2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Daha 33. haftamdayım canım çıkıyor evde bile.İzine ayrılman iyi olmuş bence.Doğum öncesi güç toplarsın. sen avrupa yakasında mısın anadolu yakasında mı ?
Doğumu nerede düşünüyorsun

merhabalar kızlar.. hepiniz iyisinizdir inşALLAH.. Rabbim bebeklerimize de annelerimize de sağlık afiye versin..
ben de dün doktordaydım.. aşağıda baskı hissediyormusun dedi, bende evet diyince bebeğin başı iyice yerleşmiş dedi.. 10 gün sonraya kontrol randevusu verdi ama belki 10 günden önce bile görüşebiliriz dedi.. çünkü bebeğin başı iyice aşağıya inmiş. yalnız başına dışarı çıkma dikkat et dedi. bir anda suyun geliverir anlamazsın bile dedi :) 36. haftadan sonra doğum başlarsa son aya girildiği için durdurmaya çalışmıyoruz dedi. nst de de bir şey çıkmadı ama hayırlısı bakalım.. baya bir tırstım ama hayırlısı olsun diye de dua ediyorum..içimden bir his hep 38. hafta da doğacak gibi ama hayırlısı.. inşALLAH vaktinde saatinde sağlıkla sıhhatle doğsunlarda bebeklerimiz inşALLAH. sizler de bize dua edin kızlarr...

İnşallah ikiniz içinde hayırlı zamanda gelir bebişin.Benim kızımda şimdiye kadar hep kafası aşağıdaydı.Ayağa kalkmaya çalışıyor artık.Kasıklarımda ayaklarını hissediyorum bazen

sabeg cıgım.ben buyuk oglanı ıstanbulda dogurdum..orda oturuyordum..
kartal umut hastanesı ınde dogum yaptım.Ü.G.kuyucuda..
BEN COK MEMNUN KALDIM..
SENDE ARASTIR ISTERSEN CANIM

canım çok teşekkürederim pazartesi günü hepsini araştırmak için yola çıkıcam.hayırlısı olu inş....

aaaaa fiyatı çok iyiymiş şaka gibi çok sağol canım,ben orayada bakayım....sanada Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin....
Herkesegünaydın kızlar...bugün bebeğimi görmeye gidiyorumneolu bize dua edin onu çok özledim lütfen iyileşmişolsunda biran önce eve getireyim minik meleğimi...dualarınıza ihtiyacımız var...
canım dualarımız seninle Allah gönlüne göre versin...

Ayyyy bak sen muzurun yaptığına desene harekete geçmiş,hadi bakalım hayırlısı dikkatli ol.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Belgün tekrar geçmiş olsun canım arkadaşın da dediği gibi sinirler alınmadıktan sonra dolgu yapılsa da pek etkili olmuyo maalesef sinirlerin alınması da ilaç koyup bi hafta ölmelerini beklemek sonra almak gerekiyo ölmeden alınırsa uyuşsada hissediyosun çok fena bişiy Allah korusun

Neva gözünaydın canım iyi bile çalıştın bu haftaya kadar ben çalışamazdım diye tahmin ediyorum hemde istanbul trafiğinde we stresinde çok zor

Seçil inşallah alırsınız bebişinizi hayırlısıyla biraz daha sabır o artık hep seninle olucak

Papatya prenses benim bebeğin de başı yerleşik durumda iki haftadır bekliyoruz bizde ööle ben de tek başıma çıkamıyorum zaten bazen öyle bi baskı yapıyo ki çok canım yanıyo kramp gibi bide bazen sanki su gelicekmiş de tutamayacakmışım gibi hissediyorum kendimi sıkma gereği duyuyorum bakalım ne zaman gelicek yaramazlarımız

Zapzup bebeğin başı aşağıdaysa bu haftalardan sonra pek ayağa kalkmazmış normal doğabilmesi için zaten başın aşağıda olması lazım yüzüne yakın tutuyosa ellerini de hissediyo olabilirsin

günaydın kızlar.bizimde kontrolümüze az kaldı Allah izin verirse salı günü gideceğiz doktorumuza.umarım herşey yolundadır.doğum şeklimde netleşecek salı günü inşallah aksilik çıkmazda normal doğum yapabilirim.hakkımızda hayırlısı olsun.
burdada gece boyunca yağmur yağdı sabah kara çevirdi çok güzel lapa lapa yağıyor.birazdan anneme gideceğim ama kabanın önü göbüşten kapanmıyor doğuma az kaldı diye yeni kabanda almadım bakalım nasıl olacak.
hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum

Böyle yan yatıyor artık.Başı sol taraffımda ayakları sağ tarafımda yüzü dışarı dönük.Elleri ayrı pıtır pıtır yapıyor ayakları ayrı.Bide dönüyor bazen kafası ta midemin altına geliyor.Mide yanmam falan deli gibi artıyor.Sonra sıkışınca gene yan yatıyor.1 ay önce hep kafası aşağıdaydı.Çok ağrı yapıyordu

Canım öğrendiğin fiyatları bize de söyle olur mu?Benim araştırma imkanım yok pek.

pamuk şekerimle ikinci gecemizi geçirdik her dakika yeni bir seylerini kesfedıyorum Allaha şükürler olsunkı vermiş bu yavruyu bana dünyanın en güzel şeyi hayatıma anlam kattı.2 saatte bır karnımız acıkıyo mıgırdanıyoruz bırde tam altını alıyorum yenıden yapıyo:)) cok seker bı grsenız sekılden sekıle grıyo tuvaletını yapıcak dıye kucumen dudakları yavrum benım.ınsallah herkes ıyıdır dedıgınız gıbı ocakta kımse kalmıycak heralde:))bızım bebekler acelecı cıktı napalım:))

aah ah Allah hepimize nasip etsin bunları görmeyi aceleci çıktı ama sağlıklı ya önemli olan o

Allahım hiç ayırmasın.Huzurunuzu hiç bozmasın inşallah .Bende sabırsızlanıyorum geçmiyor birtürlü günler

Sabeg inşallah gönlüne göre bi hastane bulursun istanbulda seçenekler daha fazla sonuçta biraz da bütçeye bakıyo sanırım hastane seçimi
canım istanbul piyasası çok farklı bazı özeller kapıyı 6000-7000 liralardan açıyor.onlar saçmalamışlar :)
ama bizim şuan için istediğimiz hem en fazla 3000 e kadar olacak oda en fazla hem doktor iyi olacak.Alalh yanımızda olurda hem ucuz özel bulursak hemde doktor iyi olursa ne iyi...
yaptığımız araştırmalara görede hem ucuz hem iyi özeller var....

Canım öğrendiğin fiyatları bize de söyle olur mu?Benim araştırma imkanım yok pek.

Mutlaka haber veririm canım....mesela ben belgünden medikal park hastanesinin referansını aldım ve oranın doktoru kanald deki doktorum programı var ya aykut bey soyadını hatırlamadım...o doktor ve hastanenin doğum fiyatlarıda şimdilik aldığım bilgilere göre 1500 tl filan ama daha tam emin değilim vve hastane saray gibi ... ben öğreneyim hepsini haber vericem.....bakarsın daha da ucuzdur...senin hastanede çok iyiymiş 650 tl ne ki keşke doktorda iyi olsa orayda kesin bakıcam....

Ewet fiyatlar çok farklılık gösteriyo bende araştırmıştım 350 ye de özel var, 10.000 Tlye de
medikal park göztepede gökmen iyigün var arkadaşımın doktoruydu acayip memnundu çok kişiden de *****i duymuştum onu da bi araştır istersen canım gidenler çok memnun ve hastane de güzle bi hastane sonuçta

evet canımgökmen beyyide gördüm netten,benim dediğim doktorda aytuğ kolonkaya ymış....oranın bütün doktorları çok iyi ve hastane muhteşem....

kızlar slm nasılsınız dün 2,5 saat uyuyabilmiştm ama bugün 2 günlk uyudum gerçekten 11de uyandım kendimi dha ii hissediyorm bugün umarım sizlerde iisinzdr

hayırlısı tatlım tabi ki eşimle gitmek benim için dha ii olacak zaten onu burada bırakıp gitmek zaten içimi acıtıyo bakalım artık 1 haftamız war bekliyorz

hiç sorma tatlım eşim biraz önce aramış ew sahibini p.tesi bakıcam demiş eşimde çıkışmız siz ewe girerken taktıracaz falan demiştinz şimdi ne oldu falan diye biz önemli değiliz ama bebek olacak taktırmıyosan duwardan yer açıp kömür sobası kuracaz demiş şimdi beklicez p.tesini bizde taşınırız sanrm ki bizim memlekete bile dönme ihtimalimiz war yaza eşim yurtdışına gidebilir sanrm

saol tatlım yaaa bakcaz artık inş haftaiçi hallolur bende içim rahat memlekete giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…