- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.761
off.cok gec yatmıssın..
n akşam 11 :30 da yattım...
gece oglan kabus gordu..
8-9 kez aynına ıstedı..o ara 1 saat uyuyamadım ..
bakalım ne dr dktorun..
bska bır sıkayetın varmı belırtı olarak yanı...
nışandan sonra gelen akıntı falan vrmı...sancı gelıyormu araddA..
Secıl.ben oglumu kerese gotureyım..
Gorusruz yıne..doktordan gelınce yz..ne dıyecek merak ettım...
anladım canım..hadı gıt gel bakalım ne olacak...evet cnm akıntım var su gibi ama az az ayırt edemedim yani...hergün öyle uyuyorum geç saatlere kadar dönüyrum yatakta bi türlü uyuamıyorum.ağrılarım ve kasılmalarım var fakat bişii çıkmad en son nstde bakalım bugün neolr bilmiyorum senin günün bayağı yaklaşmış vermı ağrın fln yada bi belirti...korkmuştur rüyasında kuzucuk...
sanırım doktordasın sımdı...günaydın kizlar ben de 1 saat sonra kontrole gidicem doktorum bi bakalım da ona göre veririm çalışabilir raporunu dedi rahim uzunluğuna bakicak sanırım kızımı gorucem cok mutluyum :)
offGünaydın kızlar hepinize.Hogatoe hakkında hayırlısı olsun inşallah.Senin çok rahat ve kolay olanı seçer doktorun
Sibushcum inşallah bebeğin açar kordonunu kıyamam ben ona ya küçücük şey
Canlarım benim dün kızım eşyalarını kendi eşyalarımızı getirdik.Kayınvaldemlere gittiğimizde birşeyler yiyorlardı.Eşim içeri girdiğinde görümcem hoşgeldin falan dedi ama eşim oralı olmadı.Bende selam verdim geçtim odaya girmeden.Hiç karşılaşmadık görümcemle.Eşimle yukarı çıkıp eşyalarımızı topladık.5 6 bavul eşya vardı.Evden giderken babasının arabasına yükledik eşyaları.Kayınvaldem de camdan el salladı.Dua edip durdu arkadamızdan.Eşim görümceme hiç birşey demedi.Suratına bile bakmadı ama yetmedi bana yani.Oraya gidince ayrı oynadı sinirlerim.Eve gelince de dedim eşime.Ben boşuna susuyorum önceki olanlar gibi o gelecek hiçbirşey olmamış gibi pişkin pişkin konuşacak dedim.Eşim de yok bir daha öyle birşey olmaz bu çok farklı dedi.Hep öyle diyorsun aynı şey oluyor ama bundan sonra bende susmam nasılsa herkes herşeyi unutuyor.Kolaysa benim laflarımı da unuturlar bir daha nasıl oluyormuş bakalım dedim.
Biliyorsunuz kaç kere gene pişkin pişkin gelip kaldı burada görümcem.Neyse
Akşam kayınpederim uğramıştı bize.Eşim görümcem için onu bir daha asla affetmeyeceğim,dünyada o lafları hakedecek en son kişi benim eşimdi demiş.Kapının önünde konuşuyorlardı ama dinlemedim ben. O kadar duygulandımki eşimin öyle korumasına anlatamam.
Zten ben resti çekmiştim .Evimde bir daha istemiyorum bu kaçıncı nankörlüğü diye.
Eşimle doğum sonrası eve geldiğimde misafirler gelir ne yapıcam diye konuşuyorduk.Eşim bi annemi alır gelirim o sana yardım eder dedi.O da bilinç altında bu durumu kabullenmiş yani.:97: Bu sıkıntımdan kurtulmam için demekki böyle büyük bir olay olması ve sabretmem gerekiyormuş.Kendi anneme babama bile susmam ben allah verdi sabrınıda sustum allahtan Neyse işte böyle kızlar.Kaç aylık sıkıntımdan kurtuldum.Allah sizi de böyle ferahlatsın inşallah.Aylardır görümcem görümcem diye kafanızın etini yiyi durdum .Hakkınızı helal edin.
off..uyuyamadınmı ...
bende her gece 6 saat uyuyorum yıne 3-4 gundur...
haftda 1 gunde 7-8 saat uyuyorum..yetıyor galıba..ama gun ıçınde yoruluyorum..ama uyumuyorum gunduzlerı..:44:
Günaydın kızlar hepinize.Hogatoe hakkında hayırlısı olsun inşallah.Senin çok rahat ve kolay olanı seçer doktorun
Sibushcum inşallah bebeğin açar kordonunu kıyamam ben ona ya küçücük şey
Canlarım benim dün kızım eşyalarını kendi eşyalarımızı getirdik.Kayınvaldemlere gittiğimizde birşeyler yiyorlardı.Eşim içeri girdiğinde görümcem hoşgeldin falan dedi ama eşim oralı olmadı.Bende selam verdim geçtim odaya girmeden.Hiç karşılaşmadık görümcemle.Eşimle yukarı çıkıp eşyalarımızı topladık.5 6 bavul eşya vardı.Evden giderken babasının arabasına yükledik eşyaları.Kayınvaldem de camdan el salladı.Dua edip durdu arkadamızdan.Eşim görümceme hiç birşey demedi.Suratına bile bakmadı ama yetmedi bana yani.Oraya gidince ayrı oynadı sinirlerim.Eve gelince de dedim eşime.Ben boşuna susuyorum önceki olanlar gibi o gelecek hiçbirşey olmamış gibi pişkin pişkin konuşacak dedim.Eşim de yok bir daha öyle birşey olmaz bu çok farklı dedi.Hep öyle diyorsun aynı şey oluyor ama bundan sonra bende susmam nasılsa herkes herşeyi unutuyor.Kolaysa benim laflarımı da unuturlar bir daha nasıl oluyormuş bakalım dedim.
Biliyorsunuz kaç kere gene pişkin pişkin gelip kaldı burada görümcem.Neyse
Akşam kayınpederim uğramıştı bize.Eşim görümcem için onu bir daha asla affetmeyeceğim,dünyada o lafları hakedecek en son kişi benim eşimdi demiş.Kapının önünde konuşuyorlardı ama dinlemedim ben. O kadar duygulandımki eşimin öyle korumasına anlatamam.
Zten ben resti çekmiştim .Evimde bir daha istemiyorum bu kaçıncı nankörlüğü diye.
Eşimle doğum sonrası eve geldiğimde misafirler gelir ne yapıcam diye konuşuyorduk.Eşim bi annemi alır gelirim o sana yardım eder dedi.O da bilinç altında bu durumu kabullenmiş yani.:97: Bu sıkıntımdan kurtulmam için demekki böyle büyük bir olay olması ve sabretmem gerekiyormuş.Kendi anneme babama bile susmam ben allah verdi sabrınıda sustum allahtan Neyse işte böyle kızlar.Kaç aylık sıkıntımdan kurtuldum.Allah sizi de böyle ferahlatsın inşallah.Aylardır görümcem görümcem diye kafanızın etini yiyi durdum .Hakkınızı helal edin.
seker cat cım..
ben sana gore uyuyorum baya demii..
evde 4 yasında bır sıpa daha var...
5-6 saat uyumazsam düşerim onun peşinde donerken..
sabah krese bıraktım geldım..25 dk yurudum..
öglen alınması kresten 12 de ..25 dakka daha gıt gel yuruyus...
oglen ona yemek hazırlamam lazım mutfakta yarım saat...
yemek sonrası meyve yemesı lazım..bırse sütlaç yedırıyorum yemekten 1 saat sonra..
bunların hepsını halen ben yedıırıyorum..yemek yarım saatımızı alıyor bazen..çunku ıstah yok...ben yedrırsem yıyor kuşum...
sonra kociş işten gelır..bızım ıçın yemek hazırlıyorum..evde kalmıs yemek yenmıyor..hergun taze ıstıyorlar..:93:
sonra oglan ıllakı park ıster..
parka gıdıs gelıs..ve gıdıp gelıncede ust bas degıstırıp ortaya bırakıyor genelde.onları topla yerııne koy..
bırde evde piştı yada kart oyunu oynamak ıstıyor oğlan ..oturup bırde oyun oynuyorum...
geberıyorum aslında ama alıştım bu tempoya saırım..
ama ıkıncı sıpa gelınce napıcam..buyuklerden yardım ...
canım..bende alıstım artık bu tempoya zaten..dilekciğğm pardon ben büyük bi ayrıntı olan emiri gözden kaçırmışım allah yardımcın olsn ben bi taneye yetebilirmiym acaba die düşünürken sen 2 tanesiyle birden uğraşcan allah kolaylk wersn canım yaaaaaa
eliff benım nıyetım yok dogurmaya..Günaydın herkeseee
Doktora gidenler inşallah hayırlı haberlerle dönerler
Zapzup canım geçmiş olsun inşallah temelli kurtulmuşsundur diycem ama eşinin kardeşi sonuçta bundan sönra en aından çok sık gelip günlerce kalamaz
Dileeek canım girmeyince doğurdumu bu kız dedim ama maşallah hiç niyetin yok gibibirbirimize telimizi fln werelim istersen haberleşiriz bişiy olursa bizim senle iyice yaklaştı günler ben perşembe gitçem tekrar açıklığa sancıya fln bakıcaklar bakalım nolcak açıklık genişlemiş olurmu acaba merak ediyorum haftasonu düzensiz samcılarım oldu baya ama yürüyüp yorulduğum zamanlarda normalde bişiy yok bizde yürüyüşü abarttık sanırım biraz ondan olsa gerek
günaydın kızlaaarr
zapzup sonunda halletmişsiniz görümceki
ohh rahatlamışsındır sende gözün aydın
uykuuszluk zor yaa allah kolaylık versin bende gece çok uyanıyorum bazen uykuya dalmak zor oluyo ama sizin gibi değilim uyuyorum yine 9 a kadar döne döne
canım..bende alıstım artık bu tempoya zaten..
ama simdı dınlen bolbol..tv ızle..kendıne ozel zamnlar yarat...
keyfıne bak...gercekten sıpalar cıktıktan sonra işimiz zor..
eliff benım nıyetım yok dogurmaya..
belırtımde hiçç yok...
ama senın belırtıler sınyaller var...
hadı bakem dogurda gorelım prensesını...
olsun yuruyus ıyıdır..dogum kolay olur..çatın açılsın sonuna kadar yuruye yuruye..
ben çıktım kızlar...
emırı almama daha var..ama buranın pazarı...
burhanıye de pazar ıtalyan sosyetesı gıbıdır...
hem ucuz hem marka..
kaçırmayayım tezgahlardan son modayı...alırım bırseyler belkım..
Gözünaydın dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım
Kızlar ben yürüyüş yapamıyorum dışarı çıkıp ama evin içinde merdiven çıkıp iniyorum devamlı bu da yürüyüş olarak sayılır mı evin içinde oradan oraya gidip duruyorum
Hmm iyi ozaman yaaCanım senin yürüyüş zamanına daha var zaten doğum iyice yaklaşınca normal doğum istiyosan kemiklerin açılsın doğum kolay olsun diye veriyo doktorlar
bi hafta önce verdi bana da yürüyüşü öncesinde yat dinlen çok ayakta kalma kendini yorma erken doğum olmasın diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?