- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.721
bende hep devlet hastanesıne gıttım...benim eşimde doktor bende hemşireyim özel hastanelerdede çalıştım.şuan devlet hastanesinde görevliyim...istesem özel hastanedede doğum yapabilirim ama tercih etmiyorum...imkanlar devlet hastanelerinde daha uygun özellikle bebek bakım ve yoğun bakımla ilgili.doktorlra ulaşmak daha kolay...isterseniz çok düşük ücretlerle devlet hastanelerindede özel oda tutabilirsiniz öle olmasa bile artık en fazla iki kişilik odalar zaten....
canım benım...boyle sıkıntılı zamnlarında devlet hstanesıne gıt...iyiyim cnm ne olsun.aslında bayramdan bu yana ara ara kanamam oluyor ama bebeğimin hareketlerinde anormallik olmadığı için ciddiye almıyorum.aynı sorunu daha öncede yaşamıştım ve doktorum kanamanın mantardan kaynaklandığını söylemişti.ayın 14nde kontrolüm var zaman sorucam yinede.hastaneye her gitmem para bende o yüzden kontrol günümü bekliyorum umarım bir sorun çıkmaz.
ii geceler kızlar...bugün saat 4 gibi kanlı sümüksü bi akıtım oldu drumu aradım gel dedi nstye soktu sancı fln yoktu alttan muayene etti 1 cm açıklıkk varmış...3-4 gündha dayansın yeter dedi bu haftadan sonra durdurmak için bişey yapmıcaz dedi...
bende hep devlet hastanesıne gıttım...
fakat 4-5 ay oluyor burda ozel hastane açıldı..
açan kısıde eşimin patronu..
orda yapmazsak doğumu olmaz zaten..
bırde hastane yenı..miss gibi tertemız..
zaten hastane sahıbı aşıırı tiitiz bır ınsan...
her sey son teknolojı..allah hayırlısını verır ınşallah.....
su an orda muayene 20 tl.çalısana sgk lıya..
normal dogum 375tl (sgk)
sezeryan 450 tl.(sgk)
1 gece suit odada kalsam (normal dogum yaptıktan sonra) 90 tl suit oda..
yanı sanırım yenı açıldıgı ıçın fıyatlar şok edecek kadar uygun..
ve gercekten hıjyenık ve son teknolojı var..allah nasıp ederse orda olacak dogumum..
am o hastane olmasaydı
devlet hastanesınde yapacaktım..
canım benım...boyle sıkıntılı zamnlarında devlet hstanesıne gıt...
benım de oldu arada kanamalar..devlet hastnesı evıme 2 dakıka..koşup gıttım..genelde hafta sonun denk geldı benım rahatsızlıklarım..acıle gıttıım..acıldekı doktorlar hemen dogumhaneye ebelere gondirıyor..
onlarda gereklı muayeneyı yapıyor..için rahat etsın kuzum..onemlı olan o...boyle sıkıntın oluca devlet hastansıne gıt canımm..
sırada se mı varsın..
ayyy ..heycanlandım..sıraya gırdı mınık sıpalar desene
ii geceler kızlar...bugün saat 4 gibi kanlı sümüksü bi akıtım oldu drumu aradım gel dedi nstye soktu sancı fln yoktu alttan muayene etti 1 cm açıklıkk varmış...3-4 gündha dayansın yeter dedi bu haftadan sonra durdurmak için bişey yapmıcaz dedi...
güldeseker manolya hunny ozgey ahsen denız shercat zapzup adını yazamadıgım butunkızlarr ıyı dıleklerınız ıcın coktsk ederımm bızım ıcın dua edınde bebegım bıran once eve gelsın
kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenızsımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür
kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenızsımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür
canım geçmiş olsun sanırım senden gelen şey nişan oluyo
inş. bekler bebişin bikaç gün daha hayırlısıyla gelsin ondan sonra
kızlar bebişler için hangi bezi aldınız ve kaç kg aralığında aldınız.ben prima almayı düşünüyorum ama 2-5 kg mı yoksa 3-6 kg mı alsam karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?