2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım benimde taa ne zamandır taşınma ihtimalim var eşim erteledi bilmem ne hala gündemde taşıncaz bi günde ne zaman bilmiyoruz Eşime ben hamile hamile nasıl taşıyım yaa dedim.O da ben sana birşey yaptırmam dedi.Benim kendi annemde gelip yardım etmez istanbulda.Kaynanamlar görümcem yeterki uzak olsunlar daha faydalı oluyorlar bakalım ne olacak Allah kolaylık versin.

Hayrancım hayırlı olsun eşyaların hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin allah.

Cambazcım sana da çok geçmiş olsun allah şifalar versin.Benimde eşim grip çok kötü bana geçecek diye çok korkuyoruz.
Sibushcum bence hamileliğin tadını çıkar.Hamileliğimin başından beri eşimden başka kimse ye ye diye ısrar etmedi.Bi de yemeklerini yaptım elalemin

Bizde aynı durumdayız canım.İstanbulda annemin yanında doğum yapıcam ama 1 ay enfazla kalabilirim.Eşimden ayrı zor bi de orada çekyat üstünde misafir misafir kalcaz .Çocuğun eşyaları bavulda.Doğumdan önce taşınabilseydik.Bebekle döndüğümde rahat ederim diye düşünüyordum.Koca ev ısınmıyor etmiyor.Hasta olmadan doğuma gidebilirsem iyidir.

offffffffffffff
elıf..
canım...çok zorlu bır gun olmus..allah kolaylık versın canım...
maşallah bebegın tosun olmus...
çok beklemesın dah..yoksa 4 kılo olacak maşallh...
canım ınşallah sunu sancıya gerek kalmaz..
ben sunı sancıyla yapmıstım dgum...
en rahatı kendı sancınla dogurmak dıyorlar...
ınşallah enın oyle olur..bırseycık kalmmıs canım...az kaldı..
ayy belgun...
dişin hala kotumu... geçmedımı...
karın agrıların normaldır canım..

bız ıyıyız....merak edılecek bır sey yok...sen ugramayınca merakettım..

sıbus afıyet olsun mamalar..yarasınbebegıne...

herkese gunaydın...

Günaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:

günaydın herkese. yine uyuyamadım uyandım erkenden. bebeğimle müzik dinliyoruz.

bu linkte de "Sweet Dreams Baby's Firt Mozart" albümü var. "Berlin Radyo Senfoni Orkestrası tarafından Mozart’ın klasik parçalarından düzenlenerek yapılmış, Çocukların algılama yeteneğini geliştirmesinde faydalı bir koleksiyon" muş.

Sweet Dreams: Baby's First Mozart - Rapidshare Hotfile Megaupload Fileserve Forum

Günaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:

Bebek yukarı çıktı mideme baskı yapıyor bu ara .Dün 4 kez kusmaya teşebbüs ettim.Mide asidim ağzıma geliyor devamlı zatende.İyice öğürdüm.Kafası mıdır poposu mu bi sertlik ağzıma doğru gelmeye çalışıyor.Dün eşime dedim.Kızım ağzımdan çıkacak galiba diye

olabılır canım..her hmılelıkte ayrı olur...

bende dınleteyım ..

yukarıları keşfe çıkmıstır zapzupcum...

eeeeeeeeeeee
ben burdan dınleyemedım...niden acepp

Kaç aydır kafası kasıklarımdaydı..Son ay ayaklandı bebişim gezinip duruyor fıkır fıkır karnım bir oraya yamuluyor bir buraya

hahaahha

benımde oyle...ama benımkı bs aşagı çok uzun zamandır...kafası kuşumda 1,5 aydır...
yolda yururken genellıkle napıyorsa aşagıya tırmaklarını batııyor gııbı..
ödüm patlıyor suyu patlatacak dıye...resmen tırmalıyor kuşumu...

saol tatlım tıkandım dünden beri nerdeyse yeni oturdm belim çok ağrıyo sürekli dua ediyorum kızım acele etmsin gelmek için die bende doğumdan sonra taşınayım diyodum ama annem bebkle dha zor olur biz gelene kadr sen yawaş ywaş toparlan gerisi hallederiz dedi ewi bi ayarlayalım arkasından taşıma şirketi taşır zaten yerleştirmk kolay sonrasında maşallh annem we halamın eli hızlıdır sen yine annen de kalcan ben kayınwalidemlerde kalıcam kendimi dha çok misafir gibi hissetcem annemde kalsam yatağımda war orda orası dha rahat aman neyse yeterince stresliyim bi de onu düşünüp stres yapmayım dua edin ne olur

Bol bol dua edicem canım sende hiç stres yapma.Kendine güç verici yiyeceklerle takviye yap.Bi de muz bu kramplara falan bel ağrısına iyi geliyor.Doğumdan sonra rahat edersin bebekle.O günleri düşün sakinleş inşallah

saol tatlım 2 gündür canım hiç birşey yemek istemiyo ki bırak muz yemek gelsin aklıma öğleden sonra ew bakmaya çıkıcaz inş çok aramayız kafamıza göre bi yer buluruz hemen zaten tüm bu sıkıntılara kızım için katlanyorm inş sağlıkla zamanında gelir meleğim

Senin daha çok beslenmen lazım şimdi.İnşallah bebeğin vaktiyle gelir.Allah gönlüne göre bi ev bulmanı nasip etsin inşallah.Zorla kendini yemek için.Streslisin yoruluyorsun.Güçlü olman lazımki bebeğin acele etmesin.

canım stres yapma..
rahat olmaya calıs..guzel gunler gelecek yakında...bebegınle..

bende kayınvalıdemın yogun baskısıyla ıkıncı kapı süsümü yaptım...ilkını yatak odamın kapısına takıcaz...
ıkıncıyıde sokak kapısına takıcaz..oyle soyldı...
emırın süprız yumurtalarından cıkan oyuncaklarla bır tane daha yaptım kızlar...dun akşam onla ugrastım..

gulsennnnnnnnnnnnn

nerdesııınnnn :26:

kımse yok...
bend yenı yaptıgm kapı suısumu cıcı topıgıne eklıyım o zaman....
sonra gorusuuz kızlar...
kendınıze ıyı bakın...

günaydın kızlarrr

burdayım dilekcim geçmişe takıldım
o yüzden yazamadım hemen

herkesler hasta olmuş çook geçmiş olsun

elifcim neler yaşamışsın allah kolaylık versin şu 3 günde sana daha sonrada bize

bende dün gittim nts iyi çıktı suyumda iyimiş
haftaya çatı muayenesi yapacakmış

dilek sende gitmişsin canım kaldın dr larda neyseki yaptırdın tahlili sonunda benim dr hiç tahlil yapmadı bana kaç aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…