2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız,

hava kapalı burdada içim sıkılıyo kzımın eksiklerini tamamlıcaktım bugün ama dışarı çıkamıcam pazar gününe kaldı artık eşimle beraber giitcez.

kızlar slm nasılsınz bebişler nasıl
yazamıyorum 2 gündür yaw belim ağrıyo inanılmaz şekilde dün sabahtan beride sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ara ara gelip giden dr um la konuştum şiddetlenirse hastaneye git bana haber wer dedi şuan iiyim böle dün ebe geldi ewe şikaytlerimi söleyince dinlenmem gerektğini kendimi yormamı bişe olursa onu aramamı söledi 3 hafta sonra doğum için memlkete gitcem sağ salim annemin yanına warsaydım başka bişe istemiyorum gerçekten

slm canım geçmiş olsun yat dinlen bol bol.

benimde hep belim ağrıyo eğilip kalkamıyorum çizmelerimi falan annem yada eşim giydirip çıkartıyo.

slm canım geçmiş olsun yat dinlen bol bol.

benimde hep belim ağrıyo eğilip kalkamıyorum çizmelerimi falan annem yada eşim giydirip çıkartıyo.

saol tatlım dinleniyorum zaten uzun süre ayakta falan kaldğım zaman başım dönüyo kansızlıktan sanırm yoruluyorm hemen
hmm sanada geçmiş olsn tatlım o bel ağrıları mahwediyo zaten eğilip doğrulamıyorz bi de bel ağrıları yawaşlatıyo bizi
bebişin nasıl buarada dr a gitcektin sanırm

günaydın kızlar insallah herkes ıyıdır burda hava kapalı lodoslu yagmurlu .vuslatın bebeklerınden haber varmıkı

slm tatlım nasılsn burdada hawa kapalı yağmur yağsın istiyorum 6 aydır urfa wiranşehirde yaşıyorm we doğru dürüst yağmur yağdığını görmedm yağmuru özledim ben

Son düzenleme:

saol canım bebişte ii maşallah.2 hafta var bizim kontrolümüze daha çokk var

arkadaşın naptı bu arada buldumu dr. bnmkini aramışmı?

saol canım bebişte ii maşallah.2 hafta var bizim kontrolümüze daha çokk var

arkadaşın naptı bu arada buldumu dr. bnmkini aramışmı?

hmm bizim 3 hafta sonra kontrolmüz memlekete gidince gitcem ben
bebişin ii olmasına sewindm
yaw ben hiçç sormadm arkadaşa ii hatırlattın p.tesi dr a gidiceğini yazdı biraz önce ama senin werdğin dr a mı gitcek başkasına mı bilmiyorm bi sorim ben

Herkese merhaba. öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun herkesden. Geçmişi çok okuyamadım.
Biliyorsunuz salı akşamı biraz suyum gelmişti dün doktora gidecektim gittim önce ultrasonda baktı. Suyumun normalindende fazla olduğunu söledi oooo bu su yeterde artar bile dedi sonra kızımın durumuna baktı 32+0 olması gerekirken 33+0 gözüküyormuş önden gidiyor kilosuda normal haftasına göre fazla maşallah tosuncuk dedi kızım 2,140 kg maşallah. Sonra raporumu hazırladılar falan. Kalkınca turnusol kağıdınıda çıkar bir bakalım dedi görünce inanamadı doktorum bile şaşırdı ultrasonda fazla görüpte suyumun bir yandan gelmesi telaşlandırdı ee napcaz şimdi diyor bana ellerinide beline koymuş emin olamadı bu bir risk bu şekilde bırakamam dedi ve beni doğumhaneye yolladı bir saatliğine.birdaha kağıt koydurttu bir saat sonra çıkardığımda yine renk değişmişti. Daha önce bende iltahap olduğundan acaba omu tetikliyor diye düşünerek bana bir fitil verdi dün bir tanesini attım 4 gün sonra diğerini atıcam ve 2 gün daha bekleyip haftaya aynı gün yine gideceğim bu arada suyun yine gelirse aynı şekilde hemen gel ama gelmezse haftaya gel kontrol edeceğim suyunun durumunu dedi. Benim anladığım kadarıyla suyumun fazla olmasından dolayı azaz gizli suyum geliyor daha önce düşmemim etkiside var tabi. Doktorum içinin kısmen daha rahat olduğunu çünkü ultrasonda en azından suyunun fazla olması alttan azaz kaçsada sorun yaratmaz bir kaç hafta daha atar seni ama eğer suyun ultrasonda bukadar gözükmeseydi şu anda suyunun azda olsa gelmesi dahada büyük bir riskti dedi. Birdahaki gittiğimde hala suyum kaçak yapıyorsa eğer önlem alcakmış bakalım iğne falan yapıcak galiba erken doğum riskine karşı bebeğimin ciğerleri için.zaten 33 hafta gözüküyoruz ondan sonrada en kötü 36,haftaya kadar dayanabilirsek güzel olacak allahın izniyle. Ama maşallah en azından kızım iyi. Gayet memnun halinden zaten hamileliğim boyunca hep bana olan oldu prensesin keyfi tıkırında aman o iyi olsunda ben her türlü sorunun üstesinden gelirim. Işte böle kızlar dört gün sonra son fitili atıp haftaya çarş yine gideceğim bakalım ne olcak inş suyum azalmaz ve kızımda inş sağlıklı olacağı şekilde vakitlice gelir. şimdi çantmaı hazırlıcaz annem gelcek pazartesi salı gibi çarş tekrar gitmeden doktora çantamı hazırlamış oluruz herhalde. Dün geldi izmirden gcelik pijama takımlarım falan kızımın çok güzel cicileride geldi cici anneannesinden. Eklicem resimleri bayıldık bayıldıkk annemle. Haftasonu falan eksiklere bakıcam yine bakalım allahım hayırlısını versin inş.

Bu arada bugün iş yerime raporumu getirdim artık son günüm bugün itibariyle doğum iznine ayrılıyorum içim burkuldu valla ne zormuş ama bir yandanda bol bolll dinlenerek geçireceğim doğuma kadar ohhhh keyif

BELGÜN maşallah kızına sevindim ciddi bi sorunun olmamasına inşallah zamanında sağlıklı bi şekilde alırsın kollarına.(bu arada kilosuna maşşallah tombik olcak ne güzel)

belgüncüm öncelikle kızına maşaallah tombiş tombiş olacak tam ısırmalık.
umarım fitil işe yararda suyunda azalma olmaz.
Rabbim hepimize vakitli ve sağlıklı evlatlar versin inş

bende yeni eve geçtim hastanede giymek için gecelik aldım kendime.öyle ahım şahım birşey değil ama hastane için yeter.

kıslarrrr merhabalar........belgüncüm maşallh kızınaaa cnm tombikkkim benim
burcu ve shekercat cim geçmiş olsun bel ağrısından yakınmışsınız...benim bel ağrım falan yok da ben de nefessiz kalıp ölücem valla ya....nefes alamıyorummm hiçç...fazla da yemiyorum ondan oluo desem...napcağımı şaşırdım valla yetmiyor artık nefesim gece tıkanıp kalıyorum uykuda bile...

selam kızlar,

göbiş topiğine ve cici topiğine bişiyler ekledim...

belguncüğüm bebişin kocaman kız olmuş maşallah demekki tek nefessiz kalan ben değilim gece yatarken bile nefes almakta zorlanıyorum uyku haram olmaya başladı 1 ayım kaldı 1 ay sonra bende izne çıkacağım mümkün olduğu kadar hareket etmeye çalışıyorum şişmeyeyim diye ama belim çok ağrıyor özellikle sol küreğimin altı çok zorlaştı son aylar inşallah aralığı atlatırım...

canım gecmıs olsun..beklesın barı prenses 36 haftaya kadar..
suyunun fazla olmasıda ıyı bırsey canım..
su fazla olunca kaçak mı yaparmıs bılmıyordum gercekten...

canım olması normalmıs nefes sıkıntısı...
bebek dıyaframa baskı yapıyor..
bebek 35 haftalık oldugunda yavas yavas asagı ınmeye baslıycak..nefes problemınde kalmıycak..
cızelgende gorıuunmuyor.kaç haftalık oldun kuşum sen ve beegın..

cancercıgım.gecelıgını gule gule gıy...
gobüş topıgınde gordum gobegını..
şimdıde cıcılerınıze bakmaya gıdıyorum..
ordandfa mutfaga geceyım..yemek hazırlayayım..
eşim geldı...emır park ıstıyordu..
baba oğul balıga gıttıler 1 saatlıgıne..emir i nasıl oyalayacagımızı sasırdık vallahı...
hava soguk ve yagmur varsa dışarıyı ıstemıyor.ama hava açıksa aklı parkta ..

Belgüncüm çok geçmiş olsun canım. Haber alamasaydım arayacaktım seni. Senin de kızının da iyi olmasına çok sevindim. Şu yaramazlar daha fazla yüreğimizi hoplatmadan vakitlice alsak kucağımıza ne güzel olacak... :)

cnm gözün aydın.. Allah analı babalı büyütsün. Rabim en kısa zamanda saglıklarını da versin inş..dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…