2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar..bugun emırı krese bıraktım..burhanıye devlet hastanesıne gırdım...

oraya gıtmıyordum..am yenı bır dktor gelmıs..gırdım ..kan tahlıllerımı yaptırmak ıstedım...
doktor muayene ettı..ultrasonu varmıs..
ama hiç bır sey soylemdı..."kılosuna bakıyorum "dedi.soylemedı..
suyu normal..plasenta yukarıda..haftasıyla uyumlu ..vs.vs.vs..
ultrason kagıdıda vermedı..:44:
canı sagolsun...
dogum yenı yıla kadar gelebılır dedı.."yanı 10 gun oncede dogabiiilir bebekler ..10 gun geç dogabılırler dedii"
tam kan tahlılıne yolladı..bırde ıdrar tahlılı yazdı...
ogleden sonra 2:30 da çıkarmıs sonuclar...
işte boyle..asıl doktorumşla randevum haftaya cuma..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize çok geçmiş olsun canım.Allah korusun meleğini.

Citos da sonunda gelmiş evine meraktan ölüyordum.İnşallah o da hayırlısıyla toparlanır.

Dün biz kontrole gittik. 8.30 da gittik.doktor 10 da anca geldi.Sıra gelesiye 10 buçuk.Sonra tahlil ve ultrason verip gönderdi başından.Ultrason sırası aynı ve ultrason gününü haftaya veriyorlar.Tahlilleri ayrı günlere.Zaten yeni tahlil yaptırdım.Benim için ultrason önemli.Eşim o kadar izin alamaz.Bi de git gel yollarda çok sarsıldım.Sancım arttı.Boş boş gittik.Gidemem ultrasona filanda daha.Çünkü istanbula gidicem.Orda muayene olurum gene.Eşimle sinirlerimiz oynadı.Koskoca doğum hastanesinde bi tane ultrason odası var ,dünya kadAR doktor var.
eŞİMLE ne zamandır vakit geçiremiyorduk.bİ kafeye oturduk eski günlerdeki gibi başbaşa eski günlerdeki gibi oturduk biraz ferahladık.Kızıma bir tane daha hastane çıkışı aldık Akşam eve döndük .
Kızlar bir de bugün aşure günüymüş.İnşallah aşure gönderir komşular çok seviyorum ama en yakın komşuda 10 dk uzakta

herkese merhaba,, ben 2009 nisan annesiyim. allah kısmet ederse 2011 ocak ayında da bir çoçuğum daha olacak.. diğer tarafa yazmaktan ve baranla ilgilenmekten buraya vakit ayıramadım..
ilk hamile olduğumda girip yazışmıştım sadece...

aklıma geldi.. gidip bir selam verim dedim..
bu arada erken gelen kaç bebiş var..
doğum listesi yaptınız mı ?

allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.. sağlıklı bebişlerimizi kucağımızı almayı nasip etsin..

site de şirvan diye bir arkadaş mı var. benim isminde şirvan . nikimde ismimin tersi zaten..

canım hayırlı olsun ıkıncı bebegın....
topıkte dogum yapan arkadaslar var evet..
onun ıçın ayrı bır topık var...
senın ılk bebekte kuçukmus daha..
allah kolaylık versın...
topıgımızde sırvan adında bır arkadasımız var evet..

canım kontrole gıtmısısn sende..am kontrol olamadn donmussun...
hemde dogum hastanesındesın..
nerede oturuyorsun zapzup cum...

saol canım .. isim dğişik olunca adaşım fazla olmamıştır o yüzden dikkatimi çekti..
bu arada siz niye hala kendi isimlerinizi kullanmıyorsunuz.. nikeler dönüyor ...
kaynaşmadınız mı bacılar...

biz 2009 dakilerle kardeş gibi olduk diyebilirm.
burdaki dostluklar çok güzel oluyor.. inş. sizlerde güzel dostluklar kurmuşsunuzdur...
özellikle bebeişlerden sonra...gidip gelmeler başlıyor..

Günaydınlar bende bir ocak annnesiyim heyecanınızı yazışmalarınız sürekli takipteyim ama yazmak zor oluyor.bebeğim tam 35 haftalık dün benim de kontrolüm vardı doktor bebeğin leğen kemiğine kafasını yerleştirmiş dedi doğum pozisyonunu almış.İNşaallah sağsalim kucaklarız bUARADA AŞURE GÜNÜNÜZ kutlu olsun.bugün 10 kişye slm vermek sevapmış .Selamünaleyküm

slm kızlar biz oğluşumla eve geldik nihayet kendimi tparlayınca ayrıntılı yazarım görüşürüz

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin serdar bebeğe.....
kızlar bende grip oldum malesef ıhlamur içiyorum ha bire ballı limonlu zencefilli ıhlamur çok iyi geliyor.hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum....

aleykümselam hoşgeldin aramıza sağ salim bebeğin kucağında olur inşllh.

merhaba kızlar.
bugün annemle çarşıya çıkıp oğluşumun yorganını nevresimini ve yastığını aldık.taşıma çantamızıda aldık.çok yoruldum ayaklarımın altı ağrıdı artık hemencecik yoruluyorum iyice ağırlaştım.

yorganında sıcacık yatsın bebeğin mışıl mışıl uyusun cnm gülegüle kullan

Kızlar benim net gidip geliyor.Bilgisayarda bir sorun var.Modemin tüm ışıkları yandığı halde bir açıyor bir açmıyor.Tam yazıyorum cevap göndericem net gidiyor tekrar yazıyorum gitmiyor falan.Okuyup takip ediyorum ama yazamazsam kusura bakmayın.

evet canım sitede şirvan diye biri var benım:))memnun oldum ayrıca

merhaba kızlar bugun ılk doktor kontrolumuz vardı cok şükür ıyı gectısarılıgı azalmıs doktor korkulcak bişey yok dedı soyduk mınnosumu basladı aglmaya:))doktor emzırmenın yanında gunde 3 kere mama takvıyesı verdı bebısımız erken dogdugu ıcın cabuk toparlansın ıstıyorheralde.ay cok heycanlandım doktorda gercı annemle gırdık annem soyup gıydırdı :))altınada ciş yapmısord degıstırdık.şimdi doktor yenıdogan işitme tarama testi istedı onuyaptırcas bakalım bizden bukadar hadı artık dogurunda beraberyapalım bazı seylerı yahu:))

günaydın kızlarr,

NEVA bende senin gibi düşünüyorum inşallah herşeyimiz yolunda giderde normal yaparım ama sezeryan olmam gerekirse kesinlilke epidural diyorum çünkü o anı yaşamak istiyorum.

bizimde bugün 5 te kontrolümüz bakalım cimcimem ne alemlerde.

canım gecmı olsunnnn..

gule gule kullanın canım cıclerınızı...
mısıl mısıl uyusun bebeciğin..
canım..bede bazen okuyup takıp edıyorum..bzen yazıyorum..

geçmıs olsun....
dogurmaya nıyet yok kımsede sırvancım...
herks beklemede...hayırlısı...
canım ınsallah normal dogum olur....
bıze yaz doktodan gelınce canım...

hoşgeldın...senınde asure gunun kutlu olsun...

bu arad belgun hiç ugrayamıyor..nerelerde acepp:...

Son düzenleme:
selam kızlarr...

şirvancım valla bizde istiyoruz artık senle aynı şeyleri paylaşmayı ama benim nazlı kızımın daha gelmeye niyeti yooook...

bende sonunda bugün alabildim temizlik icin bir kadın.. kapı cam acık dondum resmen.. hasta olmadım diye sevinirken dogumada bu kadar az kalmışken kapmam umarım şifayı.. az kaldı bitmesine sonra gidip anneme kömür sobasının başında ıyıce ısınacagım.. bu kadar üşümeden sonra bizim evdeki klima paklamaz beni:)))

burcuu güzel haberlerle dön inşallah canım..

ayy bide eliften haber varmı gecmişe giremiyorum bir türlü.. doktoru ona en geç perşembeye dogurursun demişti.. dogurdumuki acep? :)))

slm annişler.. şu epidural sezeryan isteyenler emin mi?? Hani sezeryan görüntülerini pek hoş görmüyoruyz..etkilenebiliriz gibi geliyor bana..

Bu arada elif daha gelmedi doguruyor olabilir mi?? bugn kontrolü vardı..

kızlar bizim dr. kontrolümüz yarına kaldı kan tahlili yaptırmıştım sonuçları yarına çıkıcakmış o nedenle randevum yarına kaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…