2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benm gözün aydın.çok geçmiş olsun.inşallah bebeğinde sende bir an önce sağlığına kavuşursun.

hoş geldin geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim. Umarım minik elif bir an evvel topalayıp gelir yanına

Selam kızlar Şirvan gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Elif bebeği, inşallah en kısa zamanda evine gelir, annesinin kollarında uyur Elifcik...
Deniz çok geçmiş olsun annene bilmiyodum hastanede olduğunu inşallah çabucak iyileşir torununun doğumunda yanında olur

Dün İstanbula annemlere gittik kızımın eşyalarını toplayıp getirdik şimdi ewde bavulda ve poşetlerde bekliyolar inşallah mobilyacılar söz verdikleri gibi salı günü getirir de kızımın odasını bianönce yerleştiririm böyle poşetlerde gördükçe içim fena oluyo

selam kızlar... cok geçmişe bakamadım umarım herkezde hersey yolundadır.. yarın bebişimi göreceğim, catı muayenesi olacagım coook heyecanlıyım.. birde kızımın boynunda iki tur kordon vardı dua edin acmıs olsunda normal doguma bi sorunumuz olmasın...

bu arada bugun kayınvalıdemde yıkayıp ütülediklerini getirdi dolabımıza yerleştirdik.. beşiğimizi kurduk, salıncagımızı kurduk:)) hersey pek güzel oldu:)) artık tamamen hazırım kızıma:) vakit buldugumda resimlerini cekip yüklerim üşenmezsem:))

biz bezi 2-5 almısız buyuk paket:)

Sibush ne güzel biz artık sık sık görüyoruz kızlarımızı, yakında inşallah hep yanımızda olacaklar zaten
Senin çatı muaynen de kolay geçer umarım bende korkulcak bişey olmadı ebe de doktor da muayne etti pek acımadı
Ne güzel şimdi evin havası değişmiştir onun eşyaları kurulunca benimde yatakodama parkyatağını kurduk tatbikata giderken şimdi gelip geçip babasıyla yatağı izliyoruz o bile huzur veriyo
Bezi bende bi büyük pakek premium care 2-5 aldım ilk doğduğu hafta onu kullanırım, 3 pakette yeni bebek 3-6 kg aldım hep kampanyalardan aldığımız için bayaa ucuza geldi bezler bize, kırkını çıkarana kadar bez ihtiyacımız olmaz heralde

denizcim geçmiş olsn bilmiyodum annenin rahatsız we hastanede olduğunu rabbim acil şifalar wersn

güldeseker manolya hunny ozgey ahsen denız shercat zapzup adını yazamadıgım butunkızlarr ıyı dıleklerınız ıcın coktsk ederımm bızım ıcın dua edınde bebegım bıran once eve gelsın

canım benim h.geldin inşallah elifimizde tez zamanda gelir ewine ii olmanıza sewindm dualarımz sizinle

canım umarım açmışır meleğin kordonunu we umarım herşey istedğin gibi olur buarada cicilerinizde hayırlı olsn bebişin güzel günlerde kullansn hepsini

Günaydın kızlar. Yine uyuyamıyorum. Bugün hastaneye gidicez. Ölçümlerim yapılacak. Sezaryen tarihi verirler diye kendimi hazırladım ama bir de sürpriz yapıp önce normal doğumu deniycez derlerse hiç iyi olmaz.Doktorumun dediği dedik ve çatlayana kadar normal doğum taraflısı. Bende de plasenta previa var. Normalde sezaryen olmam gerekiyor ama doktorum normal doğum için en ufak bir ışık görse eminim önce onu dener.Daha önce normal doğum yaptım ve yüksek tansiyon nedeniyle kriz geçirdim az daha ölüyordum. Doktorum hayatımı riske atacak bişey yapmaz eminim ama iki arada bir derede kaldım ben de.Bugün belli olacak artık.

nerlerdeydın kuzum sennnnnnnnnnniçok old gırmdın..neler yaptın.nsılsın..doktor dönüşü ugra buraya..

günaydın kızlar bizde 3 saatlik uykuyla ayaktayız yine neler yapıyosunz bakalım

buarada hogatoee hakkında hayırlısı böle bi sorunun warsa seninde dediğin gibi dr un seni riske atmaz içini ferah tut olumlu düşün hep

cnm fiyatlar uygunmuş tabiki güvendiğin bir yerse nie olmasın...inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsn allah...
evet canım çok uygun..
4 sene once bıle oglumu 800 tl ye dogurmustum ozelde..sımdı daha uygun bulundugum yerde fıyatlar..
senın ıçınde hayırlısı olsun..

bugun naslsın..ıyımısın..

allah analı babalı buyutsun canım..ömürlü olsun..ınşallah hemen evıne doner cnım benım...

kızlar bebişler için hangi bezi aldınız ve kaç kg aralığında aldınız.ben prima almayı düşünüyorum ama 2-5 kg mı yoksa 3-6 kg mı alsam karar veremedim.
ben prıma aldm 3-6 kılo olandan
prımanın ebatları dıger bezlere gore kuçuk...
ama 2-5 kılo olan nasıl acaba..ondan hıç kullanmdım..1 paket ondan alsammı acep...
dah 4-5 paket dah almak ıstıyorum..şöyle bı kampanyaya gırse alıcam hemen..
uzun zamndır beklıyorum am kampanyada yok...

günaydın kızlar 4 saatlik uykuyla ayaktayım..hogatoee geçmiş olsun cnm hskkında hayırlısınama plesanta previa kesin sezeryan endikasyonu die biliyorum...

günaydın kızlar 4 saatlik uykuyla ayaktayım..hogatoee geçmiş olsun cnm hskkında hayırlısınama plesanta previa kesin sezeryan endikasyonu die biliyorum...
bende oyle bılıyorum..ama tam kapatmıyorsa plasenta yıne normal dogum onerıyorlar..acaba o yuzdenmı doktor normal dogumu dusunur dıyor hogatee...

bilmiyorumki cnm olabilir yada belki doktoru henüz bişey şöylememiştir.o tahmin yürütüyordur.sen naptın cnm
ıyıyım..
5:30 da kalktım..
kahvaltı yaptım..
emır uyandı..çıgıfılm ızıyor..
saat 8 de krese gıtmek ıçın evden cıkarız...
bugun buranın pazarı...
pazara da gırer dolasrım...
sen napıyorsun..çantan hazırmı...

Son düzenleme:

iyiym cnm bende saat 6buçuğa kadaar zor durabildim yatakta valla gece saat 3 buçukmu neydi yattığımda.kalktım hafif bişiiler atıştırdım...öğleden sonra doktora gidicem 2 gün önce nişanım geldi ve 1,5 cm açıklığım vardı bugün bakalm nedicek doktor...çantam hazır cnm da bekliyorum bakalım hayırlısı hepimiz için...sen hazırladınmı

off.cok gec yatmıssın..
n akşam 11 :30 da yattım...
gece oglan kabus gordu..
8-9 kez aynına ıstedı..o ara 1 saat uyuyamadım ..
bakalım ne dr dktorun..
bska bır sıkayetın varmı belırtı olarak yanı...
nışandan sonra gelen akıntı falan vrmı...sancı gelıyormu araddA..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…