- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.241
pamuk şekerimle ikinci gecemizi geçirdik her dakika yeni bir seylerini kesfedıyorum Allaha şükürler olsunkı vermiş bu yavruyu bana dünyanın en güzel şeyi hayatıma anlam kattı.2 saatte bır karnımız acıkıyo mıgırdanıyoruz bırde tam altını alıyorum yenıden yapıyo:)) cok seker bı grsenız sekılden sekıle grıyo tuvaletını yapıcak dıye kucumen dudakları yavrum benım.ınsallah herkes ıyıdır dedıgınız gıbı ocakta kımse kalmıycak heralde:))bızım bebekler acelecı cıktı napalım:))
ayyy kızlar sallayın kaynanaları bizde bişey grmedik daha kaynanadan görceğimizide sanmıyorum çünkü eşimle araları pek yok bi çeyrek bile takmazlar yani bnde hiççç tınlamıyorum vallaa ihtiyacımda yok onlara.
Benim canımı sıkan onlar düğünde de böyle yaptı.Bütün evi ailem düzdü.Düğünden sonra gelip yepyeni evin anasını ağlattılar aylarca kalıp.Misafir gibi tadını çıkarmaya gelir gene bebek doğduğunda da.ben bebeğe mi bakıcam onla mı uğraşıcam.O kadar gevşek ve soğuk kanlılarki.Oğullarına karşıda sorumsuzlar hazmedemiyorum.
iLk zamnlar gelsinler, nazını ceksinler cnm.. Sen kendini toplayınca da sırf bebişinle ilgile onlar ykmuş gib davran.. DEtraf mı dagıldı umursama bile elbet agırlarına gidecektir.. Mecburen çekip giderler o zamn da. Sen bunun için ne kendini ne de eşini üzme...
Şİrvancım tekrar mşllh bebişine.DÜn eşime gösterdim o kadar tatlı ki melegin... Dünden beri bende oğlusumun yanımda olmasını ne kadr istedigimi farkettim.. Hayırlısıyla zamanında saglıkla, uzuvları yerinde gelir inş..
Senin dogm neden erken olmuştu??
ay Allah sağlık versin.ne müthiş bir mutluluktur bu.hepimize nasip olur inşallah.nasıl tatlı anlatmışsın.heyecanlandım.
yağar canım yağar türkiye donuyorrr..sen hala gitmedin dimi memleketine...saol tatlım dha iiyim şimdi
buarada hawa çok kötü burda fırtına war dışarda suriye tarafından geliyo kum fırtınası göz gözü görmüyo dışarda çok kötü yani yağmur yağsa ii olcak ama yağmıyoda
Canım Allah sabır versin.bitmedi senin şu kayannala derdin nasıl insanlar anlamadım ki ben....Benimde kaynanamlar bir çöp almadı.Dün kafam attı eşime çattım gene.Ben napıyım devamlı aynı şeyleri söyliyip duruyorsun dedi.Şimdi hiç birşey için uğraşmıyorlar.Bebek olduktan sonra hemen hazır torunu sevmeye gelirler ama dedim.Zaten sinirden köpürüyordum bayağ bağırdım birşey diyemedi.Dedim benim en ihtiyacım olduğunda yanımda yoklar,hava ısınıpta bebekle döndüğüm zaman buraya torun sevmeye gelipte aylarca kalmaya kalkmasınlar.Benim derdim bana yetiyo hem bebek hem onlarla uğraşamam dedim.Şimdi nasıl umursamıyorlarsa sonra da umursamasınlar dedim. bayağ sinirim bozuluyor artık.Herşeyi benim ailem alıyor.
Bizimde başka bir odada baca var o oda da hiç ısınmıyor aksi gibi.Aralık sonuna kadar idare edicem burada.Sonra annemlerin evi doğal gazlı.Olmadı bebek biraz büyüyesiye orada kalırım.Eşimden ayrı kalamıyorum ama ne yapayım .Zaten görümcemi kalmaya getirir eşim doğumdan sonra bilmem ne kaynanamlar gelir kalırlar uğraşmakta istemiyorum
bende doğurmak istiyorum bende :81:
yağar canım yağar türkiye donuyorrr..sen hala gitmedin dimi memleketine...saol tatlım dha iiyim şimdi
buarada hawa çok kötü burda fırtına war dışarda suriye tarafından geliyo kum fırtınası göz gözü görmüyo dışarda çok kötü yani yağmur yağsa ii olcak ama yağmıyoda
Canım Allah sabır versin.bitmedi senin şu kayannala derdin nasıl insanlar anlamadım ki ben....Benimde kaynanamlar bir çöp almadı.Dün kafam attı eşime çattım gene.Ben napıyım devamlı aynı şeyleri söyliyip duruyorsun dedi.Şimdi hiç birşey için uğraşmıyorlar.Bebek olduktan sonra hemen hazır torunu sevmeye gelirler ama dedim.Zaten sinirden köpürüyordum bayağ bağırdım birşey diyemedi.Dedim benim en ihtiyacım olduğunda yanımda yoklar,hava ısınıpta bebekle döndüğüm zaman buraya torun sevmeye gelipte aylarca kalmaya kalkmasınlar.Benim derdim bana yetiyo hem bebek hem onlarla uğraşamam dedim.Şimdi nasıl umursamıyorlarsa sonra da umursamasınlar dedim. bayağ sinirim bozuluyor artık.Herşeyi benim ailem alıyor.
Bizimde başka bir odada baca var o oda da hiç ısınmıyor aksi gibi.Aralık sonuna kadar idare edicem burada.Sonra annemlerin evi doğal gazlı.Olmadı bebek biraz büyüyesiye orada kalırım.Eşimden ayrı kalamıyorum ama ne yapayım .Zaten görümcemi kalmaya getirir eşim doğumdan sonra bilmem ne kaynanamlar gelir kalırlar uğraşmakta istemiyorum
bende doğurmak istiyorum bende :81:
bide doğumüzeri boğazlarım şişti sesim kısıldı öksürüp duruyorum çok canım acıyo halim de yok kırgınlık war üzerimde çok da üşüyorum hastalanmanın tam zamanıydı yani
canım geçmiş olsun ya dediğin gibi tam zamanıydı aksilik işte
ıhlamur falan kaynat bol bol meyve belkim işe yarar havalarda iyice soğudu hergün duş yapıyosan ondanda üşütmüş olabilirsin inş. düzelirsin bebiş doğmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?