2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslat yarencıgım..haverlernı beklıyoruz kuzum...kuzucuklarında bır an once evlerıne doner ınşallah...
ablalarıda merak edıyormu bebekleri...oda kım bılır ne kdr heyecanlıdır...
dogu nasıl basladıcanım..suyun mu geldı..yoksa sancınmı geldı..

kızlar..patruska ,deep,hogate,kuşyuvası, dirim vs..
bırsuru yazan arkadaslarımız vardı...
hıç gırmıyorlar artık..nasıllar acaba...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr nasıl herkes ıyımı cok zor uyuyorum artık ben kac kere kalkıyorum gece bılmıyorum dönmekten uyuyamıyorum ama bu uykusuzlugada alıstım sanırıım.Bıde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum dogum korkusu nasıl olcak nasıl bıtcek stresemı gırdım ne sızlerde durumlar nasıl.cıdden baska yazan arkadaslarda vardı artık pek gırmıyorlar sanırım ıyıdırler umarım

kızlar..patruska ,deep,hogate,kuşyuvası, dirim vs..
bırsuru yazan arkadaslarımız vardı...
hıç gırmıyorlar artık..nasıllar acaba...

Canım ben hep buralardayım. Ama bilgisayar başında çok oturamıyorum. Bayramdan önceki 2 hafta işe gittim. Artık doğum iznine ayrıldım. Yazıları takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ben bakamadığım zaman eşim takip edip bana söylüyor. Ağırlaştım iyice artık. Geceleri çoğunlukla uyuyamıyorum. Yatakta dönemiyorum karnımda ağrılar oluyor. Bebeğim sanki ''ben geliyorum annecim hazırlıklı ol'' der gibi. Doğum çantasını ancak hazırlayabildik. Bi tek onları hastaneye götürmek için bir kamyon ayarlamak kaldı Sizin de eşyalar bu kadar çok mu yer kapladı kızlar ya. Kış bebeği olunca eşyalar bir kat artıyor.
Doktora bana sezaryen tarihini ne zaman vereceğini sordum. Daha erken ama seninkinin sezaryen tarihini bekleyeceğini sanmıyorum dedi. Bende plasenta previa var. bu yüzden mi yoksa bebeğim normalden kilolu olduğu için mi öyle söyledi bilmiyorum. Daha önce de 37-38. haftaları bulursan iyi demişlerdi. Sanırım en geç 15 aralık gibi doğum olur. Ayy doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Önceden bir an önce vakit geçsin istiyordum. Şimdi 20 gün kaldığını görünce ter basıyor.
Bu arada doktor bebeğimin göbek çevresine 37+1 günlük dedi. Kilosu 2,900 olmuş. Şeker ölçümleri normal çıkıyor ama acaba gözden kaçan bişey mi var diye endişelenmeye başladım.
Çok öpüyorum hepinizi. Yazmayı özlemişim.

demek burdasın..kaçak senı...
yaz arada..bak merak ettım senı...
bayagı agırlasmıssın canım..dogumada az kalmıs...

bızde canta hzırladık..ama çok degıl...ıkı tane .bırı bana.bırı bebege..
fazla agır degıller..
bebegın gelısımıde maşallah çok ıyı...
sanırım dogumuna az kaldı...
benc 10 gun sonra dogumun olur gıbı..
seın bır çocugun daha vardı demı.yanlıs hatırlamıyorum..o nasıl...
bebeg ısım ne koyucaksın...
kendıne ıyı bak...dogum olursa yaz...senıde eklesın denız gelen bebekler topıgıne...
sımdıden hayırlı dogumlar canım..özletme kendnı..

şirinemcım canım aynen bende gecelerı çok kalkıyorum..ama nedenını bılmıyorum..çunku karnımın bana verdıgı sıkıntı yok..zaten buyuk degıl..
ama su aralar çok uykum gelıyor gunduzlerı..oglum var..ondan dolayı uyumuyorum..
ama sen gunduzlerı bari olsun yat uyu canım..gercekten bu sıpalar gelınce uykuyu mumla aratacaklar bıze..

Son düzenleme:

canım uyutmuycaklarını bılıyorum zaten gunduzları uyumaya calısıyorum en azından ama sagımdan soluma donmek artık cok zor oluyor bırde yanyatmaktan kollarım acıyor ellerım uyusuyor zaten anlamadım gıttı herkesın ayakları şişerbenım ellerımde gecelerı ve sabahları şişlikvar bıraz hareket edınce azalıyo ama sabahları kapatamıyorum bakalım yarın göruces kızımı nasıl olmus buyumusmu.insallah hepımız hayırlısı ıle atlatırız su dogumlarımızı

günaydın kızlarrr
sirinem o tuhaf ruyalardan bende görüyorum arada wc ye kalkıyorum yatıyorum tekrar rüya devam ediyo ilginç bi durum ama normalmişş
hogate inş. zamanında gelir bebişin maşallah kilosuda iyi güzel beslemişsin demekki
bu arada vuslattan haber yok hala dimi iniş. iyidir ikizlerimiz

Ben diğer çocuğumu bir yıl önce 30 haftalıkken preeklemsi yüzünden kaybettim. Başka çocuğum yok. Bunda da preeklemsi olurum diye diye çok korkuyorduk. Paranoyak olduk resmen. Çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı. Tansiyon veya ödem oluşmadı. Hamileliğim başından beri inşallah 30. haftayı bulur küvezde yaşatılabilir dedik. 30. haftayı bulunca 32. haftayı bulsa da oksijen aletine bağlanmasa dedik. 32 olunca inşallah 34. haftayı bulur da küveze girmesine gerek kalmaz dedik. Bugün 34+0 oldum. Ne kadar doyumsuzuz. Bu defa da bu kadar bekledi bari zamanında doğsun diyorumArtık rahatlayabilirmiyim ki?
Sen nasıl oldun canım? Benden 2 hafta öndesin. Bi de oğluşun var. Bayaa zor oluyordur.

günaydın kızlar,
geceleri uyumadan önce nefes alma problemi yaşıyorum doğru düzgün nefes alamıyorum sanki burnum tıkalıymış gibi ,gündüzleri de yürürken nefesim kesiliyor,hayırlısıyla şu zaman çabuk geçsede sağlıkla alsak bebeklerimizi kucaklarımıza ve bünyemizde normale dönse değil mi?
2 gecedir rüyamda kendimi doğum yapmış görüyorum,zaman ilerleyince böyle rüyalar görmemiz normaldir herhalde değil mi....

Şirinem benim de geceleri seninle aynı sıkıntılarım oluyor. Bazen dönmek için eşimi uyandırıyorum da beni iterek döndürüyor. Bende de ayaklarda değil ellerimde şişlik var.
Güldeşeker amin canım. İnşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.

güldeşeker neva ruyalar hakıkaten tuhaf gecen gece ruyamda Kızım bana seslendı karnımdan anne elimi tut dedi bı baktım karnıma böle sol tarafımdan mınnacık bir el bır parmagımla tuttum elini öle uyuduk.hayır olsun cok etkilendim ama

demekkı tek elleri şişen ben degılmısım:))az kaldı dayanıcaz napalım yolunsonu yaklasıyor artık kavusucas ınsallah meleklerımıze nefes almada bende sıkıntı yasıyorum artık buarada

şirinem hayırlara çıksın rüyan ilginçmiş gerçekten etkilenmemek elde değil

nevacım evet değişik rüyaları hemen hepimiz görmeye başladık yastığını biraz yükselt nefes problemine iyi geliyo

canım seninde bebişinde iyi olmasına çok sevindim. Maşallah topiğimizin tombiş bebeklerinden biri olacak galiba :) Hayırlısı ile, sağlıkla, vaktinde kucağına alırsın inşallah bebişini...

nefes alamama hepimizin ortak problemi sanırım. ben telefonda konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bazen. hele gece yatağa yattığımda nefes alış-verişimi düzene sokana kadar uykum kaçıyor :)) 36. haftadan sonra geçiyormuş bu durum, bebekler aşağıya indiği zaman yanii...

ayyy ne kadar etkileyeci bir rüya gerçektende...Allah hayıra çıkarsın canım...

evet kızlar nefes sorunu düzeliyo bi süre sonra benim bebiş aşağıya inmiş baya nefes konusunda daha rahatım 2 hafta öncesine kadar daha çok zorlanıyodum yine var ama en azından yatarken sorun olmuyo..

günaydın güzel anneler,
herkesler iyidir umarım.Ben size birşey diyeceğim ama bilmiyorum benim gibi düşünen varmı.Ben sanki kendimi bildim bileli hamile gibi hissediyorum,içimde birşeyler var tutup çıkarasım geliyor ama daha çıkmasına 1 ay var.Sonra böyle düşündüğüm için pişmanlık hissediyorum
hayırlısı ile kızımı kucağıma alsamda bu düşüncelerden kurtulsam artık

canım çok sağol doktora gittik o gün iyiyiz inşallah
canım iğneden dolayı bebeklerin hareketleri azalmış gerçekten nstye bağladılar normal çıktı
doktorum bunların artık normal olduğunu söyledi eğer çok ağrılı olmaya devam ederse hastaneye yatırılmam gerekebilirmiş ama şimdilik sorun yok kızlar
selam kızlar
bende anneme geldim birlikte kahvaltı yaptık şimdide çarşıya çıkacağız hastane için geceliğe bakacağım
zaman daralıyor ve benim hala çantam hazır değil :26:
canım sancım olunca ben de korktum dün annemle alışverişe çıktık herşeyimi aldık artık bir de hasta pedini sordum eczacı bir tanıdığa o da yok dedi zzaten hastane pakedinin içinde var dedi gerek olursa alırsınız bizden dedi ben de onu almadım normal ped aldım yanıma sadece iki gecelik bir pijama takımı aldım iki emzirme sütyeni bir tane temizleme mendili aldım banyo yapamama ihtimaline karşı
tülbentimi havlumu çoraplarımı hep ayarladım artık sadece beb,şlerimin eşyalarını yıkayıp ütülemek kaldı ha bir de odası gelseydi yerleştirirdik eşyalarını bomboş odalarına koydum herşeyi
ay benim de nefes problemim var ama benim zaten karnım aşağıda daha ne kadar aşağıya inecek ki zaten bebeğin başı aşağıya indiği için ağrı oluşmuş

kızlar bişiy daha dicem siz de benim kadar çok ilaç alıyor musunuz aldığım ilaçlar şöyle
calcimax
magnorum
elevit
gynofer....(hatırlayamadım tam )
adalat
progestan
çok değil mi ya bunlar

Tebrikler!
Bebeginiz 4 Ocak 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Oglak burcu olacak.
Hamileliginizin %86.07'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 39 gün kaldi.
Hamileliginizin ücüncü üc aylik dönemindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…