- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.581
slm kızlar nasılsınz umarım hepiniz iiyisinzdr geçmişi okuyamadm
2 gündür sabahtan akşama kadr elektrik kesintisi ile uğraşıyorz sabah gidiyo akşam 9 dan sonra geliyo o da sürekli kesinti oluyo yine oturduğm mahalle yeni mahalle oldğu için böyleymiş galiba ew bulduk we pazar günü taşınıcaz ew topluyorm şuan we kendimi gerçekten kötü hissediyorum benim pazar günü adanada olmam gerek normalde dua edin bana adanaya gidene kadr kızım acele etmesn gelmek için
tatlım ölede stres beni öldürecek annem we halam gelecekler ama ancak pazar günü dedemin sene mewlüdü war o olmadan gelemezler yani bende eşime ekimde taşınalım dedm yok dedi şimdi rezil oluyorz kocaman ewde battaniyenin altında oturuyoruz sürekli ne klima ne ısıtıcı ısıtıyo ewi ki zaten onları çalıştıracak elektrikte yok sürekli kesik kuzum bu ewde hasta olur acil taşınmak lazım
offffffffffffffnihayet site düzeldi
Selam kızlar ben hala doğurmadım ama çok zor bi gündü
Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum yeni kalkıyorum
ayy belgun...herkese merhaba kızlar laptopun şarj aleti yandı kaç gündür giremedimmmm kociş aldı neyseki yenisinide kavuştumm++geçmişi okumaya çalıştım ama hızlı hızlı geçtim herkes genel anlamda ii sanırım.. benim 3 gündür kasıklarımda ağrılarım var ve karnımda ağrıyor sabahlara kadar uyku uyuyamıyorum. dişim yüzünden iki gece üst üste hastaneye gittik uğraştık uyuyamamıştım zaten sonrasındada ağrılardan uyuyamadım. bugün daha iyiyim. annemler karınımda indiğini sölüyor..cmt kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek... çatı muayenem nezaman olcak bakalım?...
dilekcim burdayım cnmm çokk öpüyorum seni nasılsın emir nasıl??
Günaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:
olabılır canım..her hmılelıkte ayrı olur...Günaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:
bende dınleteyım ..günaydın herkese. yine uyuyamadım uyandım erkenden. bebeğimle müzik dinliyoruz.
bu linkte de "Sweet Dreams Baby's Firt Mozart" albümü var. "Berlin Radyo Senfoni Orkestrası tarafından Mozart’ın klasik parçalarından düzenlenerek yapılmış, Çocukların algılama yeteneğini geliştirmesinde faydalı bir koleksiyon" muş.
Sweet Dreams: Baby's First Mozart - ********** Hotfile Megaupload Fileserve Forum
Bebek yukarı çıktı mideme baskı yapıyor bu ara .Dün 4 kez kusmaya teşebbüs ettim.Mide asidim ağzıma geliyor devamlı zatende.İyice öğürdüm.Kafası mıdır poposu mu bi sertlik ağzıma doğru gelmeye çalışıyor.Dün eşime dedim.Kızım ağzımdan çıkacak galiba diye
günaydın herkese. yine uyuyamadım uyandım erkenden. bebeğimle müzik dinliyoruz.
bu linkte de "Sweet Dreams Baby's Firt Mozart" albümü var. "Berlin Radyo Senfoni Orkestrası tarafından Mozart’ın klasik parçalarından düzenlenerek yapılmış, Çocukların algılama yeteneğini geliştirmesinde faydalı bir koleksiyon" muş.
Sweet Dreams: Baby's First Mozart - ********** Hotfile Megaupload Fileserve Forum
Kaç aydır kafası kasıklarımdaydı..Son ay ayaklandı bebişim gezinip duruyor fıkır fıkır karnım bir oraya yamuluyor bir buraya
Allah yardımcın olsun canım benimde taa ne zamandır taşınma ihtimalim var eşim erteledi bilmem ne hala gündemde taşıncaz bi günde ne zaman bilmiyoruzEşime ben hamile hamile nasıl taşıyım yaa dedim.O da ben sana birşey yaptırmam dedi.Benim kendi annemde gelip yardım etmez istanbulda.Kaynanamlar görümcem yeterki uzak olsunlar daha faydalı oluyorlar bakalım ne olacak Allah kolaylık versin.
Bizde aynı durumdayız canım.İstanbulda annemin yanında doğum yapıcam ama 1 ay enfazla kalabilirim.Eşimden ayrı zor bi de orada çekyat üstünde misafir misafir kalcaz .Çocuğun eşyaları bavulda.Doğumdan önce taşınabilseydik.Bebekle döndüğümde rahat ederim diye düşünüyordum.Koca ev ısınmıyor etmiyor.Hasta olmadan doğuma gidebilirsem iyidir.
Bol bol dua edicem canım sende hiç stres yapma.Kendine güç verici yiyeceklerle takviye yap.Bi de muz bu kramplara falan bel ağrısına iyi geliyor.Doğumdan sonra rahat edersin bebekle.O günleri düşün sakinleş inşallah
saol tatlım 2 gündür canım hiç birşey yemek istemiyo ki bırak muz yemek gelsin aklıma öğleden sonra ew bakmaya çıkıcaz inş çok aramayız kafamıza göre bi yer buluruz hemen zaten tüm bu sıkıntılara kızım için katlanyorm inş sağlıkla zamanında gelir meleğim
saol tatlım 2 gündür canım hiç birşey yemek istemiyo ki bırak muz yemek gelsin aklıma öğleden sonra ew bakmaya çıkıcaz inş çok aramayız kafamıza göre bi yer buluruz hemen zaten tüm bu sıkıntılara kızım için katlanyorm inş sağlıkla zamanında gelir meleğim
Bebek yukarı çıktı mideme baskı yapıyor bu ara .Dün 4 kez kusmaya teşebbüs ettim.Mide asidim ağzıma geliyor devamlı zatende.İyice öğürdüm.Kafası mıdır poposu mu bi sertlik ağzıma doğru gelmeye çalışıyor.Dün eşime dedim.Kızım ağzımdan çıkacak galiba diye
günaydın hanımlar.
hepinize hayırlı cumalar.
şimdi gidiyorum çok acıktım kahvaltımı yapayım hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?