- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.481
slm kızlar biz oğluşumla eve geldik nihayet kendimi tparlayınca ayrıntılı yazarım görüşürüz
merhba kızın elifi analı babalı büyütmeni dilerim... burayı takip ederken , özellikle senin yazdıklarını son zmanlarda takip ediyodum, tecrübelerin çok taze bizede yol gösteriyo... umarım hep sağlıkla, mutlulukla hiiççç bi sağlık sorunu olmadan büyür pıtırcıklar... benimde erken olma riski var ama 36. haftadayım şükür... artık pek korkmuyorum, sadece sancı beni korkutuyo, ağrıya pek dayanıklı değlim, bide sezaryan sonrası ağrım olur diye korkuyorum... ama sanırım bebişimi kucağıma alınca bu korkuların yersz olduğunu anlıcam, bakalım... sevgiler...
kıyamam yaa, mınıcıkler daha sımdıden hastalıkla ugrasıyorlar,bende bazen doğmasa karnımda kalsa butun gun yanımda olsa.hasta olmasa,gazı var aglıyor dusuncesı olmadan karnımda doyursam ben onu dıyorum ama doğacak tabıkı :))),
kızını mınık ellerınden öpuyorum sırınem,Allah hepsını korusun
Canım çok geçmiş olsun minik Elifimize annelik böyle bişey demekki daha karnımıza düştüğünü öğrendiğimiz ilk günden başladı endişeler artık hiç de bitmeyecek sanırım
slm kızlar biz oğluşumla eve geldik nihayet kendimi tparlayınca ayrıntılı yazarım görüşürüz
merhaba arkadaşlar bende inşallah 2011 ocak annesi olacağım sizler gibi çok heyecanlıyım
bızım burda yok mother careSelam Hanımlar,
bugun mothercarede bazı urunlerde %50 ındırım var dıye mesaj geldı . gıttım hıc bıseyy yokk.bosyere cıktım dısarı. Eşimde kızdı zaten alışverıs mrkzde doguracaksın dıyee
kız bebeklere gore tulum vardı bırtek, erkeklere gorede sweet şeklinde 2 çeşit vardı onlarında yerı hoşuma gıtmedı.
Herayın 15ınde ındırım oluyor haberınız olsun.gercı atık cok zor ama.bırtek Ekım 15te ındırım guzeldı. Ana kucaklarında vardı benım ıhtıyacım olmadıgı ıcın almadım ama 109TL ye dusmustu.
canım..korktugunn gıbı çıkmamıs..sarılık degılmıs elıfcık...geçmıs olsun..korku atlatmıssın canım..herkese gunaydınumarım herkes ıyıdır kızım aksam bıraz kokrkuttu bızı ama coksukur cok onemlı cıkmadı.yuzunde bıraz sararmalar hıssettım doktora gıttık kan aldılar yavrumdan dayanamadım odada durmadım o ıcerıde agladı ben dısarıda nekadar zormus kucagınıza alıncaanlıycaksınız(sarılık degerlerıne bakıldı cok sukur yuksek cıkmadıama her erken yenı doganda 10 gunlerde sarılık tavan yapıyırmus sonra dususe gecıyırmus 15 degerın ustu olunca yatırıp fototerapı yapıyorlamıs bızım 11 cıvarı cıktı.mınnosum benım ne kadar uzuldum bılemessınız (ama sımdıı ıyı karnıdoydu uyukluyo:))çok seviyorum ben onu cok tuhaf bır duyguymus ınsan kendını cok degısık hıssedıyo yarında rutındr kontrolumuzvar bakalım doktorumuz ne dıycek artık sizlerde dogurunda dertlerımız bır olsun:))yalnız kaldım böle neyse hepınıze tecrube olur yazdıklarım yenı anneler ıcın ozellıkle öptum hepınızııı
hoşgeldın evıne canım..slm kızlar biz oğluşumla eve geldik nihayet kendimi tparlayınca ayrıntılı yazarım görüşürüz
hoşgeldınmerhaba arkadaşlar bende inşallah 2011 ocak annesi olacağım sizler gibi çok heyecanlıyım
selam kızlar,
öncelikle çitoscum canım gözünaydın ayyy ne güzell oğluşun yanında şimdi kokla biizm yerimizede çok bekletme bizi ayrıntılarını merak ediyoruz.
topikte herkes hasta olmuş yaa kızlar dikkat edin kendinize bol bol c vitamini,nane limon tüketin neyseki ben atlattım yakalanmam bidaha inşallah geçmiş olsun hepinize.
gelelim bana,bende gece uyuyamadığım için artık bu saatlere kadar acısını çıkartıyorum eşimde gececiydi beraber yatıorz bu saatlere kadarbu arada benim kzımda kaburgalarıma çok çıkıo batıo resmen çok oynak cadı yerinde duramıyo bi türlü.bizde yarın gidicez dr.a çok merak ediyorum prensesimi özellikle kilosunu.
bugün akşam üstüde dışarı çıkıcaz biraz mothercare falanda bakayım yakalarım belki bişeler.
hııı bide yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldinizz hpiniz kızlarr.
canım guzel bır gun gecırmıssın...slm kızlarrrr...
öncelikle çitos gözünaydın :81: ewe gelmişsinis bileikinizinde sağlıklı olmasına sevindim... 1001 kere maşşallah... en kısa zamanda haberlerini bekliyorus....
şirvancım çok geçmiş olsun şükür ki elif kızımız iyimiş maşşallahAllah korusunn
bende dün sağlık ocağına gittim kan aldılar kan değerlerime ve açlık şekerine baktılar
şükür kan hapını hergün kullanmamama rağmen çok iyi çıktı
ama doğumda çok kan kaybı olacağı için kullanmam gerektiğini söylediler şimdiden depolamam lazımmışş:80: :94:
şekerim de çok iyi çıktı 79 tatlıyı da kesmeme gerek yokmuşş :81: :79:
paşamın kalbinin sesini de duydumm :97:
hemşire hanımla konuştuk, herşey çok güsel dedi
artık doğumdan sonra bebeğin nüfus cüzdanı, aşı kartı, bebeğin ve seni bekliyorum dediayy nasıl heycanlandımmm artık bebeğimi alıp gidicemm önceki gittiğim an ve bugünü kıyaslayınca zaman çok çabuk geçio gibi geldi
burnum ve boğazlarım hala yanıo ama bana bu konuşma çok iyi geldi moral oldu hastalığımı bile unuttummm:2:
buarada geçmiş olsun dien herkese çok çok teşekkür ederimmdiğer hasta olan arkadaşlarım özellikle elif çabucak atlatırsın inş senin doğuma bişii kalmadı :18:
neyse kızlar ben fazla soğukta durmıyım yine gelicem görüşürüsshepinizi çok çok öptümm :2: ayy inş grip bulaşamss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?