2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm çok zor bi gün olmuş senin için.. Anlaşılan senin bebiş içerde rahat.. Annesinin onu ne kadar özledigini anlayamamış henüz...Sen rahat ol cnm.. Rabbim onu kolaylıkla veriri inş kucagına.. geçmiş olsun..

herkese merhaba kızlar laptopun şarj aleti yandı kaç gündür giremedimmmm kociş aldı neyseki yenisinide kavuştumm++geçmişi okumaya çalıştım ama hızlı hızlı geçtim herkes genel anlamda ii sanırım.. benim 3 gündür kasıklarımda ağrılarım var ve karnımda ağrıyor sabahlara kadar uyku uyuyamıyorum. dişim yüzünden iki gece üst üste hastaneye gittik uğraştık uyuyamamıştım zaten sonrasındada ağrılardan uyuyamadım. bugün daha iyiyim. annemler karınımda indiğini sölüyor..cmt kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek... çatı muayenem nezaman olcak bakalım?...

şirinem kızına geçmiş olsun korkma hemen her bebekte oluyormuş.. nede güzel anlatıyorsunn insan kucağına almak için sabırsızlanıyor

çitooosssss gözün aydın canımm doğum yapmışsınn rabbim analı babalı büyütsün inş sağlıkla sıhatle...

elif kaç gündür giremedim aklım sendeydi bu kız doğurdu doğuracak acaba geldimi minik rüya diye çatladım durdummm hastada olmuşsun galiba çok dikkat et kendine kuzum

hunnyy canım bebişin kalp atışlarını duymuşsunn gözün aydın cnm ne güzel bir duygu değilmi..

cansevv
sendemi hasta oldun dikkat et kuzum yaaa çok geçmiş olsun..

dilekcim burdayım cnmm çokk öpüyorum seni nasılsın emir nasıl??

ewet kızlar yaa sewdi yerini kızım ama çok korktum bugün öksürüyorum hapşırıyorum diye sezeryana da alamıyo suni sancı verirse de açılma artarmı çok mu çekerim ona da emin olamadılar beklemeye karar werildi neyseki bol bol yürüyüş yapmamı we iyileşmeye çalışmamı söyledi
pazartesi kaçışın yok mecburum artık dedi bakalım nolcak

elif korkma stres yapmamaya çalış sakin olmaya çalış baken geç pazt allahn izniyle yanında kollarnda melegin

elfella cnm zor bir gün geçirmişsin.umarım suni sancıya gerek kalmadan gelir bebişin.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

elifffff kesin bugün doğuruyo dedik yine tık yok sende aman aman dikkat et sağlığına filan,zor bir gün atlatmışsın cidden.
belgünnnnn kız bi ara ara da numaranı öğreneyim,napıyon hem evde sen konuşalım azcık
kızlar benim hastalık arttı,ciğerlerim hıkır hıkır ediyor nefes alırken.doktorumu aramadım,ama yarın aricam artık böyle olmicak.ve her öksürdüğümde alttan suyum geliyo,sancım filan da yok,genişliğim tuttu geçer geçer yok bişi diyorum kendime ama sesim soluğum çıkmıyor artık,bir de inat ettim hala işe gidip geliyorum bu soğuklarda daha da arttırdım hastalığı.bugün o korkuyla çantamı filan hazırladım,bebeğin eşyalarını bile yıkamamıştım daha,annemin gelmesini bekliyordum ama onları da hallettim,ütülenmesi kaldı bi tek.
off ciğerlerim sökülecek öksürmekten

elifcim aklım sendeydi.. zor bir gün olmuş senin için.. tehlikeli bir durum olsaydı salmazlardı bugün seni.. iyi tarafından bakarsan sadece 3 günün kaldı canım.. saglıkla alırsın inşallah bebişi kucagına..

belgüncüm merak ettim senide göremeyince.. bende kimselerin numarasıda yok arıyamıyorum

cambazz canım cok geçmiş olsun.. en zor zamanlar zaten bunlar bide üstüne hastalık tuz biber oluyordur.. bırak artık işi gücü dinlenmeye bebişe kendini hazırlamaya çalış canım..

bizde annemdeydik.... 2 kilo almışımdır bugün.. habire bişeyler yedirmeye çalışıyor... :))) anne işte.. şimdi evimize geldik.. bi yanımda kocişim bir yanımda köpişim karnımdada kızım mutlu mesut tv izliyoruz:)))

cansevcim dikkat et kuzum yaa çalışma artıkkkkk....arıcam cnm annemin bedavalar bitmişti arayaamadmm hattımada yarın kavuşcam galibaaa en kısa zamanda arıcammmm bırbırlarız :)))

sibelcim nasılsın ohh keyifler güzel maşallah allahım bozmasın. az kaldı seninde.. bu aralar bende deli gibi yiyorum sonumuz kötü galiba :)))

ahh bu annelerr iki canlısın diyip herşeyi yediriyolar benimkide öyle ne yalan söleyim hoşumada gitmiyo değil doğurana kadar tadını çıkaralım bnce

slm kızlar nasılsınz umarım hepiniz iiyisinzdr geçmişi okuyamadm
2 gündür sabahtan akşama kadr elektrik kesintisi ile uğraşıyorz sabah gidiyo akşam 9 dan sonra geliyo o da sürekli kesinti oluyo yine oturduğm mahalle yeni mahalle oldğu için böyleymiş galiba ew bulduk we pazar günü taşınıcaz ew topluyorm şuan we kendimi gerçekten kötü hissediyorum benim pazar günü adanada olmam gerek normalde dua edin bana adanaya gidene kadr kızım acele etmesn gelmek için

kızlar ben kaç gündür hayran ı göremiyorum iyimi acaba?

canım beni sormuşsun ben iyiyim sağol canım
bebişlerin odası geldi onun için uğraşıyoruz kaç gündür mobilyayı bir türlü doğru monte edemediler
tekrardan çağırdık doğru dürüst yapın şunu dedik parası zamanında tıkır tıkır veriliyor siz de işinizi sağlam yapın eğer böyle yaprsanız taksitleri öteleyeceğiz dedik zaten iki taksitti ilkini ödedik ikincisi gecikir dedik onlarda geldiler hemen hallettiler
mobilya da çok tozluydu fabrikadan çıkmış hep üstünde boya tozları vardı iyice sildik
sonra çamaşırları yıka ütüle epey zamanımızı aldı uzun zamndır bundan giremedim
ama acayip kokuyor her gün açıyorum penceresini koku gitsin diye

canım allah kolaylık versin taşınmak zor gerçekten gerçi nakliyatçılar taşıyo ama insan düzensizlikten içi bunalıyo gerçekten ben de kasım ayının başında ytaşındım
iyi ki o zamn taşınmışım şimdi bu soğukta hem de bu halde çok zor olurdu
canım annen falan yardımcı olsun yoksa gerçekten çok zor yerleşmek kolay ve zevkli de taşınmak çok stresli

Günaydın kızlar dünya kadar ev işim olduğu için kocişime kahvaltı hazırladıktan sonra geri yatmadım.Bende kahvaltı ettim. Hava çok soğuk mutfak darmadağan.Çamaşırlarım kurumadı bütün iplerim dolu daha iki makine daha çamaşırım var oyy oyyy:85:

tatlım ölede stres beni öldürecek annem we halam gelecekler ama ancak pazar günü dedemin sene mewlüdü war o olmadan gelemezler yani bende eşime ekimde taşınalım dedm yok dedi şimdi rezil oluyorz kocaman ewde battaniyenin altında oturuyoruz sürekli ne klima ne ısıtıcı ısıtıyo ewi ki zaten onları çalıştıracak elektrikte yok sürekli kesik kuzum bu ewde hasta olur acil taşınmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…