2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayrancım hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyo ohh negüzell
ben ilaç olarak ferrum,magnezyum bide kalsiyum alıyorum canım
ama ikiz bebeklerde daha çok ilaç kullanılıyo görümcemden biliyorum onunda senin gibi çok ilacı vardı kullanması gereken

canım bu dönemde hepimiz farklı farklı düşüncelere kapılıuyoruz normal bi durum
bebişler gelince hepsinden kurtulacaz inş. az kaldı biraz daha sabır...

ben hamile kalmadan önce 3 ay ve hamileliğimin ilk 3 ayında folik asit içtim.

şu anda da elevit, seven seas (omega 3) ve gyno ferro sanol içiyorum.

tüm annelere hayırlı cumalar.herkez iyi allaha şükür ağrılar sızılar nefes problemleri dışında.bunlarda hamileliğin genel sorunlarıymışdemekki.rabbim bizlerede yaşattığı için şükürler olsun.

bide vuslatın bebeklerinin sağlıkla hastaneden çıkış haberlerini alsak ne güzel olacak.vuslatın teli olan yokmu kızlar.

şirinem ben ahmet beyden pazartesi için randevu aldım.acaip heycanlıyım.inşallah herşey yolunda giderde bende rahat uyuyabilirim artık.

kızlar bide bişiy sorcam belki bileniniz vardır.dün dopler ultrasona girdim.ama drla görüşemedim.benim bebeğim hemen hemen 2 hafta önde gidiyodu.dünkünde tam haftasında çıktı gelişimi.acaba sorunmu var.hiç başına gelen varmı.gelişimi durdumu diye endişelendim.kilosu 2065 gr kötü fdeğil ama.kiloyla gelişim doğru orantılı değil sanırsam.

canım inşallahdoktorumla muaynen yolunda gıder bende yarın kontrole gıdıcem bakalım bıldıgım kadarı ıle gelısım onden gıtmesı dogum tarıhınıetkılemıyo ve haftalar ılerledıkce normal zamanlarına donuyorlar genelde bı sorun oldugunu sanmıyorum yanı

kızlar konularda artık tarih olmadığı için konunun açılış tarihinide bilmiyorumama.

ben 2010 şubat annesiyim doğumdan 1 ay kadar sonra hemen sonra Medella min eletkitikli süt sağma pompası aldım fakat malesef sütüm olmadı umut kapısı olsun biriktireyim diye almıştım.2,5 ay emzirdim sonrada 1 ay pompa ile iş yerinde sağdım.sonrada sadece geceleri emzirebildim.pompayı sadece 1 ay kullandım oda günde bir kere iş yerinde sağarak.şimdi satmak istiyorum.ilgilenenler özelden mesaj atabilir.2 yıl garantisi var Mart 2011 de 1 yılı dolacak daha.

manuel tavsiye etmem ben ilk lansinoh linktekini aldım ama çok yorucu illada böyle olsun derseniz onuda satarım 2 kere kullandım oda kızım sarılıktan yatmıştı akşam 1 gece 1 kere sağdım.kaldırdım.(linkteki fiyattakine bakmayın o uşmuş nedense)

ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.

teşekkür ederim cnm.dr işini bi netleştirsem doğurmuş kadar rahatlıcam valla.inşallah şu elektrikler tutar ve oda geç gitmemi sorun yapmaz.

dediğin gibidir inşallah gelişimi son haftalarda olduğu için normale dönmüştür.bakalım pazartesi ahmet beylede konuşurum.çok endişelndim dün acaba sorun varmı falan diye.bi drlada irtibata geçemedim durumum malum.senin kontrolünde çok iyi geçer kuzunun güzel güzel haberlerini alırsın inşallah.zaten ne ultrason ne nst en önemli olan bebişlerimizin hareketleriymiş.düzenli ve sağlıklı olarak bunlar devam ediyosa iyi habermiş.diğerleri sadece kontrol amaçlı yapılıyomuş.dr um bi muayenede şimdi iyi olabilir ama yarın ne olur bilemem demişti bana.

hakkımızda hayırlısı canım ya doktora gıdınce yıne yaz bana olurmu merak ederım .endıselenıcek bısey oldugunu sanmıyorum gelısımıhaftası ıle uyumlu ıse sorun yoktur bence.

canım benım .hatırlamadım 30 haftalık kaybını..
bu bebekte bayagı ılerledın çok sükür..
allaın ıznıyle zamanında gelır ınşallah...
sen cannı sıkma hiç...
haklısın ınsan paronayak oluyor..

canım doktora gıdınce bızede yaz.ama bence kılosuda gayet ıyı..bende bazı ultrasonlara gırdıgımde bebek kuçuk gorunuyor ..yanı bazı ultrasonlardanda kaynaklanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…