- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.241
daha doğurmadım ama yakınmışBugün sende aklıma geldin.Dedimki içimden sık sık nete giremiyorum falan dedi ama kaşla göz arası doğum yapıp ben bebişime kavuştum diyip gelecek herhalde dedim
Maşallah inşallah doğumunda kolaylıkla olur. Ya açılma olunca akıntı falan artıyor mu ne gibi hissediyorsun sen :?
evet korktuğumuz gibi değilmiş ama ben çok kastım kendimi ondan biraz ağrıdı ama çok fazla değil benim canım tatlı kolay olur dedi doğumun inşallah öyle olur hepimizin
maşallah denizcim yaa ne güzel benimkide rahat geçti korktuğumuz gibi değilmiş
ohh ne güzel açılmada varmış sende bende hiçbişicik yok beklemeye devam dedi dr umuz
inş. tek nefeste doğururz
Ya benim asıl korkum ne biliyor musun.Kızım da bana nankörlük yaparsa diye.Şimdiye kadar herkese emeklerim boşa gitti.Annem bile maddi zorluk çekiyoruz sen orada doğum yap en iyisi dedi.Kimse sevmiyor yani.Kızım da büyüyünce sevmezse beniO da nankörlük yaparsa diye çok korkuyorum
sen naıslsın canım..sanada dogum gorunuyordu demii 2 gun ıçınde.yanlısmı hatırlıyorum.. :26:
canım bende sururyorum bayagıdır..kızlar aklıma gelmısken soyleyeyım. Hastanede aldıgım egıtımde gögus ucu kremını doğumdan 2hafta önce kullanmaya baslayın dedıler. ben basladım 2 gunde bır aksam suruyorum gogus uclarıma, ama krem cok sert acaba normal mı. tarıhıne baktım daha yenı uretılmışş.kremım lansınoh. sızler ne yaptınızz??
canım duzene gırcek sancıların anlasılan...rahım agzı ıncelmıs senın...kolay dogucak artık...evet canim ya hala dogum yapamadim.Gecen hafta sonu sancilarla ve kanama ile hastaneye gittim.Malesef 3 saat bekledikten sonra sancim azaldi.Aciklik ve nisan gelme olayi 5-6 gündür hala var.Dün doktoruma gittim,rahim agzi cok yumsamis,bir siddetli agri gelirse hemen dogacakmis.Hergün agri cekiyorum ama düzene girmedi bir türlü,Allah dayanma gücü versin herkese,cok zor.Ilk oglum nisanin geldigi gün dogmustu.Her dogum birbirinden farkli oluyor.Simdi burasi da tatile girdi,dr.um 3 hafta yok.Allahtan hastanelerde fazla hasta kalmadi.Dogurursam rahat rahat yatacagim insallah.(tek tesellim bu)
hergün dua ediyorum,sancilarim düzene girsinde hayirlisi ile doguruyum diye.
Umarim sen de iyisindir,günün bitmis sanirim.Bebek geldi mi?Allah herkese kolay dogumlar nasip etsinnnnnn.
zap zup... seni tanımıyorum ama yazdıkların çok içten, sıcak bence harika bi anne olacaksın,malesef insanlar çok bencil.. inşallah bebişin sana çeker, nankörlük yapmaz sana .. sonuçta onu sen yetişticeksin, seni örnek alacak, sakın üzülme...
Günaydın Ocak annelerı yada benım gıbı erken gelecek korkusu olan anneler...
bende gece kalktım herzamankı gıbı tuvalet ıcın.. dıkkatımı cektı göbegım kuculmus gıbı geldı bana. bıde baktım göbeğim sanki aşağıı inmişş:44::44: anladığım bişey değil ama karnımın aşağı indiğini düşünüyorumm.umarım biraz dayanır bebişim.. Ama tabı hayırlısı olsun.
ZapZupcum bende bazen eşimin üstüne gidiyorum....ama sonra düşünüyorumda ona da üzülüyrum arada kalıyorlar. ama sanırım en kötüsü dolup dolup bi anda patlamakkyanı bızım yaptığımız dırdır etmek ben artık bısey demıyorum olgunlastım dıye kendımı susturuyorum anne olacam ben eşimde baba,onlarda artık dede nıne olacaklar dıye sallamıyorumm
artık bizler aıle olacazzz,bebişlerimizz olacakk .benımde bebeğime eşimin annesı bakacakk..bakalım o zaman nasıl çenemı tutacamm
ahh kıyamam,,nasılda tak etmiş.. ıyı madem sen bebişinle kocanla mutlu ol da!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?