2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım gayet iyimiş bebişin
artık daha az hareket etmeye başladılar normalmiş bu durum zaten günde 10 defa hareket etmeleri yeterliymiş

selam kızlar.. kendimi cok yorgun hissediyorum.. hala annemdeyim bu aksam evime gidip cantamı filan hazırlayacagız...

burcuu bendede tam tersi bebegime bişey olucak korkusu sardı.. normal dogum istiyorum aslında ama ya gününü beklerken yada dogumda bisey olursa diye cok korkuyorum.. bir yanım diyor hazır oldugu an alayım kucagıma sezeryanla bir yanım normal yapmamı söylüyor.. bu duygular normaldir sanırım...

belguncum iyi haberlerini bekliyoruz canım...
ozlenen gözün aydın canım bebişin iyiymiş:))) bende artık haftada bir gidiyorum... bir hafta nst bir hafta ultrason:)

vuslatyarencim gözün aydın,inşallah en kısa zamanda bebeklerinle çıkarsın hastaneden
belguncum kendine dikkat et bol bol dinlen çok gezinmekte erken doğumu tetikliyor
burcuuum ya o ne kadar kötü bir düşünce herşey yolunda gidicek hepimiz sağlıklı ve bebeklerimiz kucağımızda dönücez evlerimize
valla bizler daha eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz ama bebişlerimiz gelmeye başladı bile Allah hepimize kolay doğumlar ve sağlık versin inşallah

vuslatyaren cnm hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun inşallah bebeklerini bir an önce sağsalim kucağına alırsın...eminim onlar çok güçlü bebeklerdir ve bu süreci hemen atlacaklardır...belgün sanada geçmiş olsun cnm,inşallah bebişin sağlıkla zamanında gelir.benimde bebeğim 2100 gr ve benide bununla ilgili bi telaş sarmış durumda sanki çok zayıfmış gibi hissediyorum.doğumla ilgli korkular bendede var maales herşeyden korkar oldum,eşim dr olduğu için gece nöbetleri var evde yanlız kalıyorum ve sanki o zamnlarda doğuracakmışım gibi sürekli tetikte bekliyorum...işte böyle kızlar umarım herkes iidir,bebişleriniz ve size sağlıklı gnler diliyorum...

vuslatcım cok gecmıs olsun ve gözün aydın senınle hafta ve gunumuz aynı benımde ıkız canım Allah yardımcın olsun ama genede ıyı geldık dıyorum ben bebıslerın kısa zamanda toparlar merak etme.bende dun doktora gıttım once gelmezlerse 37 de alırız dedıler bakalım benımkılerde senınkıler gıbı surprız yapmazlarsa.bebeklerın kaç kilo doğdu merak edıyorum canım.tez zamanda evınıze donmenız dılegıyle...

seçil bende bazen yalnız kalmak zorunda kalıyorum o zaman benide sarıyor korkular.. ama doktorum öyle pırt diye dogmuyo bebek dedi:) belirli acılma süreci sancılar filan .... o zamana kadarda birileri gelir herhalde yanıma:)) neyseki kayınvalidemde annemde cok yakın oturuyorlar.. ama ben bazen inat edip illede evde kalmak isteyince yalnız kalıyorum..

öyle yapmaya çalışıyorum artık canım inşallah öyle olurr.

bu arada senin bebişinde iimiş ne güzel inşallah böyle devam edersiniz.
ahhh sibelcimmm yaa nolcak bu halimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah şu bebişleri..sende düşünmemeye çalış canım güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallah

çok saol canım bnm inşallah..

cnm ne güzel annenler yakınmış ben bartında oturuyorum annemler izmirde,kayınvalidemler antalyada zaten o bakmazda eşim sağolsun çok ii gözümün içine bakıyor....

cnm ne güzel annenler yakınmış ben bartında oturuyorum annemler izmirde,kayınvalidemler antalyada zaten o bakmazda eşim sağolsun çok ii gözümün içine bakıyor....

eee tabi eşine cok iş dusuyo burda:)))) benim kayınvalide karsı apartmanda ... annemde 10 dakika uzagımda.. gerci ikiside hic gelip
gitmez hep beni cagırırlar.. eşimde rahat tabi nasılsa ilgilenenim var:)))

dogumda filan annenin yanına gelseyydin keske... daha kolay olmazmıydı senin için?

Son düzenleme:
burcu sen izmirde nerde oturuyordun bi soramadım yaa... balçovadamıydı?? yoksa mügemi balçovadaydı?? yoksa ben herkesi karıstırdımmı:))))))

Son düzenleme:
selam kızlar kaç saattir geçmişi okuyoru

canım öncelikle geçmiş olsun ilk bebişlerimiz gelmiş inşallah biran önce toparlar bebişlerin ve evinize getirirsiniz Allahım uzun ömürlü hayırlı evlatlar etsin inşallah

belgüncüm canım inşallah anormal bir durum değildir iyi haberleriniz bekliyoruz

burcum bende dün akşam kocişin dizinde uzanıyordum daldım birden öyle bir düşünce aldı ya bana bir şey olursa birden gözümden yaşlar aktı eşime baktım ne söyleyeceksin dedi anlamış gibi sustum oda gözyaşlarımı sildi zaten her şeye ağlar oldum artık

bebişlerini görenlerin gözü aydın hepsine maşallah

öğretmen arkadaşlarının da öğretmenler gününü kutluyorum

o kadar şey okudum ki unuttuğum durumlar olabilir

burcu sen izmirde nerde oturuyordun bi soramadım yaa... balçovadamıydı?? yoksa mügemi balçovadaydı?? yoksa ben herkesi karıstırdımmı:))))))

:))) burcu'yu bilmiyorum ama ben Üçkuyular'da oturuyorum. Annemler Vali Konağı'nda (Göztepe) de... :))

kızlar bende normal doğumdan korkuyorum. bebğin ciğerlerinde kist çıktığı zaman almak istemişlerdi ya, bebeği öldürüp normal doğum yaptıracaklardı hani bana (çok şükür Allah'ım korudu yavrumu) normal denilince hep o zamanlar geliyor aklıma. içimi bir ateş kaplıyor sanki. 2 gün önce de bizim tanıdık görüntüleme merkezlerinden birinde ultrasonla baktık, kızım baş aşağı pozisyona girmiş bile :)) normal mi doğurucam acaba ???

slm kızlar öncelikle tüm öğretmen arkadaşların ve öğretmenlerimizin gününü kutluyorum...

saol canımmm
ayy sorma canım çok zevkli onlarla oyalanmak
dün akşam rüyamda eşyaları yıkamışım mis gibi kokuyodu ööle gördüm
hakketen mis gibi kokuolar...

kızlar benim bebişler kıprdamıyor korkuyorum tatlı şeyler de yedim bir dedünden beri belim çok ağrıyor

canım telaş yapma iğne olmuşsun ondan olur bende aşıdan sonra panik yaptım apar topar gittik doktora ama maşşallah oğluşum çok iyidi
2 saat den fazla hareket etmesse doktoruna haber ver ama inş bişiicii yoktur
bizi de habersiz bırakma canımm...
bol bol dinlen arada gezin, ama kendini yorma...
rabbim hepimisin yardımcısı olsun....

aahhha annene 5 dk uzaktayım sanada neredeyse yürüme mesafesinde ve biz hala görüşemedik:)))

normalden bende ck korkuyorum en basından bu yana hep sezeryan dedim ama şimdi bi güç geldi normalde yapabilirim diyorum... Gerci bebişimin boynuna 2 tur kordon dolanmış eger acılmazsa riske atmadan sezeryan diyecegim.. iki hafta sonra belli olacak hem kordon hem catı muayenesinde bi sorun olup olmadıgı..
ama sen riskli bi dönem gecirdin... zor tabi.. ama saglıkla gelsinlerde nasıl isterlerse öyle gelsinler

kızlar birde emzirme sütyeni aldınızmı henüz bilmiyorum ama benim göğüslerim normalde cok küçüktü ve hamileliğin basında bir anda büyüdüler.. 5. aydan bu yana emzirme sütyeniyle rahat edebildim birtek. ben iki tane kom - mamma sütyenini almıştım cok rahatlar.. ama iki gün önce bir arkadasımın tavsiyesi ile chezelle markasının elegant modelini aldım. hepinize tavsiye ediyorum hem fiyatı daha uygun hemde cok ince balenli o yüzden gögüs ucunu belli etmiyor ve yandanda destekli almayanlar varsa bir bakın derim..

hunnycim hosgeldin bu arada:)

hoşbulduk cnmm
ya önceleri gibi sürekli giremiyorumm... ama takip ediyorummm
çok çabuk yoruluyorum belim sürekli ağrıyo yani bol bol dinleniyorum işleri de yavaş yavaş yapıyorum...
senin nasıl geçio
doğum olayına gelince ben hep başından beri normal diorum ama bakalımm... inş bi sorun olmasda fırt die doğuruveriris

bir gün Agora'da falan buluşup bir kahve içelim şekercim. hatta reyhan'da cheesecake yiyelim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…