- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.621
evet onuda duymuştum bebişin ağzına sürülmesi iyidir diye
hurna,nar,ananas ne bulursan al hiçbiri zararlı değil nede olsa ama narı çok yiyincede kabız yaparmış aklında bulunsun canım:)) meyve patlaması yaşıcak vucudun belkim hemencecik doğurursun
benim bebişin dün kilosunu söylemedi sadece herşey yolunda suyuda gayet iyi dedi
geçen hafta 2860 dı heralde 3 olmuştur bu hafta gelecek hafta soracam kaç olmuş diye dahada aşağı inmiş dedi dr gelecek haftada çatı muayenesi varmış
Elif şu an düzensiz belli belirsiz olabilir sancıların endişelenme.İlk doğumda sancıların düzenlenmesi zaman alabiliyor.Kanaman olması açılmanın olduğunu gösterir.Açılma oldukça o bölgedeki kılcal damarlar çatlıyor kanama yapıyor bence iyi yolda ilerliyoorsun:)
Cumadan pazartesiye kadar az az çektim pazar gecesi düzenlenmeye başladı anca sabah yolda 6 dkkada 1 e inmişti.
Hurma,karanfil çayı açılmaya destek oluyor.Bide egzersiz yap,tuvalete oturur gibi ayaklarını iki yana açar şekilde durabildiğin kadar dur canım
ewet meyve sonuçta zaten artık mecburen meyveye yöneldim ne yesem midem yanıyo
bakalım inşallah senin çatı muaynen de rahat geçer
inş. canım biraz korkuyorum ama olsun sonuçta çok zorlanırsam sezeryan yap derim sebepsiz sezeryanı tercih etmemiş olurum hemde doğum şeklim netlik kazanmış olur böylece..
gerçi dr um şimdiden sen normal doğurursun diyo ama acı eşiğim düşüktür benim bakalım hayırlısı
slm kizlar ne var ne yok
Benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.Sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.Dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.Doktorum her ne kadar sorun yok dese de.
[elfella ya itafen:))
canımm gelen gıden hep var bıtmıyorkı ama bebısım uyukluyo gunduzlerı gecelerı uyanık yaramazım o yuzden gunduz fırsat buluyorum ama gununu doldurunca degısıcek tabı ozaman bıraz zor fırsat bulur gırerım sımdı tadını cıkarıyorum.benım genel anestezi ile oldu amelıyatım.yanıuyudum tamamen zaten dayanamasdım heyecana
ne güzel benimde korkum sürekli kalabalık olması ve çok bunalmak yalnızlığa kendi düzenime çok alışmışım çünkü şimdi bile ewde sürekli birinin olması garip geliyo kendime vakit ayırabilmek isterim
sezeryan ihtimalini bende yeni düşünmeye başladım genel anesteziden çok korkuyorum bide çok an kaçırıcam gibi geliyo kızımın ilk dakikalarını saatlerini bensiz geçirmesini istemiyorum bide narkoz bende geç etki eder ama sonra etkisinden de çıkmam uzun sürer spinalde de canlı canlı kesilip biçilmeye dayanabilirmiyim heycandan ondan da emin olamıyorum bi şekilde olup biticek atlatıcaz ama insan düşünmeden korkmadan da duramıyo işte
bu arada kızın çoook şeker maşallahı var toparlamış da kendini
ALLAHIM BU NE TATLILIKKKKKKK MAŞALLH ELİFİMİZE
CEMOŞUM seni görmek ne güzel hoşgeldin...ben de yazamıyorum artık ama okumaya çalışıyorum...iyimisin canımın içi?ağırlaştınmı nasıl gidiyor hamilelik...
kızlar herkes iyi umarımm.herkese merhabalar...
ben de birazdan pazara çıkıcam eşim gelince şimdilik hoşçakalın..
merhaba hanımlarr
çook uzun bir aradan sonra yeniden geldimm
umarım hepiniz iyisinizdir
bazı arkadaşlar doğumlarını yapmış,bebişlerine kavuşmuş maaşallahh
darısı başımıza artık inş.
hepinizi ve kkyı çok ösledim ama net olmadığı için annemlerde giremiodum.bikaç gün buralardayım yine..
sizler nasılsınız???
slm kizlar ne var ne yok
benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.doktorum her ne kadar sorun yok dese de.
Maaşallah elif bebeğe ne kadar tatlı kuş gibi minicik yaa allah nazarlardan hastalıklardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?