- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.741
kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenızsımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür
kızlar bebişler için hangi bezi aldınız ve kaç kg aralığında aldınız.ben prima almayı düşünüyorum ama 2-5 kg mı yoksa 3-6 kg mı alsam karar veremedim.
kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenızsımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür
selam kızlar ben geldim
diğer topikten okuduğum kadarıyla Elif bebeğimiz gelmiş inşallah iyilerdir geçmişi okumadım henüz
Şirvancım Allah uzun ömür versin kızına analı babalı büyüsün inşallah
bizde durum aynı kaynanamla zaman geçiriyorum evde annem cuma günü çıkacakmış umarım herkes iyidir
güldeseker manolya hunny ozgey ahsen denız shercat zapzup adını yazamadıgım butunkızlarr ıyı dıleklerınız ıcın coktsk ederımm bızım ıcın dua edınde bebegım bıran once eve gelsın
selam kızlar... cok geçmişe bakamadım umarım herkezde hersey yolundadır.. yarın bebişimi göreceğim, catı muayenesi olacagım coook heyecanlıyım.. birde kızımın boynunda iki tur kordon vardı dua edin acmıs olsunda normal doguma bi sorunumuz olmasın...
bu arada bugun kayınvalıdemde yıkayıp ütülediklerini getirdi dolabımıza yerleştirdik.. beşiğimizi kurduk, salıncagımızı kurduk:)) hersey pek güzel oldu:)) artık tamamen hazırım kızıma:) vakit buldugumda resimlerini cekip yüklerim üşenmezsem:))
biz bezi 2-5 almısız buyuk paket:)
nerlerdeydın kuzum sennnnnnnnnnniçok old gırmdın..neler yaptın.nsılsın..doktor dönüşü ugra buraya..Günaydın kızlar. Yine uyuyamıyorum. Bugün hastaneye gidicez. Ölçümlerim yapılacak. Sezaryen tarihi verirler diye kendimi hazırladım ama bir de sürpriz yapıp önce normal doğumu deniycez derlerse hiç iyi olmaz.Doktorumun dediği dedik ve çatlayana kadar normal doğum taraflısı. Bende de plasenta previa var. Normalde sezaryen olmam gerekiyor ama doktorum normal doğum için en ufak bir ışık görse eminim önce onu dener.Daha önce normal doğum yaptım ve yüksek tansiyon nedeniyle kriz geçirdim az daha ölüyordum. Doktorum hayatımı riske atacak bişey yapmaz eminim ama iki arada bir derede kaldım ben de.Bugün belli olacak artık.
evet canım çok uygun..cnm fiyatlar uygunmuş tabiki güvendiğin bir yerse nie olmasın...inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsn allah...
allah analı babalı buyutsun canım..ömürlü olsun..ınşallah hemen evıne doner cnım benım...kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenızsımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür
ben prıma aldm 3-6 kılo olandankızlar bebişler için hangi bezi aldınız ve kaç kg aralığında aldınız.ben prima almayı düşünüyorum ama 2-5 kg mı yoksa 3-6 kg mı alsam karar veremedim.
cnm fiyatlar uygunmuş tabiki güvendiğin bir yerse nie olmasın...inşallah sağlıkla bebeğinicanım korkma hiç..korkulcak bırsey degıl catı muayenes.selam kızlar... cok geçmişe bakamadım umarım herkezde hersey yolundadır.. yarın bebişimi göreceğim, catı muayenesi olacagım coook heyecanlıyım.. birde kızımın boynunda iki tur kordon vardı dua edin acmıs olsunda normal doguma bi sorunumuz olmasın...
bu arada bugun kayınvalıdemde yıkayıp ütülediklerini getirdi dolabımıza yerleştirdik.. beşiğimizi kurduk, salıncagımızı kurduk:)) hersey pek güzel oldu:)) artık tamamen hazırım kızıma:) vakit buldugumda resimlerini cekip yüklerim üşenmezsem:))
biz bezi 2-5 almısız buyuk paket:)
bebgını gör bızede haber ver..kaçta muayenen bugun...
resımlerınızı yukle hayatım..bakalım bebişin cıcılerıne..
off..uyuyamadınmı ...günaydın kızlar bizde 3 saatlik uykuyla ayaktayız yine neler yapıyosunz bakalım
buarada hogatoee hakkında hayırlısı böle bi sorunun warsa seninde dediğin gibi dr un seni riske atmaz içini ferah tut olumlu düşün hep
bende her gece 6 saat uyuyorum yıne 3-4 gundur...
haftda 1 gunde 7-8 saat uyuyorum..yetıyor galıba..ama gun ıçınde yoruluyorum..ama uyumuyorum gunduzlerı..:44:
bende oyle bılıyorum..ama tam kapatmıyorsa plasenta yıne normal dogum onerıyorlar..acaba o yuzdenmı doktor normal dogumu dusunur dıyor hogatee...günaydın kızlar 4 saatlik uykuyla ayaktayım..hogatoee geçmiş olsun cnm hskkında hayırlısınama plesanta previa kesin sezeryan endikasyonu die biliyorum...
bende oyle bılıyorum..ama tam kapatmıyorsa plasenta yıne normal dogum onerıyorlar..acaba o yuzdenmı doktor normal dogumu dusunur dıyor hogatee...
ıyıyım..bilmiyorumki cnm olabilir yada belki doktoru henüz bişey şöylememiştir.o tahmin yürütüyordur.sen naptın cnm
ıyıyım..
5:30 da kalktım..
kahvaltı yaptım..
emır uyandı..çıgıfılm ızıyor..
saat 8 de krese gıtmek ıçın evden cıkarız...
bugun buranın pazarı...
pazara da gırer dolasrım...
sen napıyorsun..çantan hazırmı...
off.cok gec yatmıssın..iyiym cnm bende saat 6buçuğa kadaar zor durabildim yatakta valla gece saat 3 buçukmu neydi yattığımda.kalktım hafif bişiiler atıştırdım...öğleden sonra doktora gidicem 2 gün önce nişanım geldi ve 1,5 cm açıklığım vardı bugün bakalm nedicek doktor...çantam hazır cnm da bekliyorum bakalım hayırlısı hepimiz için...sen hazırladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?