- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.881
ayy canımm doğdu demek rüyamız
allah sağlıklı uzun ömür versin
banada yazmış nosunu arıcaktım ancak gitti misafirim yarın ararım ben ozaman
darısı bizlerin başına inşallah
Allah kolaylıkla doğumunu yapmasını nasip etsin güç kuvvet versin inşallah.Bol bol dua edicem .Allah sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin bebişe de ona da.
Elifinde gözü aydın.İnşallah çabucak toparlanır
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 16 hafta hamileyim burdaki arkadaşlardan bilgi almaak için üye oldum ama aradığım konulara pek fazla uşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
canım limon mu kaynatıp içeyım,,yoksa nane lımon mu demek ıstedın canımm ,bende ıhlamur ıctım, bıde lıptonun zencefil-limon çayı var cok guzel oluyor 1 fıncanda ondan ıctım..çokta bıykı cayı ıcmeye korkuyorumm ,ama hıc duzelme yok bogazımda :50
kızlar mevlüt olayını ne zaman yapacaksınız,kırkı çıkınca mı yoksa daha erken mi,ben kırkı çıktığı gün yapmayı düşüyorum aslında mevlit falan yapmayı düşünmüyordum ama aile büyükleri işte ısrarcılar bende yakın akrabayı çağıracağım fazla kalabalık olsun istemiyorum evim küçük zaten.
Teşekkür ederim kizlar evet güzelmiş evde olmak dolap içlerini falan düzenliyorum yavaş yavaş az önce yerleri sildim camasirimi astım bi oturup bi kalkıyorum bi yandan da grip ...
Belguncum hayırlı olsun arabanız kazasiz belasiz kullanın inşallah bebisle cok rahat edersiniz ben soğuk ve yağışlı havalarda disarda gördüğüm cocuklulara cok üzülüyorum tanımadığım halde arabama almak geliyo içimden ...
arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese
merhaba kızlar.yeni doktordan geldim.doktor yine çatı muayenesine aldı doğum başlamış olabilir diye.ağrılarımın sebebi yerleşmeden kaynaklanıyormuş.ben sancılarımın çok olduğunu söyleyince ağrı eşiğin oldukça düşük ben normal doğumdan yanayım senide normal doğurturum ama yağ gibi bir doğum olacağını söyleyemem dedi.doğumun biraz zor geçebilir sancılar seni zorlayabilir dedi bende sezeryanı sordum senin için daha rahat olur dedi ve 29 Aralık için gün verdi.hatta geldiğin zaman alttan muayene ederim eğer açılman varsa normal doğum için uğraşırım direk sezeryana almam dedi.kafam çok karıştı şimdiden ağrılar beni bukadar zorluyorken doğum sancısına dayanabilir miyim bilmiyorum.ama bir taraftanda en sağlıklısının normal doğum olduğu gerçeğinide düşünmeden geçemiyorum bilmiyorummm şaştım kaldım.eşimlede konuşup bir karara varacağım.:18:
merhaba kızlar..
ben geldım...
elıfın telı hep kapalıydı...sımdı aradım yıne...
bebek dogmus..sezeryanla dogmus..ıyıymıişşş
elıf bebegı emzırıyormus...agrısı oldugu ıçın konusamayacak dedi eşii...
maşallah rüya bebege..hoşgeldin dunyaya rüya....
canımallah hayırlısını versın..
kızlar kız kardesım bugun sabah muayene yapmıs doktoru..ıyıce kurcalamaıs kı dogum baslasın dıye.canı yanmıs...kanama olmus ıyıce...
sonra hastaned 1 saa yuru tekrar gel bakayım demıs..açılması 3 cm .miş..
ama 1 saat sonunda sancı baslmamıs..ve açılmada 3 cm.mmiş yıne...
simdı yatış yapmıs hastyaneye..
suyunu patlatmıs doktoru..ama çok korkmus...
canım çok yandı dıyor...
kızz kardesımınde agrı eşigı çok düşüktür..ve çok korkar kan gormekten de..
sancı ıynesı yapmıs doktor...sabaha kadar sancı olmasını beklıycekler...olmazsa sabah sezeryana alıcam demıs doktoru...
allahım ınşallah kolay bır dogum yasar..annemle ıkımızın de sesı solugu kesıldı evde..
oylece beklıyoruz..
selam kızlarrr...
rüya bebeğimizde gelmiş... allah analı babalı büyütsün..
bende doktordaydım bugün... kızımın hala gelmeye niyeti yokmuş.. ultrasonda daha bile önde cıktı haftası.. suyu herseyi iyiymiş yerinden gayet memnun gözüküyor dedi doktorumuz kafasını dogum kanalına bile sokmamış henüz 3-5 güne gelmez zaten suyun patlamazsa dedi...
son karar olarak pazartesiyi bekleyeceğiz eger kızım pazartesiye kadar gelmezse sabah 8e randevu aldı hastaneden sezeryan için.. 40. haftadan sonra ne ben ne doktorum cesaret edemiyoruz beklemeye.. cok heyecanlıyım artık ... en azından bir tarihimiz var artık.. haftaya bu saatler kızım kucağımda olacak inşallah... offf nasıl zaman geçer artık bilmiyorum
Aman maşşallah sağlıkla gelir inşallah. hiç acelesi yok bellikiyerinde mutlu rahat demekki.
arkadaşlar bende doğum yaptım takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu 37+4 geldi bebişimiz acele etti allah hayırlı doğum yapmayı nasip etsin herkese
canımallah hayırlısını versın..
kızlar kız kardesım bugun sabah muayene yapmıs doktoru..ıyıce kurcalamaıs kı dogum baslasın dıye.canı yanmıs...kanama olmus ıyıce...
sonra hastaned 1 saa yuru tekrar gel bakayım demıs..açılması 3 cm .miş..
ama 1 saat sonunda sancı baslmamıs..ve açılmada 3 cm.mmiş yıne...
simdı yatış yapmıs hastyaneye..
suyunu patlatmıs doktoru..ama çok korkmus...
canım çok yandı dıyor...
kızz kardesımınde agrı eşigı çok düşüktür..ve çok korkar kan gormekten de..
sancı ıynesı yapmıs doktor...sabaha kadar sancı olmasını beklıycekler...olmazsa sabah sezeryana alıcam demıs doktoru...
allahım ınşallah kolay bır dogum yasar..annemle ıkımızın de sesı solugu kesıldı evde..
oylece beklıyoruz..
sibelcim seninkiiinin keyfi yerindeee :))))) olsun en azından tarihin belli.. allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inş.
kızlar ben geldm...kardesmın bebegı bayagı açılmaya ragmen çapraz yatmaya devam etmıs...doktor cok uzun sure beklerız ..asagı ınmesı çok surer ,sezeyana alalım demişş
kız kardsımın bebegı oldu...kardesım de 15 -20 dakıkaya ayılırmıs...
kayınvalıdesı çok guzel bebek dıyor....
allah hepımıze nasıp etsınn kucaımıza almayı...
duygucum..bebiş erkencı mi olucak acaba..hayırlısı olsun..
belguncugumm allah razı olsun cnım .....
sıbel...kız kardesımın bebegıde seın kı gıbıydı..gunlerı dolmustu..yada 1gunu vardı..ama hala asagı ınmemıstı..başı kardsımın gobek hızzasındymış...am artık dunyaya merhaba dediiii...
hee kız kardesımın ısmıde sıbel canım..adaşsınız....
kızlar ben geldm...kardesmın bebegı bayagı açılmaya ragmen çapraz yatmaya devam etmıs...doktor cok uzun sure beklerız ..asagı ınmesı çok surer ,sezeyana alalım demişş
kız kardsımın bebegı oldu...kardesım de 15 -20 dakıkaya ayılırmıs...
kayınvalıdesı çok guzel bebek dıyor....
allah hepımıze nasıp etsınn kucaımıza almayı...
duygucum..bebiş erkencı mi olucak acaba..hayırlısı olsun..
belguncugumm allah razı olsun cnım .....
sıbel...kız kardesımın bebegıde seın kı gıbıydı..gunlerı dolmustu..yada 1gunu vardı..ama hala asagı ınmemıstı..başı kardsımın gobek hızzasındymış...am artık dunyaya merhaba dediiii...
hee kız kardesımın ısmıde sıbel canım..adaşsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?