- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.901
ıyıgeceler arkadaslar eliffff canım gözun aydın bak melegın yanında artık Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.bızede bugun bebısımı gormeye arkadaslarım geldı gülden hunny gönül shirim:)) oturuduk baya sohbet ettık hem tanısmıs olduk burdanda cok tesekkur ederım arkadaslarıma inşallah bizdekızımla kardeslerını görmeye onlara gidices:))
iyi geceler arkadaşlar akşamları kasıklarımda kasılma ve adet ağrısı hissediyorum bazen yürüyemiyorum bile sizce normalmi?
ben hiç hissetmedim böyle şeyler ama doguma hazırlık derler hep .... en dogrusu doktoruna mutlaka danışsan?
ben hiç hissetmedim böyle şeyler ama doguma hazırlık derler hep .... en dogrusu doktoruna mutlaka danışsan?
biz hep beraber toplanır sanada geliriz canımayyyy ne güzelll bende çok özendim şimdi:)
ıyıgeceler arkadaslar eliffff canım gözun aydın bak melegın yanında artık Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.bızede bugun bebısımı gormeye arkadaslarım geldı gülden hunny gönül shirim:)) oturuduk baya sohbet ettık hem tanısmıs olduk burdanda cok tesekkur ederım arkadaslarıma inşallah bizdekızımla kardeslerını görmeye onlara gidices:))[/QUOTE
]
bişey değil cnm.tabii bizde bekliyoruz inşallah.bu arada kızlar elifi görmelsinz resimden çok çok daha güzel.rabbim nazarlardan saklasın.öle ufacık dudaklar burun ağız olur mu yaaa
kızlar ben geldm...kardesmın bebegı bayagı açılmaya ragmen çapraz yatmaya devam etmıs...doktor cok uzun sure beklerız ..asagı ınmesı çok surer ,sezeyana alalım demişş
kız kardsımın bebegı oldu...kardesım de 15 -20 dakıkaya ayılırmıs...
kayınvalıdesı çok guzel bebek dıyor....
allah hepımıze nasıp etsınn kucaımıza almayı...
duygucum..bebiş erkencı mi olucak acaba..hayırlısı olsun..
belguncugumm allah razı olsun cnım .....
sıbel...kız kardesımın bebegıde seın kı gıbıydı..gunlerı dolmustu..yada 1gunu vardı..ama hala asagı ınmemıstı..başı kardsımın gobek hızzasındymış...am artık dunyaya merhaba dediiii...
hee kız kardesımın ısmıde sıbel canım..adaşsınız....
cnm bebeğiniz olmuş hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.darısı senin ve bizlerin başına
selam kızlarrr...
rüya bebeğimizde gelmiş... allah analı babalı büyütsün..
bende doktordaydım bugün... kızımın hala gelmeye niyeti yokmuş.. ultrasonda daha bile önde cıktı haftası.. suyu herseyi iyiymiş yerinden gayet memnun gözüküyor dedi doktorumuz kafasını dogum kanalına bile sokmamış henüz 3-5 güne gelmez zaten suyun patlamazsa dedi...
son karar olarak pazartesiyi bekleyeceğiz eger kızım pazartesiye kadar gelmezse sabah 8e randevu aldı hastaneden sezeryan için.. 40. haftadan sonra ne ben ne doktorum cesaret edemiyoruz beklemeye.. cok heyecanlıyım artık ... en azından bir tarihimiz var artık.. haftaya bu saatler kızım kucağımda olacak inşallah... offf nasıl zaman geçer artık bilmiyorum
benimde doğumum sezseryan olcak ,bende günüm belli olsun çok istiyorum.senin içinde hayırlısı olsun cnm.bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
merhaba kızlar..
ben geldım...
elıfın telı hep kapalıydı...sımdı aradım yıne...
bebek dogmus..sezeryanla dogmus..ıyıymıişşş
elıf bebegı emzırıyormus...agrısı oldugu ıçın konusamayacak dedi eşii...
maşallah rüya bebege..hoşgeldin dunyaya rüya....
rüya bebekte doğmuş.topiğimiz bebekleniyo artık.rüya bebeğede sağlıklı uzun ömürler versin allhım.yakında bebişlerimizin sayılarını bile unutcaz.
arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese
senin bebeğinde hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.
merhaba kızlar.yeni doktordan geldim.doktor yine çatı muayenesine aldı doğum başlamış olabilir diye.ağrılarımın sebebi yerleşmeden kaynaklanıyormuş.ben sancılarımın çok olduğunu söyleyince ağrı eşiğin oldukça düşük ben normal doğumdan yanayım senide normal doğurturum ama yağ gibi bir doğum olacağını söyleyemem dedi.doğumun biraz zor geçebilir sancılar seni zorlayabilir dedi bende sezeryanı sordum senin için daha rahat olur dedi ve 29 Aralık için gün verdi.hatta geldiğin zaman alttan muayene ederim eğer açılman varsa normal doğum için uğraşırım direk sezeryana almam dedi.kafam çok karıştı şimdiden ağrılar beni bukadar zorluyorken doğum sancısına dayanabilir miyim bilmiyorum.ama bir taraftanda en sağlıklısının normal doğum olduğu gerçeğinide düşünmeden geçemiyorum bilmiyorummm şaştım kaldım.eşimlede konuşup bir karara varacağım.:18:
bebeğin ve senin için en hayırlısı olsun .sezeryanında normal doğumunda kendine göre zorlukları var.bebeklerimizi kucağımıza almanın bedeli biraz zor galiba.
zapzup telin hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.hep iyi haberler al inşallah...
amın canım darısı basımıza....canımm gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün darısı başımıza artık:)) benimkinin başı göbeğin biraz daha altında ama doktor yinede gelmeye niyetli gözükmüyor dedi.. napalım artık sağlıklı olsunda bebişin ne zaman nasıl isterse öyle gelsin
canım sagol...darısı bıze ınşallah..kardeşinin bebişi hayırlı olsun,çok sevindim,tebrik ederim.
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDilekcim teyze olmussun tebrik ederim Allah anali babali büyütsün...Darisi bizim basımıza inşallah :)
adet agrıları normal..kasılmalar ıçın doktorunla konus canımiyi geceler arkadaşlar akşamları kasıklarımda kasılma ve adet ağrısı hissediyorum bazen yürüyemiyorum bile sizce normalmi?
benım burda da kımse yokkkkk.............sihirim beklerim canımmm... keske birbirimize yakın olsak hepimiz beraber büyütsek bebişleri.. ama biz izmirden 3-4 kişiyiz sadece.. onlarlada bir türlü buluşamadık (begüm hariç ama oda istanbullu oldu artıkın)
msjım 2 kere çıkmış hatadan dolayı.
günaydın kızlarrr
dilekcim doğurmuş kardeşin allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine
darısı bizlerin başına
emirde hasta olmuş çok geçmiş olsun inş. sen doğurmadan düzelir
dr a gidecek olanlar varmış iyi haberlerle gelin inş.
sibelcim seninde tarih belli oldu hayırlısı olsun hakkında hiç zaman geçmez şimdi bundan sonra sana
slm kızlar,
trt 1 de sütlü kahvede lohusa sonrası depresyon konuşuluyor,tavsiye ederim izleyin.
dilekcim oğluna geçmiş olsun ,kardeşinin de bebeği analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?