2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ewet meyve sonuçta zaten artık mecburen meyveye yöneldim ne yesem midem yanıyo
bakalım inşallah senin çatı muaynen de rahat geçer

kanama normalde yoktu da dün doktor iki kere alttan muayne etti bebeğin başını aşağı çekmeye çalıştığını doğum sancılarının başlamasına yardımcı olucak bi hareket yaptığını söyledi ondan sonra zaten başladı kanama doktor kan gelmesi iyi işe yaradı demekki panik yapma sakın dedi zaten sancılarım da düzensiz de olsa o muaynelerden sonra arttı iyice
3gün süre verdi bol bol yürüyüş, sıcak duş yap merdiven in çık yine de düzene girmesse de suni sancıyla deniycez dedi
en azından iyileşmek için biraz daha zaman kazandım bi yandan burnumu açmaya, öksürüğümden kurtulmaya çalışıyorum, bi yandan da sancı gelsin diye hareket ediyorum bakalım hayırlısı artık

ewet meyve sonuçta zaten artık mecburen meyveye yöneldim ne yesem midem yanıyo
bakalım inşallah senin çatı muaynen de rahat geçer

inş. canım biraz korkuyorum ama olsun sonuçta çok zorlanırsam sezeryan yap derim sebepsiz sezeryanı tercih etmemiş olurum hemde doğum şeklim netlik kazanmış olur böylece..
gerçi dr um şimdiden sen normal doğurursun diyo ama acı eşiğim düşüktür benim bakalım hayırlısı

merhaba hanımlarr
çook uzun bir aradan sonra yeniden geldimm
umarım hepiniz iyisinizdir
bazı arkadaşlar doğumlarını yapmış,bebişlerine kavuşmuş maaşallahh
darısı başımıza artık inş.
hepinizi ve kkyı çok ösledim ama net olmadığı için annemlerde giremiodum.bikaç gün buralardayım yine..
sizler nasılsınız???

canım dünden sonra bende sezeryanı ihtimaller arasına almaya başladım eğer çok zorlanırsam mecburen sezeryana dönerim ama onda da narkoz almak istemiyorum o nedenle belden iğneyle spinal diyolar sanırım o sezeryanı düşünebilirim ptesi ona göre konuşucam doktorla bakalım nasıl olucak Allah yardımcımız olsun

slm kizlar ne var ne yok

Benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.Sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.Dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.Doktorum her ne kadar sorun yok dese de.

Herkese merhaba arkadaşlar.. çok çarpıntılı başladım güne kalbim küt küt küt küt bişiler yedim ölçücem şimdi tansiyonumu. çok geç yattım yine ağrıdan nefes problemlerinden.. Dün yine ağrılarım oldu gece ama çok düzensiz düzensiz bu ne ben anlamadım. 15-20 dk öncede inanılmaz şiddetli bir ağrı vurdu kasığıma şöle bir dk sürdü sürmedi gitti o sırada annem aradı söledim böle böle..dediki takip et bakalım düzensizse sorun yok şimdi takiplerdeyim.. Tetikte olmak ne zor ya.. Işte böle böle bizde durumlar kızlar..

Elifcim iyiyim kuzum sen nasılsın gün sayıyorsun allahın izniyle çok az kaldı pazartesi allah nasip ederse kızın kucağında.. Hurma ye bol bol bende duymuştum nar iidir ama kabızlık yapabilir karın ağrısıda yapar çok yeme derim. Ama hurma birebir yürüyüş yap ama abartmadan. Sıcak duş al evde mutlaka biri varken amaaaa...allahım yardımcın olsun miniğini sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inş..

[elfella ya itafen:))

canımm gelen gıden hep var bıtmıyorkı ama bebısım uyukluyo gunduzlerı gecelerı uyanık yaramazım o yuzden gunduz fırsat buluyorum ama gununu doldurunca degısıcek tabı ozaman bıraz zor fırsat bulur gırerım sımdı tadını cıkarıyorum.benım genel anestezi ile oldu amelıyatım.yanıuyudum tamamen zaten dayanamasdım heyecana

Son düzenleme:
slm kizlar ne var ne yok

Benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.Sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.Dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.Doktorum her ne kadar sorun yok dese de.

Canım benim iki haftadır 2 cm açıklığım var dün 3e çıkmıştı ama hala doğuramadım sakin olmaya çalış inşallah biraz daha bekler bebişin hakkımızda hayırlısı olsun

ne güzel benimde korkum sürekli kalabalık olması ve çok bunalmak yalnızlığa kendi düzenime çok alışmışım çünkü şimdi bile ewde sürekli birinin olması garip geliyo kendime vakit ayırabilmek isterim
sezeryan ihtimalini bende yeni düşünmeye başladım genel anesteziden çok korkuyorum bide çok an kaçırıcam gibi geliyo kızımın ilk dakikalarını saatlerini bensiz geçirmesini istemiyorum bide narkoz bende geç etki eder ama sonra etkisinden de çıkmam uzun sürer spinalde de canlı canlı kesilip biçilmeye dayanabilirmiyim heycandan ondan da emin olamıyorum bi şekilde olup biticek atlatıcaz ama insan düşünmeden korkmadan da duramıyo işte
bu arada kızın çoook şeker maşallahı var toparlamış da kendini

ALLAHIM BU NE TATLILIKKKKKKK MAŞALLH ELİFİMİZE

CEMOŞUM seni görmek ne güzel hoşgeldin...ben de yazamıyorum artık ama okumaya çalışıyorum...iyimisin canımın içi?ağırlaştınmı nasıl gidiyor hamilelik...

kızlar herkes iyi umarımm.herkese merhabalar...
ben de birazdan pazara çıkıcam eşim gelince şimdilik hoşçakalın..

ben bobrek amelıyatımın ıkıncısını lokal anestesı ıle oldum kesınlıkle cok zorbıle bıle bekleyemıyosun oyle en ıyısı uyumak hem cok seyde kacırmıs sayılmam tam 3 fotograf makınası ıle her halınıcekmısler vıdeoya almıslar annemler yıkanırken bıle var:))genel anestesıden cabyuk kalkıyorum ben vucut alıstı tabı:))ruya bılegordum amelıyattaama sonra cokcanım yanarak uyandım ılk gun cok zordu ama ıkıncı gun ayaktaydım.ne bıleyım hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı kımısı ıstırfa edıyonarkozdan kımısı aglıyocok ben sessızuyanmısımannem öle dedı tek hatırladıgım elif nasıl dıye sordugum

tesekkur ederızzz teyzesıııı cok tatlı kuzum masalahhh sızınkılerıde bıran once gorsek benım kız ablası oldu topıgın baksana acelecım:))

hoşgeldin canım ewet bebişleri aceleci davranan arkadaşlar oldu ama şükürki hepsinin sağlığı yerinde
gerçi daha haber alamadıklarımız da var selselden bi ses çıkmadı

slm kizlar ne var ne yok

benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.doktorum her ne kadar sorun yok dese de.

allahtan hayırlısı olsun inşşş stres yapmamaya çalış sakin ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…