2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sezeryan agrısı ılk guncok kotu oluyormus onu anladım hıc gecmıycek zannettımama ıkıncı gun ayaga kalktım malum tuvalete gıtmek ıcın benımde agrıesıgım cokdusuk ayaga kalkınca acıdan tansıyonumdustu hep bırde kan kaybettıgmız ıcınde tansıyon gıdıyor zaten.normal dogum yapmadım her ıkısınıde yapana sormak lazım ama sezeryanın ılk gunu ve gecesı zorr.bırde rahmı toparlayıcı ıgne yapıyorlar aynı normal dogumsansıcı gıbı adet krapmları gıbı agrı gırıyor karnına ama dedıgın gıbı ıkıncı gun ayaga kalktım melegımıze alınca hepsını unuttum gıttı kıbenım hamılelıgım hep sorunlu gecmıstı.kılolarımı bıle verdım 10 gunde sanırım emzırmek işe yaradı64 ten 54 e dustum bıle.butun melekler ıyı olsun tek dılegımz bu

dogrudıyorlsun içeride dertlerı daha az ama o gülüşü o dudakbükmeleri görmeye deger be arkadasım öle guzeller öle tatlılar ölemasumlar ınsan kıyamıyor hakketten dünyalara değermiş

selam kızlar,

öncelikle çitoscum canım gözünaydın ayyy ne güzell oğluşun yanında şimdi kokla biizm yerimizede çok bekletme bizi ayrıntılarını merak ediyoruz.

topikte herkes hasta olmuş yaa kızlar dikkat edin kendinize bol bol c vitamini,nane limon tüketin neyseki ben atlattım yakalanmam bidaha inşallah geçmiş olsun hepinize.

gelelim bana,bende gece uyuyamadığım için artık bu saatlere kadar acısını çıkartıyorum eşimde gececiydi beraber yatıorz bu saatlere kadarbu arada benim kzımda kaburgalarıma çok çıkıo batıo resmen çok oynak cadı yerinde duramıyo bi türlü.bizde yarın gidicez dr.a çok merak ediyorum prensesimi özellikle kilosunu.
bugün akşam üstüde dışarı çıkıcaz biraz mothercare falanda bakayım yakalarım belki bişeler.

hııı bide yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldinizz hpiniz kızlarr.

çitos gözun aydınnn bır anne ve bır melekdaha geldı aramıza Allah hepsınıkazadan beladan dertlerden sıkıntılardan korusun hepsını analarına babalarına vatanlarına hayırlı saygılı merhametlı inançlı evlat etsın

çitos gözun aydınnn bır anne ve bır melekdaha geldı aramıza Allah hepsınıkazadan beladan dertlerden sıkıntılardan korusun hepsını analarına babalarına vatanlarına hayırlı saygılı merhametlı inançlı evlat etsın

slm kızlar biz oğluşumla eve geldik nihayet kendimi tparlayınca ayrıntılı yazarım görüşürüz

canım gözün aydın çok sevindim damadım doğmuş Allahım uzun ömrü versin inşallah

selam kızlar biz geldik doğum yapan arkadaşlar http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/403314-9829-2011-ocak-bebekleri-geliyoooorr-9829-a.html buraya bilgilerini yazarsa listeye ekleyeyim pek giremediğimden geçmişi okuyamıyorum listeyle ilgilenemiyorum öyle oluncada

bızım burda yok mother care
:84:

canım..korktugunn gıbı çıkmamıs..sarılık degılmıs elıfcık...geçmıs olsun..korku atlatmıssın canım..
slm kızlar biz oğluşumla eve geldik nihayet kendimi tparlayınca ayrıntılı yazarım görüşürüz
hoşgeldın evıne canım..

merhaba arkadaşlar bende inşallah 2011 ocak annesi olacağım sizler gibi çok heyecanlıyım
hoşgeldın

canım sende yarın doktor donusu ugra topıgımıze..
bende yarın gıdebılırım doktora..devlettekı doktoruma gıtmeyı dusunuyorum yıne..

Son düzenleme:
slm kızlarrrr...
öncelikle çitos gözünaydın :81: ewe gelmişsinis bile ikinizinde sağlıklı olmasına sevindim... 1001 kere maşşallah... en kısa zamanda haberlerini bekliyorus....

şirvancım çok geçmiş olsun şükür ki elif kızımız iyimiş maşşallah Allah korusunn

bende dün sağlık ocağına gittim kan aldılar kan değerlerime ve açlık şekerine baktılar
şükür kan hapını hergün kullanmamama rağmen çok iyi çıktı
ama doğumda çok kan kaybı olacağı için kullanmam gerektiğini söylediler şimdiden depolamam lazımmışş :80: :94:
şekerim de çok iyi çıktı 79 tatlıyı da kesmeme gerek yokmuşş :81: :79:
paşamın kalbinin sesini de duydumm :97:
hemşire hanımla konuştuk, herşey çok güsel dedi
artık doğumdan sonra bebeğin nüfus cüzdanı, aşı kartı, bebeğin ve seni bekliyorum dedi ayy nasıl heycanlandımmm artık bebeğimi alıp gidicemm önceki gittiğim an ve bugünü kıyaslayınca zaman çok çabuk geçio gibi geldi
burnum ve boğazlarım hala yanıo ama bana bu konuşma çok iyi geldi moral oldu hastalığımı bile unuttummm :2:
buarada geçmiş olsun dien herkese çok çok teşekkür ederimm diğer hasta olan arkadaşlarım özellikle elif çabucak atlatırsın inş senin doğuma bişii kalmadı :18:
neyse kızlar ben fazla soğukta durmıyım yine gelicem görüşürüss hepinizi çok çok öptümm :2: ayy inş grip bulaşamss

canım guzel bır gun gecırmıssın...
sogukta kalma..hadı içeriii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…