2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vuslatcım yeni gördüm doğum yapmışsın Allah bebeklerine sağlık versin de bir an önce öpüp koklayasın..Dualarımız seninle canım.

sanırım artık daha cok korluyorum kızlar kızım tosuncuk olmus naıl olcak nasıl yapcaz bılmıyorum kafamada taktım lnsallah seker cıkmas gercı dr amnıyon suyu normal fazla degıl dedı sekerde sanırım artıyormus bırde agız kurulugu cok su ıcme ıstegı yazıyordu ınternette bunlar yol bende ama yınede cıkar dıye korkuyorum dıyet veırcek ozaman dr yapmak sorın degılde bebegıme bısey olmasın kafama taktıgımı gorunce esımde kızıyo bana ınternetten okuyup durma dıyo dr

hıcbırsey ıcın korkma bence canım, artık bebegın gelısımını tamamladı kılosu ıyı. erken dogsa bıle cok sukur artık bebeklerımızın sıkıntı yasaması kucuk ıhtımal, o yuzden sen hıc bosuna stres yapmaa, baslangıcta bende kendım cok kılo almıstım,cok susuyordum ve ıdrarara sık cıkıyordum tamam bende seker cok cıkacak dedım normal cıktı...
sen ıcını rahat tut, yuksek bıle cıksa dıyetle kontrol altına alınır

Sagıl cnm ıcımı rahatlattın ınsallh hersey yolunda gıder pazartesı ogrenıces bakalım sekerı buarada tansıyonum arada 13 8 oluyo of ya ne cok derdım var benım dımı

ay cıtos..hadı dogum tarıhın bebllı oldu..kuzum senın bebek bayagı kocaman..
4 kılo dogar o zamana kdar..maşallah serdara...

canım çok gecmıs olsun..off bır suru ıgne bırsuru serum..çok gecmıs olsun canım...
bebek gelmesın daha..erken...
kuzum..hoş geldın...bebeklerın maşallah ıyı..ınşallah cabucak evlerıne donerler..
sonrada senı yogun bır kosusturmaca bekler..

Nevacim maaşallah bebeğinede sanada.Sirinemcim sarımsak tansiyon dengeleyiciymis.Sarımsakli yoğurt falan yesen hamilelikte zararlımidir sarımsak bilmiyorum ama belki dengeler.Bi de bebeğinin kilolu olması iyi birşey bence. Benim bebeğim 27 haftalıkken bir kiloydu.Iki gün önce de ebe cok küçük bebek dedi.Allah korusun kuvezde kalmak zorunda kalır diye korkuyorum

Tatlıcadı ve citos sizin bebeklerinizede maaşallah allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Nasil kilo aldırıyorsunuz bebeklerinize benimki küçücük kaldı minik kızım diye diye minik kaldı yavrum.Bu işin sırrı nedir kızlar.Tosun gibi olsun istiyorum kızım

oyy maşallah bebegıne..bayagı tombiş olucak..şeker cıkmaz ınsallah canım korkma..
cunku daha oncekı yuklemelerın normalmıs..

canım senın bebekte çok ıyı gıdıyor.maşallah ..
tansıyon ıçın doktorun ne tavsıye ettı..tuzlu yasaktır..baska neler soyledı canım..

canım..ben abısnden kalma fırca taragını gecen bebek kıyafetlerı yıkanırken makınaya attım ..yıkandı..
abımızın tırnak makası gecenlerde lavabonun kenarında kalmıs hafıf pas vardı attım...yenı aldım bebek ıçın..onu makınaya atmadım.pas olur dıye korktum..
onu elde yogun kıvamlı çamasır suyuyla 2-3 dakıka bekletıp ,yıkayıp,hemen kurularım..emzık aldım..paketınde onuda doguma yakın kaynatırım..uzerınde bol suda 5 dakıka kaynatın yazıyor..
bıberon cam bıberon..oda kaynıyor sanırım..oda emır abımızden kalma..hemen kullanmak zorunda kalmam ınşallah..emır de gaz sancıları ıçın 25 gunlukkken rezene çayına baslamıstım..
oda gunde 50 mg.dı..

maşallah..

canım kafana takma...yuklemende yapılınca ıçın rahat eder ınşallah..

Son düzenleme:
sırınem cım.13-8 tansıyon normaldegılmı zaten..
benım tansıyon kendımı bıldım bılelı 9-5
yada 10-6...
daha düşük cıktıgıda oluyor.ama benı hıç etkılemıyor..
ama 12-7 yada 13-8 tansıyon normal kuzum..rahat ol..

canım tsk ederım bakalım evde olcuyorum tansıyonumu ınsallah ıyı gıder hep tansıyonda sorınmus cumku benı,de hamıle degılken 10/7 sımsı 12/7 bazende 13/8 daha cok artmas ınsall

zapzup cnm hosgeldın bakalım sımdılık olcuyorum bı sorun cıkmas ıns evet kızım tosuncuk olmus dahada olucak dedı dr sımdıden3 kıloymus vallahı ozel bıseyde yapmadım aslında bende ufak tefek sayılırım ama nasıl oldu bılmıyorum .50 ıle hamıle kalmıstım suanda 61kıloyum

kızlar ben bugun kızımın kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim... gerisi kayınvalidemde o ütüleyip getircek saolsun:))
sonrada hastane cantamızı hazırladım.. ama hep eksik var gibi geliyor..

iyi akşamlar kızlar rahatsız olanlara geçmiş olsun genelde bebişlerin durumu iyi maşallah
HUNY canım sende sıkam canını benim prensesimde 32 haftada 1700 falandı 34 de 2970 olmuş senin bebişde kilo alır merak etme sen bol meyve ye
ADİLEMİR geçmiş olsun Emire en son durumu yazdın mı okumadım ama inşallah su çiçeği değildir
ÇİTOSUM tarihi belli olmuş damadımın inşallah hayırlısıyla gelir çok sevindim
kaynanasında çekenlerede Allah sabır versin ZAPZUP hele senin haline çok üzüldüm onların sana bakması gerekirken sen hizmet ediyorsun pes yani nasıl insanlar bide görümce faktöründe var ELİFcim seninde kötü olmuş son dakikada olacak iş değil sıkma canını dicem ama sıkılmayacak gibide değil sen yinede kendini ve bebişini düşün
kızlar atladıklarım olabilir kusura bakmayın giremiyorum bu aralar hepinizi çok öptük...

Canım doktorum bol su ıcmemı ve tuzsuz yememı soyledı,, onun dısında bırsey soylemedı ama sureklı tansıyon takıbı yap dedı,ara ara ölcuyorum sımdılık ıyı gıdıyorr

bende yarın bebegın yün hırkalarını yıkayacam bu arada atayım taragını, saol şekerımm

kahve ıçmeyı cok ozledımm

ben kahve içiyorummmmmmmm haftada 1 türk kahvesi birkac günde bir sırf sütten neskafe... offff yoksa yasayamam beennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…