- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.441
ADİLEMİR hoşbulduk canım, bebeğim kız...adı ADA olucak, bi isim daha düşünüyorum ama henüz belli değil, saat 20:00 da doktora gidiyorum kızlar... 35+6 dayım bakalım kızımın kilosu ne, dönünce paylaşırım sizinlede.. geçen hafta 2.500 gr dı...:18:
Merhaba bende sonunda izne ayrıldım. Artık çok zorlanmaya başlamıştım...
Ama şimdide evde sıkılıyorum kendime yapacak iş yaratıyorum. Hasta olan arkaaşlar var hepinize geçmiş olsun.
slm kızlar nasılsınız? 2 gündür bakamıyorum doğru düzgün.havalarda feci soğudu.bugün doktor kontrolümüz vardı ama yarına erteledik.
citoş ne yaptı acaba umarım sağlıkla almıştır bebişini kucağına.artık darısı bizim başımıza inşallah.bugün 37.haftamıza girdik şimdiden sonra başımızın üstünde yeri var oğluşumun.ama yinede vaktini beklese güzel olur.
canım ne kadar kaldı dogumuna..inşallah asagı ıner de rahatlarsın bıraz...Bende şimdiye kadar hiç olmadı canım ama benim karnım aşağıda daha çok kasıklarımda baskı oluyor[/QUO
Canım benim de yukarıda karnım.Hareketlerini de genelde yukarıda hissediyorum.Göğsümde taşıyorum kuzumu sanırımOff doğuma kadar nasıl dayanıcam bu ağrıya bakalım
bended yok oyle bır vbaskı..ama bebk kaburgalarımı ıttıyor arada..oda normal..sıkısıyor ıçerıde..arada sırda esnıyor sanırım
O zaman benim bebişin ayağı kaburgalarıma sıkışmış olabilir:)Yok böyle bir ağrı ya.Derin nefes aldığımda bile çok canım yanıyor.Karnım da fazla çıkmadı,yeri baya daraldı heralde.
Senin de az zamanın kaldı.Heyecanla iyi haberlerinizi bekliyoruz canım.
hayırlı olsun canım...Merhaba bende sonunda izne ayrıldım. Artık çok zorlanmaya başlamıştım...
Ama şimdide evde sıkılıyorum kendime yapacak iş yaratıyorum. Hasta olan arkaaşlar var hepinize geçmiş olsun.
hayırlı olsun kızın...ADİLEMİR hoşbulduk canım, bebeğim kız...adı ADA olucak, bi isim daha düşünüyorum ama henüz belli değil, saat 20:00 da doktora gidiyorum kızlar... 35+6 dayım bakalım kızımın kilosu ne, dönünce paylaşırım sizinlede.. geçen hafta 2.500 gr dı...:18:
mrb kızlar uzun zaman oldu girmedim
evde misafirim vardı.
bir gireyim bakayım dedim.
hiç geçmişi okuyamadım yeni doğumlar oldumu haberim yok
okuyacagım şimdi inş.
bende kasık agrıları oluyor
10 günr bir gidiyoruz artık doktura cuma gidecegiz yine.
benim oğlum kafası aşagı inmiş zaten
normal doğum gözüküyor bana hayırlısı
bir bakayımm yeni bebekler gelmişmi.
citostan haa haber yok :26:
hoşgeldın...bebebegın pozısyonunu almıs canım..hadı hayırlıs...mrb kızlar uzun zaman oldu girmedim
evde misafirim vardı.
bir gireyim bakayım dedim.
hiç geçmişi okuyamadım yeni doğumlar oldumu haberim yok
okuyacagım şimdi inş.
bende kasık agrıları oluyor
10 günr bir gidiyoruz artık doktura cuma gidecegiz yine.
benim oğlum kafası aşagı inmiş zaten
normal doğum gözüküyor bana hayırlısı
bir bakayımm yeni bebekler gelmişmi.
gecmıs olsun canım...dıkkat et...pc senın soguk odada..slm kızlarrrr....
ay bu grip salgın heralde :2: burnum tıkalı hem akıyo, boğazlarım şiş genzim yanıyo, boğazım burnum nefes alırken yanıo :2: halsizlik var ayyy inş çabuk atlatırım nerdeyse 1 hafta oldu hala geçmedi, meyvemi sütümü ihmal etmiyorum ama hala atlatamadımm
benim gibi hasta olan arkadaşalr çok çok geçmiş olsunnnn
geçmişi okurken yine üşüdümm :18:
mommy cnm aramıza hoşgeldinnn
kızlar ben ısınıp tekrar gelicem takipteyimm
görüşürüsss
.bebekler gelınce dızı seyredebılecekmıyız baklalımDizi saati geldi herkes inzivaya çekildi galiba kimseden çıt yok :)
canım..evet ..bende kaynatıyorum dedm eemme..kaynar suda demlıyorum 10dk.falan kuşum..saol...
muz yemıyordum ben ..alıyoduk..kociş yıyor bırtek..emırd sevmıyor...
bn yıyım barı...bebege çok yarıyomus yenı ogrendım..bılseydım önceden yerdım..
olabılır canım...ben senı hep soguklard hatırlıyorum...
hoşgeldın canım...bebegın kızmı erkk mı..isim varmı aklında
bence dugune kadar cıtır olursun.6 kılo ne kii
geçmısolsun canım..salgın oldu nette grıpp..
bencede...ben yaptım 1yıl plates..emme evde..emırle nreye gıdebılırdım kı...
canım olsun..sezeryan olsun..hayırlıs ne ıse oyle olsun..canını sıkma..vıcdan azabı cekecek bır durum yok kı...doktor ne derse oyle yap canım...
canım senın erken dogum rıskın vardı..gectımı artık ...ıltıhap vardı sanırım sende..oda bıtmıstır ınşallah...
hiç korkma canım..ann olunca oyle bır gıydırıyorsun kı kımselere bırakmıyorsun bebegını...her işine sen yetıyorsun..annlık boyle..ılk kucaına alınca bslıyor içgüdüsel.
bended yok oyle bır vbaskı..ama bebk kaburgalarımı ıttıyor arada..oda normal..sıkısıyor ıçerıde..arada sırda esnıyor sanırım
canım ben sabhları 7 de kalkıyorum 3-4 gundur..günaydın herkese nasılsınz kızlar ben bugün kendimi çok ii hissediyorum kızım sürekli kasıklarıma baskı da yapsa tuwalette uyumak istesemde bugün herzamankine göre dha iiyim erkenden kalktık balkonumuzu yıkadık çamaşırımızı serdik günlerdr kurutmaya çalışıyorm we hala yıkamam gerekn bir sürü şey war memlekete gitmedn bitse bari
rahatsız olanlar geçmiş olsun hepinize bol c witamini alın we bol bol dinlenin
sanırım çitostan hala haber yok buarada ben selselide merak ettm yaaaa
inş tatlım umutluym kendimden nieyse
buarada erkencisin yine nasılsn emir nasıl
aklımızda olsun canım saol..Günaydın kızlar
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,aman dikkat normal doğum düşünüyorsanız burnunuzun tıkalı olmaması lazım..Doğru nefes alıp verebilmek doğumun en büyük gereği..Hatta hasta olmasanız bile doğuma giderken okyanus suyuyla burnunuzu temizlemenizi tavsiye ederim çok faydasını görürsünüz..
maşallah bebişine...günaydın kızlar,nasılsınız,ben erkenciyim,alışmışım çalışırken erken kalkmaya geç kalkamıyorum bir türlü.
Dün doktora gittik,doktor gelmeden 15 dk önce çikolata ye demişti,benim ufaklık bir türlü yüzünü göstermiyor bize,bellki etkisi olur diye yedim çikolatayı o hareketli afacan çikolatadan sonra mayıştı ve uyuduğunu hissetim bana da bir ağırlık çöktü normalde çikolataya bayılır yediğimde hiç durmazdı bizdeki de ne şans galiba doktor amcasıyla yıldızı barışmadıyani anlayacağınız dün ultrasonda yine yana dönmüştü hareketli olan çocuk mışıl mışıl uyuyordu çok güldük,boyu 49 cm kilosu 2800 gr olmuş,çatı muayenesine gelince bu hafta değil haftaya yapacağını söyledi,hayırlısı bakalım...
Bugün birkaç arkadaşımla buluşacağım öğlen dışarı çıkacağım evde duramıyorum sıkılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?