- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.661
canım ben kendi ağzımla istedim kaynanamdan.anne gelirken bi sini tatlı açtır getir,gelene gidene verilir dedim.önce mırın kırın etti kim gelcek okadar sizin burda okadar tanıdğınız mı var,memleket olsa neyse dedi,allah allah dedim.bizim de eşimiz dostumuz var kendimizce çok da gelen olur görürsün dedim,tamam ozaman dedi.bi boşlukta da su böreği aç buzluğa atalım diyecem.hepsini üstüste diyemedimokadarını da yapsınlar demi ama
begüm nasılsın canım görüşemiyoruz.
istanbula gidicekmişsin sende doğum için hayırlısı olsun.
ayyy bugün bütün kayınvalideleri ve görümceleri parçalamak istedim.ne kadar düşüncesizler,ne kadar benciller sanki gelinler insan değil......:84:Allahtan benimki hiç öyle değil ama zaten benim kayınvalidem çok genç 44 yaşında o yüzden arkadaş gibiyiz....birde oğluna aşık bir anne olduğu için zaten evladı güç durumda kalmasın diye düşünüyor.aslında hakikaten gelinini düşünmeyen oğlunu düşünsün....
sağol cannım iyiyim.evetuzun bir süre giremedim topiğe,karmaşamız çoktu.halada bitmedi.......
istanbul benim için daha iyi olacak.hem benim bütün ailem orda,eşimin kardeşi orda kayınvalidemde onun yanına gelecek,kocam hariç herkes orda olacakodasık sık uçağa atlayıp gelecek artık ne yapalım....herşey bebeğimiz için....
Herkese günaydın....ben bugün hiç birşey yapmıyacam.bütün gün yatıcam.kayınvalidemde bende ama bana hiç bir derdi yoktur çok kafa dengidir...
canım bırak başının gözünün sadakası olsun.....sen orda kalacaktın daha dimi?ya senin şu görümceni bana versene zevkine döveyim.....ne kıl birşey o yaaaaa......
benimkiler henüz gelmesin vaktiyle gelsinler şimdi gelirlerse kollarımda değil de küvözde olurlar
benimkiler henüz gelmesin vaktiyle gelsinler şimdi gelirlerse kollarımda değil de küvözde olurlar
ve huzurlarımızda Elif AHçIOĞLU :) kendime gelince daha yazıcam.
Günaydın herkese bizde hazırlanıyoruz istanbula annemlere gidicez doktor izin verdi kızımın ordaki eşyalarını toparlayıp ewe getiricez
salı günü kısmetse mobilyalarım geliyomuş anca yerleştiririz annemle yavaş yavaş
kızlar bide lohusalıkta ewe gelen misafirlere ikram yapmayı düşünüyomusunuz? Bizde yapılıyomuş sanırım annem börek ve pasta yapıp buzluğa koyalım diyo zaten istanbuldaki evde hepsini hazır etmiştik kaynanam sağolsun bütün hazırlığımız güme gitti
şimdi kendi evimde tekrar bişeyler yapıp koyalım diyo annem kaynanamın daha hiç öyle dertleri yok bi ara eşimin yanında ona da sorucam ikram yapıcaksa hazırlasın alsın bişeyler sonra annemin yaptıkları onun misafirlere bigün zor dayanır bende uyuz olurum yine hazıra konmasına
Amin cnım....zor valla bu aile ilişkileri...Ay ewet bende de var öyle bi istek neyseki benim görümcemden yana hiiç sıkıntım yok yaşıtız ve çok da sewerim zap zup garibim kaynanadan, kaynatadan, görümceden ayrı ayrı çekiyo Allah yardımcısı olsun sabır versin
Çok şükür canım ucuza uçuyoruz.bizim kendi iş yerimiz ama sürkli yanımda kalması mümkün değil o zamanda işler aksıyacak....Arık bir orta yol buluruz....ne mutlu sana kaynanan arıza çıkarmamış bizimki de bi hafta öncesine kadar öyle olcaktı ya sözde... Neyse yine hatırlayıp cinlenmek istemiyorum
Neyseki eşinin uçakta indirimi varmış çok masraflıya da patlamaz size rahat bi doğum geçirirsin belki biraz izin fln da alabilir
Güya bana yardım etsin diye oraya gittik.Biz hertürlü yardım ettik geldik yani.İstanbula gidicem bu ay inşallah ama yarı kırkımdan sonra kaynanamın yanına gelicez diye herşeyi oraya taşıdık.Benim evimin düzeni değişti.Yatağımıza kadar taşıdık yani.Şimdi geri buraya düzen kurmaya çalışıcam.
ay okudukça halime şükrediyorum kaynana görümce kocamın tüm akrabaları uzakta bayramdan bayrama telefonla görüşüyoruz bende üzülüyodum ama düşününce şimdi ben katlanamam tutamam çenemi kötülük çıkardı böylesi iki taraf içinde çok ii .benimde ii bir gelin olacağım söylenemez zira. şu çenem yok mu tutamıyorum sonra bende üzülüyorum.böyle uzakta tatlı tatlı görüşmek iimiş.Günaydın kızlar.Evdeki bütün bakliyatları bilmem neyi kayınvaldemlere götürmüştük.Zaten herşeyi biz aldık orada.Buraya gelince dımdızlak kaldık yani.Görümcem de nankörlük yapınca herşeyi eve geri getiresim geldi.Pundigten tut una şekere kadar bakliyat falan dünyayı götürdük.(Benim annemler alıp evimize depo etmişlerdi hep.)İçime oturdu orda bırakmak.Görümcem rüyalarıma girmiş koca gece.Eşimde annesine ayıp olmasın diye hiç birşeyi almıyor.Artık makarnaya talim edicez birkaç gün
Uyanır uyanmaz sinirle uyandım zaten.Bugün evimi temizliycem falan.Kızımın eşyaları da orada kaldı.Çok bunaldım.Bütün düzenim bozuldu.
Şirvana bende de selam söyleyin.
Hepinizi mutlu güzel günler
ay okudukça halime şükrediyorum kaynana görümce kocamın tüm akrabaları uzakta bayramdan bayrama telefonla görüşüyoruz bende üzülüyodum ama düşününce şimdi ben katlanamam tutamam çenemi kötülük çıkardı böylesi iki taraf içinde çok ii .benimde ii bir gelin olacağım söylenemez zira. şu çenem yok mu tutamıyorum sonra bende üzülüyorum.böyle uzakta tatlı tatlı görüşmek iimiş.
ayyy koam geliyor bu ara bir saate kadar burda sanki 1 yıldır görmemiş gibiyim.. gidince cok özlüyorum gelincede bi huzur vermiyorum adama:) ama bu sefer iyi davranıcam kararlıyım:))) doguma kadar gitmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?