- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.101
günaydın güzel anneler,
herkesler iyidir umarım.Ben size birşey diyeceğim ama bilmiyorum benim gibi düşünen varmı.Ben sanki kendimi bildim bileli hamile gibi hissediyorum,içimde birşeyler var tutup çıkarasım geliyor ama daha çıkmasına 1 ay var.Sonra böyle düşündüğüm için pişmanlık hissediyorum
hayırlısı ile kızımı kucağıma alsamda bu düşüncelerden kurtulsam artık
bende sadece kan hapı bırde magnezyum haftada ıkıgunde vıtamın var kızlar
hadi ya ben çok içiyorum ya ikiz oldukları için mi acaba
olabılır canım ya kolaymı ıkız bebek
olabılır canım ya kolaymı ıkız bebek
canım bu dönemde hepimiz farklı farklı düşüncelere kapılıuyoruz normal bi durum
bebişler gelince hepsinden kurtulacaz inş. az kaldı biraz daha sabır...
canım sen kalsiyum içmiyor musun peki
tüm annelere hayırlı cumalar.herkez iyi allaha şükür ağrılar sızılar nefes problemleri dışında.bunlarda hamileliğin genel sorunlarıymışdemekki.rabbim bizlerede yaşattığı için şükürler olsun.
bide vuslatın bebeklerinin sağlıkla hastaneden çıkış haberlerini alsak ne güzel olacak.vuslatın teli olan yokmu kızlar.
şirinem ben ahmet beyden pazartesi için randevu aldım.acaip heycanlıyım.inşallah herşey yolunda giderde bende rahat uyuyabilirim artık.
kızlar bide bişiy sorcam belki bileniniz vardır.dün dopler ultrasona girdim.ama drla görüşemedim.benim bebeğim hemen hemen 2 hafta önde gidiyodu.dünkünde tam haftasında çıktı gelişimi.acaba sorunmu var.hiç başına gelen varmı.gelişimi durdumu diye endişelendim.kilosu 2065 gr kötü fdeğil ama.kiloyla gelişim doğru orantılı değil sanırsam.
canım inşallahdoktorumla muaynen yolunda gıder bende yarın kontrole gıdıcem bakalım bıldıgım kadarı ıle gelısım onden gıtmesı dogum tarıhınıetkılemıyo ve haftalar ılerledıkce normal zamanlarına donuyorlar genelde bı sorun oldugunu sanmıyorum yanı
teşekkür ederim cnm.dr işini bi netleştirsem doğurmuş kadar rahatlıcam valla.inşallah şu elektrikler tutar ve oda geç gitmemi sorun yapmaz.
dediğin gibidir inşallah gelişimi son haftalarda olduğu için normale dönmüştür.bakalım pazartesi ahmet beylede konuşurum.çok endişelndim dün acaba sorun varmı falan diye.bi drlada irtibata geçemedim durumum malum.senin kontrolünde çok iyi geçer kuzunun güzel güzel haberlerini alırsın inşallah.zaten ne ultrason ne nst en önemli olan bebişlerimizin hareketleriymiş.düzenli ve sağlıklı olarak bunlar devam ediyosa iyi habermiş.diğerleri sadece kontrol amaçlı yapılıyomuş.dr um bi muayenede şimdi iyi olabilir ama yarın ne olur bilemem demişti bana.
Selam kızlar..
hayırlı cumalar..bende nefes alamayanlardanım umarım düzelir artık...
canım benım .hatırlamadım 30 haftalık kaybını..Ben diğer çocuğumu bir yıl önce 30 haftalıkken preeklemsi yüzünden kaybettim. Başka çocuğum yok. Bunda da preeklemsi olurum diye diye çok korkuyorduk. Paranoyak olduk resmen. Çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı. Tansiyon veya ödem oluşmadı. Hamileliğim başından beri inşallah 30. haftayı bulur küvezde yaşatılabilir dedik. 30. haftayı bulunca 32. haftayı bulsa da oksijen aletine bağlanmasa dedik. 32 olunca inşallah 34. haftayı bulur da küveze girmesine gerek kalmaz dedik. Bugün 34+0 oldum. Ne kadar doyumsuzuz. Bu defa da bu kadar bekledi bari zamanında doğsun diyorumArtık rahatlayabilirmiyim ki?
Sen nasıl oldun canım? Benden 2 hafta öndesin. Bi de oğluşun var. Bayaa zor oluyordur.
Selam kızlar..
hayırlı cumalar..bende nefes alamayanlardanım umarım düzelir artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?