- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.201
Allah şifa versin canım.Kendine bolbol vitamin depola dinlenGeçmiş olsun
herkese merhaba nasılsınız kızlar dün kontrolümüz vardı doğum tarihini doktorumuzla belirledik 4 ocak diye ama oğluşum bize süpriz yapıp daha erken gelmek istemezse :)))) ama grip oluyorum doktorum çok dikkat et dedi narkoz alamazsın epidural olmak zorunda kalırsın dedi canım sıkkın ::İ((((
Kızlar stvde kadın telefonla bağlanmış doğuruyorum diye bağrıyor ayy ne korktum.
Tesadüfen geziyordum kanalları kadın bağırıyor dedim noluyradaki bayan doktor doktoruymuş herhalde.Daha bir hafta var demiştiniz.Sancım tuttu geçsin diye bekliyorum saatlerdir ama geçmiyor diyo.Nasıl ağlıyor kadın.Nasıl.Ben oraya geleyim mi doktor hanım diyo.Doktor sen sakin ol hastaneye git ben geliyorum dedi.Şimdi burada doğurucam galiba diyor.Kimsede yokmuş yakınında.Ben oraya geleyim birlikte gidelim hastaneye ozaman dedi doğum yapacak bayan.Sonra doktoru programdan ayrıldı ben geliiyorum hastaneye git sen hemen dedi.Telefonu kapattı sonra.Ayy kadın nasıl ağlıyo.Sancı girdikçe bağrıyo.Tesadüfen şahit oldum varya nasıl korktumm nasıl tırstım doğumdannn .
Programda bitti hemen ardından.Sürenin sonuna gelindi mi yoksa doktor gitttiği için mi bitti bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım tarih de belli olunca insan daha da heyecanlanır heralde...Ben de gripliyim şu anda doktora gittim sprey falan kullanıyorum sen de çok dikkat et şu an bile öksürürken göbeğim nasıl geriliyo dikişli halde öksürmeyi hiç düşünemiyorum bile....
şok oldum kızzzztaksiyi arasa daha iyiymiş aslında
Bende öyle düşündümde programdaki doktor kendi doktoruymuş. Doktorunu çağırıyor oyüzden .Beni de az önce kargodan aradılar evi bulamamışlar dışarı çıktım.Baby stardan numune istemiştim iki tane maxi bez göndermişler
Kadın doğurmuştur şimdi ... Allah bagışlasın bebeğini
selam kızlar nasılsınız....
bugün geçmişi okuyamadım,herkes iyimi doğuran yok dimi?
kızlar birşey sorucam bizim topikte daha hiç normal doğum yapan yok değil mi?
birde benim sancılarım başladı sizinde başladımı? birde beni afakanlar basıyor bir terliyorum bir üşüyorum....ay bana ne kadar çok şeyler olmaya başlamış.....
En son elfella doğum yaptı galiba yanlış olmasın :26: Benim daha çok günüm olmasına rağmen o afakanlar bana da durduk yerde bir basıyor.Geçen akşam öyle sain sakin oturuyorduk eşimle.Hani kafam da bi problemde yok canımı sıkacak .Nasıl bunaldım .Nasıl sinirlerim gerildi.İçim daraldı. Sonra elimi yüzümü yıkadım falan uzandım biraz falan geçti. ama ara sıra geliyor öyle .Hani adetiniz geciktiğinde bi daralma bunalma olur ya öyle oluyor .Ateş basıyor.Dünde çok üşüdümki kömür sobamızı yaktık dün
:84::84::84: sorma yaaa aynen öyle bir garip bunalıyorum ki!hayır benim kocam da şimdi yanımda değil kimseye saramıyorum.evde dolanırken ehhhh diyip diyip duruyorum.herkes bana gülüyor.birde ona sinir oluyorum....kociş yanımda olmadığı için telle ona sarmaya çalışıyorum.aşkım sen hamilesin sıkma kendini hadi çok öptüm seni diyip teli kapatıyor....sonrada mesaj çekiyor kusura bakma bebeğim eğer konuşsaydık kavga edecektin benimle,sinirlerin daha çok gerilmesin diyor birde gülücük yapıyor ama o bir benim yanımda olsaydı nasıl sarardımmmmmm:97:Dün gene bunalacak gibi oldum.Eşim diyorki boşver sen şimdi herşeyi stres yapma kendine birşeyi dedi .Ya birşey yok kafamda zaten diyorum .Bak sen sadece beni düşün beni beni bihterini diyorAcınaklı acınaklı bakıyor öylee bihter gibi
:84::84::84: sorma yaaa aynen öyle bir garip bunalıyorum ki!hayır benim kocam da şimdi yanımda değil kimseye saramıyorum.evde dolanırken ehhhh diyip diyip duruyorum.herkes bana gülüyor.birde ona sinir oluyorum....kociş yanımda olmadığı için telle ona sarmaya çalışıyorum.aşkım sen hamilesin sıkma kendini hadi çok öptüm seni diyip teli kapatıyor....sonrada mesaj çekiyor kusura bakma bebeğim eğer konuşsaydık kavga edecektin benimle,sinirlerin daha çok gerilmesin diyor birde gülücük yapıyor ama o bir benim yanımda olsaydı nasıl sarardımmmmmm:97:
Bende gidiyorum bu haftasonu bu sabah sinirden köpürüyordum. Dışarı çıkıp gelince biraz sakinleştim yumuşadım şimdi.Bazen ohh diyorum tatil yaparmış gibi tek başıma kalıcam ne güzel iş yok sorumluluk yok.Ama eşimi de çok özlüyorum.Bi kaç gün sonra kader ortağı olucaz sabegaksatma burayı dertleşelim gir sıksık .Bende telefondan girmeye çalışıcam
Gerçe bana ilk üç ayımda da böyle afakanlar basardı.Sinirden ölürdüm
aslında hergün giriyorum okuyorum ama kolumu kaldırım yazamıyorum :)
kocandan ayrıldığında ilk bir kaç gün çok tatlı gelecek iş yok,sorumluluk yok... ohhh diyorsun ama bir kaç gün geçtikten sonra nerde benim kocammmmm diye yakınıyorsun(((kocamı özledimmmmm
sende istanbula gelecektin değil mi?
Evet bende istanbula gelicem.Benimde ilk günlerim çok zor geçiyor.Kokusunu özlüyorum gece uyuyamıyorum.Kızım babasını arıyor .Kızıyor tekme falan atmıyor.Babasıyla telefonla konuşurken tepinmeye başlıyor hemen teli hopörlere veriyorum.İlk 3 4 gün hep ağlıyorum tutamıyorum kendimi.Eşimde ayrılırken ağlıyor.Ya çok fena oluyor bize Doğumdan önce bir ay görüşmiycez.40 ım çıkana kadar da gelmiycem görümce kahrı çekmek istemiyorum.Belki kızımla uğraimaktan okadar gelmez aklıma diyorum ama kızımıda onun kucağında göremedikten sonra
ayyyy canım yaaa...
ben o konuda biraz daha şanslıyım sanırım...benim eşim işlerini yoluna koyar koymaz yanıma gelecek,offf yaaaa şu miniklere bak daha dünya ya gelmeden nasılda hepimizin hayatlarını değiştirdiler.şimdiden fedakarlıklarımız başladı acaba dünya ya gelince neler olacak....herhalde tamamen kendimiz için yaşamaktan vazgeçip meleklerimiz için yaşayacağız...
Ya benim asıl korkum ne biliyor musun.Kızım da bana nankörlük yaparsa diye.Şimdiye kadar herkese emeklerim boşa gitti.Annem bile maddi zorluk çekiyoruz sen orada doğum yap en iyisi dedi.Kimse sevmiyor yani.Kızım da büyüyünce sevmezse beniO da nankörlük yaparsa diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?