- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.941
evet canım dün ve önceki gün vuruldum ondan sonra hareketleri azaldı gerçekten ve karnımda belimde ağrılar oluşmaya başladı nedense şu anda da karnım çok ağrıyor ne yapıcam ben yacnm sen ciğer geliştirici iğne vurunuyordun değilmi?hareketsiz olmaları iğneden kaynaklanıyor bende vurundum o iğneden doktorum söylemişti bebeğin hareketleri azalır yada hiç hissetmeyebilirsin geçici bir durum bu sakın korkma diye.sende takip et uzun süre hareketsiz kalırlarsa doktoruna ulaş cnm
cnm uyuyodurlar sıkma canını.ama sakin biyere uzan ve dinlen ve süt iç birazda.2 saat dinlemek gerekiyomuş.eğer olmazsa drunu ararsın.
slm kızlar,
Allah analı babalı büyütsün,topiğimizin ilk bebişleri doğdu demek,ikizler zaten hep erken doğar,sağlıkları düzelir ve bir an önce eve dönerler inşallah.
dün bir arkadaşım erken doğum yaptı aslında bebeğin gelişimine göre erken değilmiş,37 haftalıktı fakat benim gibi onunda oğlu önden gidiyormuş,bugünde rapor almaya gidecektiben yavaş yavaş korkmaya başladım inşallah vaktinden önce gelmez bebişler yediklerimizden midir bilmiyorum gelişimleri neden önden gidiyor anlamıyorum benimki şu an 35 haftalık görünüyor...bu cumartesi kontrolüm var sanırım o zaman iş rengini belli eder...
kızlar benim bebişler kıprdamıyor korkuyorum tatlı şeyler de yedim bir dedünden beri belim çok ağrıyor
canım endişelenme hemen yat dinlen birazcık bekle bikaç saat bana dr um artık daha az hareket edecek yeri daraldı dedi bugün
haklısın cnm benim bebişin hareketlerinde azalma yok ama daha hafif sanırım yeri daraldığı için
VUSLATYAREN canım bebişlerin için akşamdan beri dua ediyorum inşallah çok güçlü olucaklar ve biran önce iyileşecekler
BELGÜN umarım seninkide ciddi bişey değildir ve prensesin zamanında gelir.
GÜLDEŞEKER maşşallah canım oğluşuna inşallah böyle giderde normal doğurursun çatır çatır.
doğum yaklaştıkca içimizi korku sarması cok normal canım bende sık sık kendımı dalmıs öle saf saf etrafta bıyere bakarken buluyorum ıyı dusunelımde ıyı olsun hersey Allahın izniyle hersey yolunda gidicek inşallahya kızlar size bişey sorucam bilmiyorumki bi tek bndemi oluo doğum yaklaştıkça içim bi kötü oluo bnm sanki bebeğim doğcak sağlıklıda bana bişey olucakmış gibi yüzünü hiç göremicem sanki dünden beride hep aklımda ağladım bişeyler kötü gidecekmiş gibi.
hatta dün eşimede söyledim bana bişey olursa kızıma sakın üvey anne falan getirme die oda azarladı düzgün konuş saçmalama die ama ne bileyim elimde değil.
ya kızlar size bişey sorucam bilmiyorumki bi tek bndemi oluo doğum yaklaştıkça içim bi kötü oluo bnm sanki bebeğim doğcak sağlıklıda bana bişey olucakmış gibi yüzünü hiç göremicem sanki dünden beride hep aklımda ağladım bişeyler kötü gidecekmiş gibi.
hatta dün eşimede söyledim bana bişey olursa kızıma sakın üvey anne falan getirme die oda azarladı düzgün konuş saçmalama die ama ne bileyim elimde değil.
doğum yaklaştıkca içimizi korku sarması cok normal canım bende sık sık kendımı dalmıs öle saf saf etrafta bıyere bakarken buluyorum ıyı dusunelımde ıyı olsun hersey Allahın izniyle hersey yolunda gidicek inşallah
canım düşünme böyle şeyler doğum psikolojisi sanırım sonuçta hiç yaşamadığımız için korkuyoruz ister istemez
seninkide bu şekilde açığa çıkıyo
olumlu düşünmeye çalış güzel hayaller kur at bunları aklından
ne yiyorsun cnm söylede bizim bebişlerde hızlı gelişsinler
NEVACIM senin bebiş erkekti demi erkekler gününe göre önde olurlarmış kızlar daha erkeklere göre daha küçük olurmuş bnm kızımda tam haftasıyla uyumlu ne eksik ne fazla dr.a sormuştum bnde neden önde gtmio die beslenmemdenmi kaynaklı die dr.da öle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?