- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.981
hoşbulduk cnmm
ya önceleri gibi sürekli giremiyorumm... ama takip ediyorummm
çok çabuk yoruluyorum belim sürekli ağrıyo yani bol bol dinleniyorum işleri de yavaş yavaş yapıyorum...
senin nasıl geçio
doğum olayına gelince ben hep başından beri normal diorum ama bakalımm... inş bi sorun olmasda fırt die doğuruveriris
kızlar birde emzirme sütyeni aldınızmı henüz bilmiyorum ama benim göğüslerim normalde cok küçüktü ve hamileliğin basında bir anda büyüdüler.. 5. aydan bu yana emzirme sütyeniyle rahat edebildim birtek. ben iki tane kom - mamma sütyenini almıştım cok rahatlar.. ama iki gün önce bir arkadasımın tavsiyesi ile chezelle markasının elegant modelini aldım. hepinize tavsiye ediyorum hem fiyatı daha uygun hemde cok ince balenli o yüzden gögüs ucunu belli etmiyor ve yandanda destekli almayanlar varsa bir bakın derim..
nerde bulabiliriz peki ? Sani'de var mı? :))
canım gözün aydın çok sevindim senin adına inşallah yavruların kendini çabucak toparlarda biran önce kucağına alırsın duam seninle canımslm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin
belgünüm çok geçmiş olsun inşallah kızın zamanında gelir canım içini ferah tutbu arada herkese günaydın... anlatacaklarım var ve bugün dualarınıza ihtiyacım var kızlar. akşam işten çıkmadan lavaboya girdim son zamanlarda 3 dk bir wc ye koşuyordum zaten çıkmadan girim dedim yollarda perişan olmamak için bir girdim çamaşırım ıslak ama ne ıslanmak şaşırdım kaldım önce akıntımı değilmi anlayamadım ama baktım sadece renksiz su daha önce düştüğümde geldiği gibi günlük pedim okadar ıslanmışki çıkmış artık düşünün yani neyse sakin ol belgün dedim nede olsa yarın doktora gideceksin. işten çıktım öle durağa gittim otobüs beklerken alttan damla damla bişiler geldiğini hissetmeye başladım annemi aradım hani anneler bilir annem kızım sen delimisin daha önce az az suyun gelmişti biliyorsun neden doktorunu aramıyorsun suyun olabilir dedi bende nebilims ancım falan yok suyum olacağını düşünmüyorum dedim annem kızdı sen yinede doktorunu ara hemen dedi neyse aradım doktorum kaçıncı haftam olduğunu ıslaklığın nasıl olduğunu falan sordu ve hemen acil gidiyorsun hastaneye suyun olabilir bebiş gelebilir dedi beni aldımı bir telaş eşimi aradım arabaya atladığım gibi gittim hastaneye allahtan çok uzak değil gidene kadar kalbim duracak gibiydigittim doktorumun asistanını buldum hemen doğumhaneeye aldılar herzamanki ebemiz şaşırdı görüncee dedim böle böle gel dedi hemen bakalım neyse altıma bezi koydular kağıtla birlikte biraz dolaş dedi biraz dolaştım yarım saat kadar sonra geldi baktı renk tamamen değişmemiş ama biraz değişim var bana göre şu anda normal dedi doktorumu aradı doktorumda sabaha kadar altımda kalmasını sölemiş yarın zaten raporu için gelcekti geldiğinde bakıcam sabaha kadarda kontrol etsin olası bir durumda bana haber versin demiş. nesye eve geldim kasıklarımda ağrı. streste var tabi. başladım evi toplamaya eşim delirdinmi diyor bana yat diyor:) öle şaşkınlıktan naptımı bilmiyorum ki yattım bütün gece. sabaha kadar kontrollerdeydim sabaha karşı yine wc kalktım renk birden tamamen dönmüş yine ıslanmış şimdi hazırlanıcam hastaneye gidicem bakalım doktorum bakacak ne diyecek. allahım zamanında sağlıkla gelsin kızım lütfen.. benim tahminim doğum yapacak kadar öle suyum değil ama zaten erken doğum riskim vardı daha önce düştüğümden dolayı suyum az az gelmişti tekrarlıyor galiba gizli su olabilir diye düşünüyorum az az kaçıyor işte bilmiyorum neyse doktora gidince öğrencez dua edin kızlar hepinizi öptüm
kızlar bızde hastanden geldık...bbegımız 2,500 gr.olmus...
ama doktorum bebegın boynunda kordon var..sezeryan yapabılırım dedi...
benım de canım sıkıldı.sankı sezeryan kolayına gelıyormus gıbıme geldı...bende 1 hafta sonra falan devlet hastahanesındekı dktoruma gıdecegım..onlar gercegı soyluyorlar...
bir gün Agora'da falan buluşup bir kahve içelim şekercim. hatta reyhan'da cheesecake yiyelim :)))
canım ben bu sitede buldum ürünlerini filan koymuşlar ama fiyat belli değil
bana en mantıklısı sütyenli emzirme fanilası geldi
hem kışın olucağı için fanile ve sütyen bi arada hatta badi şeklinde olan da var...
yanlız satış noktaları ve fiyatları yazmıo...
kızlar bızde hastanden geldık...bbegımız 2,500 gr.olmus...
ama doktorum bebegın boynunda kordon var..sezeryan yapabılırım dedi...
benım de canım sıkıldı.sankı sezeryan kolayına gelıyormus gıbıme geldı...bende 1 hafta sonra falan devlet hastahanesındekı dktoruma gıdecegım..onlar gercegı soyluyorlar...
eee tabi eşine cok iş dusuyo burda:)))) benim kayınvalide karsı apartmanda ... annemde 10 dakika uzagımda.. gerci ikiside hic gelip
gitmez hep beni cagırırlar.. eşimde rahat tabi nasılsa ilgilenenim var:)))
dogumda filan annenin yanına gelseyydin keske... daha kolay olmazmıydı senin için?
canım normal dogum istiyosan mutlaka göster baska bir doktora.. benimkinde dediğim gibi iki tur kordon var boynunda şu anda bir tanesini acabilse tek kordonla hiç sorun değil normal yaparız dedi doktorum..kızlar hemen sezeryan demedı de..sezaryan olabılır dedı..
1 kez boynuna dolanmıs..açabılır falan demedı..
ama ben sezeryan yapmak ıstedıgını hıssettım...
daha onced ılk gıttıgımızda .1.çocuk normalmı dıye sordu..evet dedım..
sonra kolay oldumu ,nasıl dogumdu dıye sordu..ben o zaman normal dogumdan cekınıyor gıbı hıssetmıstım zaten..
bugunde kordon dolanmıs sezeryan olabılır deyınce bahane edıyor gıbı hıssettım..bılmıyorum..o yuzden devlettekı doktorumada gıtmeyı dusunuyorum..teyıt etmek ıtedım nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?