- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.861
canım limon mu kaynatıp içeyım,,yoksa nane lımon mu demek ıstedın canımm ,bende ıhlamur ıctım, bıde lıptonun zencefil-limon çayı var cok guzel oluyor 1 fıncanda ondan ıctım..çokta bıykı cayı ıcmeye korkuyorumm ,ama hıc duzelme yok bogazımda :50
sende mı halıları ayagınla duzeltıyorsun bendee oyle yaparım hep ama dedıgın gıbı kasıgım cok fena agrıyor,eğilemiyorumda...çömelıyorum bol bol
Yok da kendim hissedebiliyorum.Dışardan bile belli oluyor.Karnım hep aşağıdaydı.Şimdi böyle yukarı doğru dikleşti.Ellerini ayaklarını hissedebiliyorum
Canım bence senin yanlışın var zaten ilk başta hepimizin karnı aşağıdaydı fetus büyümeye başladıkça hepimizin karnı yukarı çıktı.Daha anca 36 dan sonra yavaş yavaş iniyor karınlar,kiminin inmez bile bi arkadaşın dediği gibi.İnmesi zaten yolun sonunun geldiği anlamına gelir.En son zamanlarda olan şey bu.Bu döndüğü anlamına gelmez ki kafası hala aşağıdadır sırtı vardır yukarda.Ayaklarını nerde hissediyorsun onu söyle sen bakim?
aramıza hoş geldin sende,bende 1 haftadır evdeyim,iznim başladı,evde olmak çok güzelmiş:)
zap zup sende güle güle kullan telefonunu:)
.
Bazen yan dönüyor bazen dik kalıyor.Ayaklarımla şeyime vurduğu zaman kafasıda yan tarafımda oluyor.Çok fazla yer değiştiriyor.Kafası tam yukardaykende belime doğru sağ tarafıma savuruyor tekmelerini.
kızlar mevlüt olayını ne zaman yapacaksınız,kırkı çıkınca mı yoksa daha erken mi,ben kırkı çıktığı gün yapmayı düşüyorum aslında mevlit falan yapmayı düşünmüyordum ama aile büyükleri işte ısrarcılar bende yakın akrabayı çağıracağım fazla kalabalık olsun istemiyorum evim küçük zaten.
merhaba kızlar.yeni doktordan geldim.doktor yine çatı muayenesine aldı doğum başlamış olabilir diye.ağrılarımın sebebi yerleşmeden kaynaklanıyormuş.ben sancılarımın çok olduğunu söyleyince ağrı eşiğin oldukça düşük ben normal doğumdan yanayım senide normal doğurturum ama yağ gibi bir doğum olacağını söyleyemem dedi.doğumun biraz zor geçebilir sancılar seni zorlayabilir dedi bende sezeryanı sordum senin için daha rahat olur dedi ve 29 Aralık için gün verdi.hatta geldiğin zaman alttan muayene ederim eğer açılman varsa normal doğum için uğraşırım direk sezeryana almam dedi.kafam çok karıştı şimdiden ağrılar beni bukadar zorluyorken doğum sancısına dayanabilir miyim bilmiyorum.ama bir taraftanda en sağlıklısının normal doğum olduğu gerçeğinide düşünmeden geçemiyorum bilmiyorummm şaştım kaldım.eşimlede konuşup bir karara varacağım.:18:
arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese
merhaba kızlar..
ben geldım...
elıfın telı hep kapalıydı...sımdı aradım yıne...
bebek dogmus..sezeryanla dogmus..ıyıymıişşş
elıf bebegı emzırıyormus...agrısı oldugu ıçın konusamayacak dedi eşii...
maşallah rüya bebege..hoşgeldin dunyaya rüya....
canımallah hayırlısını versın..merhaba kızlar.yeni doktordan geldim.doktor yine çatı muayenesine aldı doğum başlamış olabilir diye.ağrılarımın sebebi yerleşmeden kaynaklanıyormuş.ben sancılarımın çok olduğunu söyleyince ağrı eşiğin oldukça düşük ben normal doğumdan yanayım senide normal doğurturum ama yağ gibi bir doğum olacağını söyleyemem dedi.doğumun biraz zor geçebilir sancılar seni zorlayabilir dedi bende sezeryanı sordum senin için daha rahat olur dedi ve 29 Aralık için gün verdi.hatta geldiğin zaman alttan muayene ederim eğer açılman varsa normal doğum için uğraşırım direk sezeryana almam dedi.kafam çok karıştı şimdiden ağrılar beni bukadar zorluyorken doğum sancısına dayanabilir miyim bilmiyorum.ama bir taraftanda en sağlıklısının normal doğum olduğu gerçeğinide düşünmeden geçemiyorum bilmiyorummm şaştım kaldım.eşimlede konuşup bir karara varacağım.:18:
merhaba kızlar..
ben geldım...
elıfın telı hep kapalıydı...sımdı aradım yıne...
bebek dogmus..sezeryanla dogmus..ıyıymıişşş
elıf bebegı emzırıyormus...agrısı oldugu ıçın konusamayacak dedi eşii...
maşallah rüya bebege..hoşgeldin dunyaya rüya....
dilekcim hayırlısıyla kardeşinde kurtulur inşallah yaa
allah yardımcısı olsunda bian önce doğsun bebek
ssabaha kadar sancı çok zor olur onun içinn
amınn canım....
ınşallah hemen dogurur...sancı daha baslammıstı az once konustum..sancılar gelmeye baslayınca da arayamaz...artık bız arayıp haber alıcaz eniştemden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?