- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.681
En iyisi uzakta olmaları.Gerçe biz istanbulda otururken bu sefer de evleri uzak diye gelip aylarca kaldılar.Eşimle ilk aylarımızı zehir ettiler.Gıcık heryerde gıcık yani.Ama bu olay çok iyi oldu.Devamlı size şikayet edip duruyordum görümcem gelip bir iki ay kalıyordu.ya benim eşiminde ailesiyle arası pek ii değil aslında o yüzden pek görüşmüyoruz gelmezler bana.zaten şu ara hiç gelmesinler doğum stresi yetiyor bana :S
ayyy koam geliyor bu ara bir saate kadar burda sanki 1 yıldır görmemiş gibiyim.. gidince cok özlüyorum gelincede bi huzur vermiyorum adama:) ama bu sefer iyi davranıcam kararlıyım:))) doguma kadar gitmez artık
slm hanımlar sanırım durumlar iyi kaynanaları fazla takmayın kafamıza doğum stresi zaten başladı boşverin. ben bu gün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ocak 2 gibi sezeryan olacağım hayırlısıyla aralık sonu kontrolüm var tekrar o zaman kesin karar verilip tahliler yapılacak bebeğim yüzünü göstermedi ona üzüldüm ama olsun 20 gün sonra gösterir inşllh.çok özlemiştim
slm hanımlar sanırım durumlar iyi kaynanaları fazla takmayın kafamıza doğum stresi zaten başladı boşverin. ben bu gün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ocak 2 gibi sezeryan olacağım hayırlısıyla aralık sonu kontrolüm var tekrar o zaman kesin karar verilip tahliler yapılacak bebeğim yüzünü göstermedi ona üzüldüm ama olsun 20 gün sonra gösterir inşllh.çok özlemiştim
sevindim canım herşeyinizin yolunda gtmesine 1 aydan az kalmış bebeğine kavuşmana.
bizde 15nde gidicez kontrole bakalım çok merak ediorum özelliklede kilosunu,bnm kızımda bi net gstermiyo yüzünü hep bi eliyle kapatıyo.
Benimki poposunu dönüyor hiç göremiyorumEşim severken babası mini mini etekler mi alacakmış benim kızıma diyor
evet cnm az kaldı istersen bu ay sonunda alalım bebeği dedi dr ama ben ocak bebeği olmasını istiyorumsevindim canım herşeyinizin yolunda gtmesine 1 aydan az kalmış bebeğine kavuşmana.
bizde 15nde gidicez kontrole bakalım çok merak ediorum özelliklede kilosunu,bnm kızımda bi net gstermiyo yüzünü hep bi eliyle kapatıyo.
saol cnm hepimiz sağ salim kavuşuruz inşllhAllah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin canım.Az günün kalmış.Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
benim kızım terbiyesiz yüzünün bi tarafını kapıo başka yerleride açabildiğince açıyo cadı.
ayyyy bayılıyorum o mini eteklere bnde alıcam kızıma giysin minicik poposuna.
slm kızlar nasılsınız baya ilerlemişsiniz geçmişi okuyamadım yaa dün çok sancım vardı ne yattağım yerden kalkabildim nede sağa sola dönebildim ne zordu yaa dün sağlık ocağına gittim ebe erken doğum olabillir dedi çok aşağıda ve yerleşmiş dedi
bide benim takvim yanlış yavv doğuma 35 gün var orda 44 gösteriyoo
Kızlar devlethastanesinde doğum yapacak varmı? Ya da düşünüen :26:
ben düşünüyordum.ama burda ozel hastane açıldı 4 ay once...
artık ona gıdıyorum..ama devlet hastanelerıde ıyı bence...
Yanımızda refakatçi kalabiliyor mu devlethastanelerinde ve odalar kaç kişilik onlaro merak ediyorum.Tek kişilik oda imkanı yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?