- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.301
elifcim beni geçen hafta muayene etti alttan açıklık filan yok dedi.. suyuna filan baktı hersey normal dedi.. öyle 3 - 5 güne kadar gelmez gibi gözüküyor dedi 1 hafta önce:))) bugün gittiğimde nst ye baglandım sancıya kalp atışlarına baktı.. alttan muayene yoktu tekrar:) haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım belki o zaman yine kontrol eder açılma varmı diye..
ama senin şimdiden varsa açılman ilk golü senden bekliyorum o zaman:))))))))
o bahsettiğin cesaret banada geldi canım iki hafta öncesine kadar sezeryan diyordum.. doktorum normal doguma ikna etti:)
denizcimmm özletiiyosun kendini.. bebişine maşallah:)
benimde annemin evinde var kömür sobası ... oraya gittikçe kilo alıyorum:))) bayılıyorum kömür sobasının üstünde ekmek kızartmasını:)))))))))))
sağolun kızlar bende sizleri özlüyorum eve net bağlatamadık bir türlü annemede pek çıkamıyorum kaynanam bizde diye ama zaman hemen geçiyor pek sıkılmıyorum annemde hastaneden çıktı oda hep aşağıya geliyor beraber oturuyoruz işte şimdi yine çıkıyorum hepinizi çok öptük en kısa zamanda yine girerim inşallahkızlar slm nasılsınz dün yazamdm pek
herkes şikayetçi ağrılardn uykusuzluklardan yine rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsn
denizcim nsılsn yokluğun belli oluyoo
canım..acele etme ..
boşver herkes beklesın dursun..sen canını sıkma..merak etsınler azıcık kuzunu...
senın kuzu erken gelecek dıye korkutmustu bızı..şakacı olacak prenses..
ayy..erken baslamıs kasılmalar..
bendede kasık agrıları oluyor..herzaman ..yaklasık 1 aydır..ama dogum sancısı degıl..p daha baska oluyor...
nst de de cıkıyor agrılarım..ama dogum sanncıısı degıl..onu bılıyorum...
o yuzden çok rahatımm...
daha gelmsın zaten..işlerım bıtmedıııı...
canım..senın beek tombişti demı...
bencede gununu beklemez...
hunny bıze yaz ugun kontrol donusu canımmmm...yorma kendını sede fazla....
gulayyy...sen nasılsın....
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Doğuma giderken birileriyle haber gönder bizeselam kızlar bir fırsat bulup geldim
havalar soğudu evden pek çıkasım gelmiyor
sobamızı kurduk kızımız sayesinde bizde iyi ısınıyoruz bebek olmasaydı soba falan düşünmüyorduk
kızımızda hayırlısıyla gelseydi
en son kontrolümüz perşembe günüydü 3183 gramdı her perşmebe gidiyoruz artık, keyfi yerinde dedi doktor teyzemiz karnımda bu hafta aşağıya indi bu haftadan sonra heran gelebilir dedi bizde heyecanla bekliyoruz
sizler iyisiniz umarım sadece bir sayfa okudum hasta olanlar var sanırım geçmiş olsun diyorum aman dikkat edelim son günlerimizde soğuklar kötü geldi buraya kar yağmıyor ama soğuğunu çekiyoruz
zapzup canım sende dikkat et hamileyken çok fenaymış üşütmek aman Allah korusun
öğlen akşam yemek yapmakla uğraşmasan da fazlaca yapıp 2gün yeseniz daha ii olmazmı son zamanlarda eşin idare etsin biraz aynı yemeklerle
slm kızlar nasılsınız :13:
beni soracak olursanız heycan dorukta bekliyorum yarın oğluşuma kavuşacağım inşallah saatler geçmek bilmiyor bi türlü
seçilde doğum yapmış çok sevindim onun adına inşallah bebişi küvezden çıkar bir an öncede kucağına alırdenizcim benim gelin kızda büyümüş maşallah inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına bu arada bana msj yazan arkadaşlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi yarın saat 8,30 gidecez hastaneye büyük bi ihtimal 9,30 gibi ameliyata alınacam dualarınızı esirgemezseniz sevinirim kızlar bende ameliyata girerken sizleri düşünecem hepimizde sağ salim alalım meleklerimizi inşallah
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Doğuma giderken birileriyle haber gönder bizeHer gözükmediğinde doğum mu yaptı acaba diyorum
Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve falan ye bari.Bünyen kuvvetlenir.
Öğleyin yeni yemek yapıyorum.Akşama da ısıtıyorum yemekleri.Öğle aynı akşam aynı olunca ikinci gün ikimizde yiyemiyoruz.Eşim yardımcı olmaya çalışıyor hafta sonları allahtan.İstanbula da gidecektim ama annem ık mık yaptı.İstemiyor orada doğum yapmamı belliki.Babanem sağ allahtan da o bende kalırsın dedi.Şimdi halamda kalıyor.20 sinde evine dönecekmiş ozaman gelirsin dedi.Bu soğuklarda buralarda bıraktı herkes beni
Doğumu yaklaşan herkese de dua ediyorum bol bol.Hayır vakitte gelsin bebekleriniz diye.
Dün de çok kötü kabus gördüm.Sancım tutmuş.Doğuma gidiyormuşum.Telefonla hemen buraya girip yazıyorum sancım tuttu gidiyorum diye.Hastaneye gidiyorum sonra.Beni yatırıyorlar çok sancım var sonra bayılıyorum.Beni benden habersiz sezeryana sokmuşlar.Ayıldığımda karnım inik salmış böyle derim ağrılarım vardı.Kızımı soruyorum yok diyorlar.Öldü mü diyorum cevap vermiyorlar.Bir kere göreyim diye nasıl yalvardım.Rapor gösterin öldüyse öldü diyin diyorum.Kaybolmuş.Benim çocuğumun hiçbirşeyi yoktu ölemezz bulun bana diye nasıl ağladım nasıl ağladım.Rüya da bile olsa evlat acısı ne zormuş.Etkisinden çıkamadım.Sabaha kadar ağladım rüyamdaAllah hiç birimize evlat acısı yaşatmasın çok zor
slm kızlar nasılsınız :13:
beni soracak olursanız heycan dorukta bekliyorum yarın oğluşuma kavuşacağım inşallah saatler geçmek bilmiyor bi türlü
seçilde doğum yapmış çok sevindim onun adına inşallah bebişi küvezden çıkar bir an öncede kucağına alırdenizcim benim gelin kızda büyümüş maşallah inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına bu arada bana msj yazan arkadaşlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi yarın saat 8,30 gidecez hastaneye büyük bi ihtimal 9,30 gibi ameliyata alınacam dualarınızı esirgemezseniz sevinirim kızlar bende ameliyata girerken sizleri düşünecem hepimizde sağ salim alalım meleklerimizi inşallah
kızlar herkeze slm.herkezde bi heycan bi bekleyiş hakim.doğum bekleyen arkadaşlar allah bi avazda kurtarsın sizleri ve bebişlerinizi.bi elfella vardı şimdi sırada bi kaç arkadaş daha var.bakalım önce kimin mis kokulusu gelcek.
hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.bol bol c vitamininden başka yapcak bişiy olmamasıda çok kötü kızlar.şöle terletin kendinizi bile diyemiyorum.bebişlere bişiy olcak diye.havalarda acaip soğuk.ben dr harici sokağa hiç çıkmıyorum.evimin içinde tüm gün sıcak sıcak zaman geçiriyorum.ama mecbur çıkmak zorunda olanlarımız var.onlarada allah yardım etsin.
bizde şimdi drdan geldik.15 de bir gidiyoduk haftada bire düştü kontrollerimiz bu gün itibariyle.benim ne kasılmam ne de ağrım var.bu gün nst de bişiy çıkmadı.ultrasonlada baktı dr umuz.herşey normal dedi.bebişim 2 hafta önde gidiyodu oda normale dönmüş.hatta karnımı görenler ooo sen doğurmazsın daha diyolar.hala tepelerde çünkü hiç düşme falan yok.yüksek ihtimal sezeryan olcak doğumum.artık hayırlısı bakalım bbizim içinde tüm anneler içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?