- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.181
slm kızlar yenice dktrdan geldik oğluşumu gördüm herşey gayet yolunda dedi dktr doğum tarihimiz belli oldu 20 aralıkta sezeryan olucam inşallah sağ salim alırım kucağıma 3.000 gram 49.5 cm olmuş paşam
hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum
bugün doktra gidecek arkadaşlarımda inşallah hayırlı haberlerle dönerler
mutlu bir hafta diliyorum herkese iyi günler:79:
slm kızlar dün dr gittim acil yatış yaptı
doğum sancıları başlamış
sürekli sancım olduğu için normal diye düşünmüştüm
ciğer geliştirici 2 doz iğne yaptılar
sabaha kadar nst ile takip ettiler
dil altı hapı verdiler6 doz serumlar
taburcu oldum dr ilaç verdi taburcu etti
dua edin kızım bu kadar erken gelmesin
amin canımm.. dualarımız seninle ve meleklerinle..slm kızlar
nasılsınız?geçmişe bakamadım az önce bebişlerimin yanından geldim dikişlerimde ağrı var da biraz yatıcam
bi bakayım dedim benden başka doğum yapan var mı?herkes iyi mi?inşallah olumsuz bişeyler yoktur.
bizim bebişler de biraz daha ii ama hala biri yoğun bakım diğeri küvezde
dualarınızı bekliyorum
RABBİM hiçbirimizi darda sıkıntıda koymasın hepinize zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin
duanızda unutmayın lütfen
kızlarr bız geldık doktordaydık bugun benım güzel kızım tombiş olcakmıs 3 kılo 26 gram cıktıdoktorumuzda sasırdı.aynı sekıldekılo almaya devam ederse 4 4 bucuk kılo dogar dedı. her ıhtımale karsı tekrar bı sekere bakalım dedı bazen bebekler sekere baglı olarakta ırı olabılıyormus daha once baktırdıgımda bısey cıkmamıstı.pazartesı olcturucem ınsallah yıne bısey cıkmas.cıkarsada doktor dıyet yapmak gerekebılır dedı.zaten az kaldı kızım ıcın dayanıcaz artık.gecmıse bakamadım ınsallah herkes ıyıdır
selam hanımlar,,şöyle bi topiğimizi okuyunca artık doğuma ne kadarda yaklaklıştıgımızı gorebılıyorum bugun benımde kontrolum vardı.tansıyonum yuksek cıktı.140/100mmHg
doktorum yuksek buldu ve benı 1 saat dınlendırdı NSTden bebege baktı hersey yolunda ama tansıyonum yuksek olması ıyı degılmıs,bı kaçkez ölçtu hep yuksek cıktı.en sonunda ıdrar tahlılı verdım.sonucunu bekledık cok sukur temız cıktı en son tansıyounum 120/80 olunca bıraktı ama korktum cunku ıdrar tahlılım ıyı cıkmasaydı senı bırakamam dedı dusundum de ne cantam hazır ne bıseee sımdı eve geldım cantamı hazırlayacambu arada bebişim 2438g olmus maşallah tosun oğluma
hayırlısı olsun cıtos,inşallah hepimiz sağsalim kavusuruzz bebeklerimizeslm kızlar yenice dktrdan geldik oğluşumu gördüm herşey gayet yolunda dedi dktr doğum tarihimiz belli oldu 20 aralıkta sezeryan olucam inşallah sağ salim alırım kucağıma 3.000 gram 49.5 cm olmuş paşam
gecmıs olsun sekerım, gördugun gıbı hepımızde erken doğum rıskı var,Allah hayırlısını versınslm kızlar dün dr gittim acil yatış yaptı
doğum sancıları başlamış
Allah bebişlerini korusun canım,,,amin aminnslm kızlar
nasılsınız?geçmişe bakamadım az önce bebişlerimin yanından geldim dikişlerimde ağrı var da biraz yatıcam
bi bakayım dedim benden başka doğum yapan var mı?herkes iyi mi?inşallah olumsuz bişeyler yoktur.
dualarınızı bekliyorum
RABBİM hiçbirimizi darda sıkıntıda koymasın hepinize zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin
canım Allah bebişini sana bagıslasınvuslatcım ALLAH seninve kızların yardımcın olsun adları ne oldu bu arada
bende senin gibi 11 ocakta bebişi bekliyordum dün kontrolde
doğum başlangıcı dediler ciğer geliştirici kalp hapları yaptılar
şimdi beklemedeyiz bebiş her an gelebilir sende bebişim için dua et
ilkini kaybettim bu bebişim benle kalsın
kızlarr bız geldık doktordaydık bugun benım güzel kızım tombiş olcakmıs 3 kılo 26 gram cıktıdoktorumuzda sasırdı.aynı sekıldekılo almaya devam ederse 4 4 bucuk kılo dogar dedı. her ıhtımale karsı tekrar bı sekere bakalım dedı bazen bebekler sekere baglı olarakta ırı olabılıyormus daha once baktırdıgımda bısey cıkmamıstı.pazartesı olcturucem ınsallah yıne bısey cıkmas.cıkarsada doktor dıyet yapmak gerekebılır dedı.zaten az kaldı kızım ıcın dayanıcaz artık.gecmıse bakamadım ınsallah herkes ıyıdır
maşallah oğluna canım aman tansiyona dikkat tuzu azalt
bişey olmaz inş. zamanında gelir oğluşun
benim çantada hazır değil henüz başlıcam başlıcam diyorum ama bitürlü elim gitmiyo aniden lazım olacak aklım başıma gelecek sanırım
bısey soracam kızlar bebegın taragını tırnak makasını yıkayı mı koydunuz,, soyle elımde sabunlasam ne olurkıı nasıl yapmak lazım,kıyafetlerını hep yıkadım utuledım ama bunlar ıcın ne yapmalı bılemıyorum.
slm kızlar yenice dktrdan geldik oğluşumu gördüm herşey gayet yolunda dedi dktr doğum tarihimiz belli oldu 20 aralıkta sezeryan olucam inşallah sağ salim alırım kucağıma 3.000 gram 49.5 cm olmuş paşam
slm kızlar dün dr gittim acil yatış yaptı
doğum sancıları başlamış
slm kızlar
dualarınızı bekliyorum
bısey soracam kızlar bebegın taragını tırnak makasını yıkayı mı koydunuz,, soyle elımde sabunlasam ne olurkıı nasıl yapmak lazım,kıyafetlerını hep yıkadım utuledım ama bunlar ıcın ne yapmalı bılemıyorum.
sağol belgünüm inşallah o gün gelsin toparlandığımda haber ederim sizehoşgeldin cnm gözün aydın oğluşunu görmüşsün ve maşallah kilosuna boyuna gününde belli olmuş hadi hayırlısııı az kaldı canımcım doğumdan sonra yazarsın artık iyi olduğunda nasıl oldu naptın paylaşırsın bizlede. bişi kalmadı senin maşallah..allahım sağlık güç kuvvet versin
ayy geçmiş olsun canım umarım bebişin vaktinde gelir doğum sancıların düzelir. çok ilginç ya hepimiz doğuma yaklaştık bir bir..allahım sağlık sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş. dualarım senle ve hepimizle
ah canımm hoşgeldin merak ettik seni ve bebişleri. nasıl oldun bebişler nasıl daha ii olcaklar inş kiloları falan nasıl doktorlar nediyorlar inş en kısa zamanda sağlıkla yoğun bakımdanda küvezdende çıkar ikiside. dualarım seninle canım birşeye ihtiyacın olrusa söle..
maşallah kızına tombiş olcak senin kızda. inş şekerde normal çıkar şirinecim.
slm kızlar
dualarınızı bekliyorum
iyi akşamlar kızlar,
doktora gittim oğlum iyi maşallah 2400 gr olmuş boyu da 47 cm olmuş,uzun boylu olacakmış oğluşum kilomuz da normalmiş,bundan sonra bebekler günde 20 gr alırmış,40 günüm kaldı,doktorum yaklaşık 3200-3500 arası olur dedi,bebeğim baş aşağı dönmüş artık,bu iyi dedi,şimdilik her şey normal doğumu gösteriyor eğer oğlun süpriz yapmazsa dedi,2.5 hafta sonra yine randevum var ve bu sefer vajinal muayene yapacağını söyledi,çatı muayenesi olacakmışım,nasıl bir şey acaba umarım canım yanmaz,o zaman daha da netleşecek doğum şeklim,hakkımda hayırlısı olsun inşallah,bende 3 haftada 1 kilo almam gerekirken 1,5 kilo almışım doktorum dikkat et tuz ve hamur işinden uzak dur dedi zaten ne zaman dikkat etmezsem sınırı aşıyorum bu hafta hamur işi ve tatlıyı çok abarttım farkındayım,dikkat etsem iyi olacak,doğum esnasında 6-7 kilo gidiyormuş vücuttan bende baştan beri 11 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alıp 14 kiloyla bitirebilirmişim
bu arada ben alıntı yapıp cevaplamayı beceremiyorum kızlar kusura bakmayın
vuslatcım Allah ikizlerine sağlık versin ve bir an önce birlikte eve dönersiniz inşallah,onlar topiğimizin ilk bebekleri,daha sonra doğum yapan olmadı ki inşallah erken doğum yapan olmaz herkes vaktinde saatinde doğum yapar inş.
iyi akşamlar kızlar,
doktora gittim oğlum iyi maşallah 2400 gr olmuş boyu da 47 cm olmuş,uzun boylu olacakmış oğluşum kilomuz da normalmiş,bundan sonra bebekler günde 20 gr alırmış,40 günüm kaldı,doktorum yaklaşık 3200-3500 arası olur dedi,bebeğim baş aşağı dönmüş artık,bu iyi dedi,şimdilik her şey normal doğumu gösteriyor eğer oğlun süpriz yapmazsa dedi,2.5 hafta sonra yine randevum var ve bu sefer vajinal muayene yapacağını söyledi,çatı muayenesi olacakmışım,nasıl bir şey acaba umarım canım yanmaz,o zaman daha da netleşecek doğum şeklim,hakkımda hayırlısı olsun inşallah,bende 3 haftada 1 kilo almam gerekirken 1,5 kilo almışım doktorum dikkat et tuz ve hamur işinden uzak dur dedi zaten ne zaman dikkat etmezsem sınırı aşıyorum bu hafta hamur işi ve tatlıyı çok abarttım farkındayım,dikkat etsem iyi olacak,doğum esnasında 6-7 kilo gidiyormuş vücuttan bende baştan beri 11 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alıp 14 kiloyla bitirebilirmişim
bu arada ben alıntı yapıp cevaplamayı beceremiyorum kızlar kusura bakmayın
vuslatcım Allah ikizlerine sağlık versin ve bir an önce birlikte eve dönersiniz inşallah,onlar topiğimizin ilk bebekleri,daha sonra doğum yapan olmadı ki inşallah erken doğum yapan olmaz herkes vaktinde saatinde doğum yapar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?