2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım dün ve önceki gün vuruldum ondan sonra hareketleri azaldı gerçekten ve karnımda belimde ağrılar oluşmaya başladı nedense şu anda da karnım çok ağrıyor ne yapıcam ben ya

cnm uyuyodurlar sıkma canını.ama sakin biyere uzan ve dinlen ve süt iç birazda.2 saat dinlemek gerekiyomuş.eğer olmazsa drunu ararsın.

inşallah uyuyolardır canım

shirim, hadibakem, guldeşeker,
hunny
sağolun kızlar

dua edin bu saatten sonra duadan başka elimizden gelen bişey yok
dün benim de kontrolüm vardı fakülteye gittim bebişleri gördüm
ama eşim sen bugün gitme diyor dün sabah 7.30dan 4.30 a kadar fakültede kalınca akşam baya ağrım oldu ayaklarım şişmişti babamız gidecek bakalım inş ii haberlerle döner
belgün inş senin de ii haberlerini bekliyoruz
hayrancım dr bana en son gidişimde en önemlisi senin bebeğin hareketlerini hissetmen bu nst den falan daha önemli demişti hareketlerine dikkat et canım olmazsa dru ara
kızlar benden bu kadar
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun öptm herkescikleri
dua dua dua...

ne yiyorsun cnm söylede bizim bebişlerde hızlı gelişsinler

VUSLATYAREN canım bebişlerin için akşamdan beri dua ediyorum inşallah çok güçlü olucaklar ve biran önce iyileşecekler

BELGÜN umarım seninkide ciddi bişey değildir ve prensesin zamanında gelir.

GÜLDEŞEKER maşşallah canım oğluşuna inşallah böyle giderde normal doğurursun çatır çatır.

maşallahı vaarmış senin bebişinin 4 hafta önden gidiyo nerdeyse
benimde önden gidiyo 1 hafta kadar ama bu doğum tarihini etkilemez demişti bana dr
hakkımızda hayırlısı diyelim

NEVACIM senin bebiş erkekti demi erkekler gününe göre önde olurlarmış kızlar daha erkeklere göre daha küçük olurmuş bnm kızımda tam haftasıyla uyumlu ne eksik ne fazla dr.a sormuştum bnde neden önde gtmio die beslenmemdenmi kaynaklı die dr.da öle demişti.

saol canımcım inş. son anda bi sorun olmazda normal olur gerçi korkular sardı beni ama napimm orda kalmıcak bi şekilde çıkacak sonuçta allah yardımcımız olsun..

ya kızlar size bişey sorucam bilmiyorumki bi tek bndemi oluo doğum yaklaştıkça içim bi kötü oluo bnm sanki bebeğim doğcak sağlıklıda bana bişey olucakmış gibi yüzünü hiç göremicem sanki dünden beride hep aklımda ağladım bişeyler kötü gidecekmiş gibi.

hatta dün eşimede söyledim bana bişey olursa kızıma sakın üvey anne falan getirme die oda azarladı düzgün konuş saçmalama die ama ne bileyim elimde değil.

doğum yaklaştıkca içimizi korku sarması cok normal canım bende sık sık kendımı dalmıs öle saf saf etrafta bıyere bakarken buluyorum ıyı dusunelımde ıyı olsun hersey Allahın izniyle hersey yolunda gidicek inşallah

canım düşünme böyle şeyler doğum psikolojisi sanırım sonuçta hiç yaşamadığımız için korkuyoruz ister istemez
seninkide bu şekilde açığa çıkıyo
olumlu düşünmeye çalış güzel hayaller kur at bunları aklından

sağolun kızlar doğumdan korktuğum için biraz fazla düşünüorum galiba bide yakın bi çevremde buna bnzer bi olay olmuştu aklıma gelip duruo sağ salim doğursamda kurtulsam bunlardan.

evet canım benimki de erkek,belki de yediklerimiz hormonlu olduğu için bebişler önden gidiyor bilemiyorum...

günaydın annecikler , öğretmen olan arkadaşlarımın gününü kutluyorum...Bebecikler vakitlice zamanında gelsinler inş..Benim kızımında 2 gündür hareketleri azaldı ve karnımda sertleşme olduğu için dün hemen doktora gittim , oğlum 33+5 doğduğu için erken doğum tecrübem var Rabbim kimseye yaşatmasın bu nedenle çok korkuyorum , neyseki herşey yolunda dedi nst ye bağladı , bebeğin kan akımına baktı gayet ii dedi , doktorumuz bu mu hareketsiz diyor bende o sizi görünce cilve yapıyor dedimm artık haftada 1 kontrole gidecem .hem sıkı takip açısından hemde benim psikolojimin rahatlaması açısından.. Rabbim bütün bebişleri korusun..

vuslatyaren bebeklerin hoşgelmiş canım ..Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına alıp eve getirdiğin günleride nasip etsin inş. canım...Sezeryanlısın dikkat et kendine üşütme sütlerini sağ poşetlerde dolapta sakla canım , şu an süt istiyorlarmı bilmiyorum ama bebeklerinin sütüne çok ihtiyacı olacak canım...dualrım sizinle ve tüm aynı durumda olan anneler ve bebekleriylee canımm..

Belguncum inş. yanlış alarmdır öyle böyle gününü tamamlayıp gelecek nazlı kızın canım , hayırlı haberleini bekliyoruz .Rabbim yardımcımız olsun inş..

Hayran bende 27+1 de ciğer geliştirici iğne oldum benim kızımda hareketsizleşmişti hatta ben bile elimi kolumu kaldıramıyordum ..korkma canım iğneye bağlı bu belirtiler hatta yanaklarında kızarma ateş basmaları falanda olabiliyor sen yinede içim rahatlasın diyorsun doktorunu bir ara sor canım...

Burcuuummm o psikoloji bendede var canım , ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryandan korkuyorum .. kafamdam kötü düşünceleri atmaya çalışıyorum sende güzel şeyler düşün canım..Bebeğinle sağlıkla eve geleceğin günlerin hayalini kur kötü düşünme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…