2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...

herkezler hasta olmuş cook geçmiş olsun.. bol bol c vitamini almak gerekli.. bol bol portakal sıkıp içiyorum ama bu seferde gaz oluyo:)))

çitoscum gözün aydın.. ayrıntıları en kısa zamanda bekliyoruz.. darısı başımıza..

hunny ne güzel bebişin kalp atışlarını duymuşsun hersey yolunda :))))

şirvancım korktugunun cıkmadıgına cok sevindim:)) minnacık bişey insan kıyamıyorr

burcuu ayy bende gece gec yatıyorum genelde sonrada öglen kalkıyorum:) bu günlerimizi arayacagız muhtemelen...

elifcim daha iyisindir umarım.. bugun aklıma gelsin sanki perşembeymiş gibi hissettim.. doktorda sana demişti ya perşembeye kadar gelir diye.. ay dedim acep dogurdumu:))))

bende gec kalktım bugün kahvaltımızı yaptık koçişle ... köpişimi yıkayıp bol bol oynadık.. 1 saattir aralıksız titriyo üşüttüm galiba fıstıgımı.. zaten el kadar bişey:))
üstüne bir sürüde ütü yaptım.. ne yapsam bitmiyor bu ütü.. makinede yine çamasır yıkanıyo yıkanıcak bir makine daha var.. onları yıkayıp ütüleyene kadar yenileri birikiyor of offfffff.. yarın temizlik geliyor... aniden doguruverirsem rezıl olmayım bari:)

herkez dikkat etsin kendineee

selam anneleer,bende uzun zamandır giremiyorum benimde kayınvaldem bende iki haftadır.O yüzden topiğe çok giremiyorum malum artık sonlar yanlız bırakmak istemiyorlar:26:
Doğum yapan arkadaşları okudukça bende de heyecan artıyor.Bakalım kızım ne zaman gelecek tabi normal doğum bekliyorum ve bir yandan da korkuyorum

iyi akşamlar annişler....ben hala girp hala gözü yaşlıyım :)) ( ama espri yapmaktan vazgeçmicem )
Diger hasta arkadaşlar sizlere de geçmiş olsun.. Benim yakında içimde c vitamini agacı cıkacak size de tavsiye ederim :)

Citoscum gözün aydın.. Bebişin de iyidir inş..

slm kızlar bayağıdır giremiyorum havalar biranda soğuyunca fark etmeden üşütmüşüm grip oldum her yanım ağrıyor çok kötüyüm bide bunun üzerine uykusuzlukta eklenince hiç çekilmez hale geliyor hastalık.

geçmişi fazla okuyamadım rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun.

çitos arkadaşımızda doğurmuş allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

hunny canım sana da çok geçmiş olsun ben iki gündür akşamüzeri uykusuna yatıyorum çok iyi geliyo geceleri öksürmekten burun silmekten pek uyuyamadığım için uykumu almış oluyorum en azından sonrada sıcak bi banyo rahatlıyorum biraz bütün gün de zaten ıhlamur, c vitamini, sıcak çorba, meyve derken ağzım hiç boş durmuyo

Sibel sağol canım daha iyi gibiyim yarın perşembe we ben hala doğurmadım yarın akşamüzeri gidicez doktora bakalım bu sefer ne diyecek ewe geri dönecekmiyiz merakla bekliyorum
bizimkiler inat etti hiçbirinin gelmeye niyeti yok hangisi önce davranıcak bakalım

Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun şimdiden sonra dikkat edin son günlerde çok çok zormuş grip olmak ben çektim siz bari koruyun kendinizi

Canım kızım,annene mi benziyorsun,babana mı diye soracaklar sana,sende usulca fısıldayacaksın kulaklarına "aşklarına benziyorum

aylardır ne kadar içimizde büyütsekte minik yavrularımızı eminim senin hissettiklerinin yanında az kalacak. Sabret az kaldı yakında bizlerde sizlerle aynı duruma gelip tekrar aynı dili konuşmaya başlıycaz. Minik elif i doya doya kokla benim için

slm kızlar
bugün kontrolümüz vardı oğlum doğum pozisyonu almış başaşağı dedi doktor gelişimi gayet iyi 3100 gr 45 cm olmuş kuzum
çatı muayenemizde yapıldı biraz canım yandı ama çokda zor değildi.doktorumuz normal doğum yapmana hiçbir engel yok şimdilik dedi.artık bizde haftalık gideceğiz kontrole

gözünaydın canım inşallah herşey yolunda gitmeye devam eder
şimdiye kadar aramızda çatı muaynesi zor geçen olmadı sanırım

inşallah canım kokladım kızımı senın için zaman cabuk gecsınde yine aynı dili konusalım yüzünü görmek koklamak herseye degermıss.cennet kokuyorlar cennett

Yatar gül harmanı gibi,
Canımın dermanı gibi,
Har yanında çiçek açmış,
Binboğa ormanı gibi.

Nesine yar nesine,
Ölürüm ben sesine.
Bir daha vursa idi,

nefesim nefesineeeee

Yatar gül harmanı gibi,
Canımın dermanı gibi,
Har yanında çiçek açmış,
Binboğa ormanı gibi.

Nesine yar nesine,
Ölürüm ben sesine.
Bir daha vursa idi,

nefesim nefesineeeee

Harikasın, zülfü livanelide ne güzel söyler.... ne kadar yogun duygular, bizde senin hissettiğin gibi hissedicez az kaldıı... çok heyecanlıym çk...

bide bişi sorcam ilk kırk gün yalnız kalmamak lazımmmış... zor dimi ilk günlerde olsaa bebek bakımı...

günaydın kızlar,
dün dışarıda arkadaşlarımlaydım,güzel bir gün geçirdim,evde oturmakla zaman geçmiyor ara sıra dışarı çıkmak lazım.
sirinem geçmiş olsun kızına,bir an önce toparlanır inş,genelde tüm bebeklerde oluyor ama geçiyor,emzirmek çok önemli.
Çitos oğluşunla eve gelmişsin,Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza inşallah.
benim de daha önce yazdığım gibi haftaya ertelendi çatı muayenem eğer normal doğuma engel bir durum ortaya çıkarsa epidural sezeyan yapmayı düşünüyorum en azından bebeğimin doğum anını da görmüş olurum,genel anestezi almak istemiyorum,siz ne düşünüyorsunuz eğer normal olmazsa epidural mi genel anestezi mi yaptırırsınız?araştırmalarıma göre en çok tercih edilen epidural sezeryan bununla ilgili epey yazı okudum ,genel anestezi ile sezeryan olanlar pişman,epiduralle sezeryan yaptıranlar sonraki doğumlarında da bunu tercih ediyorlar,birde suda doğum var tabii ama ben ona pek ısınamadım...

canım annem yanımda benımde bebekbakımı zorama ınsan yınede kendı yapmak ıstıyor ılk zamanlarda altını alınca pantolununu gıydıremıyordum ben bacaklarını cok kıpırdatıyo:)) annem gıydırıyordu sımdı onudaögrendım desteksart sadece kendınızı uykusuz gecelere hazırlayın mınnosların canı nezaman ısterse ozaman kalkıyorlar cunku:))

slm kizlar
citos canim gözün aydin,Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin.Gecmisi okuyamadim,sanirim bazi arkadaslar hastalanmislar cok cok gecmisler olsun.Aman bol bol dinlenin.

herkese günaydın.
kızlar yazdıklarınıza biraz bakayım dedim ama kafamı kaldıramıyorum ki hastalıktan.öksürmekten ciğerlerim sökülüyor resmen,tam doğuma yakın hastalık hiç çekilmiyor.
hepiniz dikkat edin kendinize.

maşallah..oglun kocaman olmus canım...dogum pozısyonunada gelmıs...
sıra dogumda

gecmıs olsdun canım...sende sıcak corba ıç.meyve ye bollll..

sırvancıgım..maşallah kızın uslu bebek sanırım..sana bıze yaznama fırsat verıyor..ınşallah hepımızın bebeklerıde de elıf bebek gıbı uslu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…