- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.001
olurrrrrrrrrrr bayılıyorum onların çikolatalı cheesecakeine:)))) hamileliğimden bu yana izmirde oldugum süre içinde haftada 1 gidiyorum:)))
sütyen sanide yok bu arada:)))) ben kemeraltı zuhalden aldım nakite indirim yaptılar 30tlye aldım hello babyde 28 liraydi ama bedenleri sınırlıydı..
yarın saniye gidicem ordaki kadının sacını yolmaya.. ordan bi pijama takımı aldım anlata anlata bitiremediler.. gecenlerde giydim bir kere yıkadım sanki 1 yıldır giyiyormuşum gibi eski gözüküyor.. fişinide bulamadım ama götürüp kafasına atıcam
hoşbuldum dünürüm biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın canım yeni evine alışabildinmihoşgeldin çitosum nasılsın çoğumuz aralıkda doğururuz diye beklerken ilk bebişlerimiz kasım da geldi inşallah bir an önce toparlanırlar
ay canım benım ya..kısa boy normal doguma engelmı ..hayret bırsey...
canım sende dun dktoa gıdcektın..bbekler nasıl...
ellerne saglık canım..
bende yapayım bu akşam...
bendee mahlp yok suan..
ıçı boş oluyor galıb demi...
peynır koymya gerek yok ..
ADİLEMİR yaz canım
1 çay bardağı sıvı yağ,2 su bardağı ılık süt,yarım su bardağı ılık su,1 çorba kaşığı şeker,1 tutam tuz,mahlep,2 yumurta.
toz mayayı ılık suyun içinde ağzını kapatıp beklet.
sonra sıvıyağ,ılık süt,şeker,mayayı,tuzu mahlepi kat
1 yumurta kır ikinci yumurtanında beyazı koy karıştır
sonra unu ekle yoğur
45-60 dk mayalanmaya bırak.
(canım bn hazır toz mayalardan kullandım o yüzden suyu koymadım,bide mahlepim yoktu onuda koymadım)
hemde bütün evi sardı valla.mısss kokarlar bırde
bende bos yapayım..kahvaltıda ıyı olur...
tarifi bende aldım canım sagol ama toz maya ne kadar instat mayalardan mı kabartma tozu paketlerı gıbı olandan 1 paket.yoksa normal toz mayamı.
canım maşallh bebeklerıne .ıkızlar ama kıloları çok ıyı...
ınşallah 38.beklerler de kolay olur hersey o zaman...ama 38.haftaya kadar dahada kılo alıcak bebekler..erkenden gelmek ısteyebılırlr..
iyiyim dilekcim bebişte iyi çok şükür senin bebişte tosuncuk olmuş maşallahçıtosssssss
sen nasılsın canım..beegın nasıll...
mügecim pijamanın markası cicikom resmini netten bulamadım.. eflatunlu pembeli altı cizgiliydi..
ben şu poğacayı deneyiim... hamuru yaptıktan sonra dinlendirmekmi gerekiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?