2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 8 haftalık tan berı medıcal park ahmet yıılmaz gıdıyorum .ıyı sakın bır doktor burdan ıkı arkadasım daha ona gıdıyor memnunlarda olmassa konusuruz tekrar sana kımı onerdı doktorun

bizde eşimle birlikrte olmazsa medikal ve baharı düşündük.dr.um kemal köroğlu diye biri varmış onu önerdi ona bi gidip bakıcam.eğer olmazsa akşama sana yazarım benim için konuşursun zahmet olmazsa.kabul edecekmi bakalım.artık sonlara geldik ya kabul etmezler diye endişe ediyorum.bide medikal parkın doğum ücretleri ne kadar hiç bilgin varmı cnm.

şimdi geleyim kendine
bende dr dan geldim kızlarr
herşey yolundaymış bebeğim dönmüş bayağıda aşağı inmiş
bu saatten sonra daha pozisyon değiştirmez korkma dedi
son anda bi problem olmazsa normal doğurabilirmişim bebek yoluna girmiş
oğlumda 2460 olmuş
tekrar 2 hafta sonra gidicem nts vs.. bakacaz dedi ondan sonrada haftada 1 e düşecekmiş
birde 25 aralıktan sonra heran olabilirmiş

belgun cnm çok çok geçmiş olsunnn inş iyi haberlerle gelirsinn...
bu arada herkese günaydınnn...
bende akşam bebeişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım etiketlerini kestim ters çevirdim bayağ vakit aldı minik minik daha kuruyolar hatta 3 makine oldu biri daha makinenin içinde asmaya yer kalmadı şimdi kahvaltımı ediyimde ütülemeye başlıyım...
yarında kuzenim gelicek çantayı hazırlıycas...:97:
Allah ım hepimisin yardımcısı olsunn...
vuslat ım aklım hep sende rabbim inş en kısa zamanda şifasını verir bebişlerinin
ben ilk belgun doğurucak diodum bu gidişle, ama inş vaktinde sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim hepimise sağlık versinde gerisi önemli diğil......

Günaydın kizlar bizim topik te son günlerde aksiyon iyice arttı hepimizi Allah kurtarsın inşallah zamanında gelsin bebislerimiz bizim kiz da aşağılara inmiş iyice 2 hafta sonra rahim uzunluğuna bakıp ona göre vericek raporunu dedi doktorum da ...Belguncum inşallah gecen sefer ki gibi geçici bi durumdur ve biraz daha sabreder bebisin bizi habersiz bırakma :)

Canım ıyı bır dr ahmet bey randevu alıp gıdebılırsın kabul etmıycenı sanmıuorum aralık sonuna kadar bı kampanya var sanırım 500 lıra sonrasını bende bılmıyorum bu cumartesı gıdıcez konusuruz heralde dogum ucretınıde

belgünüm sana nazar değiyor canım benim yaa... inşallah bişeyin yoktur kızımız iyidir.. strese sokma kendini ama dinlen bol bol.. arıcam seni kendine dikkat et....

tm cnm teşekkür ederim.bende duymuştum 500 falan diyede.bi çok özel hastane 2000 2500 falan fiyat istiyolar ya bende 500 e inanmamıştım.neyse bu gün bi gideyimde diğerine olmazsa ahmet beyi düşüncez artık.nette adınıda çok duydum.herkez çok memnun.

hakkımızda hayırlısı canım bızde bu cumartesı gorucez bakalım bebısımızı ınsallah buarada benım 14 haftada böbreklerımde sorun oldu medıcalde amelıyat oldum bırde ben begendık yanı onun ıcın dıyorum

canım oğluna maşallah :)) normal doğum yapabileceksin ne kadar güzel... hayırlısı olsunn canım...

ne kadar tatlı telaşlar değil mi ? bende kızımın kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. odasının gelmesini bekliyoruz yerleştirmek için. Şimdilik bizim dolapta asılı elbiselerinin bir kısmı. Dolabı açınca mis gibi bebek kokuyor resmen... bayılıyorum o kokuya :)) bir de pamuk kızım kendisi gelse hayırlısı ile... :))

sana da kolay gelsin canım...

rahatsızlığını okumuştum cnm.sürekli takip ediyorum topiği.ama pek yazmıyorum.evet hepimiz için en iyisi olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.ama ben hep böle derken aman hamile olayım sağlıklı olsunda evde bile doğurmaya razıyızm diyodum.şidide korkudan ölüyorum allahım sesimimi duydu acaba diye.

kızlar benim bebişler kıprdamıyor korkuyorum tatlı şeyler de yedim bir dedünden beri belim çok ağrıyor

cnm sen ciğer geliştirici iğne vurunuyordun değilmi?hareketsiz olmaları iğneden kaynaklanıyor bende vurundum o iğneden doktorum söylemişti bebeğin hareketleri azalır yada hiç hissetmeyebilirsin geçici bir durum bu sakın korkma diye.sende takip et uzun süre hareketsiz kalırlarsa doktoruna ulaş cnm

sihirim dua ederken dikkat edin dıye bosuna demıyorlar sanırım:))bütün meleklerimiz saglıklı olsunlar zamanında gelsınler hastanede dogsunlar inşallahhhh

slm kızlar,

Allah analı babalı büyütsün,topiğimizin ilk bebişleri doğdu demek,ikizler zaten hep erken doğar,sağlıkları düzelir ve bir an önce eve dönerler inşallah.

dün bir arkadaşım erken doğum yaptı aslında bebeğin gelişimine göre erken değilmiş,37 haftalıktı fakat benim gibi onunda oğlu önden gidiyormuş,bugünde rapor almaya gidecekti ben yavaş yavaş korkmaya başladım inşallah vaktinden önce gelmez bebişler yediklerimizden midir bilmiyorum gelişimleri neden önden gidiyor anlamıyorum benimki şu an 35 haftalık görünüyor...bu cumartesi kontrolüm var sanırım o zaman iş rengini belli eder...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…