2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim
diğer topikten okuduğum kadarıyla Elif bebeğimiz gelmiş inşallah iyilerdir geçmişi okumadım henüz
Şirvancım Allah uzun ömür versin kızına analı babalı büyüsün inşallah
bizde durum aynı kaynanamla zaman geçiriyorum evde annem cuma günü çıkacakmış umarım herkes iyidir

annen hastanedemı canım gecmıs olsun...
nasılsın...benım karnım çok gergın bugun...
zapzup senın gobegın gergın mı..

annen hastanedemı canım gecmıs olsun...
nasılsın...benım karnım çok gergın bugun...
zapzup senın gobegın gergın mı..

evet canım 2 hafta oldu yatalı fizik tedavi görüyor o hastaneye yattığından beride kaynanam bizde kalıyor sağolsun yalnız olmayayım diye
benim göbekte çok gergin arada toplanıyor hatta bir tarafta ağrılarımda var inşallah bebeğim biraz daha durur

ınşallah canım bırazdaha dururlar..
ama sankı patlayacak gıbı hıssedıyorum bugun..iyce kremledım..sanırım kemık yada dırsek dayıyor..canımda yanıyor yanı...
annen ıçın tekrar gecmıs olsun..rahatsızlandıgını bılıyordum..hastaneye yattıgını bılmıyordum..

mrb kızlar.
denizcim annene geçmiş olsun cnm.
ağrılar bendede oluyor adet sancısı gibi geceleri birden uyanıyorum ağrılar yüzünden.bazende belime aniden ağrı giriyor.
umarım bebişler zamanlarını beklerler

evet.
daha var...
ben gunumu dolduracagımı hıssedıyorum..benım bebek erken gelmıyecek..öyle içime doguyor...
cancer sen nasılsın...

sağolun kızlar
bu arada Eliften haber var mı o nasılmış

canım yok galıba..ama salı gunu ıçın ıstanbula gıdıp annesınden bebek kıyafetlerını almayı planlamıs..yanlış okumadıysam...
sanırım dogum için bıraz daha beklıyecek...yanlıs anlamadıysam boyle okudum ben...

ben şuanda özel hastaneye gidiyorum ama doğum anında ki maddi duruma bağlı bir yerden gelecek paramız var kaç aydır sallıyor adam eğer o gelirse özelde gelmezse devlette yapacağım hayırlısı ne ise o olsun bir yandan da özele verecek parayı kızımıza harcarız diyorum bakalım artık

hayırlısı olsun..neden olmasın..çunku orda tecrube çokk..

benim eşimde doktor bende hemşireyim özel hastanelerdede çalıştım.şuan devlet hastanesinde görevliyim...istesem özel hastanedede doğum yapabilirim ama tercih etmiyorum...imkanlar devlet hastanelerinde daha uygun özellikle bebek bakım ve yoğun bakımla ilgili.doktorlra ulaşmak daha kolay...isterseniz çok düşük ücretlerle devlet hastanelerindede özel oda tutabilirsiniz öle olmasa bile artık en fazla iki kişilik odalar zaten....

evet.
daha var...
ben gunumu dolduracagımı hıssedıyorum..benım bebek erken gelmıyecek..öyle içime doguyor...
cancer sen nasılsın...

iyiyim cnm ne olsun.aslında bayramdan bu yana ara ara kanamam oluyor ama bebeğimin hareketlerinde anormallik olmadığı için ciddiye almıyorum.aynı sorunu daha öncede yaşamıştım ve doktorum kanamanın mantardan kaynaklandığını söylemişti.ayın 14nde kontrolüm var zaman sorucam yinede.hastaneye her gitmem para bende o yüzden kontrol günümü bekliyorum umarım bir sorun çıkmaz.

kızlar bende doğumu özelde yapacağım baştan beri kontrolede özele gidiyordum şimdiye kadar dünyanın parasını harcadık.eşimin sigortası olmadığı için herşey para.ama eşim sigortasını yatırmaya başladı büyük ihtimalle doğumda sigortadan faydalanabileceğim.

mrb güzel anneler ben uzun zamandır giremedim
uzun uzun kalamıyorum bilğisayarın başında
eşimde gececi olunca bir bakayım dedim zaman geçmedi
ama şirvan doğum yapmış galiba
çok şaşırdım
inş. herşey ve bebek iyidir geçmişe bakayım
ben.

bende özelde yapacagım inş. bizim dokturumuz
da özelde.inş. bir sorun olmazda planladığımız gibi olur.

birde şu kaynana ve görmce olaylarını okudum
yahu nasıl insanlar var hiç anlamıyorum ne istiyorlar.
bu benim 2 bebegim biliyorsunuz birinciyi kaybetmiştim
ozamanlar üzüntümü hiç paylaşmamaşıtı eşimin ailesi
aslında yapıları öyle soğuk insanlar.
sonra mesafemi koydum hiç özel aramam özel sohbet etmedim falan.
şuan bana daha yumşak davranıyor.
hiç takmıyorum bile.takmamaya çalışın
önemli olan eşlerimiz bence.
onlarında annesi seviyorlar onları atabilirlermi
düşünün daha doğmamış bebeklerimizi nasıl seviyoruz.
onlarda o yaşa getirmişler
eşim için sabrediyorum saygı duyuyorum.
yoksa hiç ısınmadı hiçde sevemeyecegim bir insan.

Selam kızlar benimde doğumu nerde yapacağım belli değil ama kayınvalidem bu konuda çok ama çok bilgili diyorki....Ben özlele gidecem hem bir ton para vericem hemde sen kesilip biçilicem diyor yada devlet için aynısı geçerli diyor.Ben ilk başta bilinçli bir şekilde doktora senin kesilip biçilmeden yavaş yavaş nazınla oynaya oynaya doğum yaptırıp yaptıramayacağını sorucam diyor.sonrada ne kadar istediğini sorcam diyor örneğin 1 mi dedi al sana 1 buçuk ama doğum benim istediğim gibi olacak eğer istediğim gibi olursa doğumdan sonrada görüşürüz diyecem diyor.Benim için hastane değil ebe ve doktor önemli,şimdiki doktorlar baytar gibi diyor.....

ayyy koam geliyor bu ara bir saate kadar burda sanki 1 yıldır görmemiş gibiyim.. gidince cok özlüyorum gelincede bi huzur vermiyorum adama:) ama bu sefer iyi davranıcam kararlıyım:))) doguma kadar gitmez artık
CAnım gözün aydın....Ne bu böyle biz sürekli kocalardan ayrılıp birleşiyoruz.Allah bir daha ayırmasın...
Görümceni yol canım,Nasıl olsa görümcen kayınvaliden olsa saygılı olman gerek ama görümcen olduğu için bir iki kere yolsan bir daha hiç birşey yapamasın :)
CAnım çok geçmiş olsun.Bebeğini sağsalim kucağına alda gerisini takma....
Yanımızda refakatçi kalabiliyor mu devlethastanelerinde ve odalar kaç kişilik onlaro merak ediyorum.Tek kişilik oda imkanı yoktur herhalde
Canım devlet hastanesinde de tek kişilik odalar var fakat tek kişilik oda için extra bir ücret ödüyorsun ama çok uçuk bir rakkam değil 200 TL filan gibi bir ücret ve İstanbulda devlet hastanelerini hepsi 1.500 TL ye sezeryan yapıyor.normal doğumda 500TL ile 1.000TL arası değişiyor arkadaşım yeni yaptı ondan biliyorum.....

ii geceler kızlar...bugün saat 4 gibi kanlı sümüksü bi akıtım oldu drumu aradım gel dedi nstye soktu sancı fln yoktu alttan muayene etti 1 cm açıklıkk varmış...3-4 gündha dayansın yeter dedi bu haftadan sonra durdurmak için bişey yapmıcaz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…