2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy ne güzelll bende çok özendim şimdi:)

ayyyy ne güzelll bende çok özendim şimdi:)
biz hep beraber toplanır sanada geliriz canım

sihirim beklerim canımmm... keske birbirimize yakın olsak hepimiz beraber büyütsek bebişleri.. ama biz izmirden 3-4 kişiyiz sadece.. onlarlada bir türlü buluşamadık (begüm hariç ama oda istanbullu oldu artıkın)

amın canım darısı basımıza....
senındemı oyle..kardesımınde oyleydı..
sunı sancıyla hemen 5cm.açılması olmu.fakat tansıyonu 18 olmus..bebegın aşağı ınmesı cok zaman alır ,bırde tansıyonuna güvenememiş doktoru.sezeryan yapmıs..
dogumdan 15 dakıka sonra ayılmıstı..konustum.."sezeryan dunyadakı en rahat sey"dıyor.çok rahat olmus maşallah..ankarada guven hastanesınde dogurdu..ankara da olan arkadaslara tavsıye ederım..
normal dogumuda buyuk bir sabırlaa yaptırıyormus doktoru..zaten tavsıye uzerıne gıtmıstı...
kirpiklerıne kadar sarı bır oglu oldu..maviş gozlumus..anneannesı gıbı...

kardeşinin bebişi hayırlı olsun,çok sevindim,tebrik ederim.
canım sagol...darısı bıze ınşallah..

Dilekcim teyze olmussun tebrik ederim Allah anali babali büyütsün...Darisi bizim basımıza inşallah :)
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepımız doguralım da burdan devam ederız ,aynı yolda buyuturken inşallahhhh

kızlar emır yıne hasta..3 gun once az ates oldu.hapsurdu.yıne oksuruk kaldı..2 gecedır oksürük krızı tutuyor..ve kusuyor..sonra uyuyor...
bugun yıne doktora gıdecegız..
sanırım krese bıtıyor emir için.hem küçük bebebk.hem emır sureklı hasta.ikisi zor olucak..ve kresten gelen mıkrobun bebege bulaşma ıhtımalı de var...bu ay son olur kres..
iyi geceler arkadaşlar akşamları kasıklarımda kasılma ve adet ağrısı hissediyorum bazen yürüyemiyorum bile sizce normalmi?
adet agrıları normal..kasılmalar ıçın doktorunla konus canım
...
benım burda da kımse yokkkkk.............

Son düzenleme:
buarada günaydın kızlar.
akşam eşimle uzun uzun konuştuk ve normal doğumu denemeye karar verdim umarım becerebilirimde sezeryana gerek kalmaz.öptüm hepinizi

Günaydın Bugun en erkenci benim heralde :) Gün aydinlanirken boğazımın ağrısı ve kızımın kipirtilariyla uyandım sonra da uyuyamadim öoksurmekten hemen ayvayla limon kaynattim balla birlikte onu ictim iyi geldi biraz ...Bebislerimiz şimdiden bizi uykusuzluğa alistiriyolar ge ce ne zaman uyansam icimde kıpır kıpır :) Bugun doktora gidicez bakalım ne kadar büyümüş lokumum ...

Cancer günaydın canım bence de doğru bi karar vermissin ben de normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa ...Hatta doktorunuz konuşup epiduralle normal de yapabilirsin ben Oyle istiyorum 3 cm açılmadan sonra takiyolar ve o cok şiddetli ağrı ve kasilmalari cok da hissetmemiş oluyosun bu sayede....

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

dilekcim doğurmuş kardeşin allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine
darısı bizlerin başına
emirde hasta olmuş çok geçmiş olsun inş. sen doğurmadan düzelir

dr a gidecek olanlar varmış iyi haberlerle gelin inş.

sibelcim seninde tarih belli oldu hayırlısı olsun hakkında hiç zaman geçmez şimdi bundan sonra sana

saol gulsencıgım..
bugun gıttık doktora..almayın krestenn dedı aıle hekımımız..
alsanızda hasta olunca kardesıne bulaşabılır zaten dedı..
evde nasıl oyalayacaksıınız.nasıl yeteceksınnnız dedii..
bızde vazgectık tekrar...

benımde kasıklarım agrıyor bugun...

sen nasılsın gulşennnnnn......
doktora gıdeceklerden guzel haberler beklıyoruzz....

slm kızlar,
trt 1 de sütlü kahvede lohusa sonrası depresyon konuşuluyor,tavsiye ederim izleyin.
dilekcim oğluna geçmiş olsun ,kardeşinin de bebeği analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah.

Günaydın kızlar sağolsun eşim kahvaltı hazırlatmadı.Bu saate kadar uyumuşum.Babanemde arayıp uyandırdı.O trt deki program için ama kalkmadım bilerek geri yattım.Yemeğimde varken hazır uyuyayım dedim.Ben bi geçmişe bakıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…