- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.061
günaydın kızlar insallah herkes ıyıdır burda hava kapalı lodoslu yagmurlu .vuslatın bebeklerınden haber varmıkı
kızlar slm nasılsınz bebişler nasıl
yazamıyorum 2 gündür yaw belim ağrıyo inanılmaz şekilde dün sabahtan beride sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ara ara gelip giden dr um la konuştum şiddetlenirse hastaneye git bana haber wer dedi şuan iiyim böle dün ebe geldi ewe şikaytlerimi söleyince dinlenmem gerektğini kendimi yormamı bişe olursa onu aramamı söledi 3 hafta sonra doğum için memlkete gitcem sağ salim annemin yanına warsaydım başka bişe istemiyorum gerçekten
slm canım geçmiş olsun yat dinlen bol bol.
benimde hep belim ağrıyo eğilip kalkamıyorum çizmelerimi falan annem yada eşim giydirip çıkartıyo.
günaydın kızlar insallah herkes ıyıdır burda hava kapalı lodoslu yagmurlu .vuslatın bebeklerınden haber varmıkı
saol tatlım dinleniyorum zaten uzun süre ayakta falan kaldğım zaman başım dönüyo kansızlıktan sanırm yoruluyorm hemen
hmm sanada geçmiş olsn tatlım o bel ağrıları mahwediyo zaten eğilip doğrulamıyorz bi de bel ağrıları yawaşlatıyo bizi
bebişin nasıl buarada dr a gitcektin sanırm[/FONT
slm tatlım nasılsn burdada hawa kapalı yağmur yağsın istiyorum 6 aydır urfa wiranşehirde yaşıyorm we doğru dürüst yağmur yağdığını görmedm yağmuru özledim ben
saol canım bebişte ii maşallah.2 hafta var bizim kontrolümüze daha çokk var
arkadaşın naptı bu arada buldumu dr. bnmkini aramışmı?
hmm bizim 3 hafta sonra kontrolmüz memlekete gidince gitcem ben
bebişin ii olmasına sewindm
yaw ben hiçç sormadm arkadaşa ii hatırlattın p.tesi dr a gidiceğini yazdı biraz önce ama senin werdğin dr a mı gitcek başkasına mı bilmiyorm bi sorim ben
shirim, hadibakem, guldeşeker,
hunny
sağolun kızlar
dua edin bu saatten sonra duadan başka elimizden gelen bişey yok
dün benim de kontrolüm vardı fakülteye gittim bebişleri gördüm
ama eşim sen bugün gitme diyor dün sabah 7.30dan 4.30 a kadar fakültede kalınca akşam baya ağrım oldu ayaklarım şişmişti babamız gidecek bakalım inş ii haberlerle döner
belgün inş senin de ii haberlerini bekliyoruz
hayrancım dr bana en son gidişimde en önemlisi senin bebeğin hareketlerini hissetmen bu nst den falan daha önemli demişti hareketlerine dikkat et canım olmazsa dru ara
kızlar benden bu kadar
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun öptm herkescikleri
dua dua dua...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?