- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.641
Herkese merhaba arkadaşlar.. çok çarpıntılı başladım güne kalbim küt küt küt küt bişiler yedim ölçücem şimdi tansiyonumu. çok geç yattım yine ağrıdan nefes problemlerinden.. Dün yine ağrılarım oldu gece ama çok düzensiz düzensiz bu ne ben anlamadım. 15-20 dk öncede inanılmaz şiddetli bir ağrı vurdu kasığıma şöle bir dk sürdü sürmedi gitti o sırada annem aradı söledim böle böle..dediki takip et bakalım düzensizse sorun yok şimdi takiplerdeyim.. Tetikte olmak ne zor ya.. Işte böle böle bizde durumlar kızlar..
QUOTE]
Allah şifa versin canım.Acaba ne zaman doğum yapacaksın çok merak ediyorum devamlı ağrıların oluyor :26:
Herkese merhaba arkadaşlar.. çok çarpıntılı başladım güne kalbim küt küt küt küt bişiler yedim ölçücem şimdi tansiyonumu. çok geç yattım yine ağrıdan nefes problemlerinden.. Dün yine ağrılarım oldu gece ama çok düzensiz düzensiz bu ne ben anlamadım. 15-20 dk öncede inanılmaz şiddetli bir ağrı vurdu kasığıma şöle bir dk sürdü sürmedi gitti o sırada annem aradı söledim böle böle..dediki takip et bakalım düzensizse sorun yok şimdi takiplerdeyim.. Tetikte olmak ne zor ya.. Işte böle böle bizde durumlar kızlar..
QUOTE]
Allah şifa versin canım.Acaba ne zaman doğum yapacaksın çok merak ediyorum devamlı ağrıların oluyor :26:
ÜFFFF BİLMİYORUM ZAPZUP VALLA BENDE MERAK EDİYORUM YARINA BİŞİ KALMADI YARIN BİR GİDELİM DOKTORUMUZ NE DİCEK BAKALIM KANDIRIYOR BU KIZ BİZİ YAAA YALANCI AĞRILAR BUNALR BENCEEE KANDIRIKÇI KIZIM BENİM.....
canım..ben dogurcak gıbı degılım zaten...günaydın canım dilek senin günün de kalmamış maşallah ama sen çok rahatsın sanki önünde uzun bir süre varmış gibi hiçde çaktırmıyorsun süpriz doğum yapacaksın galiba:))şaka bir yana rahat olman ve kendi doğal sürecine bırakman çok güzel.sıkıntı yaptıkça işin daha zor oluyor benim ilk oğlumda çok stres yaşadım hem normal doğum sürecini yaşadım hemde sonunda sezeryan oldum.
ooooooslm kizlar ne var ne yok
Benim bugün kontrolüm vardi,2 cm acikligim olmus.Sanirim en gec hafta sonu gibi dogum yapacagim.Dua edin lütfen,biraz icimde korku var kalbimde cikan sorundan dolayi.Doktorum her ne kadar sorun yok dese de.
maşallah..tam pamuk sekerı
AAAHHHHH YAVRUMMM SABA KURBAN OLSUNLAR EMİİİİİ BU NE TATLILIK MAŞALLAH SÜPANALLAH SANAAA BAHTIN GÜZEL OLSUN İNŞ...
ÜFFFF BİLMİYORUM ZAPZUP VALLA BENDE MERAK EDİYORUM YARINA BİŞİ KALMADI YARIN BİR GİDELİM DOKTORUMUZ NE DİCEK BAKALIM KANDIRIYOR BU KIZ BİZİ YAAA YALANCI AĞRILAR BUNALR BENCEEE KANDIRIKÇI KIZIM BENİM.....
belgun..
acele etme kuzummmmmmmmmmm
bırak bebegının keyfı yerınde..yatıyor sıcacık işte...
AAAHHHHH YAVRUMMM SABA KURBAN OLSUNLAR EMİİİİİ BU NE TATLILIK MAŞALLAH SÜPANALLAH SANAAA BAHTIN GÜZEL OLSUN İNŞ...
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım.
belgun..
acele etme kuzummmmmmmmmmm
bırak bebegının keyfı yerınde..yatıyor sıcacık işte...
AHHH DİLEKÇİMMM ACELEM YOK HATTA KEŞKE TAM GÜNÜNDE DOĞSADA ANASIYLA AYNI GÜN OLSA DİYORUMM AMA AĞRILARIM ÇOK OLMASA DAHA KEYFİNİ ÇIKARICAM.. BUZMANA KADAR GEZDİM TOZDUM KEYFİNİ ÇIKARDIMM OHHH AMA SON BİR HAFTADIR BELKİ ON GÜNDÜR PROBLEMLİ GEÇİYOR HEPSİ İİ HOŞ GEÇERDE AĞRILARIMDA OLMASA BÖLE BİR VURUYORRR KİTLİYOR SEN TECRÜBELİSİN EMİRDEN BİLİRSİN ASLINDA YALANCI SANCILARMI ACABA BİLMİYORUMKİ. İLTAHABIM TEKRARLADI BELKİDE TEKRAR BUNDANDA ÇOK KORKUYORUM+++ İŞTE DOKTORUM YARIN BAKACAK SÖLEYECEK DURUMUMUZU.
canım agrı deyınce haklsınn..AHHH DİLEKÇİMMM ACELEM YOK HATTA KEŞKE TAM GÜNÜNDE DOĞSADA ANASIYLA AYNI GÜN OLSA DİYORUMM AMA AĞRILARIM ÇOK OLMASA DAHA KEYFİNİ ÇIKARICAM.. BUZMANA KADAR GEZDİM TOZDUM KEYFİNİ ÇIKARDIMM OHHH AMA SON BİR HAFTADIR BELKİ ON GÜNDÜR PROBLEMLİ GEÇİYOR HEPSİ İİ HOŞ GEÇERDE AĞRILARIMDA OLMASA BÖLE BİR VURUYORRR KİTLİYOR SEN TECRÜBELİSİN EMİRDEN BİLİRSİN ASLINDA YALANCI SANCILARMI ACABA BİLMİYORUMKİ. İLTAHABIM TEKRARLADI BELKİDE TEKRAR BUNDANDA ÇOK KORKUYORUM+++ İŞTE DOKTORUM YARIN BAKACAK SÖLEYECEK DURUMUMUZU.
hjele dış agrısına daynılmaz...
ama dıger agrılar norml agrılardır...
ama senın belkıde fzla oluyordr..
ben emırde hıç sancılanmadım...taa kı dogum gecesne kadar..
o gece oldu sancım...ertesı gun dogum old...
bundada sancım olmuyor cok sukur..bıraz ayaklarım uşuttugumde agrım oluyor..ondada ayaklarımı scak tutuna gcıyor ttlım..iişte boyle..sen kendıne dıkkat et...
komsun napıyor bu arda..nsıl old.akrabalrı geldımı yanına...
zapzupp..naptın ..ıyımısın...istanbul yuolculuk ne zaman..
canım..ben dogurcak gıbı degılım zaten...
keyfım yerınde maşallh...
dun doktorla konustum..dgum ıllakı gununde olacak dıye bir sart yok dedı..
10 gun oncede olur ..10 gun sonrada olabılır..acele etme dedı..
ondan rahatım canım...
zaten dıyorum ,evde bır cocuk var..onun pesınde kosturmaktan dogumu dusunemıyorum bıle..
her gece yatarken "allahım bugun çok uykuszum lütfen sancım falan olmasın,bu gece doguramam galıba.."dıye dua edıyorum..
canım işte boyle..annem geldı bana az once...
bırkaç gun bende..ama sanırım persembe gunu gıdecek ankaraya..kızkardesım dogurmakta acele edıyor..aslında 7 gunu daha var..ama sabırsızlanıyor...sezeryan yapabılırmıs dktoru..bebek daha asagı ınmemıs zaten..çapraz yatıyormıs..doktoruda sezeryana grek olucak galıba demıs..
oda annemı cagırmaya hazırlanıyor..
ben kaynanacıgıma kaldım..
oooooo
açılma baslamıs..
benım doktor bana çatı muayenesı falan yapmadı..yapmıycak sanırım..ılk dogumum normal oldugu ıçın mı bılmıyorum ama,ikincıyıde doguruum dıye düşünüyordur adamcagız..napsınn..
ben kendıme çatı muayenesı yapçam yakında
maşallah..tam pamuk sekerı
AHHH DİLEKÇİMMM ACELEM YOK HATTA KEŞKE TAM GÜNÜNDE DOĞSADA ANASIYLA AYNI GÜN OLSA DİYORUMM AMA AĞRILARIM ÇOK OLMASA DAHA KEYFİNİ ÇIKARICAM.. BUZMANA KADAR GEZDİM TOZDUM KEYFİNİ ÇIKARDIMM OHHH AMA SON BİR HAFTADIR BELKİ ON GÜNDÜR PROBLEMLİ GEÇİYOR HEPSİ İİ HOŞ GEÇERDE AĞRILARIMDA OLMASA BÖLE BİR VURUYORRR KİTLİYOR SEN TECRÜBELİSİN EMİRDEN BİLİRSİN ASLINDA YALANCI SANCILARMI ACABA BİLMİYORUMKİ. İLTAHABIM TEKRARLADI BELKİDE TEKRAR BUNDANDA ÇOK KORKUYORUM+++ İŞTE DOKTORUM YARIN BAKACAK SÖLEYECEK DURUMUMUZU.
bayadır o tarz ağrılar bende de vardı belgün özellikle yürüyüş yaptığım zamanlarda bazen katlanılmaz oluyodu kemiklerin açılmaya çalışıyodur demişti doktorum
aaaaaaa siz iki kardeş aynı zamanda mı doğuracaksınız ne güzel iki tane bebeğiniz olacak annende şaşırmıştır artık seninle mi kalsın kardeşine mi gitsin.o iki kat heyecan yaşayacak.sende kayınvalidenle idare edeceksin.anlayışlı biridir inşallah kv. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.su gibi doğumlar nasip etsin.evdeki canavarlarla da işimiz var zaten benimki acaip kıskanacak şimdiden bana kızdığı zaman gelip karnıma vuruyor.ama daha iki yaşında inşallah çabuk alışır.
arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...
arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...
canım agrı deyınce haklsınn..
hjele dış agrısına daynılmaz...
ama dıger agrılar norml agrılardır...
ama senın belkıde fzla oluyordr..
ben emırde hıç sancılanmadım...taa kı dogum gecesne kadar..
o gece oldu sancım...ertesı gun dogum old...
bundada sancım olmuyor cok sukur..bıraz ayaklarım uşuttugumde agrım oluyor..ondada ayaklarımı scak tutuna gcıyor ttlım..iişte boyle..sen kendıne dıkkat et...
komsun napıyor bu arda..nsıl old.akrabalrı geldımı yanına...
zapzupp..naptın ..ıyımısın...istanbul yuolculuk ne zaman..
diş ağrım geçti çok şükür salı günü çektireceğim büyük ihtimal. işte anlayamıyorum şiddetini diğer ağrılarımın..kasıklarım ağrıyor özellikle bugüne kadar 3 gündür düzensiz düzensiz ağrıyordu nezaman olursa çok aldırış etmedim açıkçası ama dün geceden beri sert vuruyor ağrılar normalinden birazdaha fazla...karnım ağrıyor birde.. neyse yarın kontrolüm var yarın ola hayrola..negüzel sen hiç sancı çekmemişsin doğuma kadar şimdide aynı az gününde kaldı nazar değmesin sanada cnm bende bugüne kadar ohh diyordum negüzelmiş ağrısız sızısız hep öle gidecek sanıyordum :))ama öle olmuyormuş demekki herkesde.. valla iltahap çıkmıştı bende ikikee biliyorsundur tekrarlamıştır belki ondandır ağrılarım diyorum hayırlısı allahtan cnm..
komşum napsın biraz bende biraz evinde ama daha bir alıştı yanlız birkaç saat kalabiliyor artık en azından birde ben bu aralar sürekli rahatsızlnıyorum diye kadıncağız banada bulaşmak istemiyor çekiniyor ama ben yinede sen gel diyorum o oturuyor biryerde ben yatıyorum biryerde:)))akrabaları gelmedi gelmezlerde allah yardımcısı olsun
bayadır o tarz ağrılar bende de vardı belgün özellikle yürüyüş yaptığım zamanlarda bazen katlanılmaz oluyodu kemiklerin açılmaya çalışıyodur demişti doktorum
anladım demek benimde senin gibi olabilir otururken bile vuruyor benimkiler he aman bende özellikle yürüsem iş yapsam dahada artıyor tabi.. bizim dr ne dicek bakalım yarın neye yorcak..
şirinem bebeğin çok tatlı ayyyyy ısırasım geldi .yok kıyamam nasılda boncuk boncuk bakıyor maşalllah maşallahh
belgun sanada geçmiş olsun canım şakacı kızın biraz daha beklesin bu kızlar çok nazlı ya bak oğlanların hiç sesi çıkıyor mu uslu uslu bekliyorlar
sağol ahsencim valla kızlar nazlımı yaramazmı ben anlamadım topiğimizin kızları yaramaz olcak erkekleri daha uslu olcak galiba:))))
Kızlar Merhaba;
uzun zamandır girip birşeyler yazamıyorum. Site hep açık ama girip okumaya fırsat bulamıyorum. Haftaya işi bırakıyorum. İzne çıkacağım artık. Daha fazla dayanamayacağım. Koca göbeğimle çok zor oluyor çalışmak :)
Şirvancım, Elif bebek çooook ama çoook tatlı maşallahAllah nazardan korusun, sağlıkla, huzurla büyüsün...
Elifcim, sende hala doğurmamışsın...Allah yardımcın olsun canım, sancı çekiyormuşsun, işin zor cidden...
Belgüncüm, umarım sancıların yalancı sancılardır. Biraz daha sabreder senin yaramaz kızın :))
Bende bugünlerde otursam koca bir kuzuyu yiyebilecek iştaha sahibim nerdeyse :)) Özellikle tatlıya çok düşkünüm son günlerde...Ne olacak böyle bilmem :)) Bütün yediklerim kızıma yarasın inşallah...
Çantalarımızı hazırladık, kızımızın odası da hazır (halısını bekliyoruz sadece)
Pazar günü beşiği ve bebek arabası geliyor...Çok heyecanlıyım :) Beşiğini yatak odamıza koyacağız. Onu gördükçe iyice uykularım kaçar benim şimdi heyecandan :)
Haftaya Perşembe günü çatı muaynemeiz var. ama ben sezeryan isteyeceğim sanırım. Epidural yaptırırım diye düşünüyorum.. Yaşadığımız sıkıntılı günlerden sonra normal doğum yapacak cesareti bulamıyorum kendimde maalesef. Sanki sezeryan olursa bebeğim daha kolay kurtulacakmış gibi geliyor...Saçma belki ama böyle hissediyorum...Umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur...Hepimiz hayırlısı ile sağ salim doğumu atlatırız, sağlıklı bebeişlerimizi kucağımıza alıp evimize döneriz...
ah cnm rabbim gönlüne göre versin inş istediğin gibi olur doğumun. bende çatı muayenesini merak ediyorum yarın verecek banada gün galiba. beşik ve arabanız şimdiden hayırlı olsun cnm güzel sağlıklı günlerde kullanın inş. beşik odadayken çok heyecanlı oluyor ben zaten uyku uyuyamıyorum günlerdir kalkıp kalkıp bakıyorum çok heyecanlı keyifli oluyor başucunda:))) bu arada tahmin edebiliyorum işin zorluğunuda artık çık izne bencede.. ben birde aralık sonuna kadar çalışcam diyordum nerdeeee çalışamazmışım meğer sen yine ii dayandın çalıştın maşallah.. bu arada teşk ederim mügecim benim yaramaz şekerim inş sağlıkla sıhatle vakitlice gelir.. rabbim hepimize yardım etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?