- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.141
elifcim valla durumun çok zor ama üzülmemeye çalış
belki kayınpederin konuşunca razı gelir annenlerde olmana yani inş öyle olur dua edicem senin için de
Allah ım nasıl insan şu kaynanan hiçmi insaf yok akıl yok madem şimdiye kadar deseydi de sende ona göre hazırlanırdın
şimdi herşey hazır oh ne güsel hazıra kon
boşver herşeye kulaklarını tıka dediklerini duymamaya çalışbundan sonra da alıncak yapılcak herşeyi ona bırak sen keyfine bak
kızlar bu arada bugün kontrolüm vardı gittim ve 15 günde 3 kilo almışımve bebeğim hiç alamamış ilk ölçtü 1636 çıktı aynı kiloda sonra hadi biras daha insaflı davranayım bidaha ölçeyim dedi ve 1800 çıktı haftasına göre düşük geldi bana , doktorumda kızdı çok almışım die, bebek alamadığı için, sizinkilere bakıorum maşşallah tosun gibi hepsi
sonra yemekden sonra eşime kilo alıyorum yemeklerden sonra yürüyüş yapalım die
tmm dedi çıktık markete filan gittik meyve alalım dedim,
sen çıkmas olaydım marketten tam çıkarken ayağıma yavaş yavaş kramp girdi hadi gidebilirim dedim hızlandık
yolda kaldım oturdum kenara 2 ayağıma birden girdi
Allah ım ağlıycam nerdeyse yok yarım saat boyunca kalkamadım 2 ayağımda nasıl ağrıdı sızladı anlatamamm ben bi yandan eşim bi yandan masaj yapıorus cimdiriyorum filan yok en sonunda biras yavaşladı yürürken açılır dedim ewi zor buldum tam ewe 5-10 metre kala bidaha nasıl içeri girdim anlatamamm eşim kapıları açtı beni kucakladığı gibi odaya yattım ama bi yandan ağlıyorum bi yandan sızlanıyorum ayy çok kötü oldum sonra eşime süt getir dedim biras hafifleyince içtim yattım uyumuşum daha yeni kalkıyorum ama ayaklarım hala eski haline dönmedi
az önce tuvalete gittim yine gircek gibi oldu rahat oturamadım bile:18:
ayy bundan sonra daha sık olucak galiba çok korkuyorumm
bide bebişimin kilolosuna çok üzüldüm ondan mı oldu acaba diorum...
gerçi 2500 gr ın üstünde olsunda benim için önemli değil ama ya çok düşük olursa
önceleri ne güsel önden gidiodu kilosu
buaralar çok yedim galiba
artık kızartma hamur işi tatlı yemiycem söz verdim kendime
bol bol süt de içicem
yeterki bebişim iyi olsunnnn
sizde durumlar nasıl ızlar??
kramp girdiğinde ne yapıosunuz nasıl geçio
benim bu sefer bayağ uzun sürdü ne yapıcağımı bilmiyorum ya tekrarlarsa çok korkuyorum :18: hiç bu kadar uzun sürmesdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?