2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar vuslatyaren bebeklerin hayırlı olsun tez zamanda evine dönersiniz inşllh iyi olacaklardır sen üzülmede sütün bol olsun
belgün cnm sanada geçmiş olsun birşey olmaz inşllh. ağrolar dışında herkez iyidir umarım.
bugün benimde göbek deliğim çok acıyor ellettirmiyor sanırım iyice gerildi galiba ağrılarımda var geçer inşllh

ilk bebeklerımız gelmişşş Vuslatyarencim Allah bebeklerını sana bagıslasın sağlık versın canım..

belguncum gecmıs olsun

bende bu sabah işe giderken düştüm kızlarr yaa Allah yuzume baktıda kalçamın uzerıne oturuverdım.cok yagmur yagıyordu kaydım bırden...sonra 15dk dınledım kendımı, agrım felan olmayınca ıse gıttım cok sukur ıyıyım aman sizde dikkat edın kendınızee

selam kızlr nasılsınız...ben bu aralar yine çok hayırsızım ama ne hyapayım kayınvalidemler geldi,sonra ben çok ağır hastalandım,şimdide eşimin işi dolayısıyla istanbuldayım...o yüzden giremedim topiğe,umarım herkes iyidir.herkese çok çok selamlar........

yazları 3 ay görüyorum bayramlarda bide her ayın il ppazar günü

canım allah kolaylık versin,zor bir durum gerçekten.

canım benim de kaç gündür göbek deliğime ellenmiyor,okadar acıyor ki,çatlayacak diye ödüm kopuyor,neyse ki geçti bugün geçenki kadar çok acımıyor.

canım dikkat et gerçekten çok yağmur vardı bugün allah korusun.çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım.işlerinizi hallettiğinde bol bol girersin sen de.

İyi geceler kizlar bizim de okuldaki arkadaşlarla yemeğimiz vardı yeni geldik müzikten heralde Kizim da nasıl hareketliydi :)) Cok beğendiğim ama parama kiyip da alamadığım bi saat vardı esim bana onu almış o kadar cok sevindim ki ...Topikteki tüm öğretmen arkadaslarımı kutluyorum :))

geçmiş olsun canım ya, aman dikkat et kendine...son zamanlarda denge problemimiz olacakmış zaten...

begümcüm nerelerdesin sen ya ? merak ettim seni...geçmiş olsun ayrıca...şimdi nasılsın ?

canım benim çok zor bi durum allah yardımcın olsun..
bunları düşünmen normal geçmişte zor günler yaşadığın için şimdi endişeleniyosun
ancak güzel şeyler düşünmeye çalış güzel hayaller kur bebeğini kucağına alacağın anı düşün mesela
inş. oğlunada bian önce kavuşıursun ve hiç ayrılmazsın

günaydın anneler,
dün akşamüstü içimde bir sıkıntı eşim geldi ve ben habire ağlıyorum :2: ne oldu diyo?ortada bişey yok ama bir moral bozukluğu,bir üzüntü....bu zamana kadar hiç böyle şeyler olmazdı.
sanırım yavaş yavaş doğum korkusu sarmayada başladı......:18:

merhaba kızlar...
secılcım allah kolaylık versın sana canım..

sabegcıgım gecmıs olsun..dıkkat et kendıne..
elma sekerı ay sendemı dustum..ıyımısın sımdı.nasılsın..
belguncum gecmıs olsun canım...

iyim canım çok şükür beklemeye devam
sen nasılsın

canım bende ıyıyım...
emır kreste...12 de almaya gıderım...
ona yemek hazırlıyorum bıryandan.
pişiyor
gelınce aç gelır..
tullerımın yarısı yıkandı asıldı..
2 tanede makınede sımdı..dun akşamdan berı makınede bekletıyorum canım..iyice kırler yumuusasın..
sen naptın..çanta hazırladınmı kendıne..

canım kolay gelsinn
bende haftasonu yıkadım tulleri
daha çantamı hazırlamadım ben pek bi gevşek davranıyorum bu konuda
hep yarın hazırlıcam diyorum kalıyo :))

gulsencıgım..
bede hep yarın hazırlıycam derken 2 gun once hazırldım..
oda hepsı ıçınde degıl..
aklıma geldıkce koymam lazım bırseyler ıçıne..
yoksa ben kesın unuturum bırcok seyı...
oh tullerın yıkanmıs...
benımde bı tuller kaldı zaten yapılacak..
ben çıkıyorum.kendıen ıyı bak canım..

selam kızlar
bende anneme geldim birlikte kahvaltı yaptık şimdide çarşıya çıkacağız hastane için geceliğe bakacağım
zaman daralıyor ve benim hala çantam hazır değil :26:

Günaydın kizlar yine okul yollarindayim Dilekcim saatimi takamadim daha büyük geldi biraz gidip kucultturucez fotosunu da aksama eklerim canım ben cok beğendim dibim düştü diyebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…