2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bi fırsatını bulunca söyliycem ama eşimin yanında sonra dedin demedin davası yaşamak istemiyorum yine. Benim evime yakın kendi akrabalarım yok zaten bana gelicek olan uzaktan gelicek onlara da yemek koymak gerekicek muhtemelen çünkü en yakınlarım teyzemler, dayımlar, ananemler okadar. Ama kaynanamın tüm köylüsü, kardeşleri, akrabaları, kayınpederimim köylüleri ve uzak akrabaları burda o nedenle onlarınkine çayın yanında bişeyler koymak gerekicek kaynanam da pek bilmez öyle şeyler muhtemelen anneme yaptırmaya çalışıcak bende sinir olucam o nedenle açıkça söylemeyi düşünüyorum ne ikram ediceksen şimdiden düşün hazırla sonra sana zor olur erkek annesi olarak sana yakışır diye kendi demişti açık açık ben bişey almiycam bebeğe kız annesine yakışır bebeğin eşyalarını almak bende açıkça söylerim oğlunun evi, kendi akrabaların ne yapıcaksan sana yakışır çoook sakin olup sakin sakin yaptırmak lazım herşeyi stratejik olmalıyız
Aaahh ah hem çok mutlu hem de bu kaynanalarla zor günler bizi bekliyo sanırım

begüm nasılsın canım görüşemiyoruz.

istanbula gidicekmişsin sende doğum için hayırlısı olsun.

sağol cannım iyiyim.evetuzun bir süre giremedim topiğe,karmaşamız çoktu.halada bitmedi.......
istanbul benim için daha iyi olacak.hem benim bütün ailem orda,eşimin kardeşi orda kayınvalidemde onun yanına gelecek,kocam hariç herkes orda olacakodasık sık uçağa atlayıp gelecek artık ne yapalım....herşey bebeğimiz için....

Ay ewet bende de var öyle bi istek neyseki benim görümcemden yana hiiç sıkıntım yok yaşıtız ve çok da sewerim zap zup garibim kaynanadan, kaynatadan, görümceden ayrı ayrı çekiyo Allah yardımcısı olsun sabır versin

ne mutlu sana kaynanan arıza çıkarmamış bizimki de bi hafta öncesine kadar öyle olcaktı ya sözde... Neyse yine hatırlayıp cinlenmek istemiyorum
Neyseki eşinin uçakta indirimi varmış çok masraflıya da patlamaz size rahat bi doğum geçirirsin belki biraz izin fln da alabilir

slm kızlarr
elifcim ya senin bu kaynana çok pişkin bi kadınmış
bencede eşinin yanında söyle oda şahidin olmuş olur
otursun yapsın misafirlerine ikramlıklarını burda doğum yap demek kolay oluyodu

slm kızlar nasılsınız bakalım

elifciğim h.geldin merak etmiştk seni neyse iyi olmanıza sewindim
seninde dedğin gibi ii antrenman tecrübe olmuştur size dün
ayy rabbim hepimize zamanlı we sağlıklı doğumlar nasip eder inş

bu arada şirvana gidecek olanlar bendende slm söyleyin
alın haberleri gelin bizide bilgilendirin
ay ne güzel ya şimdi bebişi kollarında bizimkilerde gelse bian önce

kızlar buarada şirwandan we minik eliften haber warmı
nasıllarmış sanırım gidicek arkadşlar warrr çok slm söleyin kızlar bizdende merakla beklemekteyz gelmelerini we minik elifi

Güya bana yardım etsin diye oraya gittik.Biz hertürlü yardım ettik geldik yani.İstanbula gidicem bu ay inşallah ama yarı kırkımdan sonra kaynanamın yanına gelicez diye herşeyi oraya taşıdık.Benim evimin düzeni değişti.Yatağımıza kadar taşıdık yani.Şimdi geri buraya düzen kurmaya çalışıcam.

benimkiler henüz gelmesin vaktiyle gelsinler şimdi gelirlerse kollarımda değil de küvözde olurlar

Bende çok acele ediyorum ama benim bebeğimde küçük.Zaten bir hafta geriden geliyor.Küveze konurmuş erken doğum olsa
Kızlar show tv de lohusa depresyonunu anlatıyor şuan

Son düzenleme:
ve huzurlarımızda Elif AHçIOĞLU :) kendime gelince daha yazıcam.

sirinemm Allah analı babalı büyütsün inşallah minik elif hoşgeldin

annemde hem hastaneye gelenler hem de eve gelenler için ikramlık bir şeyler yapacak birde eve gelen misafirlere lohusa şerbeti ikram etmeyi düşünüyoruz .

Amin cnım....zor valla bu aile ilişkileri...
Çok şükür canım ucuza uçuyoruz.bizim kendi iş yerimiz ama sürkli yanımda kalması mümkün değil o zamanda işler aksıyacak....Arık bir orta yol buluruz....
Sende takma kayınvalidenle olan sorunlarını Allah büyük de geç.....

Allah kolaylık verisn canım...Sakın kendini sıkıntıya sokma herşeyde bir hayır vardır.demek böylesi daha ahyırlı olacakmış....

yine kaynana dertleri :)))))))))) ay kızlar cidden şimdi okuyunca kendimi cok sanslı görüyorum.. ben calısırken bile kayınvalide saolsun köfte sigara böreği fşlan yapar yollardı buzluga koyayım kolaylık olsun diye.. yemek yapmayı cok s evdıgınden ben demesemde ceşit ceşit yapar o:) ah birazda az konussa tam mükemmel olucak:))))

ayyy koam geliyor bu ara bir saate kadar burda sanki 1 yıldır görmemiş gibiyim.. gidince cok özlüyorum gelincede bi huzur vermiyorum adama:) ama bu sefer iyi davranıcam kararlıyım:))) doguma kadar gitmez artık

ay okudukça halime şükrediyorum kaynana görümce kocamın tüm akrabaları uzakta bayramdan bayrama telefonla görüşüyoruz bende üzülüyodum ama düşününce şimdi ben katlanamam tutamam çenemi kötülük çıkardı böylesi iki taraf içinde çok ii .benimde ii bir gelin olacağım söylenemez zira. şu çenem yok mu tutamıyorum sonra bende üzülüyorum.böyle uzakta tatlı tatlı görüşmek iimiş.

canım bizimkiler de uzakta.bayramdan bayrama görüşürüz,arada da telefon okadar.ama şimdi yanıma geldiler,güya doğum yapacam bana yardıma geldiler,haftaya geri gidecekler.gidecekleri günü sayıyorum hergün.hiç görmesem de olur yüzlerini,geldikleri günden beri ağlıyorum,evde huzur kalmadı.sırf eşimin ailesi diye katlanmaya çalışıyorum ama inan patlamak üzereyim artık ben de

ya benim eşiminde ailesiyle arası pek ii değil aslında o yüzden pek görüşmüyoruz gelmezler bana.zaten şu ara hiç gelmesinler doğum stresi yetiyor bana :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…