2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şİrvancım tekrar mşllh bebişine. DÜn eşime gösterdim o kadar tatlı ki melegin... Dünden beri bende oğlusumun yanımda olmasını ne kadr istedigimi farkettim.. Hayırlısıyla zamanında saglıkla, uzuvları yerinde gelir inş..

Senin dogm neden erken olmuştu??

Benim canımı sıkan onlar düğünde de böyle yaptı.Bütün evi ailem düzdü.Düğünden sonra gelip yepyeni evin anasını ağlattılar aylarca kalıp.Misafir gibi tadını çıkarmaya gelir gene bebek doğduğunda da.ben bebeğe mi bakıcam onla mı uğraşıcam.O kadar gevşek ve soğuk kanlılarki.Oğullarına karşıda sorumsuzlar hazmedemiyorum.

iLk zamnlar gelsinler, nazını ceksinler cnm.. Sen kendini toplayınca da sırf bebişinle ilgile onlar ykmuş gib davran.. DEtraf mı dagıldı umursama bile elbet agırlarına gidecektir.. Mecburen çekip giderler o zamn da. Sen bunun için ne kendini ne de eşini üzme...

Son düzenleme:

Çok haklısın canım.Fırtınadan mıdır nedir netim gidip geliyor devamlı sinir oluyorum.Bu soğuk ve sıkıcı günlerde iyiki siz varsınızda burada sohbet ediyoruz yaa yoksa hiç geçmeyecek vakit

herkese merhaba umarım herkes iyidir giremiyorum bu aralar pek fazla doğum yapan var mı merak ediyorum biz iyiyiz çok şükür en yakın zamanda eve net bağlatmam lazım sizsiz olmuyoorrr

selam kızlarr bi kişi daha bebeğini dünyaya getirdi darısı başımıza inşallahh sezeryan yaptıranların canı çok yandı mı acaba bende sezeryan olucam çünküü

ohhh bebişler beklemiyecek ocağııı:))) bende doğurmak istiyorum artık...

zap zup canım cok değil ama biraz okudum geçmişi. okudukca sinir oluyorum ben yaaaa.... allah sana sabır versin canımm

ınsallah canım hepiniz saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız.yaramazım erken cıkmak için ugrastı kasılmalar baslayınca dr kalbıde sıkıntıda deyınce beklemek ıstemedı sezeryanla aldılar pamuk şekerımı

[

yağar canım yağar türkiye donuyorrr..sen hala gitmedin dimi memleketine...

Canım Allah sabır versin.bitmedi senin şu kayannala derdin nasıl insanlar anlamadım ki ben....
Bende hiç eşimden ayrılmak istemiyordum ama mecbur ayrıldım.ne yapacaksın bebeğin sağlığı çok daha önemli Allah korusun bebek bir zature filan olursa eşinde sende daha harap olursunuz.o yüzden bence yüreğine taş bas ama bebeğini düşün...

bende doğurmak istiyorum bende :81:

Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin canım erkenden kurtulmak istemem bebeğin ne kadar içinde kalırsa o kadar sağlıklı olurmuş....

yağar canım yağar türkiye donuyorrr..sen hala gitmedin dimi memleketine...

Canım Allah sabır versin.bitmedi senin şu kayannala derdin nasıl insanlar anlamadım ki ben....
Bende hiç eşimden ayrılmak istemiyordum ama mecbur ayrıldım.ne yapacaksın bebeğin sağlığı çok daha önemli Allah korusun bebek bir zature filan olursa eşinde sende daha harap olursunuz.o yüzden bence yüreğine taş bas ama bebeğini düşün...

bende doğurmak istiyorum bende :81:

Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin canım erkenden kurtulmak istemem bebeğin ne kadar içinde kalırsa o kadar sağlıklı olurmuş....

ewet canım zaten bayramdan önce erken doğum riskim vardı doğmasın diye elimizden geleni yaptık ama şimdi de doğsun diye yapmaya çalışıyorum
günümün dolmasına az kaldı zaten bide bebeğin başı yeterince aşağı inmiş, karnım da aşağıda, suları azalmaya başlamış, açılmam da 2cm vardı en son, yeterince de tombikmiş... Normal doğum için gerekli eylemler başlamış dedi doktorum artık benim de yürüyüş yapıp sıcak duş alıp sancıların gelmesine açılmanın artmasına yardım etmem gerekiyomuş bebek riske girip sezeryan durumu olmasın diye
bakalım ne zaman bişeyler olcak ananeyle babanne bugün kaç kere arayıp sordular yokmu bişey diye bakalım perşembeye kadar gelir gibi gözüküyo demişti doktor kısmet artık

bide doğumüzeri boğazlarım şişti sesim kısıldı öksürüp duruyorum çok canım acıyo halim de yok kırgınlık war üzerimde çok da üşüyorum hastalanmanın tam zamanıydı yani

bide doğumüzeri boğazlarım şişti sesim kısıldı öksürüp duruyorum çok canım acıyo halim de yok kırgınlık war üzerimde çok da üşüyorum hastalanmanın tam zamanıydı yani

canım geçmiş olsun ya dediğin gibi tam zamanıydı aksilik işte
ıhlamur falan kaynat bol bol meyve belkim işe yarar havalarda iyice soğudu hergün duş yapıyosan ondanda üşütmüş olabilirsin inş. düzelirsin bebiş doğmadan

sağol gülşencim yaa limonlu ıhlamur içip duruyorum da henüz fayda etmedi
ewet hergün duş alıyorum bide son günlerde çok çabuk terliyorum ortalığı toparlarken kan ter içinde kalıyorum sıcaklayıp cıbıl cıbıl dolanınca da üşüttüm sanırım

slm güzel anneler.bugün buraya felaket kar yagdı,öğleden beride yağıyor aralıksız.resmen içim dondukızlar hamile oldugumun farkına baya baya varmaya başladım.doğru düzgün yürüyemiyorum geceleri kalkarken zorlanıyorum napıcam böyle bilmiyorum.her tarafım agrıo

İyi geceler kizlar Bugun Kizim bizi korkuttu biraz gündüz temizlik fala yaptım cok farketmedim ama yorulmuştu heralde ki aksam 5 gibi tuvalete gitmiştim bi anda bacaklarından sular süzülmeye başladı esim evseydi Allahtan hemen doktorumu aradım ben hastaneyi ariycam Simdi sen de bi an önce git de turnusolla bi baksınlar dedi hemen hastaneye gittik bekliyolardi pedi hazırlamışlar bile ben gitmeden hemen odaya alıp nst bağladılar yarım saat izlediler kasilmam ve ağrım hiç yoktu Ela nin kalp atışları da normaldi sonra da bi yarım saat yürüttüler belki ayaktayken gelir diye ama cok sukurki bi daha gelmedi...Doktorum birikmiş bi akıntı olabilir ama yine de bol bol su iç dedi .Sukur ki atlattık ama baya panikledim daha cok erken çünkü ...İnşallah kuzucugum bi daha korkutmaz bizi de zamanında gelir :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…