- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.201
Ben Daha 33. haftamdayım canım çıkıyor evde bile.İzine ayrılman iyi olmuş bence.Doğum öncesi güç toplarsın. sen avrupa yakasında mısın anadolu yakasında mı ?günaydın kızlar,
nihayet artık bende evdeyim,doğum iznim başladı,36.haftada çıktım,1 hafta daha çalışacak gücüm yoktu,37.haftaya kadar çalışmak gerçekten zor olacaktı,biraz evde dinleneyim,sabah burda kar yağmaya başladı ama hemen kesildi,İstanbula yağan kardan ne olur ki zaten?bebeklerimiz tam kış bebeği olacak:)
merhabalar kızlar.. hepiniz iyisinizdir inşALLAH.. Rabbim bebeklerimize de annelerimize de sağlık afiye versin..
ben de dün doktordaydım.. aşağıda baskı hissediyormusun dedi, bende evet diyince bebeğin başı iyice yerleşmiş dedi.. 10 gün sonraya kontrol randevusu verdi ama belki 10 günden önce bile görüşebiliriz dedi.. çünkü bebeğin başı iyice aşağıya inmiş. yalnız başına dışarı çıkma dikkat et dedi. bir anda suyun geliverir anlamazsın bile dedi :) 36. haftadan sonra doğum başlarsa son aya girildiği için durdurmaya çalışmıyoruz dedi. nst de de bir şey çıkmadı ama hayırlısı bakalım.. baya bir tırstım ama hayırlısı olsun diye de dua ediyorum..içimden bir his hep 38. hafta da doğacak gibi ama hayırlısı.. inşALLAH vaktinde saatinde sağlıkla sıhhatle doğsunlarda bebeklerimiz inşALLAH. sizler de bize dua edin kızlarr...
sabeg cıgım.ben buyuk oglanı ıstanbulda dogurdum..orda oturuyordum..
kartal umut hastanesı ınde dogum yaptım.Ü.G.kuyucuda..
BEN COK MEMNUN KALDIM..
SENDE ARASTIR ISTERSEN CANIM
aaaaa fiyatı çok iyiymiş şaka gibi çok sağol canım,ben orayada bakayım....sanada Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin....Belgun çok geçmiş olsun canım.
Kartal umut hastanesi gerçekten iyi bir hastane alt yapı olarak ama kadın doğuma hiç gitmedim beN.Göz psikatri bölümlerine falan gitmiştim.
Sabegcim ben medical asya var pendikte orada muayne oldum iki kez.Doğumu orada düşünüyorum.Ssksız normal tek kişilik oda 650 tl dediler.Odanın içinde tuvaleti falan var.Refakatçinin yatabileceği açılabilen tek kişilik koltuk var.Tv var.Ben bu kadar iyi biliyorum çünkü annem de orada doğum yapmıştı.Eşimin yeğeni de orada doğum yapmıştı.Bayan doktorlar var ama gece doğum yaparsan kendi doktorun gelmiyormuş.Nöbetçi doktor doğum yaptırıyormuş.Benim doktorum doğuma girmiyor en azından.
Benimde istanbula ne zaman gideceğim belli değil hala
Adilemir sen nerede düşünüyorsun doğumu canım?
canım dualarımız seninle Allah gönlüne göre versin...Herkesegünaydın kızlar...bugün bebeğimi görmeye gidiyorumneolu bize dua edin onu çok özledim lütfen iyileşmişolsunda biran önce eve getireyim minik meleğimi...dualarınıza ihtiyacımız var...
merhabalar kızlar.. hepiniz iyisinizdir inşALLAH.. Rabbim bebeklerimize de annelerimize de sağlık afiye versin..
ben de dün doktordaydım.. aşağıda baskı hissediyormusun dedi, bende evet diyince bebeğin başı iyice yerleşmiş dedi.. 10 gün sonraya kontrol randevusu verdi ama belki 10 günden önce bile görüşebiliriz dedi.. çünkü bebeğin başı iyice aşağıya inmiş. yalnız başına dışarı çıkma dikkat et dedi. bir anda suyun geliverir anlamazsın bile dedi :) 36. haftadan sonra doğum başlarsa son aya girildiği için durdurmaya çalışmıyoruz dedi. nst de de bir şey çıkmadı ama hayırlısı bakalım.. baya bir tırstım ama hayırlısı olsun diye de dua ediyorum..içimden bir his hep 38. hafta da doğacak gibi ama hayırlısı.. inşALLAH vaktinde saatinde sağlıkla sıhhatle doğsunlarda bebeklerimiz inşALLAH. sizler de bize dua edin kızlarr...
Belgün tekrar geçmiş olsun canım arkadaşın da dediği gibi sinirler alınmadıktan sonra dolgu yapılsa da pek etkili olmuyo maalesef sinirlerin alınması da ilaç koyup bi hafta ölmelerini beklemek sonra almak gerekiyo ölmeden alınırsa uyuşsada hissediyosun çok fena bişiy Allah korusun
Neva gözünaydın canım iyi bile çalıştın bu haftaya kadar ben çalışamazdım diye tahmin ediyorum hemde istanbul trafiğinde we stresinde çok zor
Seçil inşallah alırsınız bebişinizi hayırlısıyla biraz daha sabır o artık hep seninle olucak
Papatya prenses benim bebeğin de başı yerleşik durumda iki haftadır bekliyoruz bizde ööle ben de tek başıma çıkamıyorum zaten bazen öyle bi baskı yapıyo ki çok canım yanıyo kramp gibi bide bazen sanki su gelicekmiş de tutamayacakmışım gibi hissediyorum kendimi sıkma gereği duyuyorum bakalım ne zaman gelicek yaramazlarımız
Zapzup bebeğin başı aşağıdaysa bu haftalardan sonra pek ayağa kalkmazmış normal doğabilmesi için zaten başın aşağıda olması lazım yüzüne yakın tutuyosa ellerini de hissediyo olabilirsin
canım çok teşekkürederim pazartesi günü hepsini araştırmak için yola çıkıcam.hayırlısı olu inş....
aaaaa fiyatı çok iyiymiş şaka gibi çok sağol canım,ben orayada bakayım....sanada Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin....
canım dualarımız seninle Allah gönlüne göre versin...
Ayyyy bak sen muzurun yaptığına desene harekete geçmiş,hadi bakalım hayırlısı dikkatli ol.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
pamuk şekerimle ikinci gecemizi geçirdik her dakika yeni bir seylerini kesfedıyorum Allaha şükürler olsunkı vermiş bu yavruyu bana dünyanın en güzel şeyi hayatıma anlam kattı.2 saatte bır karnımız acıkıyo mıgırdanıyoruz bırde tam altını alıyorum yenıden yapıyo:)) cok seker bı grsenız sekılden sekıle grıyo tuvaletını yapıcak dıye kucumen dudakları yavrum benım.ınsallah herkes ıyıdır dedıgınız gıbı ocakta kımse kalmıycak heralde:))bızım bebekler acelecı cıktı napalım:))
pamuk şekerimle ikinci gecemizi geçirdik her dakika yeni bir seylerini kesfedıyorum Allaha şükürler olsunkı vermiş bu yavruyu bana dünyanın en güzel şeyi hayatıma anlam kattı.2 saatte bır karnımız acıkıyo mıgırdanıyoruz bırde tam altını alıyorum yenıden yapıyo:)) cok seker bı grsenız sekılden sekıle grıyo tuvaletını yapıcak dıye kucumen dudakları yavrum benım.ınsallah herkes ıyıdır dedıgınız gıbı ocakta kımse kalmıycak heralde:))bızım bebekler acelecı cıktı napalım:))
Allahım hiç ayırmasın.Huzurunuzu hiç bozmasın inşallah .Bende sabırsızlanıyorum geçmiyor birtürlü günler
canım istanbul piyasası çok farklı bazı özeller kapıyı 6000-7000 liralardan açıyor.onlar saçmalamışlar :)Sabeg inşallah gönlüne göre bi hastane bulursun istanbulda seçenekler daha fazla sonuçta biraz da bütçeye bakıyo sanırım hastane seçimi
Canım öğrendiğin fiyatları bize de söyle olur mu?Benim araştırma imkanım yok pek.
canım istanbul piyasası çok farklı bazı özeller kapıyı 6000-7000 liralardan açıyor.onlar saçmalamışlar :)
ama bizim şuan için istediğimiz hem en fazla 3000 e kadar olacak oda en fazla hem doktor iyi olacak.Alalh yanımızda olurda hem ucuz özel bulursak hemde doktor iyi olursa ne iyi...
yaptığımız araştırmalara görede hem ucuz hem iyi özeller var....
Mutlaka haber veririm canım....mesela ben belgünden medikal park hastanesinin referansını aldım ve oranın doktoru kanald deki doktorum programı var ya aykut bey soyadını hatırlamadım...o doktor ve hastanenin doğum fiyatlarıda şimdilik aldığım bilgilere göre 1500 tl filan ama daha tam emin değilim vve hastane saray gibi ... ben öğreneyim hepsini haber vericem.....bakarsın daha da ucuzdur...senin hastanede çok iyiymiş 650 tl ne ki keşke doktorda iyi olsa orayda kesin bakıcam....
Ewet fiyatlar çok farklılık gösteriyo bende araştırmıştım 350 ye de özel var, 10.000 Tlye de
medikal park göztepede gökmen iyigün var arkadaşımın doktoruydu acayip memnundu çok kişiden de *****i duymuştum onu da bi araştır istersen canım gidenler çok memnun ve hastane de güzle bi hastane sonuçta
kendine stres yapma cnm.ben eminim sağlıkla gideceksdin annenin yanına.muhakkak gelir birileri seni almaya.keşke eşin götürebilseydi için daha rahat ederdi ama olsun oda bebişi için para kazanıyo.o konuda çok önemli :))
saol canımm bnm eşimde kızıp duruo biz bu doğalgaz yüzünden taşınmaya kalkmıştık 2 ay önce falan bunu duyunca bize kendileri demişti doğalgaz taktırcaz die sizin için bizde tamam o zmn dedik bu sebepten kaldık küçük odamda var artık klimaya oraya taktırcaz ufoyla falan idare edicez bu halle ev bulup taşınmk zor olucak çünkü.
valla ne biçim insanlar anlamıorum bizde öyle yapıcaz artık nisan,mayıs gibi taşınıcaz artık.
burcu bende acayip gıcık oldum senin ev sahibine .. en basından söyleseymış bari ona göre insan bi caresine bakar..koy ısıtıcıyı elektiriğine ortak olsun.. benimde salonum cok büyük olmamasına ragmen klimayla ısınmak zor oluyor.. her ihtimale karsı bendede ufo var klima- ufo ısıtıcaz artık bebişi..
sheker cat sendede varmış aynı sorun.. kıs ortası zorolucak tasınmak helede bebişle allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?