))) burcu'yu bilmiyorum ama ben Üçkuyular'da oturuyorum. Annemler Vali Konağı'nda (Göztepe) de... :))
kızlar bende normal doğumdan korkuyorum. bebğin ciğerlerinde kist çıktığı zaman almak istemişlerdi ya, bebeği öldürüp normal doğum yaptıracaklardı hani bana (çok şükür Allah'ım korudu yavrumu) normal denilince hep o zamanlar geliyor aklıma. içimi bir ateş kaplıyor sanki. 2 gün önce de bizim tanıdık görüntüleme merkezlerinden birinde ultrasonla baktık, kızım baş aşağı pozisyona girmiş bile :)) normal mi doğurucam acaba ???
hunnycim hosgeldin bu arada:)
aahhha annene 5 dk uzaktayım sanada neredeyse yürüme mesafesinde ve biz hala görüşemedik:)))
normalden bende ck korkuyorum en basından bu yana hep sezeryan dedim ama şimdi bi güç geldi normalde yapabilirim diyorum... Gerci bebişimin boynuna 2 tur kordon dolanmış eger acılmazsa riske atmadan sezeryan diyecegim.. iki hafta sonra belli olacak hem kordon hem catı muayenesinde bi sorun olup olmadıgı..
ama sen riskli bi dönem gecirdin... zor tabi.. ama saglıkla gelsinlerde nasıl isterlerse öyle gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?