2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar benim de iznim bgun itibariyle başlamış bulunmakta:) Artık evimdeyim kızıma hazirlanicam inşallah... Daha sık girerim artık foruma da.Dun aksam benim de ara ara cok ağrım oldu sanki asagidan diken batiyo gibi bi anda oluyo resmen kemiklerim sızladı karnım cok aşağılara inmedi ama bebisim artık yerleşmeye başladı sanırım ...

bu arada herkese merhabalar.. herkesler iyidir inş gece nöbetteydim sitede kimse yoktu uykuda tutmadı yine herzamanki gibi:) öğlen kalktım bişiler yedim sütümü içtim hala kös kös oturuyorum annem gelecek az sonra allahtan..belki akşam misafirimde gelecek. kalkimde biraz hareket edim bari böle olmıcak:) gerçi belimde ağrıyor.. bu aradaa sonunda arabamızı alabildik kızlarrrrr bugün işlemleri halledecek eşimmm akşamda nasipse arabamızla gelecekkk çok sevindim 3 aydır ha alcaz ha aldık derken bir türlü bulamamıştı istediği gibi. en sonunda içine sinen bir araba buldu aşkımcımmm karısına doğum hediyesi heheheh :) allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bize inş. rabbim isteyen herkese versin inş..

Hayırlısı olsun canım güle güle kullanın Ayy ne güzel.Eşimde bana telefon aldı heyecanla bekliyorum 5 gündür hala aramadılar yani sinir oldum bu evkura

bu arada eliff bugün doğuma gitti dimi allahım bir avazda kurtarsın inşş ayy doğmuştur bile çoktan rüya bebek ne durumdalar acaba kismede teli yokmu elifin..

hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız güle güle kullanın doğuma rahat rahat gidersin artık :))
evde durmak gibisi yokmuş seninde iznin hayırlı olsun tadını çıkar

Hayırlısı olsun canım güle güle kullanın Ayy ne güzel.Eşimde bana telefon aldı heyecanla bekliyorum 5 gündür hala aramadılar yani sinir oldum bu evkura

sağol canım bu arada evkurdanmı aldı eşin ayyy o evkur adamın ömrünü yiyiyor gerçektennnn birkere ordan alışveriş yaptım baya birdaha asla yapmam.. hayırlı olsun seninde telefonun şimdiden..

hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız güle güle kullanın doğuma rahat rahat gidersin artık :))

evde durmak gibisi yokmuş seninde iznin hayırlı olsun tadını çıkar

sağol tatlımcım amin inş.. evet en çokta eşim onu dert ediyordu şimdi her hafta hastaneye gidiyorum dışarı çıkmamız gerekiyor annem geliyor gidiyor zor oluyordu taksi taksi bıkmıştım artık iyi oldu kızım kısmetiyle geliyor galiba..

ben çıkıyorum kızlar inşallah Eliften güzel haberler gelir
akşamları kocişle kızımız için dağıtacağımız süsleri yapıyoruz bebek şekeri diyemeyecem çünkü lavanta koyduk :)
birazdan da kapı süsümüzü yapacağım
hepinizi çok öptük

Bence ocak bebikleri tembel...Bi çok topikte önceki ayın yarısı geldiğinde patır patır doğumlar oluyor..Ocak bebikleri 2011 doğumlu olmak iistiyor galiba
Ve de ocak bebiklerinde normal doğum çok olucak gibime geliyor,herkes azimle bekliyor.

Kızlar sancının düzenli olması demek devamlı karın ağrısı çekmek demek değil.En fazla 50 saniye süren,belirli aralıklarla girip çıkan sancı doğum sancısı oluyor.Onun dışındaki ağrılar gayet doğal rahim hazırlanıyor,bebik yola giriyor..Bence ağrı olduğuna sevinin

Bende dün gece heyecanlandım bi saat kadar düzenli ve şiddetli sancım vardı hatta hazırlanmaya başlamıştık çıkıcaktık bitti gitti bi anda:26:
Şimdi hiç bişeyim yok turp gibiyim sinir oldum ya

Kolay gelsin canım Gene gir merakta bırakma bizi.

Çok sağol belguncüm.Ya işin kötüsü bu haftasonu falan istanbula gidicem .Bana telefon gitmeden lazım.Kaç gün oldu hala arıycaz diyorlar hergün arayıp bilgi almaya çalışıyorum illallah ettim.Bir daha benimde alışveriş yapmayacağım kesin bıktırdı yani.İçimdeki heyecanı öldürdü birşey değil.Dua edinde çabucak alabilelim Onlar veresiye kızım doğacak yaaa

Allah hayırlı zamanda kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin .Benimde bir ay öncesine kadar bebeğin kafası kasıklarımdaydı hep çok ağrım oluyordu.Şimdi döndü başı mideme bastırıyor.Midem nasıl yanıyor.Bir daha ne zaman döner bilmiyorum artık :26:

aramıza hoş geldin sende,bende 1 haftadır evdeyim,iznim başladı,evde olmak çok güzelmiş:)

hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.

zap zup sende güle güle kullan telefonunu:)

kolay gelsin deniz,bizde lavanta koyduk ama işte ağzımız alışmış bebek şekeri demeye:)bende eşimle kendim yaptım ilk zamanlar yaptırmayı düşünüyordum ama iyi ki kendimiz yapmışız daha güzel oldu.

merhaba arkadaşlar topikte herkez heyecanlı ne güzel rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah
bugün meleğimin cicişlerini yıkadım ama polar battaniyesinin tüyü çıkmış silkeleyince tozlar uçuşuyor kıyafetlerinden kaç kere yıkattım ama bebişimin cildine zarar verir diye üzülüyorum ütüleyince çıkar belki. bişey olurmu sizce?

sende mı halıları ayagınla duzeltıyorsun bendee oyle yaparım hep ama dedıgın gıbı kasıgım cok fena agrıyor,eğilemiyorumda...çömelıyorum bol bol

denizcim ellerine sağlık şimdiden bende hastanede dağıtacaklarımı lavantalı sipariş verdim mevlüt içinde şekerli yaptırdım .. güle güle kullanın dağıtın inş...yapta bizlede paylaş

Nerden biliyosun tekrar döndüğünü doktorun mu söyledi canım?

geçmiş olsun dikkat et kendine meyve ye limon kaynat iççç mutlaka boğaza gribe birebir.:

canım limon mu kaynatıp içeyım,,yoksa nane lımon mu demek ıstedın canımm ,bende ıhlamur ıctım, bıde lıptonun zencefil-limon çayı var cok guzel oluyor 1 fıncanda ondan ıctım..çokta bıykı cayı ıcmeye korkuyorumm ,ama hıc duzelme yok bogazımda :50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…