2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ballı sütte bademciklerime çok iyi gelmişti benim:26: Zararlı mıdır bilmem ama sanmıyorum.Böyle ılık sütle iyi oluyor

Yok da kendim hissedebiliyorum.Dışardan bile belli oluyor.Karnım hep aşağıdaydı.Şimdi böyle yukarı doğru dikleşti.Ellerini ayaklarını hissedebiliyorum

Canım bence senin yanlışın var zaten ilk başta hepimizin karnı aşağıdaydı fetus büyümeye başladıkça hepimizin karnı yukarı çıktı.Daha anca 36 dan sonra yavaş yavaş iniyor karınlar,kiminin inmez bile bi arkadaşın dediği gibi.İnmesi zaten yolun sonunun geldiği anlamına gelir.En son zamanlarda olan şey bu.Bu döndüğü anlamına gelmez ki kafası hala aşağıdadır sırtı vardır yukarda.Ayaklarını nerde hissediyorsun onu söyle sen bakim?

kızlar mevlüt olayını ne zaman yapacaksınız,kırkı çıkınca mı yoksa daha erken mi,ben kırkı çıktığı gün yapmayı düşüyorum aslında mevlit falan yapmayı düşünmüyordum ama aile büyükleri işte ısrarcılar bende yakın akrabayı çağıracağım fazla kalabalık olsun istemiyorum evim küçük zaten.

Bazen yan dönüyor bazen dik kalıyor.Ayaklarımla şeyime vurduğu zaman kafasıda yan tarafımda oluyor.Çok fazla yer değiştiriyor.Kafası tam yukardaykende belime doğru sağ tarafıma savuruyor tekmelerini.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kizlar evet güzelmiş evde olmak dolap içlerini falan düzenliyorum yavaş yavaş az önce yerleri sildim camasirimi astım bi oturup bi kalkıyorum bi yandan da grip ...
Belguncum hayırlı olsun arabanız kazasiz belasiz kullanın inşallah bebisle cok rahat edersiniz ben soğuk ve yağışlı havalarda disarda gördüğüm cocuklulara cok üzülüyorum tanımadığım halde arabama almak geliyo içimden ...

Elif bugün seni düşünüyordum tam ne zamandır denk gelmiyoruz.Nasılsın?
Bi de sana şeyi sormak istiyordum çok.Lavman yapmışlardı sana biri ara o can acıtı birşey mi nasıldı ?Ben çok korkuyorum doğumda lavman yapılması gerekirse bilgi alayım senden istedim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar.yeni doktordan geldim.doktor yine çatı muayenesine aldı doğum başlamış olabilir diye.ağrılarımın sebebi yerleşmeden kaynaklanıyormuş.ben sancılarımın çok olduğunu söyleyince ağrı eşiğin oldukça düşük ben normal doğumdan yanayım senide normal doğurturum ama yağ gibi bir doğum olacağını söyleyemem dedi.doğumun biraz zor geçebilir sancılar seni zorlayabilir dedi bende sezeryanı sordum senin için daha rahat olur dedi ve 29 Aralık için gün verdi.hatta geldiğin zaman alttan muayene ederim eğer açılman varsa normal doğum için uğraşırım direk sezeryana almam dedi.kafam çok karıştı şimdiden ağrılar beni bukadar zorluyorken doğum sancısına dayanabilir miyim bilmiyorum.ama bir taraftanda en sağlıklısının normal doğum olduğu gerçeğinide düşünmeden geçemiyorum bilmiyorummm şaştım kaldım.eşimlede konuşup bir karara varacağım.:18:

arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese

slm anneler ve anne adayları herkes iyidir umuyorum . bende harıl harıl temizlik yapıyorum 2 gündür daha bitiremedim çok ağrılarım oluyor dinlene dinlene yapıyorum artık şeker sepetini hazırladım şimdi kapı süsünde sıra onuda hazırlayıp resmini çekeceğim şimdi kızlara ranza almaya gidiyoruz yatakları kaldıracağım ranza koyulacak çocuk odasında bir yatak daha yer açılması lazım malum oğluş yakında evimizde olacak hayırlısı ile herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin...

merhaba kızlar..
ben geldım...
elıfın telı hep kapalıydı...sımdı aradım yıne...
bebek dogmus..sezeryanla dogmus..ıyıymıişşş
elıf bebegı emzırıyormus...agrısı oldugu ıçın konusamayacak dedi eşii...
maşallah rüya bebege..hoşgeldin dunyaya rüya....

kimse henüz mevlit düşünmüyor galiba,herkes doğuma odaklanmış

cancercım sen bilirsin ama eğer dayanamayacaksan epidural sezeryan ol en sağlıklısı normal doğum fakat herkesin bünyesi farklı kimisi 10 saat doğum sancısı çekiyor sezeryana dönüyor kimisinin normal doğumu çok kolay oluyor herkese tavsiye ediyor benimde b perşembe kontrolüm var baştan beri normal doğum isteyen ben nedense birkaç gündür epidural sezeryan olmak istiyorum kafam karışık anlayacağın doktor kontrolümden sonra belli olur herşey,hayırlısı inş.
arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese

Aceleci bir bebiş daha geldi demekki,Allah analı babalı büyütsün gözünaydın

Allah analı babalı büyütsün inşallah,ne güzel yeni bir hayata başladılar

canımallah hayırlısını versın..

kızlar kız kardesım bugun sabah muayene yapmıs doktoru..ıyıce kurcalamaıs kı dogum baslasın dıye.canı yanmıs...kanama olmus ıyıce...
sonra hastaned 1 saa yuru tekrar gel bakayım demıs..açılması 3 cm .miş..
ama 1 saat sonunda sancı baslmamıs..ve açılmada 3 cm.mmiş yıne...
simdı yatış yapmıs hastyaneye..
suyunu patlatmıs doktoru..ama çok korkmus...
canım çok yandı dıyor...
kızz kardesımınde agrı eşigı çok düşüktür..ve çok korkar kan gormekten de..
sancı ıynesı yapmıs doktor...sabaha kadar sancı olmasını beklıycekler...olmazsa sabah sezeryana alıcam demıs doktoru...
allahım ınşallah kolay bır dogum yasar..annemle ıkımızın de sesı solugu kesıldı evde..

oylece beklıyoruz..

ayy canımm doğdu demek rüyamız
allah sağlıklı uzun ömür versin
banada yazmış nosunu arıcaktım ancak gitti misafirim yarın ararım ben ozaman
darısı bizlerin başına inşallah

dilekcim hayırlısıyla kardeşinde kurtulur inşallah yaa
allah yardımcısı olsunda bian önce doğsun bebek
ssabaha kadar sancı çok zor olur onun içinn

dilekcim hayırlısıyla kardeşinde kurtulur inşallah yaa
allah yardımcısı olsunda bian önce doğsun bebek
ssabaha kadar sancı çok zor olur onun içinn

amınn canım....
ınşallah hemen dogurur...sancı daha baslammıstı az once konustum..sancılar gelmeye baslayınca da arayamaz...artık bız arayıp haber alıcaz eniştemden...

amınn canım....
ınşallah hemen dogurur...sancı daha baslammıstı az once konustum..sancılar gelmeye baslayınca da arayamaz...artık bız arayıp haber alıcaz eniştemden...

Allah kolaylıkla doğumunu yapmasını nasip etsin güç kuvvet versin inşallah.Bol bol dua edicem .Allah sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin bebişe de ona da.
Elifinde gözü aydın.İnşallah çabucak toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…