- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.461
aramıza h.g canımADİLEMİR hoşbulduk canım, bebeğim kız...adı ADA olucak, bi isim daha düşünüyorum ama henüz belli değil, saat 20:00 da doktora gidiyorum kızlar... 35+6 dayım bakalım kızımın kilosu ne, dönünce paylaşırım sizinlede.. geçen hafta 2.500 gr dı...:18:
günaydın kızlar.
bugün bizimde 13.30da randevumuz var.bakalım oğlum düzelmiş mi ters duruyordu.umarım düzelmiştirde normal doğum yapabilirim.
günaydın kızlarrr
dilekcimm ohh ye mamaları gel bende akşam tv de gördüm kısırlar mercimek köfteleri canım çekti ama hiç yapasım yok şöyyle biri yapsada önüme gelse ne güzel olurdu
elifim maşallah diyelim bunada şükür yarın ertesi gün dahada iyi olursun inş.
benimde akşam sancım oluyo resmen şeyim ağrıyo yaa bebek baskı yapıyo heralde hiç olmazdı dün akşam oldu 2 saat sürdü nerdeyse ayyy nasıl doğuracam bilmem yarında kontrolum var bakalım ne olacak:26:
bencede canım maşallah buna da şükrediyorum hertaraftan saldırıyorum artık hastalığa geçiricem hayırlısıyla
bi ay kadardır o tarz sancılar bende çok oluyo doktor öyle olunca uzan dinlen dedi iyiye alametmiş ama kasların açılmaya çalışıyodur bebek baskı yapıyodur demişti benimki özellikle ayakta kalınca yürüyünce fln çok oluyo bazen iyice içerden dışarı kramp gibi çok can yakan bişiy oluyo nasıl doğurcaz bende bilmiyorum :2:
canım ne kadar kaldı dogumuna..inşallah asagı ıner de rahatlarsın bıraz...
benım az kalmıs evet..ama çok rahatım..doguracak halım hıç yok sankı...
ılk dogumumdada oyle olmustum..son ana kadar çok ıyıydım...rahattım..ama son gece hıssettım..bırseyler farklıydı..
daha hafıftım..sanırım kanala gırınce çok rahat ettım..daha kolay nefes aldım..karnım rahattı..
o gece yattık...4 de sancılr baslamıstı.
Aslında 5 hafta var doğuma ama sezeryan olacağı için 38de olur heralde.Bakalım daha gün vermedi doktorumuz.Heyecanla bekliyorum.Canım senin kuzucuk ben geliyorum demiş anlaşılan.Ne güzel şimdi de rahat bir hamilelik geçiriyosun,maşallah sana.Umarım doğumun da hamileliğin kadar rahat geçer.Benim de tek sıkıntım göğüs ağrım.Umarım bir an önce aşağıya iner de ben de biraz rahatlarım.
hoşgeldin aramıza benimde 3. bebeğim olacak cnm bize güç versin benimde 10 yaş ve 2,5 yaşında kızlarım varSlm kizlar bende pasif olarak takipcinizim.izne ciktim rahatladim artik yazabilrim de.benim 3.gebeligim.oglum. 5,5,kizim 2 yasinda.bende 32 hafta4 gunluk hamisim.ama busefer tuplermi baglatacagim.3.bebegi asla dusunmuyorduk ama yaratilmis demk ki engel olamadik))))
Bnim kizim da 2120gr di pbe giitgimizde.sezaryan olacagim ocagin 20sinden sonra insallah.ama 28.haftamda kasilmalairm ve agrilarim oldu.o nedenle izne erken ayrildim.yoksa yilbasinda kadar calismayi planlamistim.
Zeyl demek sende ocak annesisin.memnun oldum.kucukle ugrasmak iyice zorlasti.benim bakicim hala gelyir ama gelmediginde cok zorlaniyorum.ve bana cok dustu.besiz ogl uyksu bile uyumuyor.korkmaya basladim bebek gelice ne yapacaz diyr...
hoşgeldin cnm maaşallah bebişine seninde az kalmış doğumaADİLEMİR hoşbulduk canım, bebeğim kız...adı ADA olucak, bi isim daha düşünüyorum ama henüz belli değil, saat 20:00 da doktora gidiyorum kızlar... 35+6 dayım bakalım kızımın kilosu ne, dönünce paylaşırım sizinlede.. geçen hafta 2.500 gr dı...:18:
vaktinde gelir inşllh bebeğin bu haftadan sonra doğsada bir sorun olmazmış cnmslm kızlar nasılsınız? 2 gündür bakamıyorum doğru düzgün.havalarda feci soğudu.bugün doktor kontrolümüz vardı ama yarına erteledik.
citoş ne yaptı acaba umarım sağlıkla almıştır bebişini kucağına.artık darısı bizim başımıza inşallah.bugün 37.haftamıza girdik şimdiden sonra başımızın üstünde yeri var oğluşumun.ama yinede vaktini beklese güzel olur.
cnm maaşallah bebeğine benimkide 2 seferdir göstermiyor yan duruyor 10 gün sonra kontrolüm var bakalım inşllh güzel bir poz verir oğlumgünaydın kızlar,nasılsınız,ben erkenciyim,alışmışım çalışırken erken kalkmaya geç kalkamıyorum bir türlü.
Dün doktora gittik,doktor gelmeden 15 dk önce çikolata ye demişti,benim ufaklık bir türlü yüzünü göstermiyor bize,bellki etkisi olur diye yedim çikolatayı o hareketli afacan çikolatadan sonra mayıştı ve uyuduğunu hissetim bana da bir ağırlık çöktü normalde çikolataya bayılır yediğimde hiç durmazdı bizdeki de ne şans galiba doktor amcasıyla yıldızı barışmadıyani anlayacağınız dün ultrasonda yine yana dönmüştü hareketli olan çocuk mışıl mışıl uyuyordu çok güldük,boyu 49 cm kilosu 2800 gr olmuş,çatı muayenesine gelince bu hafta değil haftaya yapacağını söyledi,hayırlısı bakalım...
Bugün birkaç arkadaşımla buluşacağım öğlen dışarı çıkacağım evde duramıyorum sıkılıyorum...
günaydın cnmgünaydın kızlar...
canım geçmıs olsun..atlattın sayılır artık...Günaydın kızlar ben aynıyım durumumda bi düzelme yok ama ayaklandım ona da şükür
ağrım sızım da yok
canım..normal galıba o agrılar..sen doktora sor bakalım..yarınmı kontrolun gulsenn.guzel hberlerle gel canımgünaydın kızlarrr
dilekcimm ohh ye mamaları gel bende akşam tv de gördüm kısırlar mercimek köfteleri canım çekti ama hiç yapasım yok şöyyle biri yapsada önüme gelse ne güzel olurdu
elifim maşallah diyelim bunada şükür yarın ertesi gün dahada iyi olursun inş.
benimde akşam sancım oluyo resmen şeyim ağrıyo yaa bebek baskı yapıyo heralde hiç olmazdı dün akşam oldu 2 saat sürdü nerdeyse ayyy nasıl doğuracam bilmem yarında kontrolum var bakalım ne olacak:26:
az kalmış canım...canım ne kadar kaldı dogumuna..inşallah asagı ıner de rahatlarsın bıraz...
benım az kalmıs evet..ama çok rahatım..doguracak halım hıç yok sankı...
ılk dogumumdada oyle olmustum..son ana kadar çok ıyıydım...rahattım..ama son gece hıssettım..bırseyler farklıydı..
daha hafıftım..sanırım kanala gırınce çok rahat ettım..daha kolay nefes aldım..karnım rahattı..
o gece yattık...4 de sancılr baslamıstı.
Aslında 5 hafta var doğuma ama sezeryan olacağı için 38de olur heralde.Bakalım daha gün vermedi doktorumuz.Heyecanla bekliyorum.Canım senin kuzucuk ben geliyorum demiş anlaşılan.Ne güzel şimdi de rahat bir hamilelik geçiriyosun,maşallah sana.Umarım doğumun da hamileliğin kadar rahat geçer.Benim de tek sıkıntım göğüs ağrım.Umarım bir an önce aşağıya iner de ben de biraz rahatlarım.
uzanarak dınlen canım..gogsune baskısı azalır ozaman belkı..
canım ben seın ıkıncı bebgın anıyordum..3.bebek mıs...hoşgeldin aramıza benimde 3. bebeğim olacak cnm bize güç versin benimde 10 yaş ve 2,5 yaşında kızlarım var
hoşgeldin cnm maaşallah bebişine seninde az kalmış doğuma
vaktinde gelir inşllh bebeğin bu haftadan sonra doğsada bir sorun olmazmış cnm
cnm maaşallah bebeğine benimkide 2 seferdir göstermiyor yan duruyor 10 gün sonra kontrolüm var bakalım inşllh güzel bir poz verir oğlum
günaydın cnm
3 gündür girmiyordum geçmişi okumak anca bitti çitos da doğuma gitmiş hayırla bebeğini kucağına almıştır inşllh.
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum doğuma yakın hastalanmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız inşllah
banimde hazırlıklarım bitti sayılır bebek şekeri ve sepet birde kapı süsü kaldı sepet ve kapı süsünü kendim yapmayı planlıyorum.
doğum çantamı hazırladım. bir iki eksiği kaldı annamde onlarda alıp çantaya koyacağım bitecek yatağımızı kurdum çarşafını doğuma yakın sereceğim herhalde 10 güne kadar bütün hazırlığım bitmiş olur
bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum
bende yarın soracaktım dr a normaldir diye tahmin ediyorum ama gerçekten çok can yakıcı
böyle ağrılar girince epidural yaptıracam diyorum ama onuda önermiyo pek dr um yarın yeniden konuşacam senin kontrolde yarındı dimi
Günaydın kızlar
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,aman dikkat normal doğum düşünüyorsanız burnunuzun tıkalı olmaması lazım..Doğru nefes alıp verebilmek doğumun en büyük gereği..Hatta hasta olmasanız bile doğuma giderken okyanus suyuyla burnunuzu temizlemenizi tavsiye ederim çok faydasını görürsünüz..
herkese gunaydınumarım herkes ıyıdır kızım aksam bıraz kokrkuttu bızı ama coksukur cok onemlı cıkmadı.yuzunde bıraz sararmalar hıssettım doktora gıttık kan aldılar yavrumdan dayanamadım odada durmadım o ıcerıde agladı ben dısarıda nekadar zormus kucagınıza alıncaanlıycaksınız(sarılık degerlerıne bakıldı cok sukur yuksek cıkmadıama her erken yenı doganda 10 gunlerde sarılık tavan yapıyırmus sonra dususe gecıyırmus 15 degerın ustu olunca yatırıp fototerapı yapıyorlamıs bızım 11 cıvarı cıktı.mınnosum benım ne kadar uzuldum bılemessınız (ama sımdıı ıyı karnıdoydu uyukluyo:))çok seviyorum ben onu cok tuhaf bır duyguymus ınsan kendını cok degısık hıssedıyo yarında rutındr kontrolumuzvar bakalım doktorumuz ne dıycek artık sizlerde dogurunda dertlerımız bır olsun:))yalnız kaldım böle neyse hepınıze tecrube olur yazdıklarım yenı anneler ıcın ozellıkle öptum hepınızııı
herkese gunaydınumarım herkes ıyıdır kızım aksam bıraz kokrkuttu bızı ama coksukur cok onemlı cıkmadı.yuzunde bıraz sararmalar hıssettım doktora gıttık kan aldılar yavrumdan dayanamadım odada durmadım o ıcerıde agladı ben dısarıda nekadar zormus kucagınıza alıncaanlıycaksınız(sarılık degerlerıne bakıldı cok sukur yuksek cıkmadıama her erken yenı doganda 10 gunlerde sarılık tavan yapıyırmus sonra dususe gecıyırmus 15 degerın ustu olunca yatırıp fototerapı yapıyorlamıs bızım 11 cıvarı cıktı.mınnosum benım ne kadar uzuldum bılemessınız (ama sımdıı ıyı karnıdoydu uyukluyo:))çok seviyorum ben onu cok tuhaf bır duyguymus ınsan kendını cok degısık hıssedıyo yarında rutındr kontrolumuzvar bakalım doktorumuz ne dıycek artık sizlerde dogurunda dertlerımız bır olsun:))yalnız kaldım böle neyse hepınıze tecrube olur yazdıklarım yenı anneler ıcın ozellıkle öptum hepınızııı
Selam Hanımlar,
bugun mothercarede bazı urunlerde %50 ındırım var dıye mesaj geldı . gıttım hıc bıseyy yokk.bosyere cıktım dısarı. Eşimde kızdı zaten alışverıs mrkzde doguracaksın dıyee
kız bebeklere gore tulum vardı bırtek, erkeklere gorede sweet şeklinde 2 çeşit vardı onlarında yerı hoşuma gıtmedı.
Herayın 15ınde ındırım oluyor haberınız olsun.gercı atık cok zor ama.bırtek Ekım 15te ındırım guzeldı. Ana kucaklarında vardı benım ıhtıyacım olmadıgı ıcın almadım ama 109TL ye dusmustu.
Bende her ay gitmek isteyip gidemedim o indirim günlerine bazen çok güzel şeyler denk geliyomuş sabahtan ama bazen de işe yarar pek bişiy kalmamış oluyomuş
benim almak istediğim şeyler zaten yeni ürünler pek indirime girmiyo bildiğim kadarıyla kızım bi doğsun aldıklarım küçülsün ozaman kızımla gider bakarım kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?