2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle cabuk yoruluyorum ama normal artık bu haftalarda:) inşallah dediğin gibi hepimiz kolaycacık doguruveririz:)))

nerde bulabiliriz peki ? Sani'de var mı? :))

nerde bulabiliriz peki ? Sani'de var mı? :))

canım ben bu sitede buldum ürünlerini filan koymuşlar ama fiyat belli değil

bana en mantıklısı sütyenli emzirme fanilası geldi
hem kışın olucağı için fanile ve sütyen bi arada hatta badi şeklinde olan da var...
yanlız satış noktaları ve fiyatları yazmıo...

Son düzenleme:
canım gözün aydın çok sevindim senin adına inşallah yavruların kendini çabucak toparlarda biran önce kucağına alırsın duam seninle canım

belgünüm çok geçmiş olsun inşallah kızın zamanında gelir canım içini ferah tut
bizim topiğin bebikleri aceleci çıktı ocağı beklemeden kasımda gelicekler sıpalar
herkese mrhba umarım herkesler iyidir :94:

kızlar bızde hastanden geldık...bbegımız 2,500 gr.olmus...
ama doktorum bebegın boynunda kordon var..sezeryan yapabılırım dedi...
benım de canım sıkıldı.sankı sezeryan kolayına gelıyormus gıbıme geldı...bende 1 hafta sonra falan devlet hastahanesındekı dktoruma gıdecegım..onlar gercegı soyluyorlar...

vuslatyarencıgım..allah bebeklerıne saglık versın canım..ömürlü olsunlar bıtanem...
erkenden gelmıs senın sabırsız kızların..erken dogum rıskın varmıydı ...dua edıyorum canım benım...

gözün aydın canım maşallah bebişine kordon açılabiliyor ama bekleyelim demedi mi hemen mi sezeryan dedi

bir gün Agora'da falan buluşup bir kahve içelim şekercim. hatta reyhan'da cheesecake yiyelim :)))

olurrrrrrrrrrr bayılıyorum onların çikolatalı cheesecakeine:)))) hamileliğimden bu yana izmirde oldugum süre içinde haftada 1 gidiyorum:)))

sütyen sanide yok bu arada:)))) ben kemeraltı zuhalden aldım nakite indirim yaptılar 30tlye aldım hello babyde 28 liraydi ama bedenleri sınırlıydı..
yarın saniye gidicem ordaki kadının sacını yolmaya.. ordan bi pijama takımı aldım anlata anlata bitiremediler.. gecenlerde giydim bir kere yıkadım sanki 1 yıldır giyiyormuşum gibi eski gözüküyor.. fişinide bulamadım ama götürüp kafasına atıcam

sağol canım, bende bir ararştırayım.

ben normalde de hiç atlet giymem. ama doğumdan sonra söylediğin emzirme atletlerini kullanabilir miyim hiç bilmiyorum. bir tane alsam mı acaba?

dilekcim selam;
bebişe maşallah... sen içine sinmiyorsa devlet hastanesinde de sor bence. ama doktorun sırf kolayına geldiği için böyle bir yolu seçmemeli bence...

cnm onuda düşündük ama eşim dr ve nöbetleri var okadar uzun süreli izin alma gibi bir şansı yok şuan bende ondan uzakta doğum yapmak istemiyorum aralığın 15 gibi annem buraya gelicek saolsun oda beni yanlız bırakmamaya çalışıyo elinden geldiği kadar bu annelerimiz olmasa napcakmışız bilmiyorum zaten allah başımızdan eksik etmesin.bnm annem balçovada oturuyo cnm sen nerde oturuyodun küçük yalı demiştin sanki ama yanlışmı hatırlıyorumki:))

adilemir.. neden hemen sezeryan dediki.. benimkindede iki tur kordon dolanmış..iki hafta bekliyelim dedi bebekler acabilormus kordonu eger bir katını dahi acarsa normal dogum için bir problem olmaz dedi.. sen bir daha konus doktorunla bence kolaya kacmasın...

denizcim yeni topiğimiz süperrrrr

secil iyi bari annen gelicek en azından yalnız olmazsın eşinin nöbetlerinde.. annelerin yeri apayrıı

kızlar ben çıkıyorum bugünlük benden bu kadar :)
yarın inşallah güzel haberler okurum burdan
kızımın odası gelecekti sözde ama halen gelmediler
hepinizi öptük

kızlar hemen sezeryan demedı de..sezaryan olabılır dedı..

1 kez boynuna dolanmıs..açabılır falan demedı..
ama ben sezeryan yapmak ıstedıgını hıssettım...
daha onced ılk gıttıgımızda .1.çocuk normalmı dıye sordu..evet dedım..
sonra kolay oldumu ,nasıl dogumdu dıye sordu..ben o zaman normal dogumdan cekınıyor gıbı hıssetmıstım zaten..
bugunde kordon dolanmıs sezeryan olabılır deyınce bahane edıyor gıbı hıssettım..bılmıyorum..o yuzden devlettekı doktorumada gıtmeyı dusunuyorum..teyıt etmek ıtedım nedense..

bu arada şu bizim topiğin meşhur bi poğaçası vardı ya hunny sen vermiştin onu yaptım bnde ilk defa ama çok güzel kabardılar inşallah tadıda güzel olur.

denızcıgım..gorusuruz ...
kendıne ıyı bak...
bende kalamıycam kayınvalıdem bende..emırle puzzle yapıyorlar..
bebek sekerı malzemelerımı getırmıs kayınvalıdem..onlarıda cumartesı tekrar gelıcek.o zaman yapıcaz ınşllah...

Son düzenleme:
burcuu uzakmışsın canım yaaa:2:

canım normal dogum istiyosan mutlaka göster baska bir doktora.. benimkinde dediğim gibi iki tur kordon var boynunda şu anda bir tanesini acabilse tek kordonla hiç sorun değil normal yaparız dedi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…