2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nevacım hakkında hayırlısı olsun bundan sonra 2 haftaya düşürür kontrolleri
ben ayda 1 giderdim düşürdü 2 haftaya çarşamba günü
inş. gönlüne göre bi hast bulursun

saolun kızlar ya şu ballı sütü içeyim bn sıcak sıcak.

hunny cim şeker çok güzelmiş bencede fiyatı uygun

ya kızlar şimdi bişey danışayım size ben bu bebek şekerleri konusunda kararsızım benim burda hiç akrabam yok sadece bikaç komşum var bebeğime mevlut yapamıcam tanıdık olmadığı için bu nedenle şeker konusundada kararsız kaldım yaptırsamm mı yaptırmasam mı öyle gelen gidenimde olmaz diye tahmin ediyorum yine bi 50 tane bulundursam mı diye düşünmekteyim..ilk bebeğim sonuçta herşey olsun istiyorum ama ne bileyim karar veremedim bi an..

canım sende 25 tane filan al eğer gerekirse bi 25 ddaha alırsın o verdiğim adreste ben sordum 50 den azda sipariş verebiliyorus.. sen de bi konuş bence...

canım çok istiyosan içinde kalmasın az alırsın sende

canım sende 25 tane filan al eğer gerekirse bi 25 ddaha alırsın o verdiğim adreste ben sordum 50 den azda sipariş verebiliyorus.. sen de bi konuş bence...

burda yapan tek bi yer var bi oraya bakarım begenmezsem bu siteden veririm elimde kalırsa memelekete gidince görümce kayınvalide bitiririm zaten yaptırayım ben en iyisi

zap zupcugum..ay kayınvalıdne hızmet mı edıyorsun hamıle halınle..maşallah kayunvalıdene..
evıne gıt..kendı ışını kendn yap daha ıyı..annende dogum yapıcan demı.. ne zaman gıdeceksın annen...

hunnycım..kramplar çok can yakıcıdır bılıyorum..bende emırde az oldu..bu bebekte ıse 1-2 kez az oldu..
ama senın çok uzun surmus kramp...sonrasındada yıne olur dıye korkuyosundur emınım...
ınşallah bır daha olmaz canım kramp..

burcumm gecmıs olsun canım....

kış mevsımı hastalık olması normal..bol meyve ye canım...

kızlar emırdekı kızarıklıklarra yenılerı eklenmıs..ama 2 tane...
emin degılım su çıçegımı dıye..nette cok cabuk ıçı su dolar dıyordu..ıçlerınde su yok gıbı...
baklım..eşim 2 saatt daha evde..belkı goturur bızı..emırdekı dokuntuye baglı bıraz...
eger aşı olduysam çocukken bagısıklıgım olmus olurmuss...
90 kadında bgısıklık varmıs yanı...
ama ınşallah su cıcegı degıldır..
nevacım sekerler çok harıka...banada ıstanbuldan eşimin akrabası ıkram edılmek ıçın bebek sekerı yolluycakmıs..mavi olsun dedım siparıs verdım...
ama neva senın sıteden leylek bebek taşiyor ya o seker çok hoş...

gulşen bende bebek sekerı yapıcam..malzemeler geldı.ama kayınvalıdemı beklıyorum..beraber yaparız..bız burda kalabalıgız..75 tane yapıcaz...akraba az ama konu komsu çokk...kayınvalıdemın arkadası çok...annemınde komsuları çok...
ama sende az ıse 25 -30 tane yeter bence..ama memlekete gıderkende goturmek ıstersen her eve 1 tane ayır..ona gore hesapla canım...
nben kaçtım..kippaya gıtcez bırazdan...bebek bezlerınde kampanya olsa ıyı olcak..
premıum care de gecen aylarda bır alana ıkıncı%50 ındırım vardı..ondan almad kocam..şimdıde kampanya yapmıyorlar...
umarım bebek gelene kadar yenı bır kampanya olurda 5-6 paket alırız..

elifcim yazdıklarını okudukça sinir oldum ben bile burda. nasıl bir şey bu ya yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz herşey hazırlanmış son anda sölenecek şelermi bunlar. ayrıca eğer bir şeyler yapmış olsaydı çabaları olsaydı insanlara öle herşeyi kız anası yapar muhabbeti yapmasaydı emeği çok olsaydı derdik ki ya kadın okadar yapmış şimdide böle bişi istmeiş çok görmemek gerek falan ama hem bişi yapmıyor elini kıpırdatmıyor sizi üzüyor hemde kendi istedikleri olsun istiyor tam kaynana. inş kayınpederin anlayışlı karşılar canım. son bir şans inş istediğin gibi olur ya sen doğurcaksın sonuçta neresi kalabalık ve rahatsa orda doğurup kalırsın kime ne. benim kayınvalidem şehir dışında yaşıyor benim annem burda herşeye koşturuyor doğumdada doğudman sonrada aannem bizde kalcak allahın izniyle kayınvalidemlerde gelcek bizde kalcaklar min 40ı çıkana kadar hep birlikte yaşıcaz yada yaşamaya çalışcaz:) hiç üzme kendini cnm çok ayıp ediyorlar. görümcen istanbulda değilmi aslında görümcen konuşsaydı annesiyle etkili olurmuydu acaba onlarda uzak kalcak. bişi değil annenede yazık kadın düzenini bozcak gelcek aynı şehirde olsanız neyse hergün gelir gider bişi osla hemen evine geçebilir falan. sende dediğin gibi davran eğer kendi evinde kalacaksan kayınvalidenin dediği olacaksa sana gelip bakmak zorunda annen kocası oğlunu bırakıp aylarca yaşayamaz ya senle bu arada kendisi gelsin baksın sana kayınvaliden öle konuşmakla olmuyor bu işler icraat lazım icraat. sende herşeyi yaptır cnm gülerken sokacaksın artık yapacak bişi yok. rahat davrancaksın ben hamileyim doğurdum lohusayım vs. modlarında olcaksın herkese hizmetini yapsın kayınvalidende. allahtan kocan destekcin cnm allah kolaylık versin size nediyim.

bızde yarın doktora gıdıces canım ınsallah bızde guzel haberlerle donerız

gittinmi doktora şirinecim güzel haberlerini bekliyoruz.

ya millet kaynanasını istemez sen ona hazırlık yap o gelmesin ne tuhaf bu insanlar ya.. bizdede durum aynı şekilde desem yeridir. yazın orduya gittiğimizde kayınvalidemede babamada söledim bizdesiniz diye tmm dediler kasım gibi gelin en geç bayram sonrası gelin dedim. aylardır her konuşmamızda eşim çocuk nezaman geleceksiniz diye soruyor her seferinde kısmet bakalım burda işlerimiz çok cvbı alıyor üzülüyor bu hep böle sürdü bu zamana kadar bende hep boşver aşkımd aha erken gelirler elbet sorma dedim. eşim yine bir gün konuştuklarında gelince öle hemen gitmek yok muhabbeti yaptı onlar yine bakalım işte durmak istmeiyorum çok ben yapamam istanbulda falan en sonunda dedim bırak adamı rahat alla alla istemiyor demekki birdaha sorma dedim gelen gelir. neyse sonra annemlerler konuştuk dediler annemde kalcak ya burda belkikayınpederim rahat edemez adam sıkılır falan ayıp olur diye düşünür ondan istemez belki çok kalmak falan dedik anneannem ve annem sırf onlar rahat etsin diye gittiler çekyat aldılar yemek odamı bozmak zorunda kaldım o odaya çocuğuma oda yapmadım ama kayınvalidem ve kayınpederime oda yaptım koca masayı böldük kaldırdık vitrini konsülü orda bıraktık oraya yeni gelen çekyatı koyduk bir güzle oldu anlatamam tv de vardı o odada küçük birtane. salonada daha uygun daha az yer kaplayan bir masa aldı annemler en azından açılıyor 4 kişilik birkeredaha açılırsa 8 kişilik tamamen kapanırsa ise sehpa oluyor çok kullanışlı öle sevindikki eşim çocuk mahçup oldu kendi anne babası rahat etsin diye bizimkiler uğraşıyor. anneannem ve annem dedilerki şimdi rahat ederler kayınpederin çok bunalırsa çekinirse odasına geçer tvside var orda ohh dedik. arifeden bir gün önce eşim yine aradı babasını hevesle eee dedi artık bayramdan sonra gelin demezlermi yok biraz işlerimiz var ancak geliriz aralık 15den sonra ya dedi eşim baba nediyorsun karımın erken doğum riski var artık izne çıkıyor kimse yok kayınvaldiem öle zırt pırt gelemiyor çocupu kocası var gelior iki ahftada bir 5 gün kalıyor gitmek zorunda kalıyor en azından belgün izindeyken annem olur falan anlattı bak dedi annemler siizn için oda yaptılar sırf geldiğinde rahat edin diye bilmemne onlar hala 15inden sonra gelebilirizde direttiler bunların üzerine..bende bunu duydum telde bir kızdım ısrar etme oğuz hatta söle ben doğuma giderken haber verirsin uçağa atlayıp gelirler önden hiç zahmet etmesinler ordaki işleri daha önemli onları yapsınlar ben kalırım tek dedim annem var hem o bana yeter dedim. aynısını söledi eşimde kızıyor belgün size dedi ya dedi millet kaynana istemez benim karım siz gelin diye nasıl hevesliydi neler yaptı planlarını size göre ayarladı siz naz yapıyorsunuz gelceksiniz ama illa son anda diye kızdı öle kapadı. dedim bundan sonra çağırmıyorsun nezaman isterler gelsinler sakın dedim sormayacaksın dedim birdaha tamam dedi.

anlıcan cnm bizimde böle bir durumumuz var inş kolay bir yolunu bulursunuz sizde sende rahat ederin ben bir odamı bozdum sende 3+1e taşınmışsın neden onlar rahat etsin diye.

dilekcim çok geçmiş olsun canım ya inş su çiçeği değildir yada su çiçeği ise inş sana bulaşmaz doktorunla konuşcaktın bugün galiba ihmal etme bizede haber ver cnm vardır inş bir önlemi falan.

canım benim çok geçmiş olsun öncelikle bu kramplar çok kötü benim bacağıma kramp girdiğinde bazen 3 gün gitmiyor o acı. yapabilecek hiç bişi olmuyor süt içiyorum bol bol. uzatıyorum bacağımı havaya doğru öle dinlendiriyorum. hele ilk kramp girdiğinde ki genelde uykuda yakalıyorrr öle illet oluyor öle canım ynaıyorki sanki bacağım kopuyormuşçasına çığlıklar atıyorum oofff çok zor allah yardımcın olsun cnm. bol süt iç yoğurt ye meyve yeee bunlar çok faydalı. bebeklerin gelişimleri için sende biliyorsun. benim bebiş hergün düzenli yoğurt süt ceviz meyve sebze tükettiğim için her haftada balık mutlaka birkere yiyorum günlerim hiç şaşmaz programlı o yüzden bebişte güzel kilosu seninkide fena değil kuzum üzülme kilolar sürekli değişken olcakbundan sonra son ana kadar beslenmene dikkat et yeter..

oğluşunun odası hayırlı olsun cnm güle güle kullansın camları hep açık tut geçer kokusu yeni yeni kokuyordur ayy ne güzel..:) kayınvalide madurlarındansın sende demekki olsun cnm sen saygıda kusur etme bir iki gün hizmetini ettin bundan sonrasında nazlan derim ben sen hamilesin sebebin var sendne bebeğinden daha önemli olamazlar sen hörmetini yaptın sıra onlarda seni yormalarına fırsat verme eşinde desin karımı çok yormayın yardım edin diye benimki hemen öle der:) allahım yardımcın olsun kuzucum.bunalırsan ara beni yada msj at mucksss

ya pes diyorum başka bişi demiyorum eşin biz gidelim diyor evde işleri kim yapacakmı diyorlar allahım sen hizmetçimisin oğullarına hizmetçimi almışlar seni yapma kız hiç bişi senden çay istwerlerse benim ağrım var getiremem bir zahmet alın de... taviz verme bukadar bu ne ya nasıl insan bunlar sen hem hamilesin hem tüm gün hizmet edeceksin annene gitmeyecekmiydin sen cnm nezaman gideceksin gitsende biraz rahat etsen. ya bebeğine bişi olsa sana bişi osla kaynananlarmı vercekmiş hesabını ayyyy allahım sanda kolaylık versin inş.

hadi gözün aydın bebişini görecekmişsin bugün güzel haberlerini bekliyoruz. bu arada yaptığın şekerleride eklede bakalım fikir olsun ben hala şeker arıyorum:)karar veremiyorum..bu arada kimseyi karıştırmamakla işine en güzelini yapmışsın benimde doğudman sonra annem bakacak kısmetse kızıma bende çalışcam

günaydın kızlar,

ben sanırım hasta oluyorum başım ağrıo,boğazım ve burnum yanıyo hapşurup duruyorum,burnumda akıyo ilaçta alamıcam şimdi gripe ne iyi gelirki fazla iletletmeden önlemimi alsam.

.

aman ilerlemeden önlemini al arakdaşım çok geçmiş olsun boğaz burun yanmasına en iyi gelen şey hamilelik döneminde bir limonu kaynat ve iç bol şekerle yada balla öle iyi geliyorki anlatamam

canım olsun ilk bebeğin eğer içinde kalacaksa yaptır 25 tane falan olsun çok güzel şeler bunlar tatlı telaş ve hazırlıklar.

bu arada herkese selamlarr geçmişi okuyup cvp yazmayı ancak bitirebildim...güzel bir hafta sonu olsun inş hepimize biraz evimi silip süpüreyim gelicem öptüm hepinizi.

Aşımı olupta gidicem ınşallah sağolun hepiniz sizinle dertlesince nasil rahatladım.Kayınvaldem de bel çıkigi var ona rağmen yemeklerle uğraşmaya çalışıyor.Görümcem hasta hep yok midesi bulanıyor yok bilmemne delirtti beni de eşim konuştuğundan beri iş söylemiyorlar sen otur diyorlar.Görümcem öyle yatıyor.Bende dün ellemedim hic birseyi oda elini sürmedi kayınvaldem halletti herseyi.Bugünde öyle yatıyor gene

slm kızlar yenice dktrdan geldik oğluşumu gördüm herşey gayet yolunda dedi dktr doğum tarihimiz belli oldu 20 aralıkta sezeryan olucam inşallah sağ salim alırım kucağıma 3.000 gram 49.5 cm olmuş paşam
hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum
bugün doktra gidecek arkadaşlarımda inşallah hayırlı haberlerle dönerler
mutlu bir hafta diliyorum herkese iyi günler:79:

slm kızlar dün dr gittim acil yatış yaptı
doğum sancıları başlamış
sürekli sancım olduğu için normal diye düşünmüştüm
ciğer geliştirici 2 doz iğne yaptılar
sabaha kadar nst ile takip ettiler
dil altı hapı verdiler6 doz serumlar
taburcu oldum dr ilaç verdi taburcu etti
dua edin kızım bu kadar erken gelmesin

slm kızlar
nasılsınız?geçmişe bakamadım az önce bebişlerimin yanından geldim dikişlerimde ağrı var da biraz yatıcam
bi bakayım dedim benden başka doğum yapan var mı?herkes iyi mi?inşallah olumsuz bişeyler yoktur.
bizim bebişler de biraz daha ii ama hala biri yoğun bakım diğeri küvezde
dualarınızı bekliyorum
RABBİM hiçbirimizi darda sıkıntıda koymasın hepinize zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin
duanızda unutmayın lütfen

amin vuslatcım.inş daha ıyı olucak bebeişlerin Allahın izniyle..bebeklerin kaç kilo doğdu canım..nezaman cıkarlarmıs ne dıyo doktorlar..benımde ıkız senle aynıydık(

hoşgeldiniz belgun - çitos - vuslat - bulut - selsel -
belgun cum inş dediğin bigi normaldir, benim bebiş birras çıtır olucak galiba ama babasıda zayıf bende ondan heralde dün doktorumda babasına benzetti
senin kaynanada naz yapıo heralde olsun canım annenn yeter sana onlar misafir gibi gelip gitsinler sende eski düzenine dönersin yine sıkma canını boşver
Allah ım vaktinde gelmeyi nasip etsin bebişlerimise de, inş annen yanında olur...

zapzupcum valla bu durumda kaynana da yazık görümcen de mi hamile bööle naz yapıo pes yani ama sakın taviz verme kaldırsın bitarafını yapsın sana da yazık yaaa.. canım benim Allah kolaylık versin....

çitosum maşallah bebişine inş bende o günleri görürümm :97: hadi doğum tarihinizde belli olmuş hakkıınısda hayırlısı olsun cnmm...

bulut cnmm çok çok geçmiş olsun inş tekrarlamass doğumda inş zamannında olurr vaktini bekler bebişinn

vuslatımm hadi gözün aydınn hep dua ediyorumm inşş bebişlerin daha iyi olucakk
bizi habersiz bırakma
buarada kilolarını yazarsan hepimis merak ediyoruss..
maşşallah bu arada iyiye gitmelerine çok çok sevindimmm

Son düzenleme:
vuslatcım ALLAH seninve kızların yardımcın olsun adları ne oldu bu arada
bende senin gibi 11 ocakta bebişi bekliyordum dün kontrolde
doğum başlangıcı dediler ciğer geliştirici kalp hapları yaptılar
şimdi beklemedeyiz bebiş her an gelebilir sende bebişim için dua et
ilkini kaybettim bu bebişim benle kalsın

Bulutcum sağsalim vaktinde gelir ınşallah bebeğin. Vuslatcim bol bol dua edicem sana.Ayrıca tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin minik kuşlarına şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…