- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.081
kızlar..patruska ,deep,hogate,kuşyuvası, dirim vs..
bırsuru yazan arkadaslarımız vardı...
hıç gırmıyorlar artık..nasıllar acaba...
demek burdasın..kaçak senı...Canım ben hep buralardayım. Ama bilgisayar başında çok oturamıyorum. Bayramdan önceki 2 hafta işe gittim. Artık doğum iznine ayrıldım. Yazıları takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ben bakamadığım zaman eşim takip edip bana söylüyor.Ağırlaştım iyice artık. Geceleri çoğunlukla uyuyamıyorum. Yatakta dönemiyorum karnımda ağrılar oluyor. Bebeğim sanki ''ben geliyorum annecim hazırlıklı ol'' der gibi. Doğum çantasını ancak hazırlayabildik. Bi tek onları hastaneye götürmek için bir kamyon ayarlamak kaldı Sizin de eşyalar bu kadar çok mu yer kapladı kızlar ya. Kış bebeği olunca eşyalar bir kat artıyor.
Doktora bana sezaryen tarihini ne zaman vereceğini sordum. Daha erken ama seninkinin sezaryen tarihini bekleyeceğini sanmıyorum dedi. Bende plasenta previa var. bu yüzden mi yoksa bebeğim normalden kilolu olduğu için mi öyle söyledi bilmiyorum. Daha önce de 37-38. haftaları bulursan iyi demişlerdi. Sanırım en geç 15 aralık gibi doğum olur. Ayy doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Önceden bir an önce vakit geçsin istiyordum. Şimdi 20 gün kaldığını görünce ter basıyor.
Bu arada doktor bebeğimin göbek çevresine 37+1 günlük dedi. Kilosu 2,900 olmuş. Şeker ölçümleri normal çıkıyor ama acaba gözden kaçan bişey mi var diye endişelenmeye başladım.
Çok öpüyorum hepinizi. Yazmayı özlemişim.
şirinemcım canım aynen bende gecelerı çok kalkıyorum..ama nedenını bılmıyorum..çunku karnımın bana verdıgı sıkıntı yok..zaten buyuk degıl..
ama su aralar çok uykum gelıyor gunduzlerı..oglum var..ondan dolayı uyumuyorum..
ama sen gunduzlerı bari olsun yat uyu canım..gercekten bu sıpalar gelınce uykuyu mumla aratacaklar bıze..
demek burdasın..kaçak senı...
yaz arada..bak merak ettım senı...
bayagı agırlasmıssın canım..dogumada az kalmıs...
bızde canta hzırladık..ama çok degıl...ıkı tane .bırı bana.bırı bebege..
fazla agır degıller..
bebegın gelısımıde maşallah çok ıyı...
sanırım dogumuna az kaldı...
benc 10 gun sonra dogumun olur gıbı..
seın bır çocugun daha vardı demı.yanlıs hatırlamıyorum..o nasıl...
bebeg ısım ne koyucaksın...
kendıne ıyı bak...dogum olursa yaz...senıde eklesın denız gelen bebekler topıgıne...
sımdıden hayırlı dogumlar canım..özletme kendnı..
Şirinem benim de geceleri seninle aynı sıkıntılarım oluyor. Bazen dönmek için eşimi uyandırıyorum da beni iterek döndürüyor. Bende de ayaklarda değil ellerimde şişlik var.
Güldeşeker amin canım. İnşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.
Canım ben hep buralardayım. Ama bilgisayar başında çok oturamıyorum. Bayramdan önceki 2 hafta işe gittim. Artık doğum iznine ayrıldım. Yazıları takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ben bakamadığım zaman eşim takip edip bana söylüyor.Ağırlaştım iyice artık. Geceleri çoğunlukla uyuyamıyorum. Yatakta dönemiyorum karnımda ağrılar oluyor. Bebeğim sanki ''ben geliyorum annecim hazırlıklı ol'' der gibi. Doğum çantasını ancak hazırlayabildik. Bi tek onları hastaneye götürmek için bir kamyon ayarlamak kaldı Sizin de eşyalar bu kadar çok mu yer kapladı kızlar ya. Kış bebeği olunca eşyalar bir kat artıyor.
Doktora bana sezaryen tarihini ne zaman vereceğini sordum. Daha erken ama seninkinin sezaryen tarihini bekleyeceğini sanmıyorum dedi. Bende plasenta previa var. bu yüzden mi yoksa bebeğim normalden kilolu olduğu için mi öyle söyledi bilmiyorum. Daha önce de 37-38. haftaları bulursan iyi demişlerdi. Sanırım en geç 15 aralık gibi doğum olur. Ayy doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Önceden bir an önce vakit geçsin istiyordum. Şimdi 20 gün kaldığını görünce ter basıyor.
Bu arada doktor bebeğimin göbek çevresine 37+1 günlük dedi. Kilosu 2,900 olmuş. Şeker ölçümleri normal çıkıyor ama acaba gözden kaçan bişey mi var diye endişelenmeye başladım.
Çok öpüyorum hepinizi. Yazmayı özlemişim.
günaydın kızlar,
geceleri uyumadan önce nefes alma problemi yaşıyorum doğru düzgün nefes alamıyorum sanki burnum tıkalıymış gibi ,gündüzleri de yürürken nefesim kesiliyor,hayırlısıyla şu zaman çabuk geçsede sağlıkla alsak bebeklerimizi kucaklarımıza ve bünyemizde normale dönse değil mi?
2 gecedir rüyamda kendimi doğum yapmış görüyorum,zaman ilerleyince böyle rüyalar görmemiz normaldir herhalde değil mi....
güldeşeker neva ruyalar hakıkaten tuhaf gecen gece ruyamda Kızım bana seslendı karnımdan anne elimi tut dedi bı baktım karnıma böle sol tarafımdan mınnacık bir el bır parmagımla tuttum elini öle uyuduk.hayır olsun cok etkilendim ama
canım çok sağol doktora gittik o gün iyiyiz inşallahvuslatyaren bebeklerin hoşgelmiş canım ..Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına alıp eve getirdiğin günleride nasip etsin inş. canım...Sezeryanlısın dikkat et kendine üşütme sütlerini sağ poşetlerde dolapta sakla canım , şu an süt istiyorlarmı bilmiyorum ama bebeklerinin sütüne çok ihtiyacı olacak canım...dualrım sizinle ve tüm aynı durumda olan anneler ve bebekleriylee canımm..
Belguncum inş. yanlış alarmdır öyle böyle gününü tamamlayıp gelecek nazlı kızın canım , hayırlı haberleini bekliyoruz .Rabbim yardımcımız olsun inş..
Hayran bende 27+1 de ciğer geliştirici iğne oldum benim kızımda hareketsizleşmişti hatta ben bile elimi kolumu kaldıramıyordum ..korkma canım iğneye bağlı bu belirtiler hatta yanaklarında kızarma ateş basmaları falanda olabiliyor sen yinede içim rahatlasın diyorsun doktorunu bir ara sor canım...
Burcuuummm o psikoloji bendede var canım , ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryandan korkuyorum .. kafamdam kötü düşünceleri atmaya çalışıyorum sende güzel şeyler düşün canım..Bebeğinle sağlıkla eve geleceğin günlerin hayalini kur kötü düşünme canım
canım iğneden dolayı bebeklerin hareketleri azalmış gerçekten nstye bağladılar normal çıktıslm kızlar öncelikle tüm öğretmen arkadaşların ve öğretmenlerimizin gününü kutluyorum...
saol canımmm
ayy sorma canım çok zevkli onlarla oyalanmak
dün akşam rüyamda eşyaları yıkamışım mis gibi kokuyodu ööle gördüm
hakketen mis gibi kokuolar...
canım telaş yapma iğne olmuşsun ondan olur bende aşıdan sonra panik yaptım apar topar gittik doktora ama maşşallah oğluşum çok iyidi
2 saat den fazla hareket etmesse doktoruna haber ver ama inş bişiicii yoktur
bizi de habersiz bırakma canımm...
bol bol dinlen arada gezin, ama kendini yorma...
rabbim hepimisin yardımcısı olsun....
canım sancım olunca ben de korktum dün annemle alışverişe çıktık herşeyimi aldık artık bir de hasta pedini sordum eczacı bir tanıdığa o da yok dedi zzaten hastane pakedinin içinde var dedi gerek olursa alırsınız bizden dedi ben de onu almadım normal ped aldım yanıma sadece iki gecelik bir pijama takımı aldım iki emzirme sütyeni bir tane temizleme mendili aldım banyo yapamama ihtimaline karşıselam kızlar
bende anneme geldim birlikte kahvaltı yaptık şimdide çarşıya çıkacağız hastane için geceliğe bakacağım
zaman daralıyor ve benim hala çantam hazır değil :26:
ay benim de nefes problemim var ama benim zaten karnım aşağıda daha ne kadar aşağıya inecek ki zaten bebeğin başı aşağıya indiği için ağrı oluşmuşcanım seninde bebişinde iyi olmasına çok sevindim. Maşallah topiğimizin tombiş bebeklerinden biri olacak galiba :) Hayırlısı ile, sağlıkla, vaktinde kucağına alırsın inşallah bebişini...
nefes alamama hepimizin ortak problemi sanırım. ben telefonda konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bazen. hele gece yatağa yattığımda nefes alış-verişimi düzene sokana kadar uykum kaçıyor :)) 36. haftadan sonra geçiyormuş bu durum, bebekler aşağıya indiği zaman yanii...
ayyy ne kadar etkileyeci bir rüya gerçektende...Allah hayıra çıkarsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?