2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

daha doğurmadım ama yakınmış benim akıntım zaten artmıştı doktor mantar var mı diye de baktı şükür öyle bir şey yok normal akıntı dedi son zamanlarda artabilirmiş

maşallah denizcim yaa ne güzel benimkide rahat geçti korktuğumuz gibi değilmiş
ohh ne güzel açılmada varmış sende bende hiçbişicik yok beklemeye devam dedi dr umuz
inş. tek nefeste doğururz
evet korktuğumuz gibi değilmiş ama ben çok kastım kendimi ondan biraz ağrıdı ama çok fazla değil benim canım tatlı kolay olur dedi doğumun inşallah öyle olur hepimizin

Kızlar benimde akıntım arttı ama mantar değil anlayabiliyorum.Bu iki üç gündür kasıklarıma baskı da gittikçe artıyor.Ama daha çok günüm var normal mi ki bu kadar erken .İki üç gün öncede ilk kasılmam oldu

kızlar merhaba herkese...bugün çok yoğundum okulda haftaya son haftam.ben de bu hafta gitmeden sergi yaptım yordum kendimi bugün ama değdi...
elif hoşgeldin cnm...maşallh bebeğine boyu da kilosu da çok iyi doğmuş...allah uzun ömürler versin...

kızlar bu arada cici topiğine bebek şekerlerimizi ekledim

zap zup... seni tanımıyorum ama yazdıkların çok içten, sıcak bence harika bi anne olacaksın, malesef insanlar çok bencil.. inşallah bebişin sana çeker, nankörlük yapmaz sana .. sonuçta onu sen yetişticeksin, seni örnek alacak, sakın üzülme...

selam kızlar.. geçmişe bi turlu giremiyorum...

denizcim senin yazdıgını okudum.. 2cm acılman varmış şimdiden.. ohhhh ne güzel.. dogumunda kolay olup olmayacagını gerçekten doktorlar anlıyabiliyorlar.. gözün aydın canım senin bebişin eli kulağında..
benim tembelden hala tık yok..

cici topiğine kızımın odasını ekledım bu arada:)))

sen naıslsın canım..sanada dogum gorunuyordu demii 2 gun ıçınde.yanlısmı hatırlıyorum.. :26:

evet canim ya hala dogum yapamadim.Gecen hafta sonu sancilarla ve kanama ile hastaneye gittim.Malesef 3 saat bekledikten sonra sancim azaldi.Aciklik ve nisan gelme olayi 5-6 gündür hala var.Dün doktoruma gittim,rahim agzi cok yumsamis,bir siddetli agri gelirse hemen dogacakmis.Hergün agri cekiyorum ama düzene girmedi bir türlü,Allah dayanma gücü versin herkese,cok zor.Ilk oglum nisanin geldigi gün dogmustu.Her dogum birbirinden farkli oluyor.Simdi burasi da tatile girdi,dr.um 3 hafta yok.Allahtan hastanelerde fazla hasta kalmadi.Dogurursam rahat rahat yatacagim insallah.(tek tesellim bu)

hergün dua ediyorum,sancilarim düzene girsinde hayirlisi ile doguruyum diye.

Umarim sen de iyisindir,günün bitmis sanirim.Bebek geldi mi?Allah herkese kolay dogumlar nasip etsinnnnnn.

canım bende sururyorum bayagıdır..
sert bır krem..ama kullanmadan okudum ustunu o zaman...
ıkı parmak arasına sıkıp bıraz yumusatın dıyor...ısıyla yumusuyor krem..ama ben ılk gunler oyle kullandım..sonra üşendim ne yalan soylıyeyım...dırek gogsume suruyorum..goguslerde sıcak olunca hemen yumusuyor zaten...
canım duzene gırcek sancıların anlasılan...rahım agzı ıncelmıs senın...kolay dogucak artık...
ohh hastanede d rahatcacık yatarsın..kalabalık gıdıyor..
benımde ılk dogumda nışan geld dogum oldu..ama sunı sancıyla olmustu o dogumum...
sımdı bede sancıların artmasnı bekledıkten sonra hastaneye gıdecegım ınşallah..yoksa hemen verıyorlar sunı sancıyı...

gulşen doktor muayenen ıyı gecmıs kuşum...çatı muayenen de oyle...ınşallah kolay dogum olur...
bebegın kılosu ne oldu..yıne soylemedımı doktorun...

denızcım senın acılma maşallah..2011 ı beklemeyecek galıba mınık kuşunn..

nevacıgım..senın bebegede maşallah...erken gelecek...

bende dun doktordaydım...
hersey normal dedı...
kalp atışlarıda ıyı.
sancın varmı dıye sordu..yokk dedımm...nst y gırmesende olur dedı...
emırde geldı benımle..kardesını gordu..3,400 gram.boy 52 cm.çıktı...her an olabılır dogum dedı..
ama beklıycez daha...10 gun daha ..ben dyorum kı madem bekledı bu kadar...2011 bebegı olsa keske...

Günaydın Ocak annelerı yada benım gıbı erken gelecek korkusu olan anneler...
bende gece kalktım herzamankı gıbı tuvalet ıcın.. dıkkatımı cektı göbegım kuculmus gıbı geldı bana. bıde baktım göbeğim sanki aşağıı inmişş:44::44: anladığım bişey değil ama karnımın aşağı indiğini düşünüyorumm.umarım biraz dayanır bebişim.. Ama tabı hayırlısı olsun.

Herkese günaydın kızlar
Hayırlı cumalar diliyorum öncelikle .
Doğumu yaklaşan herkese allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Bende sabah 7 de kalktım eşimle kahvaltı yaptık .İşe yol ettim falan .Anca oldu.
Durun durun dün anlatmayı unutmuşum.Hani ben aşure yapmıştım ya bi ara kayımvaldemlere göndermemiştim.Dün eşimin babası dolap kapaklarını takmaya geldi.Aşure getirmiş iki tabak.Neyse benim birşeyden haberim yok tabi.Teşekkür ettim.Giderken siz yiyinde isterseniz annen gene ayırır dedi.Eşim o gidince anlattı.O gün ben aşure gönderince eşimin arkadaşına falan allah kabul etsin çok güzel olmuş aşureniz demişler.Bunu da kayınpederim duymuş.(Zaten duymasalar yapmazlardı.Kaç gün geçmiş yapcak olsalar şimdiye yaparlardı.Daha yeni ben orada kalırken malzeme götürdümde yapmıştık. ) Birşey dedimi sana dedi yoo dedim.Ne diyebilirki onlara kırgın olduğumu bilmiyor mu ?dedim ,eşim bana koyduğu tavırlar gibi gayet sert ve kendimden emin birşekilde .(Çünkü eşimde ayıp oldu öyle dercesine bi bakış gördüm.)(Bende artık eşime karşıda nasıl durmam gerektiğini öğrendim sayılır.Haklıyım artık .Sert çıkışlar yapabiliyorum.) Dedim yiyesimde kalmadı sen öyle diyince.Görümcem şimdi bi ton laf söylemiştir aşureyi gönderirken dedim.Hımılldaya hımıldaya o bize göndermedi ama biz ona gönderelim insanlık bizde kalsın bilmem ne dedim.78: Dırdır yapmadan da duramıyorum.Eşimden hıncımı alasım vardı zaten :78:) Eşimde boşver sen onu yaa yapan annem gönderen annem dedi Akşam ikimizde çok gergindik.Bi de odaları yerleştirmeye çalışıyoruz devamlı geceye kadar.Sonra birbirimize sarılıp kızımı sevdik.Öyle geçti işte
Çok ayrıntıya girdim ama kusura bakmayın

Hadi hayırlısı olsun.Bizde eşimle çok acele ediyoruz yaa Böyle dün gece kasıklarıma ağrı girdi.Aşağıya baskı arttı.Erken doğum belirtilerine bakıyoruz hemen . Hemen sancı tutsun gidelim burada istanbula gitmeme de gerek kalmaz pat diye doğuruveriyim istiyoruz galiba.

ZapZupcum bende bazen eşimin üstüne gidiyorum....ama sonra düşünüyorumda ona da üzülüyrum arada kalıyorlar. ama sanırım en kötüsü dolup dolup bi anda patlamakkyanı bızım yaptığımız dırdır etmek ben artık bısey demıyorum olgunlastım dıye kendımı susturuyorum anne olacam ben eşimde baba,onlarda artık dede nıne olacaklar dıye sallamıyorumm
artık bizler aıle olacazzz,bebişlerimizz olacakk .benımde bebeğime eşimin annesı bakacakk..bakalım o zaman nasıl çenemı tutacamm

Bende şimdiye kadar hep sustum 1.5. senedir.Abuk sabuk mantığa sığmayan davranışları var.Şimdiye kadar bir gıdım destekleri olmadı.Sadece zarar veriyorlar.Torunlarıda umurlarında değil zaten bi patik bile almadılar.Bakmazlarda zaten .Sevmeye kalksalarda ben sevdirmiycem Hamileyken evlerinden kovmaktan beter etti kızları hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar.Bir değil iki değil.İstanbulda doğum yapıcam nasılsa Sanki bana çok yardımları dokunmuşlar gibi gelip istanbulda bi iki ay kalırlar benle birlikte pişkin pişkin.
Bende de artık şu mantık oluştu.Artık eskisi gibi çocuk yok karşılarında.Madem herkes hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende tavrımı koyarım lafımı söylerim benimde davranışlarım olmamış gibi davransınlar okadar kolaysa Ben artık anne oluyorum.Kendim susup alttan alırdım ama benim sorumluluklarım bi evladım var artık. Kimseye ezdirmem kendimizi Yırtık bişey olucam artık. İyilikten anlamayana öyle davranmak lazım

Bu hamilelik ve bebeğim çok şey kattı bana.Bakıyorum da 8 ayda hayatım okadar değişti ki.İnsanların asıl yüzlerini gördüm.Devamlı taviz veriyordum.Eşime aileme herkese.Artık sadece kızımın hayatına odaklandım.Olgunlaştım.Böyle çekingenliğim içime kapanıklığım gitti.Hayatın anlamı , hayata bakış açım değişti.Gözümün önünde perde vardı da o kalktı sanki

slm kızlarrr... herkese günaydınnn... veee hayırlı cumalar diliyorummmm
sürekli okuyup kalkıyorum, takipteyim yani
benimde son 4-5 gündür ağrılarım hergeçen gün artıyo :18: inş biras daha beklerde 2011 bebeği olur :97:
gerçi doktorum gününü geçirir dedi ama böle okudukça hem gelir die korkuyorum hemde gelsin istiyorumm
bide ctesi beşiğimisi sipariş vermiştik haftaiçi gelir dediler ama hala ses yok bugün arasammı diyorum :26: insan merakla bekliyo günler geçmio sanki :97:
zapzup sende odanı yerleştirmeye başlamışsın ne güsel bebişin beşiği filan gelmişş hayırlı olsun iyigünlerde kullanınn
zap-zup cum yine sabah sabah güldürdün beni sende olmasan topikte naparıs bilmemm iyiki varsın
Allah da görümcene onu akıllandırcak bi koca versinde akıllansın tez zamanda ewlenirde görür inşş
dilek hergün doğum haberini okuycam die bakıyorum ama maşşallah hala tık yok inş kolay bi doğum olur Allah hepimizin yardımcısı olsunn
deniz ne güsel açılmanda varmış belli ki inş kolay geçecek doğumunn:97: darısı başımısaaaa
elma şekeri hadi bakalım göbiş inmiş, sende sıraya girdin belki seninki de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…