- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.561
anahh !! kız burdamısın sen hala.. dogu haberini bekliyorduk bugn
yine beceremedim doğurmayı:18:
nihayet site düzeldi
Selam kızlar ben hala doğurmadım ama çok zor bi gündü
Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum yeni kalkıyorum
elifcim aklım sendeydi.. zor bir gün olmuş senin için.. tehlikeli bir durum olsaydı salmazlardı bugün seni.. iyi tarafından bakarsan sadece 3 günün kaldı canım.. saglıkla alırsın inşallah bebişi kucagına..
belgüncüm merak ettim senide göremeyince.. bende kimselerin numarasıda yok arıyamıyorum
cambazz canım cok geçmiş olsun.. en zor zamanlar zaten bunlar bide üstüne hastalık tuz biber oluyordur.. bırak artık işi gücü dinlenmeye bebişe kendini hazırlamaya çalış canım..
bizde annemdeydik.... 2 kilo almışımdır bugün.. habire bişeyler yedirmeye çalışıyor... :))) anne işte.. şimdi evimize geldik.. bi yanımda kocişim bir yanımda köpişim karnımdada kızım mutlu mesut tv izliyoruz:)))
kızlar ben kaç gündür hayran ı göremiyorum iyimi acaba?
canım allah kolaylık versin taşınmak zor gerçekten gerçi nakliyatçılar taşıyo ama insan düzensizlikten içi bunalıyo gerçekten ben de kasım ayının başında ytaşındımslm kızlar nasılsınz umarım hepiniz iiyisinzdr geçmişi okuyamadm
2 gündür sabahtan akşama kadr elektrik kesintisi ile uğraşıyorz sabah gidiyo akşam 9 dan sonra geliyo o da sürekli kesinti oluyo yine oturduğm mahalle yeni mahalle oldğu için böyleymiş galiba ew bulduk we pazar günü taşınıcaz ew topluyorm şuan we kendimi gerçekten kötü hissediyorum benim pazar günü adanada olmam gerek normalde dua edin bana adanaya gidene kadr kızım acele etmesn gelmek için
canım allah kolaylık versin taşınmak zor gerçekten gerçi nakliyatçılar taşıyo ama insan düzensizlikten içi bunalıyo gerçekten ben de kasım ayının başında ytaşındım
iyi ki o zamn taşınmışım şimdi bu soğukta hem de bu halde çok zor olurdu
canım annen falan yardımcı olsun yoksa gerçekten çok zor yerleşmek kolay ve zevkli de taşınmak çok stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?