2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.
havalar çok soğudu kış tam anlamıyla yüzünü gösterdi.2 gündür kar yağıyor birde dona çekerse vay halimize.Rabbim açta açıkta olanın yardımcısı olsun.

merhaba kızlar nasılsınız
uzun zamn giremedim bebişlerimin perdesi geldi kızlar
nasıl bir şey alsam diye uzun zamandır düşünüyordıum
perdeciye gidince buldum hanişu ip ip olanlar var ya onlardan aldım bordo renkli olanlardan çok güzel oldu kızlar hem de çok uygun 3 mt 50 tl verdik astık bile şimdi odasının gelmesini bekliyoruz
yarın geliyormuş odaları
bugün de bebişlerimin bazı kıyafetlerini yıkadım astım dalin bebek deterjanıyla yumuşatıcısını kullandım çok güzel yıkadı ve mis gibi kokuyor bakalım kokusu ne kadar kalacak

kızlar.bugun pazar kımse yok..hayrancıgım hyırlı olsun..cıcı topıgıne ekl gorelım canım...

cancercım..burada çok sogukk...kar yagmıs etraftakı daglara..alçak daglar bıl yagmıs kar..allah yardım etsın dışarıdakılere..
cambazcım ..daha zaman var.doner canım bebegın..
sımdı evde kacişinle keyfını cıkar..sonra sız basbsa bırakmıyacak sıpan..hep ılgı onda olacak..kocaların papucu dama atılacak.. ..
emzır, alt degıtır,gaz sancıs,uyumadı derken kocalar kala kalıyor ortada..
onlarda yardım etmeye çalısıyor tbii hrzaman..

Son düzenleme:
eliffffffffffffffffff
kuşum dogurmadınmı..onlıne sın..gordum gordum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sancılar ne durumda..

sancı fln yok dilekim biraz baskı war yine yeni banyodan çıktım sıcak uzuun bi duş aldım duştan sonra oluyo biraz kramp gibi ama devamı gelmiyo bakalım şimdilik daha iyi kendimi toparlarım bi iki güne

benim kasılmalarım çok arttı bu ara .korkmaya başladım iyice.karnımda indi gibi daha 34 haftalık en azından 36 yı beklesin oğluşum.

canlarım takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum fazla...umarım herkes iyidir...az kaldı artıkk bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarım mutluluğunuzu bizde yaşayalım inşallh
benim de kontrolüm vardı.nst ye bağlandım hafif kasılmalar çıkmış ilaç verdi...bebeğimin 23 ocağı bekleyeceğini sanmıyorum artık tek isteğim yeni yılda doğması...çok sabırsızlanıyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
öpüyorum herkesi

slm kıslarrrr
uzun zamandır yazamadımm... sürekli açık takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım ew işi filan arada dinleniiyorum fazla oturamıyorum yatamıyorum iice ağırlaştık artık
kasıklarımda hep bi sızı oluo fazla yürüyemiyorum ayakta kalınca bacaklarımda ağrıyo ay 1 hafta sonrasını düşünüyorum hep o zaman napıcam die daha da 1 ay var :18:
seçil cnm gözünaydın inş en kısa zamanda beraber ewinizde olursunuz
şirvan cım sen anlattıkça bebişinle geçen zamanı öyle mutlu oluyorum ki inş bizde görüces o günleri
belgunum inş dişin bidaha bu kadar ağrımaz doğuma kadar çok çok geçmiş olsunn
elif sen daha doğurmadın mı kısss senden de bekliyorus güsel haberlerrr
başakcım aynen bende üşeniyorum yazmaya hemen yoruluyorum belim kasıklarım ağrıyo
bakalım yarın 3 buçukta kontrolümüs var paşam ne kadar oldu herşey yolunda mı öğrenices... inş güsel haberler getiririmm..:97:
bugün eşimle çıktık, son eksiklerimisi de aldık artık şükür çantam eksiksiz hazır
ama tek beşiğimis kaldı onu da dedemis alıcak onu bekliyorus....
Allah ım hepimise hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.....
neyse ben sütümü içeyim meyve mi yiyeyim yatayım
uykum var ama uyuyamıyorum rahat edemiyorum bi türlü dönerken heryerim acıyo
3-4 gündürde boğazlarım yanıyo genizlerim akıyo burnum akıyo, nane-limon kaynatıp içiyorum sabahları, sıcak duş filan bayağ atlattım sayılır ama soğuklardan belli olmas
neyse kızlar yarın inş görüşürüss kendinise iyi bakın hasta olmayın... sizleri sefiyoyummm iyigecelerrrr.....

şimdiden agırlaşıom diosun ben napim cnm ya.. ben senden 2hafta gerideyim üstelikkkk.

sancı fln yok dilekim biraz baskı war yine yeni banyodan çıktım sıcak uzuun bi duş aldım duştan sonra oluyo biraz kramp gibi ama devamı gelmiyo bakalım şimdilik daha iyi kendimi toparlarım bi iki güne
canım..acele etme ..
boşver herkes beklesın dursun..sen canını sıkma..merak etsınler azıcık kuzunu...
senın kuzu erken gelecek dıye korkutmustu bızı..şakacı olacak prenses..

benim kasılmalarım çok arttı bu ara .korkmaya başladım iyice.karnımda indi gibi daha 34 haftalık en azından 36 yı beklesin oğluşum.
ayy..erken baslamıs kasılmalar..
bendede kasık agrıları oluyor..herzaman ..yaklasık 1 aydır..ama dogum sancısı degıl..p daha baska oluyor...
nst de de cıkıyor agrılarım..ama dogum sanncıısı degıl..onu bılıyorum...
o yuzden çok rahatımm...
daha gelmsın zaten..işlerım bıtmedıııı...
canım..senın beek tombişti demı...
bencede gununu beklemez...

hunny bıze yaz ugun kontrol donusu canımmmm...yorma kendını sede fazla....

gulayyy...sen nasılsın....

günaydın kızlar..
doktor 15 gün süre verdi.. hazırlıklı ol dedi.. bekliyoruz..bebeğim biraz aşağıya baskı yapıyor..hayırlısıyla gelsin artık diyorum ama şu aralığı atlatsak iyi...umarım herkes iyidir..

Günaydın kizlar Dun yaşadığımız korkudan sonra esim bu hafta okula gitmezsin artık bırak direnme dedi ama bu hafta da gitmeyi istiyorum okuldaki islerimi de toparlayın sorunsuz ayrılmak istiyorum ...İnşallah okulda olumsuz bi durumla karşılaşmam Zaten artık dalga geçirilse benimle atom karınca gibisin ama okulda dogurcaksin galiba diyolar:))

az kalmıs suhancıgım...

dıkkat et canım kendıne.

günaydın kızlarrr soğuklar aniden bastırdı yaa insan yerinden kıpırdamak istemiyo

dilekcim kontrollerimi sormuşsun haftada 1 e düştü benimkiler her perşembe gidiyorum artık geçen hafta 2850 gr dı bebiş senin oğluşununda gelmeye niyeti yok gibi baya yaklaşmış günün

dugutu korkma benim bebişde 34 haftada aşağı inmişti karnımda düşmüştü ama hala doğurmadım bişicik olmaz

hunny güzel haberlerini bekliyoruz canım

manolya geçmiş olsun inş. tekrarlamaz bidaha aman dikkat et

suhancım seninde az kalmış yaa insan nasıl heyecanlanıyo hayırlısıyla gelsinler artık

selam güzel anneler.. şimdi doktordan geldik.. nst ye baglandım ne sancı ne bişey.. benim kızın herhalde gelmeye niyeti yok... hareketleri kalp atışları iyiydi.. doktor hiç belli olmaz nst de sancısız gönderip akşama suyu gelen cok oluyor dedi:)))) sabırsızlanıyorum artık..çarsamba günü temizlikçi gelicek çarsamba itibariyle her zaman gelebilir artık.. bu iki günde gelse evim leş gibi rezil olurum valla :))))))))))

suhancığım artık her an tetikte olmamız lazım:))

manolya canım boşver artık eşinin dediği gibi okulu bebişini kendini düşün.. dikkatli ol

sonlara yaklaştıkça herşey korkutuyor artık doğum korkum vardı yerini bebeğimin sağlığıyla ilgili endişeler aldı erkenden gelir diye korkuyorum..bu haftadan sonra çok problem olmaz herhalde ama en büyük kabusum bebeğimi hastanede bırakıp eve gelmek. dayanamam ben bu nedenle beklemeli biraz daha

Selam kızlar sabah erkenden kalktım ki gece de pek uyuduğum söylenemez bugün daha kötüyüm sesim iyice gitti nefes almak iyice zorlaştı çok da üşüyorum doğalgaz yanıyo kat kat da giyiniyorum ama ısınamıyorum çorlunun soğuğu geç de olsa geldi tam geldi
dugutu benim de göbeğim çok erken indi hatta hep aşağıda taşıdım diyebilirim bayramda gören büyükler korktu bu erkenden doğurcak iyice bacaklarında taşıyo kızanı diye ama günüme 10 gün war dolmasına hala tık yok tedbiri elden bırakma ama panik olmamaya çalış
sibush bizim bebişler yerini çok sewdi sanırım aramız 3gün senle ama ikimizin de niyeti yok çok istiyodum gelmesini şimdi de bu hafta da dursun bende iyice iyileşiim diye dua ediyorum bu halde hem nası doğurcam hemde doğurunca ya kızıma da bulaşırsa yada bulaşmasın diye uzak durmak zorunda kalırsam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…