- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.261
İyi geceler kizlar Bugun Kizim bizi korkuttu biraz gündüz temizlik fala yaptım cok farketmedim ama yorulmuştu heralde ki aksam 5 gibi tuvalete gitmiştim bi anda bacaklarından sular süzülmeye başladı esim evseydi Allahtan hemen doktorumu aradım ben hastaneyi ariycam Simdi sen de bi an önce git de turnusolla bi baksınlar dedi hemen hastaneye gittik bekliyolardi pedi hazırlamışlar bile ben gitmeden hemen odaya alıp nst bağladılar yarım saat izlediler kasilmam ve ağrım hiç yoktu Ela nin kalp atışları da normaldi sonra da bi yarım saat yürüttüler belki ayaktayken gelir diye ama cok sukurki bi daha gelmedi...Doktorum birikmiş bi akıntı olabilir ama yine de bol bol su iç dedi .Sukur ki atlattık ama baya panikledim daha cok erken çünkü ...İnşallah kuzucugum bi daha korkutmaz bizi de zamanında gelir :)
Allah hayırlısını nasip etsin canım,bayağda ilerlemiş zaten hamileliğin aslında bu zamandan sonra bir riskide yoktur.bebek ciğer gelişimlerinide tamamladı nasıl olsa hakkında hayırlısı olsun.güzel haberleri bekliyoruz....ewet canım zaten bayramdan önce erken doğum riskim vardı doğmasın diye elimizden geleni yaptık ama şimdi de doğsun diye yapmaya çalışıyorum
günümün dolmasına az kaldı zaten bide bebeğin başı yeterince aşağı inmiş, karnım da aşağıda, suları azalmaya başlamış, açılmam da 2cm vardı en son, yeterince de tombikmiş... Normal doğum için gerekli eylemler başlamış dedi doktorum artık benim de yürüyüş yapıp sıcak duş alıp sancıların gelmesine açılmanın artmasına yardım etmem gerekiyomuş bebek riske girip sezeryan durumu olmasın diye
bakalım ne zaman bişeyler olcak ananeyle babanne bugün kaç kere arayıp sordular yokmu bişey diye bakalım perşembeye kadar gelir gibi gözüküyo demişti doktor kısmet artık
GEçmiş olsun canım,sinecod şurup iç çok iyi geliyor boğazlara bende çok ağır hastslık geçirdim hamileyken sinecod çok iyi gelmişti....bide doğumüzeri boğazlarım şişti sesim kısıldı öksürüp duruyorum çok canım acıyo halim de yok kırgınlık war üzerimde çok da üşüyorum hastalanmanın tam zamanıydı yani
Canım artık son haftalarda ağırlaşıcaksınız diyordu zaten doktorlar çok normal bunları yaşaman ama bende hiç birşey yok,zaten ben nasıl hamilelik yaşadım bende anlamadım.kayınvalidem senin içinden nasıl bir şey çıkacak çok merak ediyorum diyor :)slm güzel anneler.bugün buraya felaket kar yagdı,öğleden beride yağıyor aralıksız.resmen içim dondukızlar hamile oldugumun farkına baya baya varmaya başladım.doğru düzgün yürüyemiyorum geceleri kalkarken zorlanıyorum napıcam böyle bilmiyorum.her tarafım agrıo
İyi geceler kizlar Bugun Kizim bizi korkuttu biraz gündüz temizlik fala yaptım cok farketmedim ama yorulmuştu heralde ki aksam 5 gibi tuvalete gitmiştim bi anda bacaklarından sular süzülmeye başladı esim evseydi Allahtan hemen doktorumu aradım ben hastaneyi ariycam Simdi sen de bi an önce git de turnusolla bi baksınlar dedi hemen hastaneye gittik bekliyolardi pedi hazırlamışlar bile ben gitmeden hemen odaya alıp nst bağladılar yarım saat izlediler kasilmam ve ağrım hiç yoktu Ela nin kalp atışları da normaldi sonra da bi yarım saat yürüttüler belki ayaktayken gelir diye ama cok sukurki bi daha gelmedi...Doktorum birikmiş bi akıntı olabilir ama yine de bol bol su iç dedi .Sukur ki atlattık ama baya panikledim daha cok erken çünkü ...İnşallah kuzucugum bi daha korkutmaz bizi de zamanında gelir :)
canım artık az zamanın kaldı..acele etme kşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....gelecek nasılsa..bende doğurmak istiyorum bende :81:
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnevet canım Allah butunısteyenlere nasıp etsın dünyada böle bı mutluluk yokmus gercekten
artık arayan sran bıtmez elıfcıgım..herkes telefon beklıyordur sızden..ewet canım zaten bayramdan önce erken doğum riskim vardı doğmasın diye elimizden geleni yaptık ama şimdi de doğsun diye yapmaya çalışıyorum
günümün dolmasına az kaldı zaten bide bebeğin başı yeterince aşağı inmiş, karnım da aşağıda, suları azalmaya başlamış, açılmam da 2cm vardı en son, yeterince de tombikmiş... Normal doğum için gerekli eylemler başlamış dedi doktorum artık benim de yürüyüş yapıp sıcak duş alıp sancıların gelmesine açılmanın artmasına yardım etmem gerekiyomuş bebek riske girip sezeryan durumu olmasın diye
bakalım ne zaman bişeyler olcak ananeyle babanne bugün kaç kere arayıp sordular yokmu bişey diye bakalım perşembeye kadar gelir gibi gözüküyo demişti doktor kısmet artık
gecmıs olsun...hergun dus al demıs doktorun..ama hergun saclarını ıslatma elıf...bide doğumüzeri boğazlarım şişti sesim kısıldı öksürüp duruyorum çok canım acıyo halim de yok kırgınlık war üzerimde çok da üşüyorum hastalanmanın tam zamanıydı yani
gülşeeeeeeennnnnnnnnnnnnnncanım geçmiş olsun ya dediğin gibi tam zamanıydı aksilik işte
ıhlamur falan kaynat bol bol meyve belkim işe yarar havalarda iyice soğudu hergün duş yapıyosan ondanda üşütmüş olabilirsin inş. düzelirsin bebiş doğmadan
dıkkat et...sağol gülşencim yaa limonlu ıhlamur içip duruyorum da henüz fayda etmedi
ewet hergün duş alıyorum bide son günlerde çok çabuk terliyorum ortalığı toparlarken kan ter içinde kalıyorum sıcaklayıp cıbıl cıbıl dolanınca da üşüttüm sanırım
az kalmıs..artık normaldır zorlanman canımmmslm güzel anneler.bugün buraya felaket kar yagdı,öğleden beride yağıyor aralıksız.resmen içim dondukızlar hamile oldugumun farkına baya baya varmaya başladım.doğru düzgün yürüyemiyorum geceleri kalkarken zorlanıyorum napıcam böyle bilmiyorum.her tarafım agrıo
oyyy gecmıs olsun...allahtan bırsey yokmus..yorma kendını...dıkkat et canımİyi geceler kizlar Bugun Kizim bizi korkuttu biraz gündüz temizlik fala yaptım cok farketmedim ama yorulmuştu heralde ki aksam 5 gibi tuvalete gitmiştim bi anda bacaklarından sular süzülmeye başladı esim evseydi Allahtan hemen doktorumu aradım ben hastaneyi ariycam Simdi sen de bi an önce git de turnusolla bi baksınlar dedi hemen hastaneye gittik bekliyolardi pedi hazırlamışlar bile ben gitmeden hemen odaya alıp nst bağladılar yarım saat izlediler kasilmam ve ağrım hiç yoktu Ela nin kalp atışları da normaldi sonra da bi yarım saat yürüttüler belki ayaktayken gelir diye ama cok sukurki bi daha gelmedi...Doktorum birikmiş bi akıntı olabilir ama yine de bol bol su iç dedi .Sukur ki atlattık ama baya panikledim daha cok erken çünkü ...İnşallah kuzucugum bi daha korkutmaz bizi de zamanında gelir :)
gunaydın kızlar gecmıse baktım biraz herkesi bi heycan sarmıs:)) bız bekleyemedık böle sızler gbı:)) aceleci kızımdan dolayı.hamılelıktekı uykusuzluklar yerını alt acma emzırme ıcın uyumamaya bıraktı:))ama hıc şikayetcı degılım pamuk sekerimi uyurken bile özluyorum.sesını duymasam dıye kokruyordum gecelerı aglamadan mıgırdanınca bile duyup uyanıyorum şimdi:))herkes iyidir inşallah pamuk şekerimle ben öptük hepinizi
günaydın cnm.ne mutlu sana.dün gece bnmde çok şiddetli adet agrısı gibi agrılarım vardı.sürekli tuvalete çıkıyordum.korkudan mahvoldum.o sıkışıklıgın arasında temiz değilim nasıl gidicem doktora die bi ağlamak geldi bugün gülesim gelio resmen:)dogum zamanını hesaplayamamak nasıl kötü bişi ben önlemimi bu haftdan alayım en iyisi:)
canım biz neyaprsak yapalım meleklernezaman ısterlerse ozaman gelıcekler :))o yüzdenpekde planyapmaya gelmıyo.bende bırgub once yapmıstım temızlık sans işte:))biliyormus gıbı:))
resmen içine doğmuş cnm:)fotolarına baktım elifin.Allah nazarlardan saklasın çok tatlı bi kızın var.Allah güzel günlerini göstersin inş cnm
çok geçmiş olsun canım.. eminim cok korkmuşsundur inşallah bir daha tekrarlamaz.. saglıkla alırsın bebişi kucagına..
elifcim sanada gecmiş olsun dikkat et kendine:))) ilk dogum haberini senden bekliyorum bu aralar.. sen dogur sırada ben varım:)))))))))))
belgüünnn buralardasn galiba canım.. nasıl oldun sen? bugun gecmışı okuyamadım
ay canım..çok haklısın...ne guzel bebeğin kollarında artık..gunaydın kızlar gecmıse baktım biraz herkesi bi heycan sarmıs:)) bız bekleyemedık böle sızler gbı:)) aceleci kızımdan dolayı.hamılelıktekı uykusuzluklar yerını alt acma emzırme ıcın uyumamaya bıraktı:))ama hıc şikayetcı degılım pamuk sekerimi uyurken bile özluyorum.sesını duymasam dıye kokruyordum gecelerı aglamadan mıgırdanınca bile duyup uyanıyorum şimdi:))herkes iyidir inşallah pamuk şekerimle ben öptük hepinizi
al canım onlem yavas yavas...günaydın cnm.ne mutlu sana.dün gece bnmde çok şiddetli adet agrısı gibi agrılarım vardı.sürekli tuvalete çıkıyordum.korkudan mahvoldum.o sıkışıklıgın arasında temiz değilim nasıl gidicem doktora die bi ağlamak geldi bugün gülesim gelio resmen:)dogum zamanını hesaplayamamak nasıl kötü bişi ben önlemimi bu haftdan alayım en iyisi:)
sanslıymıssın canımm...canım biz neyaprsak yapalım meleklernezaman ısterlerse ozaman gelıcekler :))o yüzdenpekde planyapmaya gelmıyo.bende bırgub once yapmıstım temızlık sans işte:))biliyormus gıbı:))
Sağol canım benim.Eşim için sabrediyorum işte.Bu soğukta evimizde kalmak zorunda kaldık onların yüzündenohhh bebişler beklemiyecek ocağııı:))) bende doğurmak istiyorum artık...
zap zup canım cok değil ama biraz okudum geçmişi. okudukca sinir oluyorum ben yaaaa.... allah sana sabır versin canımm
Allah şifa versin canım.Ben hastayken bol bol mandalina yedim.Bi de ballı süt içmiştim ılık.Bayağ güçlendirmişti.bide doğumüzeri boğazlarım şişti sesim kısıldı öksürüp duruyorum çok canım acıyo halim de yok kırgınlık war üzerimde çok da üşüyorum hastalanmanın tam zamanıydı yani
İnşallah zamanında gelir canım bir daha korkutmaz seni. Kendini zorlamamaya çalış artık.İyi geceler kizlar Bugun Kizim bizi korkuttu biraz gündüz temizlik fala yaptım cok farketmedim ama yorulmuştu heralde ki aksam 5 gibi tuvalete gitmiştim bi anda bacaklarından sular süzülmeye başladı esim evseydi Allahtan hemen doktorumu aradım ben hastaneyi ariycam Simdi sen de bi an önce git de turnusolla bi baksınlar dedi hemen hastaneye gittik bekliyolardi pedi hazırlamışlar bile ben gitmeden hemen odaya alıp nst bağladılar yarım saat izlediler kasilmam ve ağrım hiç yoktu Ela nin kalp atışları da normaldi sonra da bi yarım saat yürüttüler belki ayaktayken gelir diye ama cok sukurki bi daha gelmedi...Doktorum birikmiş bi akıntı olabilir ama yine de bol bol su iç dedi .Sukur ki atlattık ama baya panikledim daha cok erken çünkü ...İnşallah kuzucugum bi daha korkutmaz bizi de zamanında gelir :)
herkese merhaba
geçmişi okudum geldim,herkesin iyi olmasına sevindim.belgün inşallah iyileşirsin kuzum,fırsat bulduğunda ara beni görüşelim.
şirvancım kızın çok tatlı maşallah yaa habire fotoğrafına bakıyorum benim oğlum da inşallah böyle tatlı olur diyorum
seçilin de inşallah bebeği bir an önce eve gelir.
benim kaynanalar bugün gittiler çok şükür,dün sabahtan doktora gittik eve geldim evde tam 12 kişi misafirliğe gelmişler hem de yatılı,ve kayınvalidem akşama kadar evde olmasına rağmen bir kap yemek pişirmemiş bana soruyor ne yapalım diye,sen bilmezsen ben nerden bileyim dedim,öldüm sinirden allahtan elim hızlıdır benim de 1 saate dünya kadar yemeği çıkardım,çayıydı,meyvesiydi,sabah kahvaltısıydı derken mahvoldum yine.sabah giderken de bana kızım hakkını helal et,çok yorduk seni diyor.neyse ki gitti.
dün doktor kontrolümüz vardı nstye bağladı doktor bir sorun yok dedi,ağrım sancım yokmuş,bebeğimin gelişimi de 2 hafta önden gidiyordu artık normale dönmüş.ama henüz doğum pozisyonu almamış,2 hafta sonra geldiğinde eğer yine pozisyon almamış olursa 5 ocak sezeryan tarihini veririm kendini hazırla dedi,inşallah şekli değişir de normal doğum yapabilirim hiç istemiyorum sezeryanı çünkü.ben de iyiyim çok şükür işde son 2 hafta kaldı,27 aralıkta ayrılıcam artık,zor da olsa gidiyorum..
Ah bi doğurabilsem sırayı sana devrederimAma boğazlarım çok kötü zar zor konuşuyorum öksürük tutuyo sürekli burnum da tıkandı iyileşmeden bişey olursa normal doğum çok zora girer nefes alıp wermek bile işkence gibi akşamdan beri
canım ıyılesmesende normal dogum olur kuşum..sezeryan daha zor..hem karnında dıkıs hem öksürük..canın yanabılır...:26: [/COLOR]
kızlar sağolun valla.dilekcim sorma bebeğim ters duruyormuş şimdilik ama düzelmesini beklicez,inşallah düzelir.elif allah sana sabır versin canım ya,vallahi kaç haftadır kendi evimde rahat edemedim.
ohh be haftasonu eşimle birlikte evde keyif yapmak kadar güzel birşey yok,bi de oğlumuz olsa yanımızda hayırlısıyla değmeyin keyfimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?