2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bız geldık doktordaydık bugun benım güzel kızım tombiş olcakmıs 3 kılo 26 gram cıktı doktorumuzda sasırdı.aynı sekıldekılo almaya devam ederse 4 4 bucuk kılo dogar dedı. her ıhtımale karsı tekrar bı sekere bakalım dedı bazen bebekler sekere baglı olarakta ırı olabılıyormus daha once baktırdıgımda bısey cıkmamıstı.pazartesı olcturucem ınsallah yıne bısey cıkmas.cıkarsada doktor dıyet yapmak gerekebılır dedı.zaten az kaldı kızım ıcın dayanıcaz artık.gecmıse bakamadım ınsallah herkes ıyıdır

maşallah oğluna canım tosuncuk olacakmış
sezeryan tarihinde belli olmuş hadi hayırlı olsun

canım çokk geçmiş olsunn
inş. tekrarlamaz sancıların ve bebişin zamanında gelir..
amin canımm.. dualarımız seninle ve meleklerinle..

oh ohh maşallah prensesimizee
gözün aydınn
böyle giderse sen sezeryan olursun belkide canımcım hakkında hayırlısı olsun diyelimm dr un bişey söyledimi doğum hakkında

selam hanımlar,,şöyle bi topiğimizi okuyunca artık doğuma ne kadarda yaklaklıştıgımızı gorebılıyorum bugun benımde kontrolum vardı.tansıyonum yuksek cıktı.140/100mmHg
doktorum yuksek buldu ve benı 1 saat dınlendırdı NSTden bebege baktı hersey yolunda ama tansıyonum yuksek olması ıyı degılmıs,bı kaçkez ölçtu hep yuksek cıktı.en sonunda ıdrar tahlılı verdım.sonucunu bekledık cok sukur temız cıktı en son tansıyounum 120/80 olunca bıraktı ama korktum cunku ıdrar tahlılım ıyı cıkmasaydı senı bırakamam dedı dusundum de ne cantam hazır ne bıseee sımdı eve geldım cantamı hazırlayacam bu arada bebişim 2438g olmusmaşallah tosun oğluma

maşallah oğluna canım aman tansiyona dikkat tuzu azalt
bişey olmaz inş. zamanında gelir oğluşun

benim çantada hazır değil henüz başlıcam başlıcam diyorum ama bitürlü elim gitmiyo aniden lazım olacak aklım başıma gelecek sanırım

hayırlısı olsun cıtos,inşallah hepimiz sağsalim kavusuruzz bebeklerimize

gecmıs olsun sekerım, gördugun gıbı hepımızde erken doğum rıskı var,Allah hayırlısını versın

Allah bebişlerini korusun canım,,,amin aminn
canım Allah bebişini sana bagıslasın

maşallah tombık kızına canım umarım seker testınde normal cıkar ama sen yıne de dıkkat et

Ne cok dua ettım yalnız!! benımde sıze tavsıyem tuzlu yemeyın,zaten ben dun sabah cızmemı gıyemedım ayagıma olmadı,,tahmın ettım tansıyonum cıktıgını ama bu kadar rısklı oldugunu dusunemedımm

bendee akıllandım illa son dakıka stres olacazz demı,hazırla sende canım.bıde bı arrkadasım var 37.haftada sımdı. cantasını hazırlıyormus eksıklerım var cıkıp almaya cesaretım yok sancılarım basladı aman haa cantanı koy bı kenara dıye tembıhledı benıı

bısey soracam kızlar bebegın taragını tırnak makasını yıkayı mı koydunuz,, soyle elımde sabunlasam ne olurkıı nasıl yapmak lazım,kıyafetlerını hep yıkadım utuledım ama bunlar ıcın ne yapmalı bılemıyorum.

bunu bende düşünmedim hiç
hala paketindeler açmadım ben henuz ama elimizde sabunlasak olur bence sonuçta onlarda hiç kullanılmamış

hoşgeldin cnm gözün aydın oğluşunu görmüşsün ve maşallah kilosuna boyuna gününde belli olmuş hadi hayırlısııı az kaldı canımcım doğumdan sonra yazarsın artık iyi olduğunda nasıl oldu naptın paylaşırsın bizlede. bişi kalmadı senin maşallah..allahım sağlık güç kuvvet versin

ayy geçmiş olsun canım umarım bebişin vaktinde gelir doğum sancıların düzelir. çok ilginç ya hepimiz doğuma yaklaştık bir bir..allahım sağlık sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş. dualarım senle ve hepimizle

ah canımm hoşgeldin merak ettik seni ve bebişleri. nasıl oldun bebişler nasıl daha ii olcaklar inş kiloları falan nasıl doktorlar nediyorlar inş en kısa zamanda sağlıkla yoğun bakımdanda küvezdende çıkar ikiside. dualarım seninle canım birşeye ihtiyacın olrusa söle..

maşallah kızına tombiş olcak senin kızda. inş şekerde normal çıkar şirinecim.

hunyy güldeşeker elma şekeri sağolun kızlar
içim içime sığmıyor tarihide öğrenince iyice heycan sardı

hiç düşünmemştim bak nasıl yapabiliriz acaba ben bir sorim kzuenime falan annemde bilir gerçi.

bu arada bende evimi temizledim yemeğimi hazırladım şimdi gidip çorbamıda yapıcam az sonra kociş gelir açık site görüşürüz yyine öptüm herkesi

sağol belgünüm inşallah o gün gelsin toparlandığımda haber ederim size

arkadaşlar bende 24 haftalık hamileyim bugün doktora gittim. şeker yüklemesi yapıldı ve açlık 89 tokluk 158 çıktı. doktor bana şekerin yüksek dedi haftaya 2. şeker yüklemesi yapılacak moralim bozuldu diyet yapacam bu hafta sizlerdede şeker yüklemesi sonuçları nasıl çıktı

canım çok geçmiş olsun,Allah sana ve bebişlerine sağlık versin bir an önce kavuşursun inşallah bebişlerine...kaç kilolar şimdi cnm kaç kilo doğdular...allah biran önce şifa versin

selam kızlar..
ben çok hayırsız çıktım biliyorum ama olabildiğince girmeye çalışıyorum.nedense bu aralar bir duramadım olduğum yerde ama artık evimde otururum.
herkes iyiymi herşey yolundamı?

iyi akşamlar kızlar,
doktora gittim oğlum iyi maşallah 2400 gr olmuş boyu da 47 cm olmuş,uzun boylu olacakmış oğluşum kilomuz da normalmiş,bundan sonra bebekler günde 20 gr alırmış,40 günüm kaldı,doktorum yaklaşık 3200-3500 arası olur dedi,bebeğim baş aşağı dönmüş artık,bu iyi dedi,şimdilik her şey normal doğumu gösteriyor eğer oğlun süpriz yapmazsa dedi,2.5 hafta sonra yine randevum var ve bu sefer vajinal muayene yapacağını söyledi,çatı muayenesi olacakmışım,nasıl bir şey acaba umarım canım yanmaz,o zaman daha da netleşecek doğum şeklim,hakkımda hayırlısı olsun inşallah,bende 3 haftada 1 kilo almam gerekirken 1,5 kilo almışım doktorum dikkat et tuz ve hamur işinden uzak dur dedi zaten ne zaman dikkat etmezsem sınırı aşıyorum bu hafta hamur işi ve tatlıyı çok abarttım farkındayım,dikkat etsem iyi olacak,doğum esnasında 6-7 kilo gidiyormuş vücuttan bende baştan beri 11 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alıp 14 kiloyla bitirebilirmişim
bu arada ben alıntı yapıp cevaplamayı beceremiyorum kızlar kusura bakmayın
vuslatcım Allah ikizlerine sağlık versin ve bir an önce birlikte eve dönersiniz inşallah,onlar topiğimizin ilk bebekleri,daha sonra doğum yapan olmadı ki inşallah erken doğum yapan olmaz herkes vaktinde saatinde doğum yapar inş.

Canım maşalah oğluşuna..Sanırım yakın zamanlarda doğum yapacağız Allah kısmet ederse.Benimde bugün doktor randevum vardı normalde bugün 31+5 dim ama doktorda 33+6 çıktım benim meleğim 3 hafta önden gidiyormuş.Boyu da senin ki gibi 47 cm.Doktorda uzun boylu olacağını söyledi. 2241 gr.kilosu Ben sezeryan istediğim için doktor 14-15 Ocak gibi bir günde olabilir dedi tabii herhangi bir sorun olmazsa..Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

canım hayırlısı olsun.Maşalah bebeğin kocaman olmuş.....Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…