- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.541
burcu şimdi beklemek zor gelir :))) ben pazartesi gidicem şimdiden 3 gün nasıl gecicek diye sabırsızım..
elifin nosu bende yok.. zaten sen müge begüm dışında kimsenin numarası yok bende..
aleykümselam hoşgeldin aramıza sağ salim bebeğin kucağında olur inşllh.
hoşgeldın...senınde asure gunun kutlu olsun...
bu arad belgun hiç ugrayamıyor..nerelerde acepp:...
ben cıkayım artık:))) umarım eliften güzel haberler alırız:)))
işler bitti sayılır... evimde temiz kızım gelsin artıkkkkkkkkkkk
kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama yapamadım bi türlü.biraz rahatsızım bu gün.dün akşamfdan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var.hiç geçmedi.gece doğru düzgün uyumadım.oğluşda bu gün hareket etmemek için sanki zorluyo kendini.azcık azcık kayıyo ordan oraya.druda aramadım.geçer diye.inşallah doğurmuyorumdur daha.
sizlerde iyisinizdir umarım.hasta olanlar toplamışlardır kendilerini inşallah.doğum bekleyenlerde allah yardımcıları olsun.elifden haber yokmuş daha.çitos evine dönmüş bebeğiyle.allah analı babalı uzun ömür nasip etsin.şu belim geçse benimde acaip rahatlıcam yada oğluş her zamanki gibi çıldırsada hareketler etse.
Geçmiş olsun canım kasılmaların varmı?
kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama yapamadım bi türlü.biraz rahatsızım bu gün.dün akşamfdan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var.hiç geçmedi.gece doğru düzgün uyumadım.oğluşda bu gün hareket etmemek için sanki zorluyo kendini.azcık azcık kayıyo ordan oraya.druda aramadım.geçer diye.inşallah doğurmuyorumdur daha.
sizlerde iyisinizdir umarım.hasta olanlar toplamışlardır kendilerini inşallah.doğum bekleyenlerde allah yardımcıları olsun.elifden haber yokmuş daha.çitos evine dönmüş bebeğiyle.allah analı babalı uzun ömür nasip etsin.şu belim geçse benimde acaip rahatlıcam yada oğluş her zamanki gibi çıldırsada hareketler etse.
canım öncelikle geçmiş olsun.günün varmış daha inşallah biraz daha bekler bebişin.bebeğin az hareketi normal yeri daraldığı için az hareket ediyor
sihirim tuvelet derken suyun değildir umarım.tutamayıp sürekli gelen suymuş seninki nasıl öylemi yoksa normal idrar mi
inşallah cnm 3 hafta daha dursun yeter.yok tuvalet benimki çünkü tutabiliyorum ama canım acıyo ozamanda
inşallah cnm 3 hafta daha dursun yeter.yok tuvalet benimki çünkü tutabiliyorum ama canım acıyo ozamanda
yorganında sıcacık yatsın bebeğin mışıl mışıl uyusun cnm gülegüle kullan
gule gule kullanın canım cıclerınızı...
mısıl mısıl uyusun bebeciğin..
denemeeeeeeeeeeeee :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?