2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım benim.Bi de geldiler buraya kayınpederim benim için barışın dedi.Bende öyle kuru kuru öptüm ama ne özür diledi ne birşey yaptı.Hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım bende.Hamileliğim başından beri aynı şeyleri yaşatıp duruyorlar.Ben suçsuz yere özür bile diledim onlardan .Eşime dedim babanlarda susturabilirlerdi dedim.Ayıp sus diye hiç mi kızamadılar dedim.Diyorki nereden biliyorsun.Yarım saat carcar bağrınıp durdu evin içinde kimseninde birşey dediğini duymadım ben dedim.Ya eşimden ayrılıcam diye üzülüyorum ama gideyimde ne hali varsa görsün diyorum bazende .Ben gidince annelerinde kalacak eşim gene .
Hergece görümcemle kavga ederken görüyorum kendimi.O derece etkiledi psikolojimi.Allah biliyor ya kızım nefret etsin hepsinden istiyorum.Çok yordular beni.Ne beni ne torunlarını düşünüyorlar.

,
cnm kendini bukadar hırpalama.eşler bu tarz durumlarda hep arada kalırlar.ne sana bişiy söleyebilir ne ailesine.ikiş tarafıda kırmak ve üzmek istemiyodur.sonuçta anne ve babası var.sende başka şeyler düşün onları aklına bile getirmemeye çalış.böle düşündükçe insan dahada kızgınlığı artıyo çünkü.sen bebişini düşün.annenlerde keyif yap gidip.eşinde gelir yanına izinlerinde.eşinle aranı bozma skın.sonra üzülen sen olursun.ev içindeki huzursuzluk çok kötü olur.tamda bebişler gelirken.:))

Evet haklısın canım.Eşim en azından dırdırlarımı dinliyor sesini çıkarmadan.Doğum için gidicem diye çok üzülüyordum ama eşimde böylece benim kıymetimi daha da anlar belki .Son bir ay bari kızım huzurlu olsun istiyorum bende.

aa elfella hala burada mısın sen Erken doğum yapma diye burada öyle dua ettik öyle dua ettikki tam günü dolmadan doğmayacak bebişin herhalde

Son düzenleme:
aa elfella hala burada mısın sen Erken doğum yapma diye burada öyle dua ettik öyle dua ettikki tam günü dolmadan doğmayacak bebişin herhalde

Sorma o kadar dua ettik okadar ilaç kullandım şimdi de doğası gelmiyo kızımın yeri rahat heralde
Geçmiş olsun diyenler çok sağolsunlar hastalanan arkadaşlara da çok çok geçmiş olsun inşallah atlatırız çabucak
öğlen bi yattım uyumuşum kan ter içinde kalmışım kalkınca da sıcak bi banyo yaptım terim kurumadan çok iyi geldi
hala kötüyüm ama dolancak kadar ayaklandım en azından
doktoru da aradım antibiyotik vermek istemiyorum dedi minoset iç, bol bol ıhlamur limon, cvitamini, sıcak çorba fln içmemi söyledi sıvı tüketip terlemek iyi gelirmiş
viksi de abartmadan kullanabilrisin burnunu rahatlatır biraz dedi

Ben istanbuldayken hastalandığımda annem kaloriferin üstüne tasın içine viks ve su koyuyordu .Kalorifer boğazlarımı daha çok kurutup hastalığımı ilerletmişti.Bende uyuya kalıp terlediğimde daha da ferahlıyordum.Elma kabuğu tarçını kaynatıp limon sıkıp içtim ben.Ihlamurun kokusu çok içimi kaldırıyor.Bir haftadan sonra anca atlattım ama dinlenmeden geçmiyor canım.Yatabildiğin kadar yat

Allah sana da sabır vermiş ama ben dayananmam da çekemem de .gerçi bende biraz çaçaroz bir gelinim ama ben olsam yerinde kıyamet kopardı

herkese merhaba hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum doğum yapan arkadaşları en içten dileklerimle kutluyorum bizde artık bekliyoruz gelmesini :))babamız çok sabırsız bende sürekli oğlumun odasına bakıp bakıp duruyorum ama anne olmaktanda çok korkuyorum ya bebeğimin canını acıtırsam (((

Slm güzel annişler.Topiğimizde bir çok kişi hasta sanırım.Herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Benim de bir kaç gündür sol göğsümün altı ağrıyor.Önceleri bebek sıkıştırıyor diyordum ama öksürünce ,hapşırınca ve dönerken de ağrıyınca korktum bronşit oldum diye,doktora gittim bugün.Çok şükür temizmiş ciğerlerim.Doktor muhtemelen bebek sıkıştırıyodur dedi.Sizde de var mı bu tarz bi ağrı?

Ah ah sorma ben de canım.Hergün dua ediyorum Allahım kızıma zarar vermemden koru diyorum.Kızım için dua edip duruyorum.Bazende içim şöyle rahatlıyor.O benim bi parçam .İçimdeyken bile koruyorum ediyorum.Doğunca da aynı şekilde hissederek ona zarar vermem herhalde diye içimi rahatlatıyorum

yani annelik güdüsü ama çok minicik olacaklar üstlerini nası çıkartcağız geceleri uyurken dikkat etmek gerekiyor banyosu ayyyy aklıma geldikçe acayip oluyorum babamızda sinirlidir birbirimize kızıp durucaz herhalde bugün arkadaşımla konuşuyorum hele doğsun senin saltanatın sona erecek diyor şimdi rahatım herkesin gözü bende bide erken doğum riskim olduğu için çevremdekiler aman haa amannn yapıyorlar :))))

Bende şimdiye kadar hiç olmadı canım ama benim karnım aşağıda daha çok kasıklarımda baskı oluyor

yani annelik güdüsü ama çok minicik olacaklar üstlerini nası çıkartcağız geceleri uyurken dikkat etmek gerekiyor banyosu ayyyy aklıma geldikçe acayip oluyorum babamızda sinirlidir birbirimize kızıp durucaz herhalde bugün arkadaşımla konuşuyorum hele doğsun senin saltanatın sona erecek diyor şimdi rahatım herkesin gözü bende bide erken doğum riskim olduğu için çevremdekiler aman haa amannn yapıyorlar :))))

Benimde eşim ben düşünce bile dünya kadar azarlıyor.Bebek olunca aman şöyle yap aman böyle diye kızar durur artık

canım kaynatma demleme yap suyu kaynat içine at 5 dk demlensin sonra iç..
doğum sonrasındada gaz yapar mı hiç bilmiyorum araştırırım
bende muz yiyorum gece süt içiyorum bide hergün 1 yumurta...
canım..evet ..bende kaynatıyorum dedm eemme..kaynar suda demlıyorum 10dk.falan kuşum..saol...
muz yemıyordum ben ..alıyoduk..kociş yıyor bırtek..emırd sevmıyor...
bn yıyım barı...bebege çok yarıyomus yenı ogrendım..bılseydım önceden yerdım..

canım iskenderundayım ben
geçen yıl ankaradaydım orası burdan çok daha soğuk oluyodu ordan aklında kalmıştır
olabılır canım...ben senı hep soguklard hatırlıyorum...
hoşgeldın canım...bebegın kızmı erkk mı..isim varmı aklında
şirvancım maşallah ne güsel kilo wermişsn darısı benim başıma ben zaten 6 kilo aldım toplamda we inş mayısa kadr zayıflarım çünkü görümcemin düğünü war mayısın 20sinde

bence dugune kadar cıtır olursun.6 kılo ne kii
geçmısolsun canım..salgın oldu nette grıpp..
bizim için artık dinlenmekte cok önemli, doğum sonrası bı topık acarızz hepberaber zayıflarız bende platese gidecem inşallaahh
bencede...ben yaptım 1yıl plates..emme evde..emırle nreye gıdebılırdım kı...
canım olsun..sezeryan olsun..hayırlıs ne ıse oyle olsun..canını sıkma..vıcdan azabı cekecek bır durum yok kı...doktor ne derse oyle yap canım...

canım senın erken dogum rıskın vardı..gectımı artık ...ıltıhap vardı sanırım sende..oda bıtmıstır ınşallah...
hiç korkma canım..ann olunca oyle bır gıydırıyorsun kı kımselere bırakmıyorsun bebegını...her işine sen yetıyorsun..annlık boyle..ılk kucaına alınca bslıyor içgüdüsel.
bended yok oyle bır vbaskı..ama bebk kaburgalarımı ıttıyor arada..oda normal..sıkısıyor ıçerıde..arada sırda esnıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…