2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizden bir tane sabırsız bebik çıktı bile.geçen haftalarda bizdede bir doğum yaşandı.

Allah hayırlı ömürler versin.Hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin o arkadaşa da .Bende günüm geçecek şubat annesi olucam gibi hissediyorum.Çünkü çok sabırsızlanıyorum.Ne için içim böyle acele etse o olmaz da olmaz yani .Şubat annesi olursam şaşırmayın ama dün ilk kasılmamızı yaşadık çok heyecanlıydı

düzenli cnm dakika olarak hiç hesaplamadım ama ara ara giren bir ağrı değil.ağrı sürekli ama belime ara ara vuruyor.doğum sancısı bele vurur derler korkuyorum valla

korkma canımcım evet erkek bebeğin sancısı bele vurur derler ama acemiyiz çoğumuz anlayamıyoruz ki
yanlız gitme sakın dr a bakarsın gelir meleğin bugün

sabah eşime dedim zaten arayıp ben doğuma giriyorum dersem hiç şaşırma diye.aslında şimdiden sonra gelsede olur oğlumuz tehlikeli dönemi atlattık Allahın izniyle.

bi ççorba yapıp içtim, inşallahh bugun toparlarımm.. ayy yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım panikledim :)) benım daha aşağı ınmemıs gıbı yanı annem öyle soyluyor,ben cok anlamadım. ağrım cok az oluyor,daha cok karnımda sertlıkler oluyor. hadı hayırlısıı

korkma canım yaa hayrılısı diyelim yinede inş. normal olur
sezeryanın sonrası zormuş ama ben sezeryandan korkmuyorum 2 kez ameliyat olduğum için deneyimliyim :))
bebişinde sahipsiz kalmaz annenler yanında olacak sonuçta bide bileklik takıyolar doğar doğmaz bebeklere bişicik olmaz

geçmiş olsun canım
kimisininki doğum anında iniyo onun için endişelenme
benim kuzenin hiç inmemişti karnı
ama bi girdi doğumhaneye 10 dk da doğurdu çıktı

benim henüz inmedi hala top gibi öne doğru sivri

neyse kızlar bana müsade yavaş yavaş hazırlanayım.dua edin benim için.hemn doğumdan korkuyorum hemde oğlum bir an önce gelsin istiyorum

geçmiş olsun canım
kimisininki doğum anında iniyo onun için endişelenme
benim kuzenin hiç inmemişti karnı
ama bi girdi doğumhaneye 10 dk da doğurdu çıktı

aa maşallahh darısı bızlere

neyse kızlar bana müsade yavaş yavaş hazırlanayım.dua edin benim için.hemn doğumdan korkuyorum hemde oğlum bir an önce gelsin istiyorum

hadı hayırlısı olsun cancer, hepımız aynıyız hem korkuyoru hemde bebıslerımıze kavusmak ıstıyoruzz,,,

kız bebekleri gelişimleri erken tamamlarmış.
ve erken gelebilirmiş ama erkekler günü beklermiş.
bunu okuyunca bana daha çok var diyorum
telaşa gerek yok hayırlısı tabi.

kızlar az önce annemle eşimin iş yerine gittik oda eve geliyormuş çarşıda işi varmış geri dönüşte sanki şeyime şiş soktular gibi bir ağrı girdi uzun sürmedi eve geldik eşim bir şeyler atıştırdı annemle markete gidecektik beraber çıktık market yolun karşısında yakın eşim arabaya bindi biz annemle yürüyorduk zor girdim markete yine ağrı girdi şeyime noldu anlamadım yerleşiyor mu napıyor kuzum marketin içinde penguen gibi yürüyordum üst katta alacaklarım vardı merdivenleri zor çıktım biraz yürüyünce geçti yine eve geldik ama korktum baya :18:

benimde 2 haftadır şeyim acıyor özellikle de yürürken hissediyorum,ayağımla halıyı düzeltmek istesem mahvoluyorum acıdan ,sanırım bebekler aşağıya baskı yapıyor ve kaslarda bu yüzden acıyor.

sabah 5:00 de kalktım yıne..
rutın oldu..her gun 5:00

gülşennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gülşen nerde bu arada...gelmıyor bırkaç gundur...bır yere mi gıdecektı..yoksa dogurdu mu.??? :82:..

dilekçim erkencisin bugün baya.. naber canım*

gunaydın hanımlar,,, dun akşamdan beri boğazım berbat durumda,sabaha kadar uyumadım. bıtkı cayı ıcıp durdum ama sanırım ağır bır grip olacamm

geçmi,ş olsun dikkat et kendine meyve ye limon kaynat iççç mutlaka boğaza gribe birebir.

geçmiş olsun cnm sor bakalım doktoruna ne dicek ağrılarına bende on on beş dkda bir gidiyorum lavobaya dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz:)

sağol canımcım inş geçer..

hepinize hayırdı doğumlar diliyorum.sağlıkla gelsin bebişleriniz.bu senenin bebikleri biraz aceleci.bakalım bizimkiler şubatı bekleyecekler mi?

sizede hayırlı doğumlar sizinkilerde beklemedi baksana sizdede doğan oldu birtane diye biliyorum allahım yardım etsin şifasını versin inş. bu senenin bebişler aceleci gerçektende bizimkilerde ocağı beklemeyenler oldu sizdede olur mutlaka:) allahım hepimize hayırlısını versin.

cnmcım senin bişi kalmadı zaten normaldir ağrıların bebek yerleşiyor olabilir doğum ağrıları olabilir heran herşey olabilir sende şu durrumda bence:) biraz yatmayı dene ağrılarını takip et canım yatarken yada yürürken her halinde sancı giriyorsa ağrın olabiliyorsa aralıklarına bak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…