- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.821
bizden bir tane sabırsız bebik çıktı bile.geçen haftalarda bizdede bir doğum yaşandı.
düzenli cnm dakika olarak hiç hesaplamadım ama ara ara giren bir ağrı değil.ağrı sürekli ama belime ara ara vuruyor.doğum sancısı bele vurur derler korkuyorum valla
hepinize hayırdı doğumlar diliyorum.sağlıkla gelsin bebişleriniz.bu senenin bebikleri biraz aceleci.bakalım bizimkiler şubatı bekleyecekler mi?
Hayırlısı olsun canım benim ne kadar heyecanlı yaaÇok az günün kalmış zaten bir de bakıyormuş doktor açılman olmuş bile Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
Bende sezeryandan çok korkuyorum.İnşallah sezeryan olmak zorunda kalmam.Ayık olmak istiyorum.O bayılma durumu beni çok korkutuyor.Normalde bayıldığım zaman bile çok kötü oluyorum çünkü.Ben baygınken yavruma kimse sahip çıkmaz diye korkuyorum eşimde yanımda olmayacak
Hayırlısı olsun canım benim ne kadar heyecanlı yaaÇok az günün kalmış zaten bir de bakıyormuş doktor açılman olmuş bile Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
Bende sezeryandan çok korkuyorum.İnşallah sezeryan olmak zorunda kalmam.Ayık olmak istiyorum.O bayılma durumu beni çok korkutuyor.Normalde bayıldığım zaman bile çok kötü oluyorum çünkü.Ben baygınken yavruma kimse sahip çıkmaz diye korkuyorum eşimde yanımda olmayacak
bi ççorba yapıp içtim, inşallahh bugun toparlarımm.. ayy yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım panikledim :)) benım daha aşağı ınmemıs gıbı yanı annem öyle soyluyor,ben cok anlamadım. ağrım cok az oluyor,daha cok karnımda sertlıkler oluyor. hadı hayırlısıı
mrb kızlar
eliff doğuma girmişş
darısı bizlere inş.
akşamları sertleşme sancı bendede oluyor
ama benimkide gününü bekliyecek gibi geliyor bana
hani hemencecik gelsin hayırlısıyla kucagımıza alalım diyoruz ya
ondan oluyor.
bebekleriniz aşagı indimi kızlar
dışardan farkediyorlarmı.
neyse kızlar bana müsade yavaş yavaş hazırlanayım.dua edin benim için.hemn doğumdan korkuyorum hemde oğlum bir an önce gelsin istiyorum
geçmiş olsun canım
kimisininki doğum anında iniyo onun için endişelenme
benim kuzenin hiç inmemişti karnı
ama bi girdi doğumhaneye 10 dk da doğurdu çıktı
neyse kızlar bana müsade yavaş yavaş hazırlanayım.dua edin benim için.hemn doğumdan korkuyorum hemde oğlum bir an önce gelsin istiyorum
kız bebekleri gelişimleri erken tamamlarmış.
ve erken gelebilirmiş ama erkekler günü beklermiş.
bunu okuyunca bana daha çok var diyorum
telaşa gerek yok hayırlısı tabi.
kızlar az önce annemle eşimin iş yerine gittik oda eve geliyormuş çarşıda işi varmış geri dönüşte sanki şeyime şiş soktular gibi bir ağrı girdi uzun sürmedi eve geldik eşim bir şeyler atıştırdı annemle markete gidecektik beraber çıktık market yolun karşısında yakın eşim arabaya bindi biz annemle yürüyorduk zor girdim markete yine ağrı girdi şeyime noldu anlamadım yerleşiyor mu napıyor kuzum marketin içinde penguen gibi yürüyordum üst katta alacaklarım vardı merdivenleri zor çıktım biraz yürüyünce geçti yine eve geldik ama korktum baya :18:
sabah 5:00 de kalktım yıne..
rutın oldu..her gun 5:00
gülşennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gülşen nerde bu arada...gelmıyor bırkaç gundur...bır yere mi gıdecektı..yoksa dogurdu mu.??? :82:..
gunaydın hanımlar,,, dun akşamdan beri boğazım berbat durumda,sabaha kadar uyumadım. bıtkı cayı ıcıp durdum ama sanırım ağır bır grip olacamm
günaydın kızlar.2 gündür karnımda adet sancısına benzer bir ağrı var ve belime vuruyor.akıntı olayı bendede var doktor son kontrolde fitil verdi ama onu kullanmaya başladığımdan beri akıntım sanki kanama gibi oluyor.bugün randevu aldım bakalım ne diyecek bu ağrılar için.sanırım oğlum iyice aşağıya indi çok baskı yapıyor ve nerdeyse 15 dakikaya bir lavaboya gidiyorum.benim için dua edin kızlar ters birşey yoktur umarım.
bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.aman dikkat edin doğum arefesinde.elif doğuma gidecekti bugün Allah yardımcısı olsun.inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğurur.darısı bizim başımıza.
günaydın güzel anneler
belgun geçmiş olsun canım inş. geçer hemen
dugutu sanada geçmiş olsun zor şeyler atlatmışsın
cancer inş. hayırlı haberlerle gelirsin sende nişanın mı geldi acaba ??
dilekcim burdayım canım daha doğurmadım pazar günü eşim evde olunca çok açmıyorum akşamdan sancılarım oluyo biraz ama doğuracak gibi değilim henuz bakalım hayırlısı seninde 3 gün kalmış kuzum ya tam gününü dolduracak belli oldu
eliften ve kardeşindende hayırlı haberler bekliyoruz canım
hepinize hayırdı doğumlar diliyorum.sağlıkla gelsin bebişleriniz.bu senenin bebikleri biraz aceleci.bakalım bizimkiler şubatı bekleyecekler mi?
kızlar az önce annemle eşimin iş yerine gittik oda eve geliyormuş çarşıda işi varmış geri dönüşte sanki şeyime şiş soktular gibi bir ağrı girdi uzun sürmedi eve geldik eşim bir şeyler atıştırdı annemle markete gidecektik beraber çıktık market yolun karşısında yakın eşim arabaya bindi biz annemle yürüyorduk zor girdim markete yine ağrı girdi şeyime noldu anlamadım yerleşiyor mu napıyor kuzum marketin içinde penguen gibi yürüyordum üst katta alacaklarım vardı merdivenleri zor çıktım biraz yürüyünce geçti yine eve geldik ama korktum baya :18:
benimde 2 haftadır şeyim acıyor özellikle de yürürken hissediyorum,ayağımla halıyı düzeltmek istesem mahvoluyorum acıdan ,sanırım bebekler aşağıya baskı yapıyor ve kaslarda bu yüzden acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?