2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasıl yapıldıgını malzemelernı yazrmısın banad..ben kaçırdm malzemelernı..bend yaparım canım..

canım benım 1 tur dolanmıs dedı..ben gormedım tbii..
emır den bıldıgım bebekler dolarlar,açarlar...bazen kravat gıbı dugum bıle yaprlar..endselenme demıstı..
emrıın dogum doktoru hep cok olumluydu..
bu 1 tur dolanmıs dedı..hemen sezeryandan soze gırdı..
bende sezeryandn çokkkk korkuyorum....
hemde çok korkarım sezeryandan..

Son düzenleme:

Zuhal'de varsa ordan alayım bari. Haftasonu bebek arabası bakmaya gidicem. O zaman bakarım olmazsa.

Markası neydi ki şekercim aldığın pijamanın ? Aklımda olsun da almayayım :)

noluyo bu doktorlara anlamıyorum sezeryan yapmak için bahane kalmıyo arıyolar ve üretiyolar.benım bı arkadaşıma ne dese begenırsınız doktoru senın boyun kısa normal dogum yapamayabılırsın boyle bişi varmı ya.benımde ıkız ama olsa normal ne guzel olur doktorum normalın n sını bıle anmadı suana kadar sınır oluyorum...

ADİLEMİR yaz canım

1 çay bardağı sıvı yağ,2 su bardağı ılık süt,yarım su bardağı ılık su,1 çorba kaşığı şeker,1 tutam tuz,mahlep,2 yumurta.

toz mayayı ılık suyun içinde ağzını kapatıp beklet.
sonra sıvıyağ,ılık süt,şeker,mayayı,tuzu mahlepi kat
1 yumurta kır ikinci yumurtanında beyazı koy karıştır
sonra unu ekle yoğur
45-60 dk mayalanmaya bırak.

(canım bn hazır toz mayalardan kullandım o yüzden suyu koymadım,bide mahlepim yoktu onuda koymadım)

hoşgeldin çitosum nasılsın çoğumuz aralıkda doğururuz diye beklerken ilk bebişlerimiz kasım da geldi inşallah bir an önce toparlanırlar
hoşbuldum dünürüm biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın canım yeni evine alışabildinmigelin kızım nasıl eziyet ediyormu sana

ay canım benım ya..kısa boy normal doguma engelmı ..hayret bırsey...
canım sende dun dktoa gıdcektın..bbekler nasıl...

ellerne saglık canım..
bende yapayım bu akşam...
bendee mahlp yok suan..
ıçı boş oluyor galıb demi...
peynır koymya gerek yok ..

ay canım benım ya..kısa boy normal doguma engelmı ..hayret bırsey...
canım sende dun dktoa gıdcektın..bbekler nasıl...

oyleymiş bende yenı duydum canım kısa boy engelmış.evet dün gittim bebişlerim iyi cok şukur oglum 2300 gr kızım 2150gr doktor 38 ı beklerseler 38 de alırız dıyo ama bekleyeceklerını sanmıyorum dıyo daha erken gelebılırler gelısımlerı ıyı dedı cunkı.cok ta erken gelmezler inşşş...bakalım vuslatla yanıydı bızım sat tarıhımız onunkıler geldı bende korkmaya başladım:18:

mügecim pijamanın markası cicikom resmini netten bulamadım.. eflatunlu pembeli altı cizgiliydi..

ben şu poğacayı deneyiim... hamuru yaptıktan sonra dinlendirmekmi gerekiyor??

canım maşallh bebeklerıne .ıkızlar ama kıloları çok ıyı...
ınşallah 38.beklerler de kolay olur hersey o zaman...ama 38.haftaya kadar dahada kılo alıcak bebekler..erkenden gelmek ısteyebılırlr..

tarifi bende aldım canım sagol ama toz maya ne kadar instat mayalardan mı kabartma tozu paketlerı gıbı olandan 1 paket.yoksa normal toz mayamı.

mısss kokarlar bırde
bende bos yapayım..kahvaltıda ıyı olur...
hemde bütün evi sardı valla.
tarifi bende aldım canım sagol ama toz maya ne kadar instat mayalardan mı kabartma tozu paketlerı gıbı olandan 1 paket.yoksa normal toz mayamı.

afiyet olsun canım.

valla canım dr outkerin yeşil paketlerinde tek kullanımlık kabartma tozu gibi olanlardan koydum bn öbürlerini hiç ayarlıyamıorum çünkü

canım maşallh bebeklerıne .ıkızlar ama kıloları çok ıyı...
ınşallah 38.beklerler de kolay olur hersey o zaman...ama 38.haftaya kadar dahada kılo alıcak bebekler..erkenden gelmek ısteyebılırlr..

sagol canım evet cok sukur kıloları ıyı.doktorda oyle dedı zaten 38 bulması zor artık zor sıgıyolar diyo en gec 37 dıyo bakalım hayırlısı..

çıtosssssss
sen nasılsın canım..beegın nasıll...
iyiyim dilekcim bebişte iyi çok şükür senin bebişte tosuncuk olmuş maşallahütü yapıyorum da ara ara bakıyom cevaplar geç kalıyorcanım bence başka dktra daha görün hemen sezeryan demiş bide sen önceden normal yapmışın buda normal olur inşallah bu dktrları anlamıyom zora gelince hemen kesme biçme derdindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…