- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.221
evet canımgökmen beyyide gördüm netten,benim dediğim doktorda aytuğ kolonkaya ymış....oranın bütün doktorları çok iyi ve hastane muhteşem....
canım metanetli olmaya çalış umarım hakkında hayırlısı olur
herkese merhaba,
bir anda nasıl soğudu havalar akşam bebeğimin odasının resmini çekip face e koydum sırf kaynanalar görsün die annemler ödediler çünkü eşimde gördü annemler şimdi üzülür diyor bir anda kızlarına 2 telefon almaya güçleri yetiyor ama oğulları bişiy istediğinde sallayıp atıyorlar görsünler üzülsünler diye koydum zaten bende
herkese merhaba,
bir anda nasıl soğudu havalar akşam bebeğimin odasının resmini çekip face e koydum sırf kaynanalar görsün die annemler ödediler çünkü eşimde gördü annemler şimdi üzülür diyor bir anda kızlarına 2 telefon almaya güçleri yetiyor ama oğulları bişiy istediğinde sallayıp atıyorlar görsünler üzülsünler diye koydum zaten bende
pamuk şekerimle ikinci gecemizi geçirdik her dakika yeni bir seylerini kesfedıyorum Allaha şükürler olsunkı vermiş bu yavruyu bana dünyanın en güzel şeyi hayatıma anlam kattı.2 saatte bır karnımız acıkıyo mıgırdanıyoruz bırde tam altını alıyorum yenıden yapıyo:)) cok seker bı grsenız sekılden sekıle grıyo tuvaletını yapıcak dıye kucumen dudakları yavrum benım.ınsallah herkes ıyıdır dedıgınız gıbı ocakta kımse kalmıycak heralde:))bızım bebekler acelecı cıktı napalım:))
slm kızlarr
havalar pek soğudu
denizi bende merak ediyorum kaynanası ondaydı ama hiç bukadar ara vermezdi inş. bi sıkıntı yoktur
Ewet o doktoru tw de izliyodum bi ara ama çok güleryüzlü konuşkan ama düşüncem yoğun bi adam olduğundan acaba sabah o yokken fln bişiy olursa nasıl oluyo insan alıştığı doktorla doğum yapmak ister sonuçta
evet canım şimdi aradım hastaneyi adam yoğunluktan dolayı normal doğum yapmıyormuşevet canımgökmen beyyide gördüm netten,benim dediğim doktorda aytuğ kolonkaya ymış....oranın bütün doktorları çok iyi ve hastane muhteşem....
istanbulda çok soğuk....hatta izmire bile kar ysğmış inanılır gibi değil havalar çok soğudu...saol tatlım dha iiyim şimdi
buarada hawa çok kötü burda fırtına war dışarda suriye tarafından geliyo kum fırtınası göz gözü görmüyo dışarda çok kötü yani yağmur yağsa ii olcak ama yağmıyoda
selam kızlar nasılsınız,
artık izmire tam anlamıyla kış geldi,çokkkk soğuk vallaa hemde kar atıştırıyor.
herkese merhaba,
Sorma bizde bir odada soba yakıyoruz.Mutfak alt katta buz gibi su buz gibi.Bi de bugün kızartma yaptım anam ağladı ya ocak falan yağ oldu hep.Soğuk suyla çıkmıyorda sinirden ağlıycam neredeyse.Öğle yemeğini yedik gitti eşim yarım saattir masayı toplıycam öyle duruyor
evet canım şimdi aradım hastaneyi adam yoğunluktan dolayı normal doğum yapmıyormuş
ama gökmen beyde iyi bir doktor gidicem onunlada konuşucam.zaten anladığım kadarıyla medical parkın bütün doktorları iyi
istanbulda çok soğuk....hatta izmire bile kar ysğmış inanılır gibi değil havalar çok soğudu...
canım odanız hayırlı olsn öncelkle güle güle kullansn bebişin bizimkilerde ewlerine kendilerine bir sürü şey alıp duruyolar kayınwalidemler yani 9 yaşındaki görümcemin kıyafetlerin ayırmışlar ben onları giydircekmişim eşimde benim kızım senin kızlarının eskisi niye giyecek falan dio ama hala icraat yok doğumdan sonra alacakmış görücez bakalım bende arayıp durmadn ben gelene kadr şunu alın bunu alın diom gidince bakıcam alınmışmı alınmamışmı görcem kurtulamaz dilimden
ayyy soğuk hemde çok soğukkkkkkk klimada ısıtmıyo woltaj düşüyo sürekli elektrikli sobada işe yaramıyo önünü ısıtıyo bende kıpırdamadan sobanın önünde oturuyorm bulaşıkları falanda makineye dolduruyorm bebişlerle ne yapcz hiç bilmiyorm kömür sobası da yakamıyorm bacası yok ewin koymayı akıl edememişler
Ben Daha 33. haftamdayım canım çıkıyor evde bile.İzine ayrılman iyi olmuş bence.Doğum öncesi güç toplarsın. sen avrupa yakasında mısın anadolu yakasında mı ?
Doğumu nerede düşünüyorsun
Belgün tekrar geçmiş olsun canım arkadaşın da dediği gibi sinirler alınmadıktan sonra dolgu yapılsa da pek etkili olmuyo maalesef sinirlerin alınması da ilaç koyup bi hafta ölmelerini beklemek sonra almak gerekiyo ölmeden alınırsa uyuşsada hissediyosun çok fena bişiy Allah korusun
Neva gözünaydın canım iyi bile çalıştın bu haftaya kadar ben çalışamazdım diye tahmin ediyorum hemde istanbul trafiğinde we stresinde çok zor
Seçil inşallah alırsınız bebişinizi hayırlısıyla biraz daha sabır o artık hep seninle olucak
Papatya prenses benim bebeğin de başı yerleşik durumda iki haftadır bekliyoruz bizde ööle ben de tek başıma çıkamıyorum zaten bazen öyle bi baskı yapıyo ki çok canım yanıyo kramp gibi bide bazen sanki su gelicekmiş de tutamayacakmışım gibi hissediyorum kendimi sıkma gereği duyuyorum bakalım ne zaman gelicek yaramazlarımız
Zapzup bebeğin başı aşağıdaysa bu haftalardan sonra pek ayağa kalkmazmış normal doğabilmesi için zaten başın aşağıda olması lazım yüzüne yakın tutuyosa ellerini de hissediyo olabilirsin
günaydın kızlar.bizimde kontrolümüze az kaldı Allah izin verirse salı günü gideceğiz doktorumuza.umarım herşey yolundadır.doğum şeklimde netleşecek salı günü inşallah aksilik çıkmazda normal doğum yapabilirim.hakkımızda hayırlısı olsun.
burdada gece boyunca yağmur yağdı sabah kara çevirdi çok güzel lapa lapa yağıyor.birazdan anneme gideceğim ama kabanın önü göbüşten kapanmıyor doğuma az kaldı diye yeni kabanda almadım bakalım nasıl olacak.
hepiniz Allah'a emanet olun öpüyorum
pamuk şekerimle ikinci gecemizi geçirdik her dakika yeni bir seylerini kesfedıyorum Allaha şükürler olsunkı vermiş bu yavruyu bana dünyanın en güzel şeyi hayatıma anlam kattı.2 saatte bır karnımız acıkıyo mıgırdanıyoruz bırde tam altını alıyorum yenıden yapıyo:)) cok seker bı grsenız sekılden sekıle grıyo tuvaletını yapıcak dıye kucumen dudakları yavrum benım.ınsallah herkes ıyıdır dedıgınız gıbı ocakta kımse kalmıycak heralde:))bızım bebekler acelecı cıktı napalım:))
Sorma bizde bir odada soba yakıyoruz.Mutfak alt katta buz gibi su buz gibi.Bi de bugün kızartma yaptım anam ağladı ya ocak falan yağ oldu hep.Soğuk suyla çıkmıyorda sinirden ağlıycam neredeyse.Öğle yemeğini yedik gitti eşim yarım saattir masayı toplıycam öyle duruyor
Allah yardım etsin canım.İnşallah taşınmanıza gerek kalmadan ev sahibiniz iknaa olur.Bizde taşınıcaz ev bulursak da doğumdan sonraya erteledik.İki katlı ev buz gibi etrafı apaçıklık.Bi odada soba yakıyoruz ama bebek olduktan sonra yapılmaz böyle.
Benimde kaynanamlar bir çöp almadı.Dün kafam attı eşime çattım gene.Ben napıyım devamlı aynı şeyleri söyliyip duruyorsun dedi.Şimdi hiç birşey için uğraşmıyorlar.Bebek olduktan sonra hemen hazır torunu sevmeye gelirler ama dedim.Zaten sinirden köpürüyordum bayağ bağırdım birşey diyemedi.Dedim benim en ihtiyacım olduğunda yanımda yoklar,hava ısınıpta bebekle döndüğüm zaman buraya torun sevmeye gelipte aylarca kalmaya kalkmasınlar.Benim derdim bana yetiyo hem bebek hem onlarla uğraşamam dedim.Şimdi nasıl umursamıyorlarsa sonra da umursamasınlar dedim. bayağ sinirim bozuluyor artık.Herşeyi benim ailem alıyor.
Bizimde başka bir odada baca var o oda da hiç ısınmıyor aksi gibi.Aralık sonuna kadar idare edicem burada.Sonra annemlerin evi doğal gazlı.Olmadı bebek biraz büyüyesiye orada kalırım.Eşimden ayrı kalamıyorum ama ne yapayım .Zaten görümcemi kalmaya getirir eşim doğumdan sonra bilmem ne kaynanamlar gelir kalırlar uğraşmakta istemiyorum
boşverin kaynanalar bir şey almazsa almasınlar bu onların görgüsüzlüğü,takmayın bunları kafaya,onların aldıklarıyla büyümeyecek ki bebişleriniz,kendini bilen insanlar olsalardı zaten destek olurlardı,bayramda kayınvalideye gittik abuk sabuk şeyler almış kafasına göre insan bir sorar neyin eksik onu alayım der nerde onda bu düşünce giydirmeyeceğim eski moda şeylere para vermiş,onlara para vereceğine altın yap kenara koy daha iyi,benim kıyafet beklentim yok zaten elimden geldiğince aldım herşeyi...
saol canım yok taktıramıyomuş bizde klima ufo falan idare edicez artık napalım ama bebğim toparlanınca havalarda düzelince taşıncaz o zmn mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?