- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.041
yazları 3 ay görüyorum bayramlarda bide her ayın il ppazar günü
slm kızlar vuslatyaren bebeklerin hayırlı olsun tez zamanda evine dönersiniz inşllh iyi olacaklardır sen üzülmede sütün bol olsun
belgün cnm sanada geçmiş olsun birşey olmaz inşllh. ağrolar dışında herkez iyidir umarım.
bugün benimde göbek deliğim çok acıyor ellettirmiyor sanırım iyice gerildi galiba ağrılarımda var geçer inşllh
ilk bebeklerımız gelmişşşVuslatyarencim Allah bebeklerını sana bagıslasın sağlık versın canım..
belguncum gecmıs olsun
bende bu sabah işe giderken düştüm kızlarr yaaAllah yuzume baktıda kalçamın uzerıne oturuverdım.cok yagmur yagıyordu kaydım bırden...sonra 15dk dınledım kendımı, agrım felan olmayınca ıse gıttım cok sukur ıyıyım aman sizde dikkat edın kendınızee
selam kızlr nasılsınız...ben bu aralar yine çok hayırsızımama ne hyapayım kayınvalidemler geldi,sonra ben çok ağır hastalandım,şimdide eşimin işi dolayısıyla istanbuldayım...o yüzden giremedim topiğe,umarım herkes iyidir.herkese çok çok selamlar........
ilk bebeklerımız gelmişşşVuslatyarencim Allah bebeklerını sana bagıslasın sağlık versın canım..
belguncum gecmıs olsun
bende bu sabah işe giderken düştüm kızlarr yaaAllah yuzume baktıda kalçamın uzerıne oturuverdım.cok yagmur yagıyordu kaydım bırden...sonra 15dk dınledım kendımı, agrım felan olmayınca ıse gıttım cok sukur ıyıyım aman sizde dikkat edın kendınızee
selam kızlr nasılsınız...ben bu aralar yine çok hayırsızımama ne hyapayım kayınvalidemler geldi,sonra ben çok ağır hastalandım,şimdide eşimin işi dolayısıyla istanbuldayım...o yüzden giremedim topiğe,umarım herkes iyidir.herkese çok çok selamlar........
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum...ben daha önce birkere evlenip ayrıldım ve 1 tane oğlum var 3,5 yaşında...ozamanki hamileliğim çok kötü geçti ve bebeğim daha çok küçükken velayetini vermek zzorunda kaldım,ve ayrıldım.şuan çok mutluyum eşim çok ii bir insan bana o kadar güzel şeyler yaşatıyorki gerek sevgisi ve özverisi gerekse bana verdiği değer herşey çok güzel...ama şu içimdekileri onunla hiç paylaşamıyorum..çünkü eşim daha önce evlenip ayrılan ve çocuğu olan bi insan değil...oğlumun bebekliğini hiç yaşayamadım şiddet kötü sözlerle dolu bir hamilelik geçirdim,hamile kaldığımı öğrendiğimde aldırmam için çok geç bi zamandı...şimdi hep aklıma o günler gelio çok korkuyorum sanki heran mutluluğum bozulacakmış gibi korkuyorum...eşimi çok seviyorum çok mutluyum ama oğlum içimde kocaamn bi yara ve şuan hamile olduğum içinde galiba biraz sürekli bi hüzün var içimde aklımda hep o var çok özlüyorum onu...
gulşennnnnnnnnnnnn
nasılsın........................
iyim canım çok şükür beklemeye devam
sen nasılsın
canım bende ıyıyım...
emır kreste...12 de almaya gıderım...
ona yemek hazırlıyorum bıryandan.
pişiyor
gelınce aç gelır..
tullerımın yarısı yıkandı asıldı..
2 tanede makınede sımdı..dun akşamdan berı makınede bekletıyorum canım..iyice kırler yumuusasın..
sen naptın..çanta hazırladınmı kendıne..
Günaydın kizlar yine okul yollarindayim Dilekcim saatimi takamadim daha büyük geldi biraz gidip kucultturucez fotosunu da aksama eklerim canım ben cok beğendim dibim düştü diyebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?