2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar zaman zaman okuyorum yazdıklarınızı ama çok uzun zamandır yazamıyorum buraya... öğretmenim ve 18 aylık bir oğlum var çok yoğun ve zor oluyor... 2 hafta daha çalışıp ayrılacağım belki o zaman daha sık gelebilirim... doğum yapan arkadaşlar var sanırım inşallah sağlıkları yerindedir ve inşallah biz de sağ salim alırız kucağımıza meleklerimizi...
öğretmen olan arkadaşlardan hala doğum iznine ayrılmayan var mı aranızda? bi şey danışmak istiyordum.
Hepinize iyi pazarlar

Selam canım ben öğretmenim ve 32. Haftamı doldurdum p. Tesi aslında iznim başlıyor ama doktor kontrolum var eger rahim uzunluğuna bakicam dedi sorun olmazsa en az iki hafta daha çalışıp sone eklemeyi istiyorum...

canım ben aldım çalışma iznimi ama dr'um 3 ay olan doğum sonrası iznin (sezeryanda) bu sene 2'ye düştüğünü söyledi acaba böyle bir şey var mı bir bilgin var mı? ben diğer doğumumu 2009 mayısta yaptığım için izinlerim tatile karışmıştı kullanamadım bile
geçen sene ocakta doğum yapan arkadaşım 45 günlük bir rapor da alarak tüm seneyi kapatmıştı

Canım benim bildigim sezeryan olsun olmasın dogum oncesi 8 hafta dogum sonrası 8 hafta yasal iznimiz var amaoncesinde iyi olduguna dair bi rapor alırsan 5 hafta daha çalışıp bunları da sona ekleyebiliyosun onun dısında rapor ayarlayabilirsen alırsın tabi....

bende hep devlet hastanesıne gıttım...
fakat 4-5 ay oluyor burda ozel hastane açıldı..
açan kısıde eşimin patronu..
orda yapmazsak doğumu olmaz zaten..
bırde hastane yenı..miss gibi tertemız..
zaten hastane sahıbı aşıırı tiitiz bır ınsan...
her sey son teknolojı..allah hayırlısını verır ınşallah.....
su an orda muayene 20 tl.çalısana sgk lıya..
normal dogum 375tl (sgk)
sezeryan 450 tl.(sgk)
1 gece suit odada kalsam (normal dogum yaptıktan sonra) 90 tl suit oda..
yanı sanırım yenı açıldıgı ıçın fıyatlar şok edecek kadar uygun..
ve gercekten hıjyenık ve son teknolojı var..allah nasıp ederse orda olacak dogumum..
am o hastane olmasaydı
devlet hastanesınde yapacaktım..

canım benım...boyle sıkıntılı zamnlarında devlet hstanesıne gıt...
benım de oldu arada kanamalar..devlet hastnesı evıme 2 dakıka..koşup gıttım..genelde hafta sonun denk geldı benım rahatsızlıklarım..acıle gıttıım..acıldekı doktorlar hemen dogumhaneye ebelere gondirıyor..
onlarda gereklı muayeneyı yapıyor..için rahat etsın kuzum..onemlı olan o...boyle sıkıntın oluca devlet hastansıne gıt canımm..

sırada se mı varsın..
ayyy ..heycanlandım..sıraya gırdı mınık sıpalar desene

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Eşim evde bugün allaha şükür.Kayınvaldemlerden eşyalarımızı evimize taşıycaz.Ne güzel kızımın odasını yerleştirmiştim.Bizim evde dolap yok birşey yok ortada kaldı çocuğumun şeyleri.Alabildiğim kadar eşya mı alıcam bugün inşallah
Seçil allah yardımcın olsun.Bebeğin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda gelir inşallah.Allah yardımcın olsun

cnm fiyatlar uygunmuş tabiki güvendiğin bir yerse nie olmasın...inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsn allah...

kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenız sımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür

güldeseker manolya hunny ozgey ahsen denız shercat zapzup adını yazamadıgım butunkızlarr ıyı dıleklerınız ıcın coktsk ederımm bızım ıcın dua edınde bebegım bıran once eve gelsın

canım geçmiş olsun sanırım senden gelen şey nişan oluyo
inş. bekler bebişin bikaç gün daha hayırlısıyla gelsin ondan sonra

güldeseker manolya hunny ozgey ahsen denız shercat zapzup adını yazamadıgım butunkızlarr ıyı dıleklerınız ıcın coktsk ederımm bızım ıcın dua edınde bebegım bıran once eve gelsın

canım tekrardan gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin kızına
dualarımız seninle inş. çabucak gelir evine meleğin..

şirvancım bebegın hayırlı olsun darısı başımıza inş hayırlı zamanda.off ya bu ıkı gunde amma şişti elim ayagım daha once yoktu bu kadar ne oldu bırden bıre anlamadım.ayaklarım mayalı poğaça gibi.sizin şişlik ne alemde kızlar..

Allah analı babalı büyütsün canım,güzel kızınız hayırlı olsun,sağlıkla evinize gelsin inşallah.

cnm geçmiş olsun...inşallah sağlıkla bir an önce bebeğin eve gelir...merakımı mazur gör cnm ama neden erken oldu ve neden sezeryan...ii olmana çok sevindim...allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin kuzunu...

cnm gözünüz aydın. umarım en kısa zamanda çıkar Elif bebek hastaneden.dualarımız sizinle Allah analı babalı büyütsün

kızlar bebişler için hangi bezi aldınız ve kaç kg aralığında aldınız.ben prima almayı düşünüyorum ama 2-5 kg mı yoksa 3-6 kg mı alsam karar veremedim.

kızlar bebişler için hangi bezi aldınız ve kaç kg aralığında aldınız.ben prima almayı düşünüyorum ama 2-5 kg mı yoksa 3-6 kg mı alsam karar veremedim.

canım ben prima premium almayı düşünüyorum 2-5 kg olanlardan, 1 paket alırım zaten çabuk büyüyolar 2. sini 5-6 alırım onla devam ederim die düşünüyorum... sonra kilosuna göre değişir tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…