2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun canım...
saglıklı olsunlarda erken gelsınler...

bende kacıyorum kızlar...
kayınvalıdemı yanlız bıraktım...

Son düzenleme:
ben poğacayı yapıyorum bisürü un koydum ama hala cıvık hamur gibi degil.. daha un ekleyimmi yoksa kabarırken koyulasıyomu bu???? ilk kez yapıorumda:26:

bu arada şu bizim topiğin meşhur bi poğaçası vardı ya hunny sen vermiştin onu yaptım bnde ilk defa ama çok güzel kabardılar inşallah tadıda güzel olur.

canım bende 3-4 kere yapmışımdır ama bugünlerde üşeniyorum
hatta tarifi hayran vermişti
poğçanın adı hayran poğça die kaldı
gerçekten çok güsel oluo ve çok kabarıo tarifide kolay
yapanlara kolay gelsin ve de afiyet olsun..

ben poğacayı yapıyorum bisürü un koydum ama hala cıvık hamur gibi degil.. daha un ekleyimmi yoksa kabarırken koyulasıyomu bu???? ilk kez yapıorumda:26:

canım hani derler ya kulak memesi kıvamında die ööle olsun

dilek yaaa nası doktor bu hemen sezeryan demişş inş kordon açılırda gerek kalmasss
hakkımısda hayırlısııı

kızlar herkese merhabalarr...............
ilk bebişler gelmişşşş çokk duygulandımm...dualarımız bebişlerle vuslatyarennn sen içini ferah tut cnmmm...
belgüncüm geçmiş olsun cnmcım..
bebeğini gören arkadaşlarım gözünüz aydınnn maşallh yavrularımıza
meslektaşlarımın da öğretmenler gününü kutluyorummm

basakcım ben daha önce oylamıştım zaten..derin ismini cok seviyorum ben... ela ismi hem coook fazla hemde bana baska seyler cagrıstırıyo kızma olurmu???

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum...ben daha önce birkere evlenip ayrıldım ve 1 tane oğlum var 3,5 yaşında...ozamanki hamileliğim çok kötü geçti ve bebeğim daha çok küçükken velayetini vermek zzorunda kaldım,ve ayrıldım.şuan çok mutluyum eşim çok ii bir insan bana o kadar güzel şeyler yaşatıyorki gerek sevgisi ve özverisi gerekse bana verdiği değer herşey çok güzel...ama şu içimdekileri onunla hiç paylaşamıyorum..çünkü eşim daha önce evlenip ayrılan ve çocuğu olan bi insan değil...oğlumun bebekliğini hiç yaşayamadım şiddet kötü sözlerle dolu bir hamilelik geçirdim,hamile kaldığımı öğrendiğimde aldırmam için çok geç bi zamandı...şimdi hep aklıma o günler gelio çok korkuyorum sanki heran mutluluğum bozulacakmış gibi korkuyorum...eşimi çok seviyorum çok mutluyum ama oğlum içimde kocaamn bi yara ve şuan hamile olduğum içinde galiba biraz sürekli bi hüzün var içimde aklımda hep o var çok özlüyorum onu...

canım oğlunu hiç görmüyor musun peki?

İlk bebişlerimiz gelmiş çok heyecenlandım.Vuslat geçmiş olsun.Aynı zamanda hayırlısı olsun.Umarım bebişlerin en kısa sürede sağlıkla evlerine dönerler.
Kızlar emzirme atleti mevzusu olmuş.Ben aldım ama onların valenleri olmadığı için biraz yayık gösteriyor göğüsleri.Görüntü çok estetik değil yani.Ama evde yalnızken çok kullanışlı olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…