2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

burcu şimdi beklemek zor gelir :))) ben pazartesi gidicem şimdiden 3 gün nasıl gecicek diye sabırsızım..

elifin nosu bende yok.. zaten sen müge begüm dışında kimsenin numarası yok bende..

burcu şimdi beklemek zor gelir :))) ben pazartesi gidicem şimdiden 3 gün nasıl gecicek diye sabırsızım..

elifin nosu bende yok.. zaten sen müge begüm dışında kimsenin numarası yok bende..

sorma valla sibelcim bnde seviniyodum bugün görücez kzımı die ama sağlık olsun artık mecbur beklicem yarın 3 buçuğa kadar.

bndede yok kimsenin nosu begümün ve senin dışında

kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama yapamadım bi türlü.biraz rahatsızım bu gün.dün akşamfdan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var.hiç geçmedi.gece doğru düzgün uyumadım.oğluşda bu gün hareket etmemek için sanki zorluyo kendini.azcık azcık kayıyo ordan oraya.druda aramadım.geçer diye.inşallah doğurmuyorumdur daha.

sizlerde iyisinizdir umarım.hasta olanlar toplamışlardır kendilerini inşallah.doğum bekleyenlerde allah yardımcıları olsun.elifden haber yokmuş daha.çitos evine dönmüş bebeğiyle.allah analı babalı uzun ömür nasip etsin.şu belim geçse benimde acaip rahatlıcam yada oğluş her zamanki gibi çıldırsada hareketler etse.

Geçmiş olsun canım kasılmaların varmı?

canım öncelikle geçmiş olsun.günün varmış daha inşallah biraz daha bekler bebişin.bebeğin az hareketi normal yeri daraldığı için az hareket ediyor

canım öncelikle geçmiş olsun.günün varmış daha inşallah biraz daha bekler bebişin.bebeğin az hareketi normal yeri daraldığı için az hareket ediyor

sihirim tuvelet derken suyun değildir umarım.tutamayıp sürekli gelen suymuş seninki nasıl öylemi yoksa normal idrar mi

inşallah cnm 3 hafta daha dursun yeter.yok tuvalet benimki çünkü tutabiliyorum ama canım acıyo ozamanda

inşallah cnm 3 hafta daha dursun yeter.yok tuvalet benimki çünkü tutabiliyorum ama canım acıyo ozamanda

üç hafta daha durur canım inşallah.belki üşütmüşsündür.benimde geceleri çok sancım oluyor hatta bazen kasıklarım patlayacak gibi oluyor acaba diye düşünüyorum ama herseferinde geçiyor.

cnm bende yine de doktorunla görüşmende fayda var diye düşünüyorum.. bişey yoksa da için rahatlar..

nihayet site düzeldi
Selam kızlar ben hala doğurmadım ama çok zor bi gündü
Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum yeni kalkıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…