- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.701
selam kızlar ben geldim
diğer topikten okuduğum kadarıyla Elif bebeğimiz gelmiş inşallah iyilerdir geçmişi okumadım henüz
Şirvancım Allah uzun ömür versin kızına analı babalı büyüsün inşallah
bizde durum aynı kaynanamla zaman geçiriyorum evde annem cuma günü çıkacakmış umarım herkes iyidir
annen hastanedemı canım gecmıs olsun...
nasılsın...benım karnım çok gergın bugun...
zapzup senın gobegın gergın mı..
ınşallah canım bırazdaha dururlar..evet canım 2 hafta oldu yatalı fizik tedavi görüyor o hastaneye yattığından beride kaynanam bizde kalıyor sağolsun yalnız olmayayım diye
benim göbekte çok gergin arada toplanıyor hatta bir tarafta ağrılarımda var inşallah bebeğim biraz daha durur
annen hastanedemı canım gecmıs olsun...
nasılsın...benım karnım çok gergın bugun...
zapzup senın gobegın gergın mı..
evet.mrb kızlar.
denizcim annene geçmiş olsun cnm.
ağrılar bendede oluyor adet sancısı gibi geceleri birden uyanıyorum ağrılar yüzünden.bazende belime aniden ağrı giriyor.
umarım bebişler zamanlarını beklerler
ınşallah canım bırazdaha dururlar..
ama sankı patlayacak gıbı hıssedıyorum bugun..iyce kremledım..sanırım kemık yada dırsek dayıyor..canımda yanıyor yanı...
annen ıçın tekrar gecmıs olsun..rahatsızlandıgını bılıyordum..hastaneye yattıgını bılmıyordum..
sağolun kızlarmrb kızlar.
denizcim annene geçmiş olsun cnm.
ağrılar bendede oluyor adet sancısı gibi geceleri birden uyanıyorum ağrılar yüzünden.bazende belime aniden ağrı giriyor.
umarım bebişler zamanlarını beklerler
Kızlar devlethastanesinde doğum yapacak varmı? Ya da düşünüen :26:
hayırlısı olsun..neden olmasın..çunku orda tecrube çokk..ben devlet hastanesinde yapıcm cnm...
hayırlısı olsun..neden olmasın..çunku orda tecrube çokk..
evet.
daha var...
ben gunumu dolduracagımı hıssedıyorum..benım bebek erken gelmıyecek..öyle içime doguyor...
cancer sen nasılsın...
CAnım gözün aydın....Ne bu böyle biz sürekli kocalardan ayrılıp birleşiyoruz.Allah bir daha ayırmasın...ayyy koam geliyor bu ara bir saate kadar burda sanki 1 yıldır görmemiş gibiyim.. gidince cok özlüyorum gelincede bi huzur vermiyorum adama:) ama bu sefer iyi davranıcam kararlıyım:))) doguma kadar gitmez artık
Görümceni yol canım,Nasıl olsa görümcen kayınvaliden olsa saygılı olman gerek ama görümcen olduğu için bir iki kere yolsan bir daha hiç birşey yapamasın :)kızlar şu kaynana,görümce derdinide fazla takmayın en güzel zamanlarımız şuanda.bizimde aramız pek yok kaynanayla eşimden dolayı fazla görüşmüyoruz ama bi görümce var bndede maddi yönden çok zorluo bizi takmamaya çalışıorum fazla.
CAnım çok geçmiş olsun.Bebeğini sağsalim kucağına alda gerisini takma....slm kızlar nasılsınız baya ilerlemişsiniz geçmişi okuyamadım yaa dün çok sancım vardı ne yattağım yerden kalkabildim nede sağa sola dönebildim ne zordu yaa dün sağlık ocağına gittim ebe erken doğum olabillir dedi çok aşağıda ve yerleşmiş dedi
Canım devlet hastanesinde de tek kişilik odalar var fakat tek kişilik oda için extra bir ücret ödüyorsun ama çok uçuk bir rakkam değil 200 TL filan gibi bir ücret ve İstanbulda devlet hastanelerini hepsi 1.500 TL ye sezeryan yapıyor.normal doğumda 500TL ile 1.000TL arası değişiyor arkadaşım yeni yaptı ondan biliyorum.....Yanımızda refakatçi kalabiliyor mu devlethastanelerinde ve odalar kaç kişilik onlaro merak ediyorum.Tek kişilik oda imkanı yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?