2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim eşiminde ailesiyle arası pek ii değil aslında o yüzden pek görüşmüyoruz gelmezler bana.zaten şu ara hiç gelmesinler doğum stresi yetiyor bana :S
En iyisi uzakta olmaları.Gerçe biz istanbulda otururken bu sefer de evleri uzak diye gelip aylarca kaldılar.Eşimle ilk aylarımızı zehir ettiler.Gıcık heryerde gıcık yani.Ama bu olay çok iyi oldu.Devamlı size şikayet edip duruyordum görümcem gelip bir iki ay kalıyordu. Adımını atamayacak artık. Bugün eşimle konuştuk .Ben çok mu kötü biriyim kimse sevmiyor kimse destek olmuyor dedim.Dediki ne alakası var baksana bana da aynı davranıyorlar dedi.Dedimki sana kötü birşey demedilerki dedim.Olur mu hayatım sen orda benim emanetimsin yani kardeşimin yaptığı bana oluyor.Sen demek ben demek bana yapılmış o hareket dedi.Nasıl sen benim için sustuysan onun da benim için susması gerekirdi falan dedi İyi ki kendimi tutup da saçını başını yolmamışım dedim içimden.Sadece üçümüz varız.Başkası düşünmez bizi falan dedi.Hep böyle diyor ediyor gene annesini babasını düşünüp peşlerinden koşuyor ama inşallah bu sefer akıllanır.

Son düzenleme:
slm hanımlar sanırım durumlar iyi kaynanaları fazla takmayın kafamıza doğum stresi zaten başladı boşverin. ben bu gün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ocak 2 gibi sezeryan olacağım hayırlısıyla aralık sonu kontrolüm var tekrar o zaman kesin karar verilip tahliler yapılacak bebeğim yüzünü göstermedi ona üzüldüm ama olsun 20 gün sonra gösterir inşllh.çok özlemiştim

ayyy koam geliyor bu ara bir saate kadar burda sanki 1 yıldır görmemiş gibiyim.. gidince cok özlüyorum gelincede bi huzur vermiyorum adama:) ama bu sefer iyi davranıcam kararlıyım:))) doguma kadar gitmez artık

Gözün aydın canım.Ben eşim öğle yemeğine gelmese bile bi yadırgıyorum.İçim burkuluyor.Allah sana sabır versin.

sevindim canım herşeyinizin yolunda gtmesine 1 aydan az kalmış bebeğine kavuşmana.

bizde 15nde gidicez kontrole bakalım çok merak ediorum özelliklede kilosunu,bnm kızımda bi net gstermiyo yüzünü hep bi eliyle kapatıyo.

Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin canım.Az günün kalmış.Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

Benimki poposunu dönüyor hiç göremiyorumEşim severken babası mini mini etekler mi alacakmış benim kızıma diyor

Son düzenleme:
kızlar şu kaynana,görümce derdinide fazla takmayın en güzel zamanlarımız şuanda.bizimde aramız pek yok kaynanayla eşimden dolayı fazla görüşmüyoruz ama bi görümce var bndede maddi yönden çok zorluo bizi takmamaya çalışıorum fazla.

Benimki poposunu dönüyor hiç göremiyorumEşim severken babası mini mini etekler mi alacakmış benim kızıma diyor

benim kızım terbiyesiz yüzünün bi tarafını kapıo başka yerleride açabildiğince açıyo cadı.

ayyyy bayılıyorum o mini eteklere bnde alıcam kızıma giysin minicik poposuna.

evet cnm az kaldı istersen bu ay sonunda alalım bebeği dedi dr ama ben ocak bebeği olmasını istiyorum

Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin canım.Az günün kalmış.Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
saol cnm hepimiz sağ salim kavuşuruz inşllh

benim kızım terbiyesiz yüzünün bi tarafını kapıo başka yerleride açabildiğince açıyo cadı.

ayyyy bayılıyorum o mini eteklere bnde alıcam kızıma giysin minicik poposuna.

Eşim de ben de doktor kız dediğinde aynı şeyi düşündük.Minicik etek altından çıkan kocaman bezi hışır hışır

slm kızlar nasılsınız baya ilerlemişsiniz geçmişi okuyamadım yaa dün çok sancım vardı ne yattağım yerden kalkabildim nede sağa sola dönebildim ne zordu yaa dün sağlık ocağına gittim ebe erken doğum olabillir dedi çok aşağıda ve yerleşmiş dedi

hayırlısı olsun canım ama inşallah vaktinde gelir bebişin.

yusnes cıgım ınşallah vaktınde gelır bebegın...

kaynanalar kaynamıs yıne...
:)
şirvaandan haber kım getırecek bakalım...

Yanımızda refakatçi kalabiliyor mu devlethastanelerinde ve odalar kaç kişilik onlaro merak ediyorum.Tek kişilik oda imkanı yoktur herhalde

canım devlet hastanelerı refaketcı ıstıyor muhakkak..
odalar ıkı kısılık oluyor..ama aynı anda baska dogum olmazsa tek kısı kalabılırsın odada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…