2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bended yok oyle bır vbaskı..ama bebk kaburgalarımı ıttıyor arada..oda normal..sıkısıyor ıçerıde..arada sırda esnıyor sanırım[/QUOTE]

O zaman benim bebişin ayağı kaburgalarıma sıkışmış olabilir:)Yok böyle bir ağrı ya.Derin nefes aldığımda bile çok canım yanıyor.Karnım da fazla çıkmadı,yeri baya daraldı heralde.
Senin de az zamanın kaldı.Heyecanla iyi haberlerinizi bekliyoruz canım.

Merhaba bende sonunda izne ayrıldım. Artık çok zorlanmaya başlamıştım...

Ama şimdide evde sıkılıyorum kendime yapacak iş yaratıyorum. Hasta olan arkaaşlar var hepinize geçmiş olsun.

ADİLEMİR hoşbulduk canım, bebeğim kız... adı ADA olucak, bi isim daha düşünüyorum ama henüz belli değil, saat 20:00 da doktora gidiyorum kızlar... 35+6 dayım bakalım kızımın kilosu ne, dönünce paylaşırım sizinlede.. geçen hafta 2.500 gr dı...:18:

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Bayağ az kalmış günlerin seninde

Son düzenleme:

Ama şimdide evde sıkılıyorum kendime yapacak iş yaratıyorum. Hasta olan arkaaşlar var hepinize geçmiş olsun.

Ben hiç sıkılmıyorum ya hiç iş yapmayayım bööyle saatlerce otururum.Çalışmaya alışık olunca zor oluyordur evde kalmak ama bu boş günleri çok özliycez herhalde

slm kızlar nasılsınız? 2 gündür bakamıyorum doğru düzgün.havalarda feci soğudu.bugün doktor kontrolümüz vardı ama yarına erteledik.
citoş ne yaptı acaba umarım sağlıkla almıştır bebişini kucağına.artık darısı bizim başımıza inşallah.bugün 37.haftamıza girdik şimdiden sonra başımızın üstünde yeri var oğluşumun.ama yinede vaktini beklese güzel olur.

Ayy ne güzel bayağ az zaman kalmış Bende yarın kontrole gidebilirsek eşimle gidicez yollar kapanmazsa .:97:

canım ne kadar kaldı dogumuna..inşallah asagı ıner de rahatlarsın bıraz...
benım az kalmıs evet..ama çok rahatım..doguracak halım hıç yok sankı...
ılk dogumumdada oyle olmustum..son ana kadar çok ıyıydım...rahattım..ama son gece hıssettım..bırseyler farklıydı..
daha hafıftım..sanırım kanala gırınce çok rahat ettım..daha kolay nefes aldım..karnım rahattı..
o gece yattık...4 de sancılr baslamıstı.

hayırlı olsun canım...
hıç sıkılma..yapmak sıtedıklerını yap evde..
kapalı alısverıs merkezlerıne gıdıp magazaları gezebılırsın...vıtrın bakabılırsın canım...ben çok severım

hayırlı olsun kızın...
doktor donusu yaz bıze...
ada guzel ısım...:80:

mrb kızlar uzun zaman oldu girmedim
evde misafirim vardı.
bir gireyim bakayım dedim.
hiç geçmişi okuyamadım yeni doğumlar oldumu haberim yok
okuyacagım şimdi inş.
bende kasık agrıları oluyor
10 günr bir gidiyoruz artık doktura cuma gidecegiz yine.
benim oğlum kafası aşagı inmiş zaten
normal doğum gözüküyor bana hayırlısı
bir bakayımm yeni bebekler gelmişmi.

Kasık ağrıları bende de var 1-2 gündür biraz daha sık oluyor özelikle eğilirken, oturup-kalkarken oluyor bende

slm kızlarrrr....
ay bu grip salgın heralde :2: burnum tıkalı hem akıyo, boğazlarım şiş genzim yanıyo, boğazım burnum nefes alırken yanıo :2: halsizlik var ayyy inş çabuk atlatırım nerdeyse 1 hafta oldu hala geçmedi, meyvemi sütümü ihmal etmiyorum ama hala atlatamadımm
benim gibi hasta olan arkadaşalr çok çok geçmiş olsunnnn
geçmişi okurken yine üşüdümm :18:
mommy cnm aramıza hoşgeldinnn
kızlar ben ısınıp tekrar gelicem takipteyimm
görüşürüsss

hoşgeldın...bebebegın pozısyonunu almıs canım..hadı hayırlıs...

gecmıs olsun canım...dıkkat et...pc senın soguk odada..

Dizi saati geldi herkes inzivaya çekildi galiba kimseden çıt yok :)
.bebekler gelınce dızı seyredebılecekmıyız baklalım

günaydın herkese nasılsınz kızlar ben bugün kendimi çok ii hissediyorum kızım sürekli kasıklarıma baskı da yapsa tuwalette uyumak istesemde bugün herzamankine göre dha iiyim erkenden kalktık balkonumuzu yıkadık çamaşırımızı serdik günlerdr kurutmaya çalışıyorm we hala yıkamam gerekn bir sürü şey war memlekete gitmedn bitse bari

rahatsız olanlar geçmiş olsun hepinize bol c witamini alın we bol bol dinlenin
sanırım çitostan hala haber yok buarada ben selselide merak ettm yaaaa

inş tatlım umutluym kendimden nieyse
buarada erkencisin yine nasılsn emir nasıl

Günaydın kızlar
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,aman dikkat normal doğum düşünüyorsanız burnunuzun tıkalı olmaması lazım..Doğru nefes alıp verebilmek doğumun en büyük gereği..Hatta hasta olmasanız bile doğuma giderken okyanus suyuyla burnunuzu temizlemenizi tavsiye ederim çok faydasını görürsünüz..

günaydın kızlar,nasılsınız,ben erkenciyim,alışmışım çalışırken erken kalkmaya geç kalkamıyorum bir türlü.
Dün doktora gittik,doktor gelmeden 15 dk önce çikolata ye demişti,benim ufaklık bir türlü yüzünü göstermiyor bize,bellki etkisi olur diye yedim çikolatayı o hareketli afacan çikolatadan sonra mayıştı ve uyuduğunu hissetim bana da bir ağırlık çöktü normalde çikolataya bayılır yediğimde hiç durmazdı bizdeki de ne şans galiba doktor amcasıyla yıldızı barışmadı yani anlayacağınız dün ultrasonda yine yana dönmüştü hareketli olan çocuk mışıl mışıl uyuyordu çok güldük,boyu 49 cm kilosu 2800 gr olmuş,çatı muayenesine gelince bu hafta değil haftaya yapacağını söyledi,hayırlısı bakalım...
Bugün birkaç arkadaşımla buluşacağım öğlen dışarı çıkacağım evde duramıyorum sıkılıyorum...

canım ben sabhları 7 de kalkıyorum 3-4 gundur..
uyuyorum yanı...
dun az uyudum gece..ama gunduz kestırdım 20 dakkıka falan..bana çok ıyı geldı canım...
gecelerıde uyuyorum..havalar sogudu ya...1 haftadır yorgan cıkardım..onu ortunuyorum..o sankı uyku yaptı bende
bende selselı ve cıtosu merak ettım....
selsel evıne donmustur çoktannn..

aklımızda olsun canım saol..

maşallah bebişine...
çok uyumlu gıdıyor haftasıyla...
ınşallah doguncada uyumayı sever..uyur buyur nevacıgım...
ıyı yaparsın canım.arkadaslarınla gez...keyfını cıkar ...
emirin bugun 10:30 da yerlı malı haftası dolayııyla etkınlıgı var kreste..velılrde gıdecek..bızım oglan sıır okuyacak..fotograf falan cekerım...
bırde mamalardan yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…