2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canımgökmen beyyide gördüm netten,benim dediğim doktorda aytuğ kolonkaya ymış....oranın bütün doktorları çok iyi ve hastane muhteşem....

Ewet o doktoru tw de izliyodum bi ara ama çok güleryüzlü konuşkan ama düşüncem yoğun bi adam olduğundan acaba sabah o yokken fln bişiy olursa nasıl oluyo insan alıştığı doktorla doğum yapmak ister sonuçta

herkese merhaba,

bir anda nasıl soğudu havalar akşam bebeğimin odasının resmini çekip face e koydum sırf kaynanalar görsün die annemler ödediler çünkü eşimde gördü annemler şimdi üzülür diyor bir anda kızlarına 2 telefon almaya güçleri yetiyor ama oğulları bişiy istediğinde sallayıp atıyorlar görsünler üzülsünler diye koydum zaten bende

canım baktım şimdi güle güle kullanın odanızı altına yazdığın notlar da gerçekten tam nispetlik olmuş

Özgecim bende faceten istek gönderdim grup için onaylayabilir misin

ay Allah sağlık versin.ne müthiş bir mutluluktur bu.hepimize nasip olur inşallah.nasıl tatlı anlatmışsın.heyecanlandım.

slm kızlarr

havalar pek soğudu
denizi bende merak ediyorum kaynanası ondaydı ama hiç bukadar ara vermezdi inş. bi sıkıntı yoktur

Sorma bizde bir odada soba yakıyoruz.Mutfak alt katta buz gibi su buz gibi.Bi de bugün kızartma yaptım anam ağladı ya ocak falan yağ oldu hep.Soğuk suyla çıkmıyorda sinirden ağlıycam neredeyse.Öğle yemeğini yedik gitti eşim yarım saattir masayı toplıycam öyle duruyor

evet canımgökmen beyyide gördüm netten,benim dediğim doktorda aytuğ kolonkaya ymış....oranın bütün doktorları çok iyi ve hastane muhteşem....
evet canım şimdi aradım hastaneyi adam yoğunluktan dolayı normal doğum yapmıyormuş
ama gökmen beyde iyi bir doktor gidicem onunlada konuşucam.zaten anladığım kadarıyla medical parkın bütün doktorları iyi
istanbulda çok soğuk....hatta izmire bile kar ysğmış inanılır gibi değil havalar çok soğudu...

selam kızlar nasılsınız,

artık izmire tam anlamıyla kış geldi,çokkkk soğuk vallaa hemde kar atıştırıyor.

Allah yardım etsin canım.İnşallah taşınmanıza gerek kalmadan ev sahibiniz iknaa olur.Bizde taşınıcaz ev bulursak da doğumdan sonraya erteledik.İki katlı ev buz gibi etrafı apaçıklık.Bi odada soba yakıyoruz ama bebek olduktan sonra yapılmaz böyle.

canım odanız hayırlı olsn öncelkle güle güle kullansn bebişin bizimkilerde ewlerine kendilerine bir sürü şey alıp duruyolar kayınwalidemler yani 9 yaşındaki görümcemin kıyafetlerin ayırmışlar ben onları giydircekmişim eşimde benim kızım senin kızlarının eskisi niye giyecek falan dio ama hala icraat yok doğumdan sonra alacakmış görücez bakalım bende arayıp durmadn ben gelene kadr şunu alın bunu alın diom gidince bakıcam alınmışmı alınmamışmı görcem kurtulamaz dilimden

ayyy soğuk hemde çok soğukkkkkkk klimada ısıtmıyo woltaj düşüyo sürekli elektrikli sobada işe yaramıyo önünü ısıtıyo bende kıpırdamadan sobanın önünde oturuyorm bulaşıkları falanda makineye dolduruyorm bebişlerle ne yapcz hiç bilmiyorm kömür sobası da yakamıyorm bacası yok ewin koymayı akıl edememişler

buraya kar yağmıyo toz yağıyo göz gözü görmüyo dışarda tozdan her taraf bembeyaz ayy çok kötü yaaa net gidiyo sürekli sinir oldum

Benimde kaynanamlar bir çöp almadı.Dün kafam attı eşime çattım gene.Ben napıyım devamlı aynı şeyleri söyliyip duruyorsun dedi.Şimdi hiç birşey için uğraşmıyorlar.Bebek olduktan sonra hemen hazır torunu sevmeye gelirler ama dedim.Zaten sinirden köpürüyordum bayağ bağırdım birşey diyemedi.Dedim benim en ihtiyacım olduğunda yanımda yoklar,hava ısınıpta bebekle döndüğüm zaman buraya torun sevmeye gelipte aylarca kalmaya kalkmasınlar.Benim derdim bana yetiyo hem bebek hem onlarla uğraşamam dedim.Şimdi nasıl umursamıyorlarsa sonra da umursamasınlar dedim. bayağ sinirim bozuluyor artık.Herşeyi benim ailem alıyor.

Bizimde başka bir odada baca var o oda da hiç ısınmıyor aksi gibi.Aralık sonuna kadar idare edicem burada.Sonra annemlerin evi doğal gazlı.Olmadı bebek biraz büyüyesiye orada kalırım.Eşimden ayrı kalamıyorum ama ne yapayım .Zaten görümcemi kalmaya getirir eşim doğumdan sonra bilmem ne kaynanamlar gelir kalırlar uğraşmakta istemiyorum

avrupa yakasındayım canım,doğum için 4-5 hastane gezdim ,pazartesi karar vereceğim,sanırım ethica incirli olacak çünkü doktorum orayla anlaşmalı,doktoruma 1500 tl hastaneye de 1500-2000 tl civarında bir ücret ödeyeceğiz sanırım,malesef hastaneler çok pahalı bu tarafta...

evet elfella çok zor oldu son haftalara kadar çalışmak nihayet evdeyim artık:)

seninle aynı gün doktora gidiyoruz ve benimde doğum şeklim o gün belli olacak normal istiyorum ama hayırlısı bakalım,doktorumuz ne diyecek.

canım benim ya ne güzel yazmışsın bende rüyamda oğlumu gördüm pamuk gibiydi bembeyazdı bana gülüyordu kollarını çırpıyordu sanki beni kucağına al der gibi altını falan değiştirdim rüyadayken bile çok mutlu oluyoruz kimbilir doğunca neler hissedeceğiz....

Allah kolaylık versin keşke küçük ama kombili ya da kaloriferli bir evde otursaydın bebek doğunca daha zor olacak senin için tek odanın içinde idare etmek zor...

boşverin kaynanalar bir şey almazsa almasınlar bu onların görgüsüzlüğü,takmayın bunları kafaya,onların aldıklarıyla büyümeyecek ki bebişleriniz,kendini bilen insanlar olsalardı zaten destek olurlardı,bayramda kayınvalideye gittik abuk sabuk şeyler almış kafasına göre insan bir sorar neyin eksik onu alayım der nerde onda bu düşünce giydirmeyeceğim eski moda şeylere para vermiş,onlara para vereceğine altın yap kenara koy daha iyi,benim kıyafet beklentim yok zaten elimden geldiğince aldım herşeyi...

saol canım yok taktıramıyomuş bizde klima ufo falan idare edicez artık napalım ama bebğim toparlanınca havalarda düzelince taşıncaz o zmn mecburen.

bizimkilere söyleye söyleye aldırırım ben bi gidimde ayın 17sinde markete giderler onlar ben gitmeden tlf edip pamuk bez falan alın dicem yanlarında kalıcam sonuçta alsınlar hepsini çok hewesliler torun olacak die ama o kadr sadece onunla kalıyolar babam bayramda dedi ne alıyosunz torununuza k.walidemde sen ne alıyon dedi babmda sen ne alırsan ben 2 katını alacam üzerime düşen ne ise fazlası ile yaparm falan dedi bizimkinden hiç ses çıkmadı bayağı bozulmuş sen yine uzak kalacaksn ben bizzat içlerine gidiyorum we şubatın sonuna kadrda ordayım allahtan annemler yanyana oturuyolar çok canımı sıkarlarsa kalkıp annemlere giderim

walla ısınma işini h.içi ew sahibi halledecekmiş inş beklemedeyz şimdilk idare ediyoruz önemli olan bebek doğduktan sonrası

yaw almadıkları bi tarafa ben alıyorum diede söyleniyolar doğmamış çocuğa bişey alınmazmış eee tamamda ben zaten fazla fazla hiç bişey almadım ilk başta kullanacaklarımz sadece bayramda oto koltuğu aldık bir sürü çene çaldılar ne gerek war falan sonra alın die canım sıkıldı bende eşime dedim annenler neden böle yapıyo almadıkları gibi bizede karışıyolar o da boşwer sen nasıl biliyosan öle yap dedi ayy offf sıkmicam canımı onlar için doğumdan sonra kızıma küpe falan alıcakmış eşim sormuşta ne alıcan torununa die o da demiş kıyafet ilkayınkiler war ki ilkay görümcem we 10 yaşında kıyafetleride görseniz sinirden deliye dönersnz eşimde demiş benim kızım senin kızının eskilerini nie giysin deyince doğsunda bi ben ona bileklik küpe herşey alıcam demiş benim umudum yokkkkk ama bakcaz artık

saol canım yok taktıramıyomuş bizde klima ufo falan idare edicez artık napalım ama bebğim toparlanınca havalarda düzelince taşıncaz o zmn mecburen.

seni çok ii anlıyorm bebişle dha zor olacak ben eşime bundan 3 ay önce dedim taşınalım die beni dinlemedi şimdi bin pişman we şuan taşınamayacağımızı da biliyo bizde mayıstan sonra aşınırız artık ancak mayısta düğün war çünkü görümcemn ondan sonra olur ne olursa

ayyy kızlar sallayın kaynanaları bizde bişey grmedik daha kaynanadan görceğimizide sanmıyorum çünkü eşimle araları pek yok bi çeyrek bile takmazlar yani bnde hiççç tınlamıyorum vallaa ihtiyacımda yok onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…