- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.601
canım maşşallah sıze...her sey yolunda...günaydın kızlarrr
burdayım dilekcim geçmişe takıldım
o yüzden yazamadım hemen
herkesler hasta olmuş çook geçmiş olsun
elifcim neler yaşamışsın allah kolaylık versin şu 3 günde sana daha sonrada bize
bende dün gittim nts iyi çıktı suyumda iyimiş
haftaya çatı muayenesi yapacakmış
dilek sende gitmişsin canım kaldın dr larda neyseki yaptırdın tahlili sonunda benim dr hiç tahlil yapmadı bana kaç aydır
canım stres yapma..
rahat olmaya calıs..guzel gunler gelecek yakında...bebegınle..
Günaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:
geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişsin inşallah sunni sancıya gerek olmadan rahat bir doğum yaparsın.nihayet site düzeldi
Selam kızlar ben hala doğurmadım ama çok zor bi gündü
Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum yeni kalkıyorum
bu halde taşınmak zor canım allah yardımcın olsun tamda doğum arifesi kendine çok dikkat et ama doğumdan sonra taşınmakta çok zor olue el kadar bebekle birde bebeğin üşütmesi var hasta olması var allah korusun...tatlım ölede stres beni öldürecek annem we halam gelecekler ama ancak pazar günü dedemin sene mewlüdü war o olmadan gelemezler yani bende eşime ekimde taşınalım dedm yok dedi şimdi rezil oluyorz kocaman ewde battaniyenin altında oturuyoruz sürekli ne klima ne ısıtıcı ısıtıyo ewi ki zaten onları çalıştıracak elektrikte yok sürekli kesik kuzum bu ewde hasta olur acil taşınmak lazım
kolay gelsin canım evin sobalıydı değilmi soğukta iş yapmak hemde bu halde zor gerçekten.geçengün bende çamaşırlarımı dışarı asmıştım geceye kadar kaldı üstelik kurumamış:))birde eve askıya astım ev kaloriferli olunca kurumuş sabaha kadar artık.Günaydın kızlar dünya kadar ev işim olduğu için kocişime kahvaltı hazırladıktan sonra geri yatmadım.Bende kahvaltı ettim. Hava çok soğuk mutfak darmadağan.Çamaşırlarım kurumadı bütün iplerim dolu daha iki makine daha çamaşırım var oyy oyyy:85:
hayran bebişlerin odası hayırlı olsun güle güle kullanın senin ikiside erkekmiydi canım...ben de kahvaltı hazırlıyayım kızlar çok acıktık
günaydın canım afiyet olsungünaydın kızlar,
kahvaltıdan sonra burdayım,görüşürüz.
offffffffffffff
elıf..
canım...çok zorlu bır gun olmus..allah kolaylık versın canım...
maşallah bebegın tosun olmus...
çok beklemesın dah..yoksa 4 kılo olacak maşallh...
canım ınşallah sunu sancıya gerek kalmaz..
ben sunı sancıyla yapmıstım dgum...
en rahatı kendı sancınla dogurmak dıyorlar...
ınşallah enın oyle olur..bırseycık kalmmıs canım...az kaldı..
ayy belgun...
dişin hala kotumu... geçmedımı...
karın agrıların normaldır canım..
bız ıyıyız....merak edılecek bır sey yok...sen ugramayınca merakettım..
sıbus afıyet olsun mamalar..yarasınbebegıne...
herkese gunaydın...
Günaydın kızlar çok sağolun desteğiniz için çoklu alıntı yapmayı bilmediğimden tek tek teşekkür edemiyorum
Akşam eşimle dışarı çıktık kar atıştırıyodu zaten hasta olduğumdan alışweriş merkezine gidip yürüyüş yaptık migrosta tekzende giyim mağazalarında reyon reyon dolaştık yürüdükçe sancılarım da devam etti ama yine düzensiz sonra oturduk eşim garibim moralimi düzeltmek için ne yapıcaanı şaşırdı pasta yedik sohbet ettik fln keyifliydi geç döndük ewe yatarken de kızımızla konuştu uzuuuun uzun hayaller kurduk fln neşem yerine geldi biraz
Gece de şiddetli sancılarım oldu kanamam da devam etti biraz azalarak sabah kalktığımda yok denicek kadar azalmış ewin içinde de dolanıp yürüyüp duruyorum rahatlatıyo biraz
Hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah şifa versin
cambazcım sende kötü olmuşsun inşallah düzelirsin çabucak benimde burnum arada açılır gibi oluyo yine tıkanıyo ne viks kar etti ne okyanus suyu
shaker cat canım sana da kolay gelsin bu halde bide taşınmak ama hayırlısı böyleymiş demekki taşınırken zorlanırsın ama inşallah yeni ewde rahat edersiniz
Hayran gözünaydın iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı benimkiler de geldiğinde kokuyodu, tozluydular güzelce silip havalandırınca bişiycik olmaz inşallah ama havalandıriim derken hasta etme kendini ben muhtemelen öyle becerdim
Gülay sana da geçmiş olsun bende yok kusma fln ama heycandan dün çok midem bulandı
elfella canımgecmıs olsun ınsallahhayırlısı ile atlatırsın doğumubebişin saglıkla gelır sakin olmaya çalıs hakkımızda herseyın hayırlısı
Elfella gözün aydın mı diyeyim bilemedim şimdi.Benim 39 da başladı sancılarım nişanım 39+3 sabahı doğum yaptım..Hadi hakkında hayırlsı nezamansa o zaman olsun..
çok geçmiş olsun.inşallah doğumun kolay olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.benim de doğuma 2 haftam kaldı.zaman azaldıkça insan stres oluyor. inşallah oğluşum erken gelmez çünkü kendimi doğuma henüz hazır hissetmiyorum.
elifcim h.g canım şimdi nasıl hissediyosun
hurma bulabilirsen bol bol ye doğumu kolaylaştırıyo diye duymuştum inş. suni sancıya gerek kalmadan gelir prensesimizde sende kolay bi doğum yaparsın
ben dün hac malzemeleri satan bi yerden buldum aldım ama daha başlamıcam yemeye bir hafta daha geçsin çatı muayenesinden sonra başlarım artık
elifcim h.g canım şimdi nasıl hissediyosun
hurma bulabilirsen bol bol ye doğumu kolaylaştırıyo diye duymuştum inş. suni sancıya gerek kalmadan gelir prensesimizde sende kolay bi doğum yaparsın
ben dün hac malzemeleri satan bi yerden buldum aldım ama daha başlamıcam yemeye bir hafta daha geçsin çatı muayenesinden sonra başlarım artık
bende ananas doğumu tetikliyor diye okumuştum. Elif bir dene istersen suni sancıya gerek kalamz belki
aa ewet canım ii hatırlattın bak akşam yine çıkıcaz kısmetse yürüyüşe çarşıda vardı hac malzemeleri satan biyer ordan sorarım bende ananem de demişti al bol bol yemeye bak diye zaten ilk doğduğunda bebeğin ağzına da hurma sürmek iyiymiş demişti
ewet sen nolur nolmaz başlama daha bide nar için de doğumu kolaylaştırıyo diyolardı daha olmadı nar da alırım
senin bebişin kilo durumu nasılmış nekadar olmuş?
bende ananas doğumu tetikliyor diye okumuştum. Elif bir dene istersen suni sancıya gerek kalamz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?