2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

AAAHHHHH YAVRUMMM SABA KURBAN OLSUNLAR EMİİİİİ BU NE TATLILIK MAŞALLAH SÜPANALLAH SANAAA BAHTIN GÜZEL OLSUN İNŞ...

canım..ben dogurcak gıbı degılım zaten...
keyfım yerınde maşallh...
dun doktorla konustum..dgum ıllakı gununde olacak dıye bir sart yok dedı..
10 gun oncede olur ..10 gun sonrada olabılır..acele etme dedı..
ondan rahatım canım...
zaten dıyorum ,evde bır cocuk var..onun pesınde kosturmaktan dogumu dusunemıyorum bıle..
her gece yatarken "allahım bugun çok uykuszum lütfen sancım falan olmasın,bu gece doguramam galıba.."dıye dua edıyorum..
canım işte boyle..annem geldı bana az once...
bırkaç gun bende..ama sanırım persembe gunu gıdecek ankaraya..kızkardesım dogurmakta acele edıyor..aslında 7 gunu daha var..ama sabırsızlanıyor...sezeryan yapabılırmıs dktoru..bebek daha asagı ınmemıs zaten..çapraz yatıyormıs..doktoruda sezeryana grek olucak galıba demıs..
oda annemı cagırmaya hazırlanıyor..
ben kaynanacıgıma kaldım..

slm kizlar ne var ne yok

Benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.Sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.Dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.Doktorum her ne kadar sorun yok dese de.
oooooo
açılma baslamıs..
benım doktor bana çatı muayenesı falan yapmadı..yapmıycak sanırım..ılk dogumum normal oldugu ıçın mı bılmıyorum ama,ikincıyıde doguruum dıye düşünüyordur adamcagız..napsınn..
ben kendıme çatı muayenesı yapçam yakında
maşallah..tam pamuk sekerı

aaaaaaa siz iki kardeş aynı zamanda mı doğuracaksınız ne güzel iki tane bebeğiniz olacak annende şaşırmıştır artık seninle mi kalsın kardeşine mi gitsin.o iki kat heyecan yaşayacak.sende kayınvalidenle idare edeceksin.anlayışlı biridir inşallah kv. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.su gibi doğumlar nasip etsin.evdeki canavarlarla da işimiz var zaten benimki acaip kıskanacak şimdiden bana kızdığı zaman gelip karnıma vuruyor.ama daha iki yaşında inşallah çabuk alışır.

şirinem bebeğin çok tatlı ayyyyy ısırasım geldi .yok kıyamam nasılda boncuk boncuk bakıyor maşalllah maşallahh

belgun sanada geçmiş olsun canım şakacı kızın biraz daha beklesin bu kızlar çok nazlı ya bak oğlanların hiç sesi çıkıyor mu uslu uslu bekliyorlar

canım aynı zamanlarda olucak galıba...
annem sasırmıs durumd...napsın....

kayınvaldem karsısında guçlu kuvvetlıysen senden ıyısı yok..ama dogum snrası elıne düşmye gör..amannn..çok feciiiiiiiiiiiiiiiiiii...
bu kez söyliycem vallahı benı bunaltısa...
yetti gariii..
benım oglan 4 yasında..çok ısteklı...
bebegı yakın markaja alır kesın..el ,goz ,tırnak ,popo .tüm canlılarla çok ılgılı...
bebek içinde ilgılı olur sanıyorum...inceler durur artık..

Kızlar Merhaba;

uzun zamandır girip birşeyler yazamıyorum. Site hep açık ama girip okumaya fırsat bulamıyorum. Haftaya işi bırakıyorum. İzne çıkacağım artık. Daha fazla dayanamayacağım. Koca göbeğimle çok zor oluyor çalışmak :)

Şirvancım, Elif bebek çooook ama çoook tatlı maşallahAllah nazardan korusun, sağlıkla, huzurla büyüsün...

Elifcim, sende hala doğurmamışsın...Allah yardımcın olsun canım, sancı çekiyormuşsun, işin zor cidden...

Belgüncüm, umarım sancıların yalancı sancılardır. Biraz daha sabreder senin yaramaz kızın :))

Bende bugünlerde otursam koca bir kuzuyu yiyebilecek iştaha sahibim nerdeyse :)) Özellikle tatlıya çok düşkünüm son günlerde...Ne olacak böyle bilmem :)) Bütün yediklerim kızıma yarasın inşallah...
Çantalarımızı hazırladık, kızımızın odası da hazır (halısını bekliyoruz sadece)
Pazar günü beşiği ve bebek arabası geliyor...Çok heyecanlıyım :) Beşiğini yatak odamıza koyacağız. Onu gördükçe iyice uykularım kaçar benim şimdi heyecandan :)
Haftaya Perşembe günü çatı muaynemeiz var. ama ben sezeryan isteyeceğim sanırım. Epidural yaptırırım diye düşünüyorum.. Yaşadığımız sıkıntılı günlerden sonra normal doğum yapacak cesareti bulamıyorum kendimde maalesef. Sanki sezeryan olursa bebeğim daha kolay kurtulacakmış gibi geliyor...Saçma belki ama böyle hissediyorum...Umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur...Hepimiz hayırlısı ile sağ salim doğumu atlatırız, sağlıklı bebeişlerimizi kucağımıza alıp evimize döneriz...

arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...

gözünaydın canım ani olmuş biraz ama hayırlısıyla atlatmışsınız önemli olan o
maşallah kiloları da ikizlere we erken doğuma göre iyiymiş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

maşallah kuzucuklarına canım
allah analı babalı uzun ömür versin gözün aydın bu arada
merak etmiştik seni iyiki geldin yazdın

Şirine, şirinene maşallah ne kadarda güzel ağzı burnu
Adilemir ikinciler çabuk gelir dediler ama sende de benim gibi bi faaliyet yok galiba

Allah analı babalı büyütsün canım benim.Allaha şükürler olsun yanındalarmış.İnşaallah bebeklerinde sende çabucak toparlanırsınız.Allah kolaylık versin

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım arkadaşlar.evet cok anı oldu o hafta tarıh belırlıyıcektık doktorla esım yurtdısında benı aradı tarıhı ogrenmek ıcın tarıh bugun canım dedım cık gel o gece cıktı ama bebişlerimiz dogduktan sonra gelebıldı..cok ıyım şukur.dualarım sızınle hayırlısı ile kurtulursunuz sizlerde inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…