- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.501
Canım kızım,annene mi benziyorsun,babana mı diye soracaklar sana,sende usulca fısıldayacaksın kulaklarına "aşklarına benziyorum
slm kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlum doğum pozisyonu almış başaşağı dedi doktor gelişimi gayet iyi 3100 gr 45 cm olmuş kuzum
çatı muayenemizde yapıldı biraz canım yandı ama çokda zor değildi.doktorumuz normal doğum yapmana hiçbir engel yok şimdilik dedi.artık bizde haftalık gideceğiz kontrole
canım geçmıs olsun..atlattın sayılır artık...
canım..normal galıba o agrılar..sen doktora sor bakalım..yarınmı kontrolun gulsenn.guzel hberlerle gel canım
evet cnm 3. olacak benimaz kalmış canım...
uzanarak dınlen canım..gogsune baskısı azalır ozaman belkı..
canım ben seın ıkıncı bebgın anıyordum..3.bebek mıs...
cnm bebeğinde sarılık olması normal sanada söylemişler bol bol emzir çabucak geçer üzülme cnm birde sana önerim dirayetli ol daha neler göreceğiz allah bilir.herkese gunaydınumarım herkes ıyıdır kızım aksam bıraz kokrkuttu bızı ama coksukur cok onemlı cıkmadı.yuzunde bıraz sararmalar hıssettım doktora gıttık kan aldılar yavrumdan dayanamadım odada durmadım o ıcerıde agladı ben dısarıda nekadar zormus kucagınıza alıncaanlıycaksınız(sarılık degerlerıne bakıldı cok sukur yuksek cıkmadıama her erken yenı doganda 10 gunlerde sarılık tavan yapıyırmus sonra dususe gecıyırmus 15 degerın ustu olunca yatırıp fototerapı yapıyorlamıs bızım 11 cıvarı cıktı.mınnosum benım ne kadar uzuldum bılemessınız (ama sımdıı ıyı karnıdoydu uyukluyo:))çok seviyorum ben onu cok tuhaf bır duyguymus ınsan kendını cok degısık hıssedıyo yarında rutındr kontrolumuzvar bakalım doktorumuz ne dıycek artık sizlerde dogurunda dertlerımız bır olsun:))yalnız kaldım böle neyse hepınıze tecrube olur yazdıklarım yenı anneler ıcın ozellıkle öptum hepınızııı
slm kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlum doğum pozisyonu almış başaşağı dedi doktor gelişimi gayet iyi 3100 gr 45 cm olmuş kuzum
çatı muayenemizde yapıldı biraz canım yandı ama çokda zor değildi.doktorumuz normal doğum yapmana hiçbir engel yok şimdilik dedi.artık bizde haftalık gideceğiz kontrole
cnm kontrolün iyi geçmiş bebişini görmüşsün ne güzel bende 10 gün sonra kontrolüm var sezeryan tarihide belli olacak
aylardır ne kadar içimizde büyütsekte minik yavrularımızı eminim senin hissettiklerinin yanında az kalacak. Sabret az kaldı yakında bizlerde sizlerle aynı duruma gelip tekrar aynı dili konuşmaya başlıycaz. Minik elif i doya doya kokla benim için
Yatar gül harmanı gibi,
Canımın dermanı gibi,
Har yanında çiçek açmış,
Binboğa ormanı gibi.
Nesine yar nesine,
Ölürüm ben sesine.
Bir daha vursa idi,
nefesim nefesineeeee
Harikasın, zülfü livanelide ne güzel söyler.... ne kadar yogun duygular, bizde senin hissettiğin gibi hissedicez az kaldıı... çok heyecanlıym çk...
bide bişi sorcam ilk kırk gün yalnız kalmamak lazımmmış... zor dimi ilk günlerde olsaa bebek bakımı...
maşallah..oglun kocaman olmus canım...dogum pozısyonunada gelmıs...slm kızlar
gecmıs olsdun canım...sende sıcak corba ıç.meyve ye bollll..herkese günaydın.
kızlar yazdıklarınıza biraz bakayım dedim ama kafamı kaldıramıyorum ki hastalıktan.öksürmekten ciğerlerim sökülüyor resmen,tam doğuma yakın hastalık hiç çekilmiyor.
hepiniz dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?