2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zapzup canım sende dikkat et hamileyken çok fenaymış üşütmek aman Allah korusun
öğlen akşam yemek yapmakla uğraşmasan da fazlaca yapıp 2gün yeseniz daha ii olmazmı son zamanlarda eşin idare etsin biraz aynı yemeklerle

en kötüsü hapşurmak. hapşururken doğurucam diye korkuyorum biraz üşütmüşüm bende. acaba hapşururken kesede yırtılma olurmu ki. :S

elifcim doktor son gittiğimde bana her an gelebilir dedi ondanda sabırsızlandım ben:)) bekle daha garanti yok 2 hafta bişi dese belki cok daha kolay geçicekti zaman.. cok gecmiş olsun bu arada dikkat et bir anda soguyunca havalar herkez hasta bu ara:))) ben dilimi ısırayım yaklaşık 5 yıldır nezle grip olmuşluğum yok:))) daha önce kanadada yaşadım 8 yıl -30larda o yüzden burdaki soguklar cok etkilemiyor galiba beni:))))))

sağol canım oohoo o derecelerden sonra bunlar bişiycik yapmaz sana
benimkide bu hafta heran olabilir dedi insan daha bi heycanlanıyo bide açıklık olmasına çok şaşırdım olursa hisseder insan gibi geliyodu ama öyle olmuyomuş perşembe gidicem tekrar yine alttan bakıcak açılman 4u bulduysa yatırırım artık öyle salamam dedi bakalım merakla bekliyorum ama ilginçtir hamileliğimin daha ilk aylarında bile doğum deyince bi korku sarıyodu nasıl doğurcam diye çok endişeleniyodum Allah tarafından heralde son zamanlarda okadar rahatım ki hiç korkum yok nerdeyse tek derdim kızımın sağlığı
sen de her gittiğinde alttan bakıyomu doktor açıklıkla, başıyla, sularınla fln ilgili bişiy dedimi?

selam kızlar bir fırsat bulup geldim
havalar soğudu evden pek çıkasım gelmiyor
sobamızı kurduk kızımız sayesinde bizde iyi ısınıyoruz bebek olmasaydı soba falan düşünmüyorduk
kızımızda hayırlısıyla gelseydi
en son kontrolümüz perşembe günüydü 3183 gramdı her perşmebe gidiyoruz artık, keyfi yerinde dedi doktor teyzemiz karnımda bu hafta aşağıya indi bu haftadan sonra heran gelebilir dedi bizde heyecanla bekliyoruz
sizler iyisiniz umarım sadece bir sayfa okudum hasta olanlar var sanırım geçmiş olsun diyorum aman dikkat edelim son günlerimizde soğuklar kötü geldi buraya kar yağmıyor ama soğuğunu çekiyoruz

slm ocak anneleri bende bir ocak annesi olarak sizleri takipteyim.ben 35.haftamdayım yalancı doğum sancısı olan kasılmalar nasıl oluyor hissettiğim ağrı ve sertleşmeler var ama emin oloamıyorum...

elifcim beni geçen hafta muayene etti alttan açıklık filan yok dedi.. suyuna filan baktı hersey normal dedi.. öyle 3 - 5 güne kadar gelmez gibi gözüküyor dedi 1 hafta önce:))) bugün gittiğimde nst ye baglandım sancıya kalp atışlarına baktı.. alttan muayene yoktu tekrar:) haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım belki o zaman yine kontrol eder açılma varmı diye..
ama senin şimdiden varsa açılman ilk golü senden bekliyorum o zaman:))))))))
o bahsettiğin cesaret banada geldi canım iki hafta öncesine kadar sezeryan diyordum.. doktorum normal doguma ikna etti:)

denizcimmm özletiiyosun kendini.. bebişine maşallah:)
benimde annemin evinde var kömür sobası ... oraya gittikçe kilo alıyorum:))) bayılıyorum kömür sobasının üstünde ekmek kızartmasını:)))))))))))

kızlar slm nasılsınz dün yazamdm pek
herkes şikayetçi ağrılardn uykusuzluklardan yine rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsn
denizcim nsılsn yokluğun belli oluyoo

kızlar slm nasılsınz dün yazamdm pek
herkes şikayetçi ağrılardn uykusuzluklardan yine rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsn
denizcim nsılsn yokluğun belli oluyoo
sağolun kızlar bende sizleri özlüyorum eve net bağlatamadık bir türlü annemede pek çıkamıyorum kaynanam bizde diye ama zaman hemen geçiyor pek sıkılmıyorum annemde hastaneden çıktı oda hep aşağıya geliyor beraber oturuyoruz işte şimdi yine çıkıyorum hepinizi çok öptük en kısa zamanda yine girerim inşallah

slm kızlar nasılsınız :13:
beni soracak olursanız heycan dorukta bekliyorum yarın oğluşuma kavuşacağım inşallah saatler geçmek bilmiyor bi türlü
seçilde doğum yapmış çok sevindim onun adına inşallah bebişi küvezden çıkar bir an öncede kucağına alırdenizcim benim gelin kızda büyümüş maşallah inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına bu arada bana msj yazan arkadaşlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde sağ salim kucaklarsınız bebişleriniziyarın saat 8,30 gidecez hastaneye büyük bi ihtimal 9,30 gibi ameliyata alınacam dualarınızı esirgemezseniz sevinirim kızlar bende ameliyata girerken sizleri düşünecem hepimizde sağ salim alalım meleklerimizi inşallah

Saol cnm ben izine başladıgım için belki de iyiyim şükür.. Bol bol dinleniyorum sanırım.. (bol bol uyuyamasam da :)) Ara sıra agrılarım oluyor ama sanırım dogum sancısı olacak kadar agır degil henüz.. Evde old için genelde Kuran okuyorum belki de ondan rahatım biraz daha..Huzur oluyor yane.. Sen nasılsın? Bugün yarın senden de bi haber bekliyoruz sanırım.. Ya sen ya elfilla ya sibush :))

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Doğuma giderken birileriyle haber gönder bize Her gözükmediğinde doğum mu yaptı acaba diyorum

Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve falan ye bari.Bünyen kuvvetlenir.
Öğleyin yeni yemek yapıyorum.Akşama da ısıtıyorum yemekleri.Öğle aynı akşam aynı olunca ikinci gün ikimizde yiyemiyoruz.Eşim yardımcı olmaya çalışıyor hafta sonları allahtan.İstanbula da gidecektim ama annem ık mık yaptı.İstemiyor orada doğum yapmamı belliki.Babanem sağ allahtan da o bende kalırsın dedi.Şimdi halamda kalıyor.20 sinde evine dönecekmiş ozaman gelirsin dedi.Bu soğuklarda buralarda bıraktı herkes beni

Doğumu yaklaşan herkese de dua ediyorum bol bol.Hayır vakitte gelsin bebekleriniz diye.
Dün de çok kötü kabus gördüm.Sancım tutmuş.Doğuma gidiyormuşum.Telefonla hemen buraya girip yazıyorum sancım tuttu gidiyorum diye.Hastaneye gidiyorum sonra.Beni yatırıyorlar çok sancım var sonra bayılıyorum.Beni benden habersiz sezeryana sokmuşlar.Ayıldığımda karnım inik salmış böyle derim ağrılarım vardı.Kızımı soruyorum yok diyorlar.Öldü mü diyorum cevap vermiyorlar.Bir kere göreyim diye nasıl yalvardım.Rapor gösterin öldüyse öldü diyin diyorum.Kaybolmuş.Benim çocuğumun hiçbirşeyi yoktu ölemezz bulun bana diye nasıl ağladım nasıl ağladım.Rüya da bile olsa evlat acısı ne zormuş.Etkisinden çıkamadım.Sabaha kadar ağladım rüyamda Allah hiç birimize evlat acısı yaşatmasın çok zor

Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah kolaycacık atlatırsın dogumu da alırsın oğlusunu sag saglim kucagına.. Dualarımız seninle..

Ayy cnm ALlah hayırlara getirsi ama korkma.. Bu sıralr bu tarz rüyalr normalmiş.. İÇini ferah tut.. Bebişin de stres olmasın

canım..dualarımız senınle canım.ınşallah saglıkla kucaklarsın bebgını..
çok heycan yaptım..ben daha var sanıyordum..bızı haberdar et canım....

benımde karnımda ar ara agrılar oluyor...ama çok soguklarda usuttugumden oluyor ...çunku kasıklarım agrıyor...

bende bu gece acayıp ruya gordm
karadenızde bıryerdeyım..trabzon olabılır..daglık bır yer
heryer yemyesil..bır tane yayla evı var..ahsap ,tahta bır ev....
her yerınden sular akıyor...pencerelerden, kapılardan sular sızıyor
dayıma dıyoum ,nolmus burda...:26:
sonra dagın yamacından agaçlıklardan yuruyoruz...
dere var bır tane..
çok guzel...etraf otluk.çımenlık..harıka...
ama dere tersıne akıyor...dagdan aşagı degılde ,daga dogru çıkıyor sular...
ama kımsenın umurunda degıl..sankı olagan bırseymıs gıbı...
sonra emır ""anne"dedi.süt içtiii...
uyandım..
ama ruyamın sonunu çok merak edyodum...:84:

Son düzenleme:
kızlar herkeze slm.herkezde bi heycan bi bekleyiş hakim.doğum bekleyen arkadaşlar allah bi avazda kurtarsın sizleri ve bebişlerinizi.bi elfella vardı şimdi sırada bi kaç arkadaş daha var.bakalım önce kimin mis kokulusu gelcek.

hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.bol bol c vitamininden başka yapcak bişiy olmamasıda çok kötü kızlar.şöle terletin kendinizi bile diyemiyorum.bebişlere bişiy olcak diye.havalarda acaip soğuk.ben dr harici sokağa hiç çıkmıyorum.evimin içinde tüm gün sıcak sıcak zaman geçiriyorum.ama mecbur çıkmak zorunda olanlarımız var.onlarada allah yardım etsin.

bizde şimdi drdan geldik.15 de bir gidiyoduk haftada bire düştü kontrollerimiz bu gün itibariyle.benim ne kasılmam ne de ağrım var.bu gün nst de bişiy çıkmadı.ultrasonlada baktı dr umuz.herşey normal dedi.bebişim 2 hafta önde gidiyodu oda normale dönmüş.hatta karnımı görenler ooo sen doğurmazsın daha diyolar.hala tepelerde çünkü hiç düşme falan yok.yüksek ihtimal sezeryan olcak doğumum.artık hayırlısı bakalım bbizim içinde tüm anneler içinde.

Selam hanımlar,,,

nıhayet bugun iznim başladı evimdeyim :)))

Ruyalarınız hayır olsun kızlar,, son gunlerde bende cok ruya goruyorum. sABAH doktora gıttım bebegım 2900g olmuş. Bu arada bugun sezeryan olacak bı arkadasım vardı dun sabah suyu gelmış 1 gun önce dogdu bebegı,,çok guzeldı maşallahhh

arkadaşımdan tavsiyeler ıletecegım sıze, 3 yenıdoğan takım yetmemıs. cok sık degıstırmek gerekıyormus.daha fazla al dedı.

göğüs pedi cok işini görüyormuş ,bırde tabı Lansınoh gogus kremı hep elımın altında dedı.

benım doğum yapacagım hastanede dogumunu yaptı onunla ılgılı ıcımı rahatlattı...
Artık cok az kaldı Allahım hepımıze hayırlısıyla sağlıklı bebekler versın.. cok guzeldı bebegı yaa 3800 olmasına ragmen gozume kucuk geldı ama 3-6aylık kıyafetler gıyebılıyormus. uzerınde 0-3 yas tulum vardı şimdiden ayaklarını zorluyorduu

slm kızlar,

yarın çitosun doğumu varmış benimde aklımda hep 20 nde kalmış nedense sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu.
ya bnde gece her saat başı uyanıyorum tekrar dalması zor oluyo yani gece uykum kalmadı hiç gündüzde yataktan çıkasım yok bi yatıorum bi kalkıorum.
benimde cumartesi temizlik yapılcak artık uyuz evsahibim yüzünden ertelemiştim yaptırayımda kurtulayım artık.

Sağol canım bende pek ewden çıkmıyorum ama ewde üşüttüm heralde
Gözünaydın artık her hafta görüceksin yavrunu çoook güzel oluyo wee yakında inşallah hep yanımızda olucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…