- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.921
canım ben 8 haftalık tan berı medıcal park ahmet yıılmaz gıdıyorum .ıyı sakın bır doktor burdan ıkı arkadasım daha ona gıdıyor memnunlarda olmassa konusuruz tekrar sana kımı onerdı doktorun
bizde eşimle birlikrte olmazsa medikal ve baharı düşündük.dr.um kemal köroğlu diye biri varmış onu önerdi ona bi gidip bakıcam.eğer olmazsa akşama sana yazarım benim için konuşursun zahmet olmazsa.kabul edecekmi bakalım.artık sonlara geldik ya kabul etmezler diye endişe ediyorum.bide medikal parkın doğum ücretleri ne kadar hiç bilgin varmı cnm.
günaydın kızlar
sheker cat,elfella,sibush,belgun,hunny,ozgey,manolya83,şirinem,burcum,hayran,cancer68 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ALLAHIM inşallah size bebeklerinizi zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin.
hayrancım bence herşeyini hazırla ikiz bu ne zaman geleceği belli olmuyor
benim özel hastanedeki dr um herşey çok ii bunlar erken doğmaz diyordu ama sen yine de tıp fak. bi git demişti
3günde bir kontrole gidiyodum
iyiki de gitmişim tıp fak imkanları hiç bi hastanede yok
ve ben en son cmt kontrole gittim herşey normaldi pazar sabah bi lavaboya gittim ki su gelmiş
korkutmak değil amacım ama tedbirli davran diye söyledim
kızlar bu arada siz de dikkat edin
bence 37.haftaya kadar çalışmak risk göze almak
benim bebişler 32 artı 5 de dünyaya geldi
ben pzt çıktım onlar hastanede
dualarınızı bekliyorum lütfennnn..
canım benim okurken çok heyecanlandım.. senin iyi olmana sevindim bebişlerinde allahın izniyle iyi olacaklar sen merak etme dualarımız seninle.. allah yardımcınız olsun ....
Canım ıyı bır dr ahmet bey randevu alıp gıdebılırsın kabul etmıycenı sanmıuorum aralık sonuna kadar bı kampanya var sanırım 500 lıra sonrasını bende bılmıyorum bu cumartesı gıdıcez konusuruz heralde dogum ucretınıde
tm cnm teşekkür ederim.bende duymuştum 500 falan diyede.bi çok özel hastane 2000 2500 falan fiyat istiyolar ya bende 500 e inanmamıştım.neyse bu gün bi gideyimde diğerine olmazsa ahmet beyi düşüncez artık.nette adınıda çok duydum.herkez çok memnun.
şimdi geleyim kendine
bende dr dan geldim kızlarr
herşey yolundaymış bebeğim dönmüş bayağıda aşağı inmiş
bu saatten sonra daha pozisyon değiştirmez korkma dedi
son anda bi problem olmazsa normal doğurabilirmişim bebek yoluna girmiş
oğlumda 2460 olmuş
tekrar 2 hafta sonra gidicem nts vs.. bakacaz dedi ondan sonrada haftada 1 e düşecekmiş
birde 25 aralıktan sonra heran olabilirmiş
belgun cnm çok çok geçmiş olsunnn inş iyi haberlerle gelirsinn...
bu arada herkese günaydınnn...
bende akşam bebeişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım etiketlerini kestim ters çevirdim bayağ vakit aldı minik minikdaha kuruyolar hatta 3 makine oldu biri daha makinenin içinde asmaya yer kalmadı şimdi kahvaltımı ediyimde ütülemeye başlıyım...
yarında kuzenim gelicek çantayı hazırlıycas...:97:
Allah ım hepimisin yardımcısı olsunn...
vuslat ım aklım hep sende rabbim inş en kısa zamanda şifasını verir bebişlerinin
ben ilk belgun doğurucak diodum bu gidişle, ama inş vaktinde sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim hepimise sağlık versinde gerisi önemli diğil......
kızlar benim bebişler kıprdamıyor korkuyorum tatlı şeyler de yedim bir dedünden beri belim çok ağrıyor
hakkımızda hayırlısı canım bızde bu cumartesı gorucez bakalım bebısımızı ınsallah buarada benım 14 haftada böbreklerımde sorun oldu medıcalde amelıyat oldum bırde ben begendık yanı onun ıcın dıyorum
kızlar benim bebişler kıprdamıyor korkuyorum tatlı şeyler de yedim bir dedünden beri belim çok ağrıyor
slm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin
sihirim dua ederken dikkat edin dıye bosuna demıyorlar sanırım:))bütün meleklerimiz saglıklı olsunlar zamanında gelsınler hastanede dogsunlar inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?