- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.281
şimdiden agırlaşıom diosun ben napim cnm ya.. ben senden 2hafta gerideyim üstelikkkk.slm kıslarrrr
uzun zamandır yazamadımm... sürekli açık takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım ew işi filan arada dinleniiyorum fazla oturamıyorum yatamıyorum iice ağırlaştık artık
kasıklarımda hep bi sızı oluo fazla yürüyemiyorum ayakta kalınca bacaklarımda ağrıyoay 1 hafta sonrasını düşünüyorum hep o zaman napıcam die daha da 1 ay var :18:
seçil cnm gözünaydın inş en kısa zamanda beraber ewinizde olursunuz
şirvan cım sen anlattıkça bebişinle geçen zamanı öyle mutlu oluyorum ki inş bizde görüces o günleri
belgunum inş dişin bidaha bu kadar ağrımaz doğuma kadarçok çok geçmiş olsunn
elif sen daha doğurmadın mı kıssssenden de bekliyorus güsel haberlerrr
başakcım aynen bende üşeniyorum yazmaya hemen yoruluyorum belim kasıklarım ağrıyo
bakalım yarın 3 buçukta kontrolümüs var paşam ne kadar oldu herşey yolunda mı öğrenices...inş güsel haberler getiririmm..:97:
bugün eşimle çıktık, son eksiklerimisi de aldık artık şükür çantam eksiksiz hazır
ama tek beşiğimis kaldı onu da dedemis alıcak onu bekliyorus....
Allah ım hepimise hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.....
neyse ben sütümü içeyim meyve mi yiyeyim yatayım
uykum var ama uyuyamıyorum rahat edemiyorum bi türlü dönerken heryerim acıyo
3-4 gündürde boğazlarım yanıyo genizlerim akıyo burnum akıyo, nane-limon kaynatıp içiyorum sabahları, sıcak duş filan bayağ atlattım sayılır ama soğuklardan belli olmas
neyse kızlar yarın inş görüşürüss kendinise iyi bakın hasta olmayın... sizleri sefiyoyummmiyigecelerrrr.....
canım..acele etme ..sancı fln yok dilekim biraz baskı war yine yeni banyodan çıktım sıcak uzuun bi duş aldım duştan sonra oluyo biraz kramp gibi ama devamı gelmiyo bakalım şimdilik daha iyi kendimi toparlarım bi iki güne
ayy..erken baslamıs kasılmalar..benim kasılmalarım çok arttı bu ara .korkmaya başladım iyice.karnımda indi gibi daha 34 haftalık en azından 36 yı beklesin oğluşum.
canım..senın beek tombişti demı...canlarım takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum fazla...umarım herkes iyidir...az kaldı artıkk bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarım mutluluğunuzu bizde yaşayalım inşallh
benim de kontrolüm vardı.nst ye bağlandım hafif kasılmalar çıkmış ilaç verdi...bebeğimin 23 ocağı bekleyeceğini sanmıyorum artık tek isteğim yeni yılda doğması...çok sabırsızlanıyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
öpüyorum herkesi
az kalmıs suhancıgım...günaydın kızlar..
doktor 15 gün süre verdi.. hazırlıklı ol dedi.. bekliyoruz..bebeğim biraz aşağıya baskı yapıyor..hayırlısıyla gelsin artık diyorum ama şu aralığı atlatsak iyi...umarım herkes iyidir..
dıkkat et canım kendıne.Günaydın kizlar Dun yaşadığımız korkudan sonra esim bu hafta okula gitmezsin artık bırak direnme dedi ama bu hafta da gitmeyi istiyorum okuldaki islerimi de toparlayın sorunsuz ayrılmak istiyorum ...İnşallah okulda olumsuz bi durumla karşılaşmam Zaten artık dalga geçirilse benimle atom karınca gibisin ama okulda dogurcaksin galiba diyolar:))
günaydın kızlarrr soğuklar aniden bastırdı yaa insan yerinden kıpırdamak istemiyo
dilekcim kontrollerimi sormuşsun haftada 1 e düştü benimkiler her perşembe gidiyorum artık geçen hafta 2850 gr dı bebiş senin oğluşununda gelmeye niyeti yok gibi baya yaklaşmış günün
dugutu korkma benim bebişde 34 haftada aşağı inmişti karnımda düşmüştü ama hala doğurmadım bişicik olmaz
hunny güzel haberlerini bekliyoruz canım
manolya geçmiş olsun inş. tekrarlamaz bidaha aman dikkat et
suhancım seninde az kalmış yaa insan nasıl heyecanlanıyo hayırlısıyla gelsinler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?