2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amınnn canım..
allah bızıde bır avazda kurtarsın...

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 16 hafta hamileyim burdaki arkadaşlardan bilgi almaak için üye oldum ama aradığım konulara pek fazla uşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

canım bir limonu dörde böl çaydanlığa koy üzerine 2 su bardağı su ekle kaynat bir bardak su kalıncaya kadar kaynasın sonra onu koy fincana limonuda tortusunu süzgeçle ez fincanın içine tansiyonunla ilgili problem yaratmaması içinde balın varsa evde bal koy içine birazda karabiber yakacaktır bu boğazını bunu iki gün 4 kere yap bişi kalmaz allahın izniyle... balın yoksa şeker koy limona çok geçmiş olsun şimdiden

ben 40 ı çıkınca yapmayı düşünüyorum mevlütü ama kayınvalidemler geliyor haftasonu nasipse yani nezaman dönecekler bilmiyorum kırkına kadar kalırlar herhalde kalmazlarsa daha öncede yapabilirim.

ilk günden kendini bukadar yormasaydın canım yavaş yavaş yap birkerede dalma işe çok ağrı çekersin sonra.. bu arada teşekkür ederim..

arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese

hayırlı olsun allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin bebeğini inş.

yani eğer zorlanacaksa normal doğumda doktorun ki özelliklede seni sölediği kadar zorlayacaksa sezeryan olman tabiki daha mantıklı canım. en sağlıklısı normal doğum olsa bile eğer çok zorlayacak yada risk olacak durumlar olursa bence sezeryan daha ii.. allahım inş yardım ederde kolay bir doğum olur senin için.

ayy ne güzel allahım analı babalı büyütsün inş sağlıkla sıhatle rüya bebekte geldi sonunda ne heyecanlıdır nasıl geçmiştir kimbilir. elif nasıl acaba ağrısı var demiş eşi. ah kıyamam geçer inş tez zamanda bahtı güzel olsun rüya bebeğin inş

dilekçim kardşeinin yardımcıaı olsun allah inş bir avazda kurtarsın rabbim kolay kolay doğumu olsun inş.. bebeğini sağlıkla sıhatle kucağını alsın inş çok zorlanmadan duacıyım cnm..

selam kızlarrr...

rüya bebeğimizde gelmiş... allah analı babalı büyütsün..

bende doktordaydım bugün... kızımın hala gelmeye niyeti yokmuş.. ultrasonda daha bile önde cıktı haftası.. suyu herseyi iyiymiş yerinden gayet memnun gözüküyor dedi doktorumuz kafasını dogum kanalına bile sokmamış henüz 3-5 güne gelmez zaten suyun patlamazsa dedi...
son karar olarak pazartesiyi bekleyeceğiz eger kızım pazartesiye kadar gelmezse sabah 8e randevu aldı hastaneden sezeryan için.. 40. haftadan sonra ne ben ne doktorum cesaret edemiyoruz beklemeye.. cok heyecanlıyım artık ... en azından bir tarihimiz var artık.. haftaya bu saatler kızım kucağımda olacak inşallah... offf nasıl zaman geçer artık bilmiyorum

Aman maşşallah sağlıkla gelir inşallah. hiç acelesi yok belliki yerinde mutlu rahat demekki.

sibelcim seninkiiinin keyfi yerindeee :))))) olsun en azından tarihin belli.. allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar ben geldm...kardesmın bebegı bayagı açılmaya ragmen çapraz yatmaya devam etmıs...doktor cok uzun sure beklerız ..asagı ınmesı çok surer ,sezeyana alalım demişş
kız kardsımın bebegı oldu...kardesım de 15 -20 dakıkaya ayılırmıs...
kayınvalıdesı çok guzel bebek dıyor....
allah hepımıze nasıp etsınn kucaımıza almayı...

duygucum..bebiş erkencı mi olucak acaba..hayırlısı olsun..

belguncugumm allah razı olsun cnım .....

sıbel...kız kardesımın bebegıde seın kı gıbıydı..gunlerı dolmustu..yada 1gunu vardı..ama hala asagı ınmemıstı..başı kardsımın gobek hızzasındymış...am artık dunyaya merhaba dediiii...
hee kız kardesımın ısmıde sıbel canım..adaşsınız....

Son düzenleme:

Allah kız kardeşine yardım etsin,inşallah kolay kurtulur.

sibelcim seninkiiinin keyfi yerindeee :))))) olsun en azından tarihin belli.. allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inş.

evet canım keyfi yerinde ama malesef az kaldı bozacagız keyfini kuzuşumun:))) allah hepimizinkini saglıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

canımm gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün darısı başımıza artık:)) benimkinin başı göbeğin biraz daha altında ama doktor yinede gelmeye niyetli gözükmüyor dedi.. napalım artık sağlıklı olsunda bebişin ne zaman nasıl isterse öyle gelsin

kardeşinin bebişi hayırlı olsun,çok sevindim,tebrik ederim.

Elif de bugün doğum yapmış,onun için de çok sevindim,Allah hepimize hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin.

ıyıgeceler arkadaslar eliffff canım gözun aydın bak melegın yanında artık Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.bızede bugun bebısımı gormeye arkadaslarım geldı gülden hunny gönül shirim:)) oturuduk baya sohbet ettık hem tanısmıs olduk burdanda cok tesekkur ederım arkadaslarıma inşallah bizdekızımla kardeslerını görmeye onlara gidices:))

ıyıgeceler arkadaslar eliffff canım gözun aydın bak melegın yanında artık Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.bızede bugun bebısımı gormeye arkadaslarım geldı gülden hunny gönül shirim:)) oturuduk baya sohbet ettık hem tanısmıs olduk burdanda cok tesekkur ederım arkadaslarıma inşallah bizdekızımla kardeslerını görmeye onlara gidices:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…